Today

Just nu sitter jag och pratar med Filip i telefon, den jäveln får påsklov idag, medans jag får det imorrn, avis eller vad.. (A)

Idag har jag varit flummig naanting, tänkte att jag kunde ge Filip pengar från min mobil (smart), sen undrade jag vad vi skulle ha för lektion efter so:n, jag tänkte att hade näst sista lektionen för dagen eller nått, men då hade vi lunch, och jag blev väldigt förvånad för jag trodde att vi hade ätit för länge sen ;)
min tredje tabbe var att jag skulle fråga om nån hade en deo som jag kunde få låna, men jag råkade säga dildo istället för deo.... En dag jag inte borde ha varit i skolan alltså (A)

När jag kom hem gick jag direkt till skafferiet för att småäta chips. Fettet behöver jag inte tänka på just nu.. Nu ska jag ta och duscha av mig, jag stinker svett ( eller dålig parfym ), och sen ska jag på kalas! :D


Rösta på min bikini!

Jag är med och tävlar hos nelly.com, kom igen nu, rösta på min bikini!! :D

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Tvtime!

20.00 - Dating in the dark - kanal 5
20.00 - Mästarnas mästare, final - svt1
21.55 - Cougar Town - kanal 5

Hur ska detta gå till? Jag får väl zappa mellan alla kanaler haha ;)
Men som du ser så är det en paus däremellan- då ska jag se Top Model på datorn, eftersom jag missade det igår! :) Nu ska jag snabba mig och duscha innan klockan är åtta! ♥







Dagens make

Blå-svart sotning



Ganska lik gårdagens, men detta är med mitt eget smink, jag har bara använt färgerna svart, blå och vit. :)


Ska jag fortsätta lägga upp sminkinlägg?:)


Och så dagens sminkningar!

Anledningen till att jag har haft två sminkningar idag är att jag först sminkade mig till att fara på skolan. Sen tvättade jag bort det och for på sminkkursen, det är kul där, jag lär mig nytt plus att där har de en massa andra färger och sånt, lite mera än vad jag har hemma.
Och idag blev vi fotade på fotostudion där, korten blev nog ganska bra, men jag är ju så ovan vid att stå "modell" så det blev nog lite spända kort.

Jag har även fått ett sorts jobb där, det ska vara make-over kväll, och jag ska vara en av dem som sminkar! Så bor du i Skellefteå och vill bli sminkad, hör av dig till mig så berättar jag mera! :)

haha som ni ser måste jag verkligen fixa till mina ögonbryn (A)




Dagens jag


oredigerad bild, tycker hyn ser bra ut där med tanke på att jag inte gjort nått :D
Det gillar jag!!


örhängen köpta på glitter


tröjan är från lindex


Måbra

Nu är jag hemma och nu blir det verkligen en måbra-kväll, så mycket jag hinner innan det är dags för sängen. Jag ska bada länge med inpackning i håret och jag ska raka mig, och sen ska jag fixa naglarna och smörja in mig med brun utan sol och noppa ögonbrynen. Jag tycker att alla tjejer förtjänar en sån dag. Visst, killarna med, med de killar jag känner är inte speciellt intresserade av sånt ;)

 Och imorrn ska jag kika in på denna blogg för att få  inspiration till hår och smink, och på skolan ska jag skutta omkring och vara gorgeous ;)!



haha en lite rolig bild ;)


27 mars - glöm inte att ställa om klockan!

Hejhej, kom hem idag, och är VÄLDIGT trött, jag sover ju så lite hos älsklingen..! Och dessutom är jag ju ute där så mycket mera än här, så då blir jag både piggare och gladare. Nu ska jag gå och sminka mina trötta ögon och sen ska jag bort, ska även skänka bort gamla kläder till kusinen, ni vet bilden på den stora klädhögen, typ två tredjedelar av det ska skänkas, resten ska kastas :)

När jag kommer hem ska jag ta en dusch och smörja in mig med brun utan sol, så att jag blir brun och fin, puss ♥


fotograf : Natalie


Traaaaktor :D

Hejhej! Nu är jag hos filip, har varit här sen igår som sagt. Och det känns verkligen som att vi har hunnit med mycket, mycket mer än hemma, in da busch finns det mycket att göra minsann! ;) Igår var vi hos hans släktingar, kul att träffa hans släkt och så. Känner mig mera hemma i familjen som jag har tänkt att bli en del av. Och idag har vi varit i backen och jag åkte snowboard för första gången på över ett år, men det gick förvånansvärt bra, jag hoppade till och med i några små hopp, och jag känner mig väldigt stolt över det :}

Och idag har jag även kört traktor!! Eller ja.. jag höll i ratten i några sekunder och lyckades att undvika köra på sparkarna. Jag har definitivt fått en ny erfarenhet, inte vem som helst har hållit i ratten på en stor snöskottartraktor!!! ;)

Snart ska vi se nån film och gotta oss, puss <3
http://www.fotoakuten.se/albums/userpics/trasig-traktor.jpg
vi körde i diket...... ;)


