1 och ett halvt år idag!

Eller egentligen så finns inte den dagen, för vi blev nämligen tillsammans den 29 augusti, så i år finns inte den 29 februari, så typiskt oss! ;)

Jag älskar dig hur mycket som helst Filip, du är allt för mig, och jag hoppas att det alltid kommer att vara så <3 Du är den underbaraste jag vet ♥


Fint väder!

Soligt och 0 gradigt ute idag! Det blir att ta cykeln den 5 km långa vägen till skolan idag! Så härligt:D


Sunday

Hej på er!
Jag är inte så intressant nu, och har inget kul att berätta. Igår var jag och åkte slalom, och var på kalas för min kusin som fyllde 11, och idag har Filip varit här. Och sen han for har jag sett på tv, Brooke knows best, och pluggat till historiaprovet som jag har på tisdag.. Om 1:a världskriget, hur tråkigt är det inte? Satsar på vg, men blir glad om jag får G, för det här är inte min starka sida..


Konsert igår!

Hejhej! Jag skrev ingenting igår, var nämligen på skolan från kl 9 - 22. 6 timmar mer än vanligt, för vi hade konsert! Våran klass var bara med på 2 grejer, men vi var där hela kvällen ändå. Fick bara en timma kompledigt, jag tycker vi i alla fall borde ha fått hela dagen idag ;)

Vi gjorde en grej med skyltar, där det stod ord till en låt, och var och en hade ett eget ord. Så när ordet spelades så hedde man upp sin skylt. Fattar ni? ;)

suddig bild, men ändå

 

Typ dom det här, fast en annan låt:



På bussen idag ;)


Dagens köp

Idag blev det en ny foundation! Jag tar det lite steg för steg här med alla skönhetsprodukter, köper inte allt på samma gång:P Men jag försöker spara pengar, så jag köper bara när jag verkligen behöver det!

Får se hur denna fondation är. Alla säger att inget överträffar Bare Minerals (det är det jag har nu), och det kan väl stämma. Men jag har verkligen inte råd med så dyrt smink! Hoppas att den här är bra, och inte täpper igen huden allför mycket, så att jag får fler pormaskar.

Köpte den på Åhléns för 139 kr. Återkommer med resultat!


Det är okej...

...att äta choklad när som helst - bara det är en present.... ;)


Blekis...

Nyss hemkommen från en middag hos farmor och farfar. Jag kan sammanfatta det såhär: jag är mer mätt än vad jag borde vara. ;)

Vi har konsert på skolan i veckan, då vi ska vara helt svartklädda, och vi hade ett rep idag, så jag hade alltså bara svarta kläder på mig idag. Och guuud så sjukligt blek jag är!! Jag måste alltid ha ljusaste nyansen på smink, ser typ ut som ett spöke? Aja, det ser i alla fall helt förjävligt ut. Att vara såhär blek är aldrig snyggt. Så det blir Brun utan sol ikväll... För såhär kan jag inte se ut längre.


And what's up with me and the pussmun??
Jag måste ge mig.


Dagens köp - hudkräm

Var och köpte en hudkräm på Åhléns idag, kostade 79 kr, så det var inte så himla dyrt:)

Ni vet ju att jag hade en serie som hette Clean Start förut, jag har lite kvar av den, men hudkrämerna är slut. Och jag känner att det är alldeles för dyrt att börja köpa det själv, ca 300 kr styck, och hela serien är 5 grejer. Way to expensive for me.
Så jag har tänkt köpa lite billigare - och då blir det ju sämre grejer. För jag ska ha pengarna till annat... ;)


Ser ni vilket lurendrejeri, haha?


Varit och kollat på ett hus idag..!

Älsklingen har nyss varit här, hela dagen.
Har även varit och kollat på en hus med mamma idag, det var jättefint! Jag hoppas vi flyttar.. Det var stort och fint och väldigt stilrent, jag gillar svart och vitt tillsammans, det ser så modernt ut. Och så lite färgklickar här och var! Och bäst av allt...övervåning! Jag har alltid velat ha det, men aldrig haft det ;)

För övrigt så tror jag att jag är allergisk mot nånting, jag blir uppblåst i magen hela tiden.... Kan det vara mjölk eller mjöl? eller så kanske jag måste börja dricka Activia, ni har väl sett reklamen;)

Nu blir det att plugga, har svenskaprov imorgon, hade!!


