Paris och Jersey

Hej på er! Jag har det väldigt bra här i Jersey! Bor i en väldigt trevlig värdfamilj med en söt unge på 1 år. Vi hade det roligt i paris, men tyvärr så var det dåligt väder där. Vi shoppade, var upp i eiffeltornet och var på Disneyland. Gick faktiskt trapporna upp i eiffeltornet!! Jobbigt, jag fick träningsvärk dagen efter. Gick ungefär halvvägs, sen var man tvungen att ta hiss. I Paris var vi även inne Louis Vuitton där det var vakter överallt och det var skitdyrt allt där inne. Såg en klocka för 730 000 kr, helt sjukt!! I jersey har vi hunnit haft en engelskalektion och haft massa aktiviteter. Riktigt härlig grupp<3 vill att dagarna som är kvar ska gå lika sakta som det har gått hittills, men jag längtar samtidigt hem till pappa och Filip och så. Uppdaterar snart igen!

Hejhej! Befinner mig just nu i Stockholm h...

Hejhej! Befinner mig just nu i Stockholm hos Filips syster. Ska sova här inatt för att sen fara till Arlanda imorgon bitti. For hemifrån vid 10 imorse, var i Stockholm city vid 12 och sen dess har jag gått på stan, är ganska så trött nu kan jag lova!! Köpte mig i alla fall 3 st tröjor. Två bandtröjor på HM och en underbar blå tröja från Weekday. Ska såklart visa när jag kommer hem. Blir väl några såna här inlägg med sms nu före jag far, eftersom jag lix har gratis sms ;) Sen när jag är i jersey så tror jag att jag kommer att ha gratis Internet, så då blir det nog inlägg iaf! Fast utan bilder, eftersom det inte funkar..det borde blogg.se fixa! Aja ha en bra lördagkväll puss!


Imorgon far jag!

Håller på och packar nu, är i stort sett klar. Är bara nån smågrej kvar nu.

Jag far ju imorgon!
Då bär det av till Stockholm, ska vara där över dagen och sen sova hos Filips syster. Sen på söndagmorgon far jag till Arlanda igen och därifrån åker vi till Paris. Vi ska stanna i Paris i 3 dagar, för att sen på onsdagmorgon vara framme i Jersey. (Inte New Jersey i Usa kanske ni förstår, utan ön Jersey som ligger utanför Frankrikes norra kust men hör till England.) I Paris kommer vi att fara på Disneyland, samt shoppa och kolla in staden!

När vi kommer till Jersey kommer vi att få träffa våra värdfamiljer. Jag ska bo tillsammans med en annan tjej från Sverige i en familj. Det kommer vara 4 timmars lektioner per dag (engelska dårå) och den övriga tiden kommer vara fylld med andra aktiviteter, bl.a vågsurfing för min del!! Sen såklart också slapp på stranden, kolla in staden, shopping, och så ska det även hållas något disco på kvällarna.

Jag är taggad till tusen på den här resan.
Jag kommer att få nya kompisar, bli mera självständig och måsta klara mig själv, sol och bad i 3 veckor, surfing och se 2 nya länder i vilket 1 av dom som jag ska spendera ca 3 veckor i! Massa nya upplevelser!! Det här kommer bli så jävla bra!


15 juli

Hejhej :) som ni såg så provade jag just att mobilblogga med sms, och det funkade ju bra. Skitpraktiskt eftersom jag har gratis sms, synd bara att det kostar lite grann om jag ska ha en bild också.

Idag så sov jag till typ halv 12, som igår. Jag verkar ha blivit tonåring som 17 år! Grattis.. haha nä men första gången jag sov över 12 i hela mitt liv var för ett halvår sen..illa!

Sen så for jag, pappa och min bror och köpte blommor att sätta vid graven. Funderar på att fara förbi graven ikväll och ta nått kort på blommorna. Blev lite mobilbilder inne på blomaffären.


haha!




söta!


hej prövar att mobilblogga! :)

hej prövar att mobilblogga! :)


Före och efter skumtoningen

Här är före- och efterbilder efter 2 omgångar med skumtoningen som tar bort gula toner i håret. Jag tycker det blev väldigt stor skillnad och jag är nöjd med resultatet! Ska ha det mycket kallare ton sen, men det här duger för stunden, blev mycket bättre än innan.