26 mars

Idag känner jag mig betydligt fräshare än igår. Fin och lockig i håret, samt snygg tröja :D Nu ska jag ta mig till skolan, det är fredag!!, och sen blir det till stan och efter det ska jag till filip.






tröjan gör mig mera rättvisa idag kan jag ju säga, den jag hade igår gillade mig inte alls ;)

Tröjan - jc


Dagens outfit


jag har insett att jag ser ganska stor ut i detta linne eftersom den är så vid. Själva linnet är ju snyggt, det är bara på hur det sitter på kroppen.. Och min kamera gillar mig inte alls idag, ser ut som en fet bebis, hoppas både kameran och jag har en bättre dag imorgon, då jag ska träffa min älskling, då vill jag ju vara fin! ♥

Tjejen här är verkligen så himla cool. Jag kämpar för att ha hennes "det", haha typ. Hon är skitsnygg och har snygga kläder, jag tro man kan hitta massa tips för att få sig själv att se bättre ut. Jag är inte avis (jo lite), men jag gör det inte för att jag ska se ut som henne. Utan hon är bara en förebild för mig, nån jag försöker lära mig av. Och har jag en förebild inom utseende tror jag att jag kan gå långt på.

Och klaga inte nu, jag är nöjd med mig själv, men jag vill se bättre ut
- vem vill inte det?


Jag lägger inte ut en bild, eftersom jag inte har fått hennes tillåtelse, men jag länkar hennes blogg HÄR.


25 mars

Alltså jag är ju verkligen så himla duktig. Jag skulle ta en dusch igårkväll och då sa jag till mamma " Nu går jag och tar en snabbdusch" och så går jag till vårat badkar. Men vattnet var så varmt, och jag blev så dåsig, så jag somnade! Alltså, hur kan man somna i badet?! Då måste man verkligen vara trött (A) Jag kunde ju ha drunknat! ;)

Har även insett att jag måste sova 9 timmar, för efter 9 timmar vaknar jag av mig själv, så när jag har gått och lagt mig vid ungefär halv 10 så vaknar jag före väckarklockan, det har typ aldrig hänt förr. Kanske för att jag aldrig att gått och lagt mig så tidigt som nu. Men varför är jag då så trött nu för..? Det kan man fråga sig.

Nu ska jag se om jag kan göra en användare på Videofyme eller vad det nu heter, för visst gör man en användare? Jag känner mig helt borta (A)


Sant...


Alice! :D

Igår var jag i Umeå, och fick träffa alice igen!! :D det var typ två år sen sist, och det var jättekul! Vi gick och spontansåg Alice i underlandet (haha passande namn på filmen) i 3D, det var ju en upplevelse. Det var som 3D effekter hela tiden, men det var inte så många då man bara vill sträcka ut handen och ta tag i det :P
Sedan gick vi på stan en stund och efter det gick vi till hennes farmor :) Observera att vi tyckte att det var ascoolt att gå omkring med 3Dglasögonen på stan och se ut som två muppar.






Jag älskar min filip :]<3

Jag vill bara berätta för hela världen hur mycket jag älskar min kille Filip Wikberg. Han är verkligen bäst av alla och jag kan dela allt med honom, min bästa vän samtidigt. Jag minns innan vi blev tillsammans, då var vi bästa kompisar, och då satt vi och pratade om att vi ville att våra förhållanden skulle vara så att man var jättebra kompisar och sen blev man mer och mer och till slut tillsammans. Och se hur det blev! Vi blev ihop och snart har vi sju månader! Jag hoppas att det blir mycket längre! Jag älskar dig verkligen!! (L) <3<3<3






20 mars

Hej! Idag har jag ju som sagt varit med filip, vi har sett film, Sex drive. Den var bra, väldigt rolig. Sen var vi duktiga och kom ut och tog oss en 3 minuterspromenad, grattis till oss!! ;D Nyss har vi varit borta och ätit och nu blir det ännu en film, The truman show :D vi gillar liksom att hålla oss inomhus ;)







haha treåring (A)


Stor godisaffär

Med betoning på stor. Alla godisar där inne var verkligen överstora:P Butiken finns på Arlanda.




Ointressant inlägg här ;)

Hej, nu är jag med filip igen ( massa tjat om han här ;) ) Vi ska nog slå igång nån film, får se vilken det blir :D Han ska sova här också, så det blir inte jättemycket update, vill ju vara social med han. Men det kan komma nått inlägg senare om jag kommer på nått intressant att skriva :D

Just nu har jag ingenting mera att skriva!


