Outfit

Slänger in en dagens outfit innan det blir att fara iväg och fira valborgs.




Nya frillan

Jag blev skitnöjd med håret!!! Alltså, varför har jag inte gjort detta förr?! Känns hur skönt som helst att kunna he handen bak i nacken och dra genom det korta hår som sitter där. Det finns hur mycket nya möjligheter som helst för mig med håret nu. Jag längtar till imorgon, då får jag prova en ny frisyr..!

Och det är inte bara jag som tycker det blev fint. 17 stycken har kommit fram till mig på skolan idag och sagt att det var fint, och det värmer! Alla dessa är inte såna jag brukar umgås med heller. Och på kören igår var det också några:)

Detta ska bli en vändpunkt i mitt liv ( här är vi drastiska ), jag ska sluta vara deppig jämt, nu ska jag bli modig, glad, galen och snäll!








Det blev lite rödlila färg, och en lite mörkare färg i botten och lite i luggen.
Bak i nacken är håret lite kortare och tunnare, samt att hela håret är uttunnat och uppklippt väldigt mycket.
Jag gillar inte att ha håret helt rakt och stramt, jag vill att det ska vara galet, därför har jag rufsat till det.
Jag LOVAR att ni ska få se en massa galna frisyrer!! I can´t wait!

Men nu vill jag höra din åsikt.
Blev det bra?


Snart korthårig

Kolla noga nu, för detta är nog sista gången du ser mig i långt hår! I alla fall på länge, för imorrn klipper jag mig, kort blir det. Och rött. Ungefär som bilden jag har lagt ut tidigare.




fråga inte vad handen gör där (A)

Och så kanske det blir något sånthär efteråt:


Rösta på mig i veckans blogg!

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg :D Rösta på mig HÄR, så är du jättegullig♥

Alla som röstar får en länk !! :D
Skriv bara en kommentar i detta inlägg att du har röstat!




Jag ska få räls!

Jag ska få tandställning! Det är inte många som är överlyckliga över det, men jag är verkligen det! Eller ja.. det kanske inte är så snyggt precis. Och det gör ont. Men ändå, jag har komplex över mina tänder, min framtand som är sne och står ut. Fyy, jag hatar det... Och det är bara därför jag vill ha tandställning. Kanske kommer jag kunna le på bilder sen? Jag ska ha räls i 1,5 år och sen nattandställning i 3 år. Sen ser kanske mina tändet ut såhär?

ja okej, inte sådär vita alltså.. jag hittade bilden på en tandblekningssida... (A)
men sådär raka :D

Sminkjobbet

Nu ska jag berätta lite om gårkvällen! Vi höll till på en fritidsgård som riktar sig till gymnasiet ungefär och vi var fyra stycken som sminkade. Jag sminkade 8 st (jag var långsammast) och Felica sminkade ca 16 så det borde ha varit fler än 30 ungdomar där i alla fall. Och sedan gick dom och fick håret fixat för att sedan bli fotade i en fotostudio. Det tog rejält att stå och sminka i 4 timmar, men det var de värt det! Önskar verkligen att jag hade tagit med kameran och kunnat lägga upp lite foton här.. :(

Men nu till det stora! Jag har fått ett liknande sminkjobb, jag ska sminka modeller som ska gå modevisning! Vet inte riktigt vad det innebär, men spännande blir det! 19 maj blir det, samma dag som jag ska dra ut en tand, det gör allt mycket mera spännande! ;)







Full rulle igår

Igår var det full rulle för mig, jag hade ju mitt första sminkjobb eller vad jag nu ska kalla det. Mera om det kommer senare idag, kika in då!

Igår blev jag även fixad i håret, jag har sovit i det och bättrat på det nu på morgonen. Det är Linn som har gjort det! Riktigt duktig.






Nya örhängen från Glitter - 80 kr


Glass, moppe och älskling

Hejhej, nu har vi varit ute och tagit en moppetur och ätit sommarens första mjukglass! Riktigt mysigt att bara sitta i solen ♥




jordgubb & polka vs. en nästan uppäten jordgubb & daim









Vilken glasstopping och vilket glaströssel är godast?


me, mulle meck and my boyfriend

Är med Filip nu, har varit det sen igår och igår var vi hos Matilda :D det var skitkul! Måste göras om!
Och hela dagen idag har min gullunge spelat Mulle Meck på min dator, vi hittade en låda med en massa gamla dataspel, som Mulle Meck, Rummel och Rabalder, Pippi Långstrump och Kelloggs, gud vad jag får minnen!!