FÖRE


EFTER


Sista Harry Potter

Jag och älsklingen har nyss varit och sett Harry Potter 7, sista delen. Känns sorgligt att det är slut med Harry Potter nu, men filmen var i alla fall sjukt bra! Satt som klistrad hela filmen :)


Motivation

Tycker att den här tjejen är sjukt snygg! Johannaeo heter hon och hennes blogg hittar du HÄR. Jag har den har bilden som bakgrundsbild på min mobil, och det peppar mig till att träna och att sola, för det är en sån där kropp jag vill ha! Superbra att ha sådan motivation!


Bilder från kvällen

Här kommer bara lite bilder från kvällen, var ju som sagt med nadja :)










1 timma och 45 minuters promenad



Var ute och gick idag med Nadja i 105 minuter ( 1 timma 45 min ) duktigt va? Det var riktigt länge för att vara jag, men vi hade så mycket att prata om, och då märker man inte att det är jobbigt att gå. Känner mig hur som helst väldigt duktigt, och jag gör gärna om det, Nadja!

Innan ni säger något om att jag ätit alldeles för lite, så kom ihåg att plussa på kalorierna jag förbrände. Har inte ätit bara 453 kalorier idag, utan ca 850. Det är lite det med, men jag har varit mätt.
Har ätit fil och müsli till frukost,
mackor och en nektarin till fika,
och tortellini till middag.
Det klarar man sig på när man är ledig och bara slappar. Eller jag ska inte alls tala för någon annan. Men jag klarade mig på det idag i alla fall.


Skumtoning

Nu sitter jag med något som kallas skumtoning i håret. Det verkar vara någon slags blandning mellan toning, silverschampoo och inpackning. Den tar bort gula toner i håret samtidigt som den fräschar upp. Kom på att jag skrev det här typ nyss i något annat inlägg, men skitsamma, det tål att upprepas. Får se resultatet sen!


8 juli 2011

Hej på er! Har haft sista dagen på jobbet idag. Känns faktiskt sorgligt att lämna alla söta gamlingar :( det trodde jag inte skulle hända, aldrig att jag skulle känna så. Men tydligen.. Och jag har lärt mig massor!! Blir nog att söka jobb där nästa sommar!




6 juli 2011

Är hos Filip ikväll. For på stan efter jobbet och postade ett brev till min värdfamilj. Sen så köpte jag en slags hårtoning/inpackning som tar bort de varma tonerna i mitt hår. Ska visa sen. Och efter det kom Filip och hämtade mig på stan och så körde vi och åt hos hans farmor och farfar. När vi skulle tillbaka så hoppade jag av före vi var hemma, så jag gick lite mera än en km, kanske 1,5. Känner mig jätteduktig! Men jag kände mig lite tvungen att träna bort efterrätten. Men hursomhelst så känns det som att jag börjar få bättre vanor. Tränar ca 300 kcal per dag och det är jättebra för att vara jag :)

Nu ska jag snart gå upp och duscha och sen blir det tidig kväll. Har tyvärr inga bilder eftersom jag är hos Filip men det får ni stå ut med. Puss :)

412 kalorier på tennis

Hej! Idag har jag jobbat som vanligt. Men det är faktiskt min sista vecka nu! Skönt såklart, men kommer ändå sakna gamlingarna där haha. Efter jobbet for jag och babe och spelade lite tennis. Brände ca 412 kalorier på det, inte dåligt! :)


Middagen igår

Jag och Filip är ensamma hemma hela veckan, sjukt mysigt <3 Vi lagar mat och igår var vi till å med och handlade. Vuxenpoäng!

Middagen igår





Mums med chokladpudding!


MUSTASCH

Har inte skrivit på ett tag nu. Har varit hos Filip i helgen och det blir inte så himla mycket uppdatering där. Var på stadsfesten i lördags och såg Mustasch. Dom är sjukt jävla bra! Jag stod nästan längst fram och bara hoppade, skrek och sjöng med! Så underbart!! Är sugen på att fara och se dom på PDOL också men jag är ju utomlands då.. Nä jag måste nog säga att jag har ett favoritband!!


Fotat med mobilkameran


Sångaren ser grym ut <3


Söta Putte

Fotade Filips söta kisse, visst blev bilderna fina?




Ziperall

Sitter och myser i min nya Ziperall! Som OnePiece fast halva priset. Fick det av babe, tack!
Den är asskön och varm, superbra om man fryser, men mindre bra om man redan är varm ;)

Nu ska jag packa lite grann, ska till Filip ikväll och imorgon ska jag på släktträff och på stadsfesten. Så det gäller att ha passande kläder för allt. Hoppas bara det slutar regna och blir sol tills imorgon!


Lite suddig men..






Kontakta mig: [email protected]