Filips hand:P


Inskickat arbete!

Jag lyckades hitta en dator och mitt arbete är inskickat, yeees!! :D Och jag blev ganska nöjd ändå:D

...

Sitter på skolan nu, i datasalen. Hade tänkt göra Cubasearbete (alltså göra en låt i datorn) men självklart så funkar inte hörlurarna och jag vill inte att mitt ska höras i högtalarna, för alla..? Såå, det blir bloggen och facebook för mig. Tyvärr. Hoppas bara inte att arbetet ska in idag...för jag har liksom inget annat val. Och alla andra datorerna är upptagna...
Och så har jag råkat klicka bort en viktig meny, så jag kan som inte göra ett skit. Jag behöver en lärare.

Mot gymmet!

Nu drar jag ner till stan för att träna lite! Den här gången blir det Bodyjam - nån sorts dans. Ska bli roligt, hoppas att det är något för mig. Men snart kommer ju Zumba till Friskvårds(där jag tränar) och det ska bli skitkul! Typ som salsa, älskar't!! <3


Bild som jag tog igår.


Gårdagen

Igår följde jag med till mammas kompis som fyllde 30, och där var det kalas, men mycket folk, och en massa söta barn. Barnen var i rätt ålder för mig, så de var dem jag umgicks med, haha ;) tycker om barn!
Jättegott fika och god tårta, även fast jag bara orkade smaka den ena.

Check out - walk in closet-full med skor! 180 par, inte helt fel....





19 februari

Idag har vi också varit ute och kört skoter, och åkt madrass! Tur att man inte är så mogen;)
Dock så var vi inte i Kvarnberget och åkte madrasss, vi fikade bara där och sen drog vi till en liten pluttbacke, men det gick nog så bra där;)

Snart blir det att duscha, och sen myyyyskväll med pojken min!!! <3

 

 


Kvällen igår

Hej! Igår gjorde vi mycket av dagen, vi åkte skoter och åkte madrass i en backe en bit bort. Och vi grillade korv också, så mysigt! Och jag blir bättre och bättre på att åka skoter, igår var jag inte så jätterädd och klagade bara lite på farten;) och nu är det sol och fint väder, så idag kommer det bli ännu bättre:D
vi ska ut och köra nånstans idag med, jag får vädra huvet från hjälmen lite då och då, så att jag får lite färg haha ;)

Duktiga pojkar som gjorde upp eld:]

älskling<3


18 februari

Godmorgon!
Nu har jag allt färdigpackat, för jag ska till Filip sen, och stanna där tills på söndag.
Solen lyser in i mitt rum, och för en gångs skull så känner jag mig ganska så pigg! Får se hur länge det håller i sig, haha..

Sen ska jag berätta vad jag ska göra i sommar...gud vad jag längtar!!



Och så en liten smygoutfitsbild;)


Smärtan är borta, tackochlov

Nu har jag fått mig upp ur sängen, har inte ont längre:D

Ska göra den enda läxan jag måste göra idag nu, nämligen musikteori, där vi har moll7- och maj7 ackord. Tydligen så ska vi kunna höra skillnad. Helt omöjligt.

Efter det så ska jag fixa med Filip alladagpresent, men jag vet att han läser min blogg, så jag kan inte skriva vad det är:] och efter det så ska jag gå och se No ordinary family, som vi har inspelat. Är helt enkelt för trött för resten av läxorna nu. Jag tar med så att jag kan göra hos filip i helgen istället!

17 februari

Idag hade jag tänkt mig en pluggdag, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag tänkte göra läxor både som jag måste göra idag, och några som jag bara tänkte göra idag för att jag har tid, men jag har en sån smärta i magen/bröstet, så jag vet inte om jag klarar av att sitta upp, det är gränsfall nu. Så jag har ingen aning om jag kommer klara av plugg i 2-3 timmar..? 

Gud så jobbigt, aldrig funkar nått när man planerar det... Och inga jävla bilder kan jag ta eftersom kameran inte funkar på mitt ansikte, jag blir ful på bild med just denna kamera. Det mesta känns skit nu. Och min fulperiod...när ska den ta slut?! 

Jag är med och tävlar om en kamera

Jag är med och tävlar hos Dennis om en supersnygg kamera från Sony. Tävlingen hittar ni HÄR.

