Hemkommen från kalas

Hejhej. Kom nyss hem från min kusins kalas. Och innan det var jag hos farmor och farfar och åt middag. Så nu är jag fullproppad med god mat och tårta!

Nu blir det att ta en dusch och sen ska jag natta kudden!


14 fyllde hon!


Make up och outfit

Blir inget långt inlägg nu, bara bild på mitt smink och en lite smygbild på min outfit.
Jag har kommit fram till att jag tycker att det är snyggt att blanda lite olika stilar, och inte köra all in på en. Idag hade jag skinnbyxor och en randig färgglad tröja samt rosalila smink. Rock + gulligt kan man väl säga;) like it!






Pain

Kom nyss hem efter en middag hos farmor och farfar. Cyklade på brorsans minipluttcykel hem, gissa om jag kände mig liten?! Hoppas ingen såg mig;) bror min är 11, då kan du räkna ut storleken;)

Förövrigt så har jag ont överallt. Tyvärr. Vaknade med smärta i ländryggen och den har hållit i sig hela dagen. Är jobbigt att gå, böja mig, sitta och så vidare. Har ingen aning om vad det kan vara.. Annars så har jag ont i knäna som en och annan gamling. Tror det är dags för mig att skaffa bra skor. Jag vill inte förstöra kroppen redan. Och nu ska jag inte sitta här och klaga och räkna upp alla ställen jag har ont på, nu har jag sagt två av dom, det får räcka haha;)

Arbete om Beyoncé

Hej på er. Har hål nu till 3, så jag tänkte att jag kan jobba lite med svenskan ett tag. Vi ska ha muntlig redovisning om några veckor, och jag ska prata om Beyoncé. Visste ni att mellan 2008 och 2009 så tjänade hon över 87 miljoner dollar...!  Det motsvarar ungefär 550 miljoner kronor! Det skulle man inte tacka nej till precis.

Vi har just haft muntligt nationella i engelska. Det gick faktiskt ganska bra. Hade lite fel, letade ord och stakade mig lite grann, men det gör ingenting. Jag ser det bara som övning för språkresan i sommar. Jag ska övaövaöva på engelska nu, så att jag inte behöver skämmas över min engelska när jag är i England:)




Ny header

Nu har jag fixat i några timmar med en ny header, samt lite skillnad på designen i övrigt. Bakgrundsbilden till headern är tagen i Turkiet i somras. Allt för att längta till sommaren och till varma länder..! Tycker att det blev mysigt på bloggen, och mer personligt. Men än är jag inte klar. Det pågår en ständig förändring, men det här får bli basen. Du vet, övning ger färdighet. Man lär sig.



35 dagar kvar!

Var hos tandläkaren idag och fick typ världens bästa nyhet! JAG SKA TA BORT TANDSTÄLLNINGEN OM EN MÅNAD!!  Är så sjukt lycklig!! När tandläkaren sa det så ville jag bara vråla"JAAA" och hoppa upp och ner, men det gick ju inte såklart.
Det exakta datumet då mina tänder inte pryds av metall är 2 maj. Jag räknar ner dagarna...
Kommer ju kunna le för första gången i mitt liv på bilder då?! Eller visst, jag har kunnat det tidigare, men inte velat, pga komlex för snea tänder. Och jag vill inte le med tandställningen heller, den är inte speciellt fager om jag säger så.

Sommarbild

Hej på er! Nu har jag inte skrivit på någon dag, det beror på att jag är hos Filip, och då vill jag ju ta till vara på tiden:)  Igår var vi med kompisar, det var kul! Och idag har vi inte gjort så mycket. Imorgon ska vi fara ut med skotern och jag ska åka bakom på en madrass..ska bli kul ;)
Nu ska vi göra middag, vi ska äta tacos. Det blir en mysig, romantisk middag bara vi två:D


Alltså jag längtar efter sommaren så sjukt mycket! Hatar vintern! Jag kommer flytta utomlands så fort jag kan så att jag slipper all denna snö och kyla halva året.
Bjuder på en bild från i somras som bara skriker sommar!!


24 mars

Godmorgon! Jag startade dagen med lite yoga, som jag lärde mig på idrotten igår. Vi får se om jag blir en ny människa senare. Jag har inte märkt något än;) Ha en bra torsdag!





Jag håller på att testa mig fram med sminket nu. Provade att ha kajal både uppe och nere nu, uppe var bra, men inte nere. Jag ska prova tills jag hittar något som passar mig perfa.