Såhär söt är min pojkvän när han spelar Mulle Meck, hans numera favoritspel, CS - släng dig i väggen! ;)


hahah väldigt seriös som ni ser... ;)


Moppen är framme!!

Har nyss varit ute och kört min moppe, första gången för i år :D Det är ungefär som att cykla, man minns, men trafikreglerna är det inte lika gott om i mitt huvud, det behöver fräschas upp. Körde i nästan en timma. Fast det blir egentligen inte så långt, eftersom den går så sakta. Men en mil kanske det blev ändå.
Och när jag körde så skulle jag köra över Lejonströmsbron. Det gillas inte, känns ju som om hela bron kommer braka.. Det är sprickor i den och dom har hett (norrländskt ord haha :]) över vissa hål med metallplattor.





En moped som liknar min moped, bilden är tagen från google för jag orkar verkligen inte gå ut och ta ett kort (A)




För er som inte bor i Skellefteå står det såhär om bron på wikipedia:

Lejonströmsbron är en träbro i Skellefteå som går över Skellefteälven mellan stadsdelarna Sunnanå och Prästbordet, nära Landskyrkan. Bron var färdigbyggd 1737 och är Sveriges äldsta träbro. Med sina 218 meter var den också länge Sveriges längsta träbro, tills en 230 meter lång träbro byggdes i Umeå 2006. Vikbron, som har fundament av trä och som ligger i Ånge kommun, nämns ibland som den längsta träbron. Den är dock på 133 meter.
De första åren fick man betala en broavgift för att passera Lejonströmsbron, enligt följande:

  • En gående person - 1 öre
  • En ryttare med häst - 3 öre
  • Kärra dragen av en häst - 6 öre
  • Vagn dragen av ett flera hästar - 12 öre

1868 införde man hastighetsbegränsning över bron. Om man åkte eller red fortare än en gående kunde man få böta 5 riksdaler. Lejonströmsbron hade en gång i tiden påfarter av trä. Den totala längden var då 314 meter. Lejonströmsbron är sedan 1994 förklarat byggnadsminne.


Fattar ni nu hur gammal den verkligen känns att köra på?:]


Sommar snart?

Åh gud vad jag längtar efter sommaren! Det har nog aldrig funnits en vinter/vår som jag har längtat så mycket till sommaren som just nu!
Jag vet inte om det är att jag ska gå ut nian, om det är för att jag verkligen BEHÖVER få lite färg på kroppen, om jag vill träffa nytt folk, kunna vara fri(are) eller om det är den första sommaren jag kommer tillbringa med min underbara pojkvän?
Jag gissar på att det är allt det. Sommaren kommer verkligen att bli awsome! Och jag ska springa runt halvnaken hela sommaren, räkna med det! ;)


Bild tagen alldeles nyss.
Turkost påminner om sommaren, eller hur?


Lev livet

Glöm inte att leva för dagen! Tänk om idag var sista dagen du levde, och när du tänker tillbaka så har du bara ägnat livet åt skola eller inte tagit chanserna som du har fått. Om du får en chans - tacka ja, för den kommer kanske inte igen!

Bilden kanske inte riktigt passar in, men jag tycker att den har ett liknande budskap. "Today is the first day of the rest of our lives". Idag är den första dagen på resten av våra liv.

Det är aldrig försent att göra något nytt, eller att förändra sig. Är du inte nöjd - förändra dig! Det är du som håller i ratten som styr ditt liv, helt själv. Gör det bästa av det, ta chansen!


Frasen är tagen ur Green Day´s låt Church on sunday


Snygg klänning

Nån mer än jag som fullständigt älskar denna klänning?!
Jag tycker att den är asläcker och ryggen var grymt sexig.
Klicka HÄR om du vill komma direkt till klänningen och HÄR om du vill komma till själva hemsidan där den finns.


Kändisar med och utan smink

Ja, se hur stor skillnad det gör med smink! 