Hoppas jag vinner nu då, har aldrig vunnit något i nån sån här tävling. Skulle verkligen behöva en ny, mina bilder ser ut som crap, vilket resulterar i att det inte några bilder alls.
Jag kan se mig i spegeln ibland och tänka "så snygg jag är idag!" Men sen, på fotot så är det motsatsen..så en ny kamera skulle behövas.. :)



Fika på lektionen

Idag på den 2 timmar långa naturkunskapen så kom det en kille i klassens mamma och serverade fika! Så gulligt av henne! Och det var tur, för jag hade inget eget fika med mig.. hade jag inte fått fika hade jag nog somnat på lektionen ;)


Make up

Dagens sminkning kommer här då! Blev en ny, har blivit inspirerad av några tjejer på skolan. Och jag gillar det! Men just nu är jag alldeles för blek för att nått ska vara snyggt.. jag ser bara sjuk ut tycker jag! Hoppas solen kommer fram på riktigt snart.


Jag vill ha en systemkamera. Dygnet runt och inte bara varannan vecka. Då skulle jag få fina bilder.


Glad alla♥dag

Hej sötnosar! Hur har ni haft det idag, på alla dag? Jag har haft det bra, som en vanlig dag. Möttes av massa hjärtan på skåpen med fina meningar på, det var lite roligt! Nu ska jag gå och äta, jag är skithungrig.. Puss!






1000 bilder fattigare

Nu har jag suttit och tagit bort 1000 bilder från datorn, gamla mobilbilder. Och det är 7000 kvar, allt som allt. Hoppas att datorn kanske går lite snabbare nu?

Det har tagit ett bra tag, men nu känner jag att det är dags att ta itu med pluggandet! Önska mig lycka till!




God blåbärspaj som jag åt till fika!


13 februari

När jag vaknade imorse så sken solen in och det var ljust i mitt rum! Såå härligt! Önskar att det var så här varje dag. Men det kunde ha fått vara lite varmare ute.


En lång dag med slalom är över

En lång dag med slalom är över! Jag är skitslut både i kroppen och i huvet och i ögonen. Känner att jag redan har träningsvärk, det kommer blir jobbigt sen haha(A) men jag hade i alla fall skitkul! Fint väder, soligt hela dagen och jättebra före :D

Nu ska jag äta middag, duscha, och sen bär det av till Emma Sjöblom:D


Såhär såg jag då ut idag! Big head av hjälmen och alldeles röd i facet. Men det är friskt!;)


Min supersnygga hjälte!<3


Slalom baby, slalom

Godmorgon! Nu ska jag och familjen och Filip fara och åka slalom! Vi hörs ikväll!


@ school

Hej på er! Har engelska nu men jag är klar, och vi slutar lix alldeles snart. Idag är första dagen som jag har plattat mitt hår på nästan 2 veckor! Duktigt va? Och det var lika längesen jag hade utsläppt hår. I'm on my way back. Snart så har jag musikteori och kör och sen slutar jag!

Då ska jag och min älskling gå till mamma och träffa min mormor och morfar som är på besök. Och sen ikväll så sover han hos mig och imorgon ska vi åka slalom! Hoppas på bra väder och inte alltför kallt.

Egobilderna som jag tog i morse kommer upp på bloggen ikväll! Adios!

Blää

Åhh jag är så less nu på att vara inne i en fulperiod.. har varit det i några månader nu. Allt är bara fel.. Jag klär mig tråkigt, inte uppfinnigsrikt som jag gjorde förr. Och sminket,jaa.. ser tom och blek ut i facet. Och håret. Det är de som är värst. Det är alldeles för kort, och det verkar ju ta en evighet innan det växer ut och blir långt! Och färgen är ful, jag vill bara ha min naturliga, hur svårt kan det vara.. Jag skulle aldrig ha färgat det mörkt eller klippt det kort.

Snyggheten sitter mycket i håret. Någon som håller med mig? Jag kan inte platta, styla, blåsa eller göra nånting med håret nu eftersom det är så slitet efter blekningen. Så det enda jag kan göra är att sätta upp i en knut och hoppas att ingen ser det. Tills det är fint. Då kan jag börja leva igen.. så känns det i alla fall, utseendefixerad som jag är.