Slalom

Hello, idag har det varit friluftsdag på skolan, vi var i Bygdsiljum och åkte slalom. Jag tränade igårkväll och glömde stretcha, så jag hade träningsvärk idag på morgonen. Och jag tror minsann jag fick mera träningsvärk idag. Också skulle jag dra hem den tunga väskan med skidorna och pjäxorna, god, jag är slutkörd! Men än är det inte slut. Snart ska jag cykla i den nyfallna snön till kören, och där finns Emma och Filip! :D Så jag har ett mål med min förmodligen inte så roliga eller soliga resa ;)

Men glad är jag ändå!!  :D
¨
bild tagen i flyget
och ja, det måste ha sett väldigt kul ut när jag fotar mig själv och smilar xD


Tårta

Kom just hem från gymmet. Det var party där eftersom deras miljonte besökare skulle komma ikväll, och det bjöds på tårta och kaffe, och ute smälldes det raketer. Det drog min uppmärksamhet lite mera än tårtan. Jag menar, varför ska man fara på gymmet och äta tårta!? Då är det ju inte lönt att fara dit alls, för de flesta är väl där för att träna bort tårtfett? ;)








tårtan som jag fick på min namnsdag, 12 mars!
bilderna är från resan:)


Visste du att...

... cheez ballz flyter i mjölk? Anteckna!! ;)





I´m back!!

Nu är jag hemma igen! :D
Kom hem från skolan för inte så längesen, har tagit lite fika och min tredje huvudvärkstablett för dagen.
Och idag hade vi nationella i engelska. Det gick bra, som vanligt.

Jag kommer lägga in lite bilder från resan då och då!:)
nu kommer filip hit, ha det bra!

Insåg att jag har tagit 455 bilder på kameran på enveckasresan!


Dålig update

Ursäkta min dåliga uppdatering!! Nu på sportlovet for vi ju ner till Småland för att träffa släkten, och då känner jag att jag vill vara social med dom nu, eftersom vi inte träffas så ofta. Vi ska vara här tills på måndagkväll, då bär det av hem igen. Och då kommer en massa härliga bilder från södra Sverige, samt så ska jag försöka berätta vad jag gjort här!! Ha det så bra, så skriver jag sen, puss! <3

Bilder på mig idag



frisyren


sminket!! födelsemärke under ögat om du undrar :P


och så lite reklam! kom på Night Flight imorrn!!
19.00, anderstorpskolan/söder, 60 kr vid dörren!


Lyx...?

Hejhej, vanlig tråkig skoldag idag, har inte så mycket att säga om den.
Snart kommer nog Filip hit, sen far vi på kören! Nu ska jag försöka sjunga efter två veckors uppehåll. Fast jag känner att jag börjar få lite ont i halsen idag.. :(


det är lyx att få fika på skolan!  ;)
gratis, eftersom vi kom till final i hockeyn:D


Förlust :(

Tyvärr förlorade vi på hockeymatchen idag, men grattis Kanal, ni förtjänade det!!
Innan var vi taggade ( och jag var väldigt nervös ) så vi  målade krigsmålning, yeaaah!!
                                

min dator gillar inte krigsmålningar, den vägrade vrida på bilden..


Plugg

Nu sitter jag och pluggar, vi har inlämningsuppgift och genteknik på biologin. Ska ta med mig den på min resa på sportlovet då jag ska till Stockholm och Småland för att hälsa på släkten.




Känner mig ganska uppfinningsrik

Jag tycker att jag har kommit på ett ganska smart sätt att förhindra väskan att ramla ut från skåpet.





Nu taggar jag hockeymatch imorrn, wish me good luck!!

Kanelsemla på Kanel

Hejhej! Idag har jag gnällt hela dagen på att jag är hungrig, men varje gång tröstat mig med att jag skulle fara och fika efter skolan, med Filip. Det var jättemysigt! Först när jag kom till stan så träffade jag matte, hur kul som helst, skitlängesen ju :O

Och sen gick jag och Filip till Café Kanel. Det måste nog vara världens bästa fik! Eller iallafall Skellhells ;) Vi köpte kanelsemlor 11 kronor billigare för att de var gårdagens, och de skulle egentligen ha kostat 23, men lika goda var de iallafall!! Kanelsemlor är 1000 gånger godare än vanliga, man slipper den äckliga mandelmassan!! Och där jobbar faktiskt världens gulligaste tant, seriöst :] Hon är framåt och skitglad varje gång, man blir på jättebra humör när man träffar henne, även fast man är deppig innan:P Det borde finnas fler såna människor på jorden. Hon kommer också när man fikar (knappt när man hunnit börja) och frågar om det är gott.




Ursäkta dålig mobilkvalla!!


Makeup - Check out Norra Västerbotten på fredag!!

Tjaa, jag kom nyss hem från sminkkursen! Det var tänkt att vi skulle köra en sommarmakeup, med solpuder osv, men det blev inte, eftersom Norran var där!! :D Så vi sminkade oss och de fotade, jag tror minsann att det blev många kort på mig! Får hoppas det, ska kolla i tidningen på fredag då det är tänkt att vi ska vara med ;)

Haha tänk på att jag har cyklat hem en halvmil i snö också, det har försvunnit lite färg:P


det blev en grön make, ljusgrön och lite mörkare




jag är tyvärr inte den bästa på att ta kort eller få sminket att sitta,
det blir alltid suddigt :(


ände för att leka lite, kolla irisen! ganska coolt :]




Kontakta mig: [email protected]