Personligen så tycker att de allra flesta tjejer är snyggare med lite smink. Och då menar jag inte att de ser ut som skit utan, verkligen inte. Men vet ni hur mycket bara lite mascara gör? Det framhäver ögonen och gör så att de inte ser ut som resten av ansiktet " ey, vart är ögonen? ". Haha kanske lite överdrivet, men så brukar det nästan vara på mig när jag inte haft smink på kanske tre dagar. Seriöst. Jag ser ut som ett spöke. Ingen vacker syn. Ett plus att det går och exprimentera så mycket med smink, det gillar jag!


Pamela Anderson, Britney Spears, Jennifer Lopez, 
Cameron Diaz, Jennifer Garner, Liv Tyler


Dagens smink

En lite dålig bild på sminkningen, och jag hade inte mycket fantasi... bara orange. Men nu måste jag som vanligt skynda mig till skolan! Ja, jag är tidsoptimist.


sminket

Har nyss varit på makeup-kursen, den sista innan "jobbet", då jag och några till ska sminka nå brudar som även ska fotas där :) Borde komma ett inlägg senare om hur det gick på turnén. Eller det gick ju skitbra att sjunga för mig, fast jag var skitnervös innan. Menmen, jag ska fixa min youtubeanvändare så ska ni få se när jag sjöng :)


en sak jag verkligen inte gillar är allt smink försvinner på cykelfärden hem!!!! :(






Jag idag

This is me today :) känner mig lite 50-talig, kan det vara tröjan kanske?;)

Och fatta hur chill det är att vakna och bara ha hårspray i håret? Jag tycker att jag var ganska duktig som vaknade upp med den här frisyren, minus hårsprayet då ;)


I´m back

Nu är jag tillbaka!! Har haft skitkul i helgen verkligen! Men jag skriver mera sen, kika in sen, för nu måste jag rusa till skolan, puss ! :*


Kort frisyr snart?

Som sagt så ska jag bort och sjunga i helgen, i Sundsvall och Umeå och jag kommer hem på söndag mitt på dagen så det blir nog ett inlägg på söndag iallafall!


Jag har bestämt mig för att klippa håret kort. Jag känner att mitt hår är bara tungt nu, och det finns inget att göra med det, jag vill ha en förändring. Dessutom har jag bestämt mig för att ha kort nån gång, så varför inte nu? Först hade jag tänkt fara till frisören och boka tid där och så. Men nu har jag anmält mig för att vara hårmodell så det kan bli hursomhelst, förmodligen ganska kort! Jag ska få veta om jag kom med nästa vecka, så håll tummarna för mig!!:)

Annars har jag nog tänkt att klippa mig såhär. Och även färgen + svart underhår!:D

Vad säger ni? Tror ni det passar på mig?



Lite smått wierd bild från idag. Såhär ser alltså mitt hår ut nu:)



Hur ska jag klippa mig?


Jag kom in!

Jag kom in på mitt gymnasieval!! Samhälls sökte jag, och jag var nästan säker på att jag skulle komma in innan men ;) Intagningspoängen var 30, jag har 250... :P Nog för att det är på vinterbetygen vi har sökt nu, men jag tror inte det så himla stor skillnad sen, förutom att jag förhoppningsvis har höjt mig i några ämnen! :D

Jag är på skolan nu, och när jag kommer hem så måste jag plugga till nationella och träna på att sjunga eftersom jag ska sjunga solo i helgen :S Så i helgen kommer jag inte kunna skriva nånting, bara så ni vet :D


Dagens outfit

Jag är stolt över min kropp! :D
Speciellt i dessa kläder, jag är väldigt nöjd!


Tröja - Miss Sixty (logiskt)
Linne - Marwin
Jeans - jc


Jag har faktiskt två tröjor/linnen även fast det inte ser ut som det, för MStröjan är så kort, typ magtröja ;)

Och så måste jag få tillägga att först skrev jag märket, sen affären? det beror på att jag skriver det jag vet :]


Dagens köp

Först måste jag berätta varför jag inte skriver lika ofta längre. Vi har fullt upp i skolan och har nationella nästan varje vecka. Och jag känner att skolan går ändå före bloggen, men jag skriver så ofta som jag har tid  ändå!:)



För övrigt så är jag överlycklig över att ha köpt min första bh i storlek 75 C. Jag har aldrig haft C-kupa förr, förutom min bikini som jag inte kunde använda pga att den var för stor... Så jag har haft A-kupa tidigare, både för att den har passat bäst och även gett lite push up. Alldeles nyss har jag växt i dem som jag har B-kupa på, och nu - C-kupa!!! :D

Jag kan säga att detta beror på att jag har börjat äta hur mycket som helst, t.o.m mina kompisar börjar påpeka det. Men ändå har jag smal kropp och platt mage (förutom någon liten cm som växt fram nu :]) men jag kan säga att hellre C-kupa och nån cm extra på magen än A eller B-kupa och helplatt mage!