Chokladälskling

Älsklingen var här nyss, och har var så söt! Jag fick en tidig alla hjärtansdag present, hur gulligt? En massa goda chokladhjärtan, mums. Jag älskar dig!




Hottie

Ge mig håret.

Så jävla snygg.


Bodybalance

Nyss hemkommen från gymmet, där jag var och körde ett gruppass. Har ju köpt ett 10kort nu, så nu blir det där jag ska få upp min kondition. Idag körde jag inte kondition dock, jag körde nå yogatjafs, det var inte roligt.. Blev inte svettig och så, men det kan bero på att jag fick så ont i knäna.. shit, jag är typ redan gammal. Tänk då när jag verkligen är gammal, om jag har ont i knäna redan..? :S

Hade tänkt cykla lite hemma nu efter, så att det blir nån träning överhuvudtaget, men jag orkar inte. Det blir duschen nu, men en massa inpackning så att jag kan börja ha en frisyr igen..? Och sen natta kudden.


Ny kalender

Var ner på stan en snabbis idag och köpte min kalender/almanacka (vet inte riktigt vad som är vad..) som jag la undan igår! Nu känns det som jag har koll igen, kan planera och så! För jag vet att om jag inte skriver in tex när jag ska träna så blir det inte av, eftersom jag tränar hemma.. Så jag var bara snäll med mig själv, ett välinvesterat köp alltså!

Köpte den på Bokia för 89 kr.


Film: I rymden finns inga känslor

"Filmen är en komedi om 18-årige Simon som delar lägenhet med sin storebror Sam. Simon har Aspergers syndrom och det kräver att han ett fast schema och allt måste vara likt sig vecka efter vecka.
När Sams blir dumpad av sin flickvän förändras Simons värld och allt blir till kaos. Han ger sig själv i uppdrag att hitta en ny flickvän till Sam så att allt ska bli som förut igen. Det är bara ett problem: Simon vet ingenting om tjejer och kärlek.."


Skådespelare:
Bill Skarsgård
Cecilia Forss (från Ica-reklamerna)


Jag tycker filmen var riktig rolig, och jag som aldrig brukar skratta åt tv skrattade en hel del nu! Ingen tragisk svensk film här(de måste ju va den värsta sortens film)
Jag tycker att du ska se den!!!

Betyg: 5/5


7 februari

Hej! Idag på skolan så kom det en kille som berättade om alkohol. Han hade börjat dricka när han var 12, och när han var 20 så var han med om en bilolycka där alkohol var inblandat, det var hemskt att höra. Jag är glad att jag inte dricker, när jag får höra såna där grejer. Man kan dra ut på det så länge som möjligt, tills man inte är ung och dum längre. Och när jag for till stan just efteråt så såg jag en kraschad bil på bron.. Vilken slump.

Träffade Astrid på stan, vi hade kul som vanligt! Man kan inte ha annat än kul med henne:D


Kollade sen på fönsterlampor till mitt rum, och denna lampa blev det! Visst är den fin!? Jag älskar den, och jag fastnade för den direkt jag såg den. Helt rätt för mig och mitt rum!


Film: The Number 23

Igår såg jag ju som sagt en film som heter The Number 23. Och som jag lovade som kommer en liten recension här.


"Familjefadern Walter Sparrow kommer över en mystisk bok som heter The Number 23. Bokens huvudperson är en privatdetektiv vars liv tycks ha väldigt många kopplingar till Walters eget. I boken spelar talet 23 en stor roll. Huvudpersonen i boken märker att han sen talet 23 i allting, t.ex i datum, födelsedatum, tid, husnummer osv. Walter börjar själv se talet överallt i sin omgivning, övertygad om att det bär på en dold betydelse även för honom."
     Thriller med Jim Carrey.


- Ja, filmen var ganska hemsk tycker jag, men inte överdrivet. Sen man sett den börjar man själv räkna och få allting till 23. Jim Carrey spelar bra i filmen, och han gör att den inte känns lika hemsk som det skulle gjort annars. Jag tycker att det är en sevärd film, som intressant på något sätt.