Cykling nr 1

Nu har jag cyklat!! Det blev:
1 mil
32 minuter
311 kcal

Just a note to myself for the next time!:D

Anledningen till att detta blev gång 1, det är för att nu har jag bestämt mig för att börja träna seriöst, och jag ska försöka förbättra mina resultat.
Och vilket ställe är inte bättre att skriva upp resultat än bloggen?:)

22 mars

Idag fick vi sluta en hel timme tidigare, vi hade ingen engelska idag. Skönt! Så jag hann in och gå på stan med Emma en stund och sen jag kom hem har jag bara suttit och kollat bloggar. Som vanligt alltså;) Jag följer ca 11 bloggar, så det tar ett tag att kolla igenom alla:)

Nu ska jag fika lite och sen cykla på motionscykeln samtidigt som jag ser nått på datorn. Stylisterna kanske?



mitt snygga ugglehalsband!


Bodywork

Nu känner jag att jag verkligen ska försöka komma igång med träningen här!
Jag kan inte se ut som en och annan degklump. Börjar likna det på magen nu, hahah. Inte okej! Och så har jag gått upp flera kg, och på sätt och vis är det ju bra, brösten har fått lagom storlek nu. No more komplex over them:D men... magen måste bli platt igen.
Så jag ska absolut inte banta!! Herregud, värsta sättet att bli smalare är ju verkligen att svälta sig. Då ställer ju kroppen in sig på sparläge, visste du det?

Nope, träning är det som gäller. Har nyss kört ett magpass hemma. Två konditionspass står också på schemat i veckan.


HaHhaa, inte dagens sexigaste!!!
Ni kan ju  kolla på hanteln;)


Lär dig teckna - bloggtips

Här har jag ett riktigt bra bloggtips för de som gillar att rita - och det jag har tillbringat min kväll framför. Bloggen lärdigteckna.blogg.se. Hur bra som helst!
Jag har ritat två fina teckningar därifrån ikväll, med hjälp av hennes toturials. Tack Ellinor! Och jag är riktigt nöjd med bilderna!!
Vill ni se? Äh, skitsamma, jag visar i alla fall. Inte än, men senare så kommer det upp på bloggen och på facebook!


Owl

Jag älskar att det är så fint väder ute nu! Nu fattas bara att all snö ska försvinna, för det är en massa kvar här uppe i Norrland. Ja, det säger ju sig självt, när jag åkte snowboard igår. Nuuuu vill vi ha soommmmar!!! :D

Här kommer några bilder på halsbandet som jag gav till Felicia(Filips syrra) igår. Jag var nämligen så tänkt att jag tog bilder på det innan, för att visa upp de efteråt;)
Jag gjorde det själv, men det var inte så svårt. Bara att köpa delarna och sätta ihop dem. Men ändå.. ;)





Jag tycker att det var riktigt fint! Och påsen var ju också gullig sådär.
Ska jag vara ärlig så ska jag göra ett eget till mig själv idag:)


Sunday

Igår var vi och åkte i backen, och det blev snowboard för mig. För första gången på över ett år. Lite ovant! Men det gick bra ändå, jag ramlade bara en gång. Sen så kom hela Filips släkt hit och firade Felicia. Fullt hus!!
Nuså ska jag fara hem om en timma igen. Då ska ni få se vad jag gav Felicia i present!:)


18 mars

Såhär ser jag ut idag. Älskar att hyn ser perfekt ut med mitt smink!
Är ni intresserade av att se vad jag använder för smink?:)

Efter skolan ska jag till min älskling, och imorgon ska jag fara till slalombacken med deras familj. Det blir snowboard för mig den här gången, jag har inte åkt det på över ett år, så det ska bli spännande. Jag får se hur bra det går,hehe.



Nyduschad

Sitter nu och myser i min söta rosa morgonrock! Visst är den fin? Skitskön att bara dra på när man inte orkar ta på sig nått annat!



Tropisk regnskog

Det är precis vad jag känner mig som idag!
Jag har använt ljusblå, turkos, och skogsgrön.

Och jag vet inte vad jag ska göra för att få det att se lika färgstarkt ut som i verkligenheten..




What I bought

En välbehövd långärmad! Eller kalla det kofta om du vill, men i min värld heter det långärmad och inget annat;)
direkt när jag såg den kände jag bara "måste ha!" och det är inte ofta! Så det slutade med att jag köpte den. Och jag gillar att den är gjort av nån sorts polyester, den är så himla mjuk. Och det är ju inget minus att man ser sportig ut i den:)

Egentligen hade jag inte råd, men jag tänkte att Jag behöver ju verkligen en..
Men nu är det slutköpt.. måste ju ha råd med allt roligt jag ska göra i år!

Kittelfjäll, språkresa och en tripp ner till södra Sverige med Filip.




gillar att det är en dragkedja hela vägen upp!
då kan man stänga in sig när man blir less på världen. Fast jag har redan provat, jag ryms inte..