Bh - H&M 129:-
Visst var den läcker?:D


En lite suddig bild på min nya ring.
Ring - Ur & Penn 59:-
( hahah ring ur och penn:] )


Dykning!

I förrgår var jag och dykte! Helt otroligt alltså! Jag fick ta på mig en väst och en syrgastub som vägde ca 40 kg ovan vatten ( nere i vattnet kändes den inte) och sen var jag nere under vattnet i nästan en halvtimma, jag simmade omkring där nere och typ kröp runt på botten, det var verkligen grymt! Verkligen en upplevelse, värd att pröva!!



Bilderna är lånade från google. För jag tänkte naturligtvis inte på att ta med mig kameran till badhuset.





Tänk nån gång, när man far utomlands och få se det här med egna ögon!


"måste jag?"

Jag gillar inte när det är soligt och bra väder ute. Då får man dåligt samvete för att man inte går ut.


Sångläxa...

Sitter och gör sångläxan nu. Och det går förjävligt! Jag känner bara hur rösten inte håller och jag känner mig så förbannat dålig och det GÅR bara inte!! Kan tillägga att jag numera hatar denna låt, och det är just denna jag ska kunna sjunga på tisdag....


Dixie Chicks - Long Time Gone




Badkläder

Imorgon ska jag fara och bada med dykinstruktörer. Jag vet inte riktigt vad det innebär, om jag ska dyka eller ha syrgastuben eller vad, men jag kommer då i alla fall ha lärt mig nått nytt, och det är ju alltid ett plus! :D

Och mina bikinitrosor vet jag inte om jag vill använda, de är så nötta i baken och jag är rädd att dom går sönder, då blir det verkligen pinsamt! Så  nu har jag letat i badskåpet och hittat massa gamla grejer, sött :] Hittade en blå baddräkt som jag hade för längesen och turkosa bikinitrosor. Det var det enda som ens går att ha, och inte var det fint inte! Och så är jag blek som tusan och har ett fint blåmärke på låret... Haha jag är nästan på väg att få lite kroppsnoja nu, vilket inte är så vanligt.

Bilder på mina gamla skitsnygga badkläder kommer senare, titta in då! :D
Nu ska jag till Lovisa, puss!

Emma Sj

Nu är jag med Emma och vi har haft jättekul :D Det var jättelängesen jag var med hon. Och jag vet att jag säger så om alla, men det är för att jag är typ aldrig med kompisar. Det är så mycket med skola och sånt som tar upp tiden. Och ja, jag har faktist skola att tänka på över påsklovet, inte okej..!

Vi har suttit vid datorn hela dagen, men till sist fick vi dåligt samvete och gick ut 10 minuter! :D där tog vi lite (70) kort, och jag ser verkligen inte ut som mig själv...! fy:O Men emma ser lika bra ut som vanligt!


haha två nästan-hoppbilder ;)



haha nästan likadana skor va?;)


söt emma :]



Dagens smink :D!

Idag valde jag grönt ! :D
Jag tycker att det är jättekul att sminka mig i färger och så. Det är ju ganska ovanligt att tjejer i min ålder gör det, de flesta har bara mascara, vad jag har sett. Så genom att sminka sig ovanligt så sticker man ju ut, och det är de jag vill! Jag vill inte bara vara en i mängden.


Det kanske ser lite mesigt ut, men mitt smink ger så himla lite färg :O Och det ser mera ut i verkligheten än vad som fastnar på bilden :)




haha lagomt snygg bild ;)




Dagens

Slänger in en dagens nu innan jag ska gå och sminka mig. Sen kommer Emma Sj, blir förmodligen nått inlägg då med ♥


Tröja - vero moda
Lacktights (som för övrigt inte är så lackiga längre) - Bik bok


Sofieeee!!!! :D

Nu är Sofie här och vi har det jättekul :D har bara varit med hon 2 ggr själv, eller det här är andra gången, fattar inte att vi inte har varit med varann förr nå mycket, vi har ju så kul tillsammans :D Flummar hela tiden , här kommer några bilder! :D








Hon är skitsnygg och speciellt håret :o Men synd killar, hon är upptagen.... ;)


Photoshop Angelina Jolie

Före:



Efter:



Alltså bruden här är så jävla sexig!