Betyg: 4/5



Slalom

Hej! Vaknade imorse av att solen lyste in, just före 12, såå skönt!
Åt lite, och eftersom det var så fint väder så for jag och familjen och åkte slalom, kom nyss hem därifrån. Första gången jag fick använda mitt nya underställ och fleecekläder, så snygga! Jag vill nästan bo i dem ;)

Övningskörde hem sen, gick ju som det gick. Och nu har jag massa huvudvärk, men jag måste ändå plugga och skit... jobbigt. Vi hörs sen!


ser ut som ett barn utan smink....


snygga rosa detaljer!


Sofie!

Ikväll har jag varit med snygga Sofie! Vi hade jättekul verkligen, tycker att vi har träffats på tok för lite, eller hur Sofie? ;)
Vi har ätit romantisk middag (hehe) - vi lagade tacos! Helt själva.. jag som aldrig har gjort köttfärs förr, eller poppat popcorn..flera erfarenheter rikare nu! På tiden, haha.. (A) Samtidigt som vi åt så såg vi Shrek3, och efter det så såg vi "The Number 23" och åt våra popcorn. En ganska läskig film..man blir typ störd. Ni får recension imorgon!

Icket att förglömma - vi la ansiktsmask! Riktigt tjejigt, det var på tiden :D Vi la en som luktade choklad och såg ut som chokladpudding, nästan så att man ville stoppa det i munnen. mums.... ;)


Visst är hon snygg? Kolla bara hennes ögon :D


Husman med kaviar

En husman med kaviar till fika är inte helt fel!  Enkelt, gott och nyttigt!




Gårdagens smink och laserdome

Hej! Igår blev det inget bloggande, men jag var med kompisar och spelade laserdome och åt sen på Dallas, och efter det så följde Filip mig hem. Laserdome var verkligen askul! I början fattade jag inte, och då kände jag bara "neeej vad tråkigt, jag vill hem...", men så är det alltid för mig när det går dåligt, då blir jag arg;) men sen fattade jag och då blev det jättekul! Jag kände mig som värsta bondbruden när jag stod bakom väggar och sen smög fram och sköt alla i det andra laget. På samma gång nästan.. ascoolt. Kommer verkligen göra om det:D och så var det ju så himla bra folk jag var med :*

Har tyvärr inga bilder från igår, synd:( men jag har bild från min sminkning igår + en fråga:

Har du spelat laserdome?  :)



Dagens make - blue and purple

Hej på er!

Nu var det längesen jag la ut en sminkning! Efter ett önskemål på blått och lila så gjorde jag det, det är så himla kul när folk har önskemål:D
Och idag har ögonskuggan hållit hela dagen! Det har typ aldrig hänt. Så nu kommer det förmodligen bli mycket mera smink, nu när det är fint hela dagen.
Tricket är att ha pyttepyttelite primer/hightechlighter på ögat, och en massa färg! Try it and see:D
Är så glad nu när jag kan göra det jag tycker om igen<3







Ny säng

Jag är så glad nu! Har nyss skaffat en ny säng! Har lust att säga att det är en dubbelsäng, men det är det ju inte. Men det känns så eftersom det är så himla stor skillnad för mig. Den här är 120 cm bred, och min förra var 90. Den är lite hårdare än vad jag velat, men det är nog mest att jag är ovan vid en så hård säng, min förra var ju ganska mjuk. Plus att det är bra att ha en hård säng när jag sover med Filip, så att jag inte rullar på honom eller nått;)



love it!


Rosa tee, ska jag köpa?

Provade denna tröja idag på stan. Vad tycker ni? Ska jag köpa den?
Kanske i en större storlek så att det blir lite lösare, det här var xs.. Jag orkade inte prova nån större idag, eftersom jag gick in en snabbis själv, men kanske senare i veckan:)
Men vad säger ni? Var den fin?:) Jag gillar färgen!




Ärmen


Nyfärgad

Just ja, jag har glömt säga att jag var hos frisören igår. Satt där i 4,5 timma.. haha typiskt mig, sitter alltid där hur länge som helst. Men ska man göra avfärgningar och allt så tar det tid. Och kostar därefter... :(
Men nu är jag i alla fall lite ljusare, inte så himla stor skillnad, men det yttersta lagret på mitt hår nu är toning, så det kommer gå ur sig och då blir det lite ljusare :) Och nu är alla undertoner borta, så nästa gång så kan jag bara slinga:D


Jag får inte till nån bra bild som gör håret rättvisa tyvärr:( detta får duga.




Kontakta mig: [email protected]