Livet går inte min väg just nu..

Keep on fighting.

28 september

Hej! Idag har jag varit i skolan som vanligt, slutade två och for hem och pluggade då. Insåg att jag har 9 läxor.. Suck... For sen ner på stan och träffade Filip i en timma. Sen åt jag med en liten del av släkten på finrestaurang. Blev kött och pommes för mig. Men det fanns typ 3 kötträtter och 3 fiskrätter att välja på. Plus att det var sjukt dyrt! Kommer nog inte gå dit igen. Men maten var god! Gratis är gott ;)

Orientering

Har nyss haft orientering på idrotten, med Fanny och Rasmus. Vi lyckades då i alla fall ta alla stämplar! Efter skolan ska jag gå på stan med Mathilda :-)

Säger godnatt med denna bild


Ny header

Suttit och knåpat med en ny header större delar av kvällen! Vad tycks? Själv är jag nöjd, blev bättre än den förra. Kan göra den här bättre också, mer precis och bättre kvalité, men nu orkar jag verkligen inte hålla på nåt mera med det här ikväll!

Blir en tidig kväll ikväll. Imorse blev jag väckt till lunchen, halv 1, hade sovit i 12,5 timma haha!!




Min helg + videoklipp på mig!

Hur har eran helg varit?

Min har varit superbra!! Började med en fredagkväll på stan med EmmaÖJ, och det var väldigt trevligt. Var med Mattias och Rasmus och satt på Subway och pratade om allt möjligt. For hem till henne och sov där på kvällen, pratade massor och hade kul.

Igår for jag till Bygdsiljum till Lovisas stuga med Lovisa och Filip. Hade jättemysigt och framförallt superkul! Vi kom dit vid 5 nångång, lagade tacos, åt, gick ut en liten sväng, såg "Hannibal Rising", lekte några lekar och skrattade hur mycket som helst. Helt galet kul! Älskar att umgås med er, två finfina människor som jag blir glad av ♥

Här kommer en rolig film på när vi gjorde en irländsk julafton som jag har lärt mig att det kallas! Blev lagomt snurrigt där!



Äppelkaka

Just hemkommen från god middag och äppelkaka hos farmor och farfar!


Mot stan (skulle ha publicerats i fredags)

Nu drar jag till Emma först, och sen far vi ner på stan. Det är frikväll på stan, så förhoppningsvis så händer det en massa saker och många är nog där! Ses vi? Efter stan så ska jag sova hos Emma, blir kul! :)




Häng på skolan


Värt att tänka på

 Det är ditt liv, du gör dina egna val och ibland så blir det fel. Tänk såhär, det enda du någonsin kommer att ångra är det du inte gjorde.



Citat från Paow.

Fisk och potatis

Hejsan! Idag har jag varit duktig och lagat mat! Och inte bara värmt upp nånting, utan jag har ställt mig och lagat fick och potatis! Panerade fisken till och med. Och det vart riktigt bra och jättegott, jag är nöjd! Trodde knappt jag kunde:) men man lär sig ju!


Mys på historian

Har suttit och myst på historian med fannys tigerkaka och mathildas kaffe!

Dr.Dre - The Next Episode

Sitter och lyssnar på låten som jag, Astrid och Nadja taggade upp med i lördags!  Så grymt skön låt! Gillar inte riktigt rapen där i mitten, men resten är skönt!

17 sep 2011

Tjaa! For till Astrid igår direkt efter skolan, trevligtrevligt! Vi tränade i 1 timma och 15 minuter, superbra gjort av oss! Astrid körde ett corepass med mig, jag är helt död idag kan jag ju säga! Träningsvärk i hela kroppen, hon körde hårt med mig kan jag då säga!;) Efter corepasset så sprang vi en liten sväng och efter det for vi med bilen och kollade på en spökhus. I typ 5 sekunder, sen for vi igen för det var så läskigt haha!

Ikväll blir det att fara på en fest med mina fina tjejor, och sen sover Astrid här! Ha en trevlig lördagkväll :D






Recept

Kom nyss hem från farmor och farfar, har ätit där. Eller nja, det var ett tag sen, men efter det har jag hunnit med lite läxa. Jag bad farmor hjälpa mig med några enkla recept. Hur man gör fisk bland annat. Sen även lite enkla basgrejer som hur man kokar potatis, ägg och korv. Men basic räcker för mig, är inte alls i köket nånting,så jag kan ingenting! Men nu kan jag!;)


recept fastklistrade på insidan av skåpet!


Återupplever mitt liv

Har läst igenom hela min gamla blogg nu, som jag skrev från 2008-2010 och plötsligt känner jag mig som en uppmärksamhetssökande fjortis igen. Jag är glad över att jag har utvecklats till den jag är idag, men avundas även min vilja att vara annorlunda och provocera som jag hade då. Jag brydde mig verkligen inte om att jag var annorlunda. Jag gjorde allt för att sticka ut. Och jag brydde mig inte mycket om mitt utseende heller, vilket syns väldigt tydligt. Jag hade en massa killar under en 2årsperiod och raggade och flirtade runt hela tiden, så mycket jag kunde.

Nu är allting annorlunda. Jag bryr mig mycket om hur jag ser ut, men ändå inte så mycket som jag skulle vilja, jag är lite för slarvig. Men jag bryr mig då iallafall tillräckligt mycket för att vara snyggare nu än då. Jag vill inte sticka ut, jag vill gå efter mallen, vara som alla andra och bli omtyckt. Jag har bara varit med en enda kille under de senaste 2 åren. Jag är glad över att jag är den jag är idag, och inte den jag var förut. Det har gått mot det bättre och jag har fått vara fjortis. Men jag är fortfarande inte den jag vill vara riktigt, men på god väg. Jag förstår inte varför jag inte bara tar tag i det och LEVER. Det är så mycket man missar om man inte lever. Nä, istället så sitter jag vid datorn mest hela dagarna, och fördriver tiden utan att göra någonting vettigt.