Rainbow Make up

Detta blir dagens make up. Jag kände för färger idag, men tyvärr så har jag inte så bra smink så det blir inte den effektfulla och kraftiga sminkning som jag hade tänkt mig, jag vill ha färger som det bara skriker och lyser om! :)




Ser ni matchningen? ;)


Puder

Igår var jag på stan och ett puder fick följa med mig hem! Jag har aldrig använt ett puder, så jag var lite osäker på vad jag skulle köpa. Så jag gick till Make Up Store, där vet de så mycket och jag kom fram till att det var kompaktpuder som jag behöver, både täckande och mattar ner huden.
Sedan gick jag till Cubus och köpte ( förlåt för utnyttjandet Makeupstore ) (A) Där kostade ett puder bara 71 kr just nu, ett väldigt bra pris !:)

Jag har testat den nu och den funkar då bra hittills, den täckte och mattade ner väldigt bra :)





Photoshop för första gången!

Nu har jag provat Photoshop Elements. Jag försökte få en vit bakgrund på en bild, nu vet jag i alla fall hur man gör, men det blev inte så bra tycker jag :P Det blev hackigt och så, men det är bara att vara mera noggrann. Ha överseende med att det är den första bild jag gör ;) Här kommer i alla fall bilden:


:D

Ursäkta dålig uppdatering, jag har varit i Malå i tre dagar och åkt slalom och snowboard :)

Nu ska jag testa installera Adobe Photoshop Elements och även Artrage 2, artrage verkar vara ett ritprogram anpassat till en ritplatta, och jag har en sån, så jag ska se nu :)


Ultracool hahaha!


Här ligger en hund begraven.... ;)




Mina mått

Här kommer mina mått. Om en månad ska jag mäta igen och se om det är nån skillnad! För jag litar mer på måttbandet än på några siffror på en våg, muskler väger ju också! Så nu ska jag se hur min kropp förändras, det ska bli intressant.


Fotoposer

Jag är en såå bra modell och blir perfekt på alla kort...not! Men posa kan jag i alla fall!! ;)






@ Filip :D

Är hos Filip nu, vi har fotat litegrann, men batteriet tog slut tyvärr. Jag ska vara här tills imorrn, och innan dess ska vi hinna träna och se film och äta mitt efterblivna godis. Och spela Sims såklart! :D


Myskväll

Ikväll är det myskväll, med varmt bad, gosig, mjuk kropp, Top Model och såklart godis!! ♥


Världens mjukaste morgonrock!!! :O


Notera att allt godis inte är mitt! ;)


Skönhetstips!

Detta är två produkter som jag vill rekommendera. Jag har inte provat så många olika peelingar eller masker, men dessa två känns väldigt bra!

När man har applicerat ansiktspeelingen känner man sig alldeles oljig i ansiktet, och det har väldigt stora korn som man skrubbar med. När den är avsköljd (stavning?) så känns det fortfarande lite oljig, men det sjunker in i huden, så när man är torr så är man bara väldigt mjuk och len i fejjan.

Masken ska man ha på sig i minst 10 minuter, men jag var så lat och orkade inte gå och skölja ( har jag något fel eller ser ordet skölja väldigt konstigt ut?:P ) av det förrän efter 20-25 minuter kanske. När jag hade sköljt av den så smörjde jag in mig med min nattkräm som är lite sisådär.


Ansiktspeeling från Dermanord


Ansiktsmask från Dermanord


Rösta på min bikini nu!:D

Nu ska jag fara till skolan och sen till mamma, vi ska köpa påskägg!;) Jag ska fylla ett eget påskägg med choklad, mums....

När jag kommer hem så vill jag se att jag har röster på min bikini!! Rösta HÄR, puss ♥


Dagens outfit



♥Jeans som är alldeles för små ( och dessutom utsvängda!!!!!, gillar inte!)
♥Linne som jag fått av min f.d grannes systers dotter. De du! ;)

Men jag gillar klyftan idag, bra bh eller så har jag gått upp, haha för mig spelar det ingen roll, är det så att jag har gått upp så ska jag försöka behålla brösten och träna magen, det låter ju perfekt haha :D




Kontakta mig: [email protected]