Marilyn Monroe

I helgen var det halloweenfest/födelsedagsfest för finaste Mathilda! Temat på festen var kändis, så då gjorde jag det rätt så enkelt och klädde ut mig till Marilyn Monroe. Kände mig lite..gullig sen dock, då de andra var typ Kat von D, Sandy i Grease (då hon var tilltuffad) och Amy Winehouse. De var lite tuffare än mig, men wtf! Nästa gång får jag vara tuff jag med!!;)




 


haha inklämd i mitten!


de två nedersta bilderna från Fannys blogg

27 oktober

Hejhej! Igår befann jag mig hos Emma och vi hade en mysig tjejkväll med Alicia, Fanny och Mathilda, riktigt roligt! Pratade, skrattade och körde roliga systemlekar. Jag har inte så värst mycket att skriva om nu egentligen.. idag hade vi redovisning av EOSen. När jag kom hem så pratade jag med Lovisa 1 timma och 40 min i telefon, gilla! ♥

 
 

Det vi gör på skolan hahaha, Lovisa Forsgren, jag som målar, egopic

Nedan: Våran slutgiltiga bild på EOSen som ska förmedla glädje.



Nu: Värsta pojkvänsakademien på Tv3




Muffin

I veckan har vi eos på skolan, alltså vi ska jobba med ett estetiskt projekt, och det är väl helt okej. Jag och några till har fixat bilder så vi har gått runt och fotat, det gillas! Men dock så har vi inte så mycket att göra, nu när vi har fotat klart, så lite drygt är det väl. Men idag hade Lovisa med sig några jättegoda muffins, mums!!

Befinner mig just nu i Göteborg hos Sofia,...

Befinner mig just nu i Göteborg hos Sofia, verkligen kul att träffa folk igen! Och imorgon kommer vi att träffa alla andra också,jag längtar! Ska kanske berätta lite om min dag.. det började med att jag flög en timme, satt sedan 2 timmar på Arlanda och sen en timmas flygning igen. Därefter skulle jag driva runt i Göteborg city i 2 timmar medans jag väntade på Sofia. Det gick ju sådär... Skulle åka spårvagn och det tog mig seriöst en timma att hitta rätt. Letade dock inte så flitigt.. Sen visade det sig att sträckan jag skulle åka skulle ha tagit typ 5 min att gå...Duktigt!!


Göteborg i helgen

Imorgon är jag ledig från skolan. Vid klockan 10 på morgonen så sitter jag på ett flyg mot Göteborg. Jag ska på återträff med språkresan och få träffa alla underbara personer igen som jag tillbringade 3 veckor med i somras. Det kommer bli så sjukt jävla kul och jag är taggad till tusen!! Idag har jag hoppat runt som en tok när jag har tänkt på allt kul som jag har framför mig, där detta är det största och det som ligger närmast! Jag längtar så mycket så att jag nästan går sönder, kommer bli så kuuuuul! :D I helgen ska jag verkligen ta tillvara på tiden och på alla fina människor och bara ha KUL !

Snacka om att jag kommer gråta på söndag när det är dags att åka hem igen... <3


Gainomax

Har nyss varit duktig och tränat! Var ute och sprang en kort runda med lillebror på 2 km, och sedan körde jag lite styrka för hela kroppen, mest för att få använda mina snygga träningskläder haha! Drack sedan en Gainomax med smak av blåbär, det är tydligen bra att dricka efter man tränat? Har inte märkt nån skillnad, men förhoppningsvis gav träningen mera. Den smakade sådär, inte världens godaste men det funkade!




BareMinerals

BareMinerals är den överlägset bästa foundationen jag har testat! Och inte bara foundation, utan även transparent puder, concealer och solpuder!
Detta är då en puderfoundation som täcker allt! Hur bra som helst tycker jag att den är. Att den täcker så bra beror nog delvis på borstarna, men denna serie är även bra för huden, vilket det är ovanligt att foundation är idag. De flesta foundations täpper igen huden och gör så att man får sämre hy, men inte denna! Den känns vädligt naturlig, och resultatet blir också väldigt naturligt - men nästintill perfekt.

Köpte denna på lookfantastic.com för bara 23£. 200 spänn billigare än i butik!