Shoppat

Nu har Alice nyss farit hem, vi hann gå på stan idag med i nån timme. Och idag shoppades det! Jag köpte en grej jag kollat ut igår. Ni får se den lite senare ;)


Skitlåtar och gårdagens filmer

Igårkväll så skippade vi melodifestivalen, det är ändå bara skitlåtar som är med. Jag menar, Eric? Han vann ju för att han är snyggast, så alla unga tjejer röstar på honom. Låten gör ju inte speciellt mycket tror jag. Nästan alla låtar som är med är enformig pop, så vad spelar det för roll vem som vinner? Finns ändå ingen chans att vi vinner ESC. Om vi ens kommer i final.

Nä, vi såg istället 2 filmer, Wanted och The hottie and the nottie. Båda var riktigt bra, men Wanted har jag sett tidigare.



Snygga Angelina Jolie!


Grattis till mig!

Jag har namnsdag idag:D Ingen stor grej men det är ju kul när folk säger grattis, haha! Och dessutom är det flaggdag idag, jag kan ju låtsas att dom flaggar för mig;)

Nu är Alice här, jätteroligt! Har inte träffat henne på hur länge som helst, så det var kul att träffas:D


Lovecandy

Sov bara 5 timmar inatt.. Ni kanske säger att det är normalt för er, men för mig är det verkligen jättelite. Eftersom älsklingen kommer ikväll så vill jag vara pigg. Så nu blir att ta en powernap som man så fint säger. Men här ska inget alarm ställas inte, jag ska sova tills jag vaknar. När jag har vaknat blir det att ta en dusch, och sen älsklingen!<3


Man blir allt bra kär när man äter godisar som ser ut såhär;)


Astrid och Nadja

Gårdagen spenderades i Bygdsiljum med Astrid och Nadja. Vi hade skitkul! Där vid 9 så gick vi upp för hela puckelpisten och åkte sen ner igen, på rumpan. Det gjorde ont kan jag lova, men fan så kul vi hade!! :D
När vi kom tillbaka till Astrid så gjorde vi smoothies med svarta vinbär och blåbärsyoghurt bland annat. Den var god, men det smakade för nyttigt för min del;)

Det gör vi väl om bruuudar?:D

Tyvärr så förstördes en stor del av kvällen av en viss person, synd att det ska bli sådär.



Klädseln för kvällen var oranga overaller, snyggt va;)




Kiss me


Nyfärgat fransar och bryn

Nyfärgat fransarna och brynen. Blir inte så himla stor skillnad på mig, ska se till att inte vänta så länge innan jag färgar nästa gång, då kanske det blir mera resultat.

Jag tycker att mina ögon är jättefina, jag är verkligen nöjd med dem. Älskar färgen som är nån sorts blandning mellan ljusblått, grönt och grått.

Och hyn är fin nu, jag har inget smink!:)

Skryt om vad som är bra med dig, en egoboost behöver alla!



New bikinis

De här två snyggingarna köpte jag i förrgår på Cubus för 80 kr styck. Det var egentligen inte meningen att jag skulle köpa två stycken, men jag kunde inte välja mellan diskret och pangig! Så det fick bli båda två. Älskar färgen på den rosa, riktigt knallrosa är den:)

Hittade ingen underdel, vill ha en svart, ganska nätt. Inte nått mormorstrosaliknande;) Så bli inte förvånade om jag visar upp en sån om några dagar. Om nu pengarna räcker...
Men en underdel är väldigt välbehövd, den enda jag har är vit och genomskinlig..




Nöjd med storleken? Kan man väl säga;)


By my mother

Alla halsband här + lampan har mamma gjort. Visst är det fint?
Hon har gjort tusen grejer till, men detta stod i mitt rum.




Pepprum

Idag är det städning som står på schemat, och jag är faktiskt nästan klar! Har en tanke att få till mitt rum riktigt mysigt här hos mamma. Jag har tänkt att det ska bli ett "pepprum" och ett avslappningsum. Vila och avslappning får inte alla tonåringar glömma. Sjukt viktigt, annars blir det bara pannkaka av allt.

Ni ska få update på rummet sen, är än så länge bara i planeringsstadiet.


Några såna här hyllor hade jag tänkt.
På den ena så ska det vara foton tagna av mig, ljus och nån prydnad.
Och på den andra ska det stå "Be Happy"


Resor: ställen jag har, ska och vill besöka



KANARIEÖARNA 2006 - Gran Canaria
Här var jag då när jag gick i femman, då jag trodde att man såg ut som en modell om man inte log på kort. Så jag ser väldigt dyster ut på alla foton därifrån, haha.
Var där med farmor och farfar, min familj och mina kusiner.



TURKIET 2010 - Alanya
Min första riktiga utlandsresa kan man nästan säga, eftersom jag inte minns mycket från den förra, det var så himla längesen. Var där med pappa och min bror.