Love


Lovisa ♥

Sitter hemma bara just nu, har nyss gjort bort en del av läxan. Har bara tre grejer, vilket är rekordlite!
Igår var jag med Lovisa, riktigt trevligt, och alltid lika kul att träffa henne!♥



Skimmer

Och så tar vi dagens direkt efter här då! La ner lite extra på sminket idag, blev lite skimmer av vit och grå, ganska härlig makeup faktiskt, och ovanlig för min del. Jag brukar aldrig ha vitt och aldrig skimmer. Och så sminkade jag mig med min nya BareMinerals, guuud så bra det är alltså!! Får uppleva hur det känns att ha perfekt hy! Love it! Ska visa senare. 

Och så som vanligt så tar jag massa bilder på morgonen.  Men jag hinner i alla fall i tid till skolan!
Hade ett prov som första lektion idag i kemi, och jag tror det gick bra faktiskt. Fick även igen matte provet som jag fick G+ på. Hade förväntat mig mer, men ska nog ändå vara nöjd.


Färgerna syns inte så bra på detta foto.. Var inte så mycket färg heller, väldigt lätt sminkning.






Gårdagen

Internet låg nere igår i stort sett hela Skellefteå, därav inga inlägg. Hade för en gångs skull material, men det blev inge av. Frös så jag gick och tog mig ett långt kokhett bad där jag somnade, och sen gick jag raka vägen till sängen och somnade på en gång, och då var klockan 19.00, snacka om tidig kväll! Sov sen 12 timmar tills väckaren ringde imorse. Jag är faktiskt ganska stolt över mig själv ;)

Här kommer lite bilder från gårdagen då!:








Värmeskydd

Använder du värmeskydd? Om inte, gör det!!

Skydda håret när du plattar eller blåser det, det är bara onödigt att slita på det mer än nödvändigt.

Jag använder två olika värmeskydd varje gång jag plattar eller blåser håret. En spray till hela håret och en gel för att ha lite extra på topparna. Den till höger från Kevin Murphy är en spray som luktar gott och som enkelt sprayas över hela håret. Då det är svårt att spraya på topparna utan att inte få en massa spray på kläderna tex så använder jag en gel från Wella.


Frost

Titta vad jag såg när jag kollade ut imorse! Frost! Alldeles för tidigt, jag vill inte att det ska bli vinter nu ju! Det rär i och för sig ganska mysigt, men så länge det inte är kallt, massa snö på vägarna eller snöstorm så går det bra.
Och jag som inte ens hann fota hösten med alla fina färger och så! Aja, det kommer en till höst. Om sisådär ett år.




Sushi

I söndags var jag på Wok n roll med Sara och vi skulle pröva på att äta sushi för första gången! Som tur var så beställde vi nudlar och vårrullar också, för säkerhets skull liksom. Och det var väl tur..

Båda var vi lite kritiska men ändå bestämda över att testa allt som vi hade framför oss. Vara lite modiga en dag sådär. Jag tyckte..det var väl sådär.. Inte så jättegott faktiskt, men det funkade. Hade en väldigt annorlunda smak som man inte riktigt kunde bestämma sig för vad man tyckte om. Och vissa grejer var rent utav gräsliga. Om vi tar lite betyg här då:

Smak: 2/5
Humor: 4/5
Utseende: 3,5/5
Pris: 3/5

Genomsnittligt betyg: 3/5

Har nån därute testat sushi? Vad tyckte ni?


Basic make

Bjuder på en dagens make idag, superenkel och basic med svart eyeliner med små vingar och kajal i vattenlinjen, och så självklart mascara på det. Nu blir det att plugga en stund och sen middag. Ikväll kommer ett inlägg om när jag åt sushi för första gången i söndags, håll utkik!

Hej! Sitter med Emma på bussen till övik n...

Hej! Sitter med Emma på bussen till övik nu, hur taggade som helst på att bada på Paradisbadet hela dagen! Bussen tar ca 3,5 timme, lite drygt men. Jag menar, vi är ju tjejer, nog har vi saker att prata om nog ;-) kommer bli en sjukt rolig dag! Känns kul att bara göra en impulsgrej såhär! Har den här helgen planerad och de fyra kommande också och allt känns så bra som det kan göra just nu. Ha en bra lördag! Puss


Fredagsfika på skolan!


4 oktober

Fina Fanny!



Kontakta mig: [email protected]