SPANIEN 2010 - Barcelona
Var där med mormor. Det blev en riktig stadsresa då vi kollade in staden och gick på muséer och så.




FRANKRIKE 2011 - Paris
Hit ska jag under min språkresa, det blir att sova 2 nätter i Frankrikes huvudstad.
Kommer bli massvis med shopping och även besök på Disneyland!




ENGLAND 2011 - Jersey
Själva huvudortet på min språkresa, där jag kommer vara i 3 veckor.
12 timmar vågsurfing står på schemat - känns inte helt fel!
Om ni undrar varför jag pekar utanför England så är det för att Jersey är en ö söder om England.




GREKLAND
Jag vill så gärna se det vackra landet Grekland, med vita hus på ett berg nära havet.
För det är i alla fall den bilden jag har fått av Grekland, nu får jag hoppas att den stämmer;)



USA - New York
Enligt mig är New York världens mittpunkt. Det är där allt finns, den stora storstaden, där människorna är stressade och staden som inte sover.


USA - Los Angeles
Hollywood, långa sandstränder, surfing, kändisar.
Behöver jag säga mera?


THAILAND
Sen så är det ju nästan ett måste att fara till något riktigt varmt ställe, nära ekvatorn.
Och så är ju kläderna så billiga, där kan man fynda!




Håll utkik! Snart så ska jag skriva lite mera om mina resor hittills, med en massa bilder!
Kanske får jag göra en ny kategori som heter resor? För jag kan lova att den här bloggen kommer fyllas med resor!!


Saknar!

Sitter och tänker tillbaka på i somras, när jag var i Turkiet. Så himla härligt! Det var så varmt så när man öppnade balkongdörren hörde man nån som sa i rummet "stäng, det blir så varmt här inne". En ovanlig händelse i Sverige;) Nu vill jag bara att all snö ska försvinna härfrån, jag vill ha sommar nu!!


Haha sista dagen här, så jag var ganska trött.. Men brun var jag då i alla fall;)


6 mars

Hejhej! Är fortfarande hos Filip, har ju varit här sen i fredags. Och det bästa är att jag ska stanna en natt till! Och så far jag hem vid 12 imorgon. Det är så mysigt att vara här med den man älskar <3
Idag har vi varit med hans släkt, och kört skoter. Jag börjar vänja mig, men det bästa är ändå att stanna och sola på vägen ;)

Vi ska även tävla i chipstävlingen som är på gång nu, så vi har experimenterat med saker vi hittade i köket. Jag har fortfarande kvar smaken i munnen, mums! ;)


Ser ni vad långt hår jag har fått!:D


Planer för helgen

Nu är det torsdag, och det betyder att imorgon är det helg! Endast tre lektioner, och sen slutar jag! Och det bästa är ju - efter helgen är det sportlov! Hur skönt som helst att få vila ut. Jag ska vara med kompisar största delen av lovet, men jag ska se till att få tid över till mig själv också. Såhär kommer det alltså se ut i helgen:


Fredag: Far till Bygdsiljum efter skolan för att vara med Emma, Filip, Jacob och förmodligen flera till! Vi hade tänkt bubbelbada och köra lite innebandy, kommer bli nice. Men jag hörde nu att det typ är nån vattenläcka, så vi får väl se hur det blir med badandet. Men härligt folk kommer det hur som helst bli! Sen så sover jag och Filip hos Emma.

Lördag: Jag och Filip ska lyckas ta oss tillbaka till Burträsk nån gång på förmiddagen. (Ni vet, det går inte så himla mycket bussar från bush till bush;)) Vi ska gymma och sen köra skoter! Hoppas på myspys på kvällen med en bra film!

Söndag: Far hem klockan 12 på dagen, och beger mig då till mor min.


Vad ska ni göra i helgen?:D


bild från december


Guess where I'm going..

Jag ska till England i sommar på språkresa! Jag tror det kommer bli skitkul och jag kommer säkert lära mig massvis där. Bli bättre på engelska naturligtvis, men också att våga ta för mig och prata med folk jag inte känner. Och jag kommer ju få nya kompisar från hela Europa!
Men nervös är jag..jag ska ju ändå utomlands helt själv. Och jag som flög själv första gången förra året, hur ska detta gå? Och hur modig kommer inte jag vara efter de där tre veckorna :)

Jag har valt till vågsurfning också, så jag kommer surfa i 12 timmar! Och det är verkligen en dröm som går i uppfyllelse, det har jag alltid velat göra. Jag längtar så otroligt mycket!

Kommer självklart bli jobbigt att vara ifrån Filip i 3 veckor, men det ska vi nog klara!





Nu är det ju inte till London jag ska, utan till Jersey, en ö söder om England!




Kontakta mig: [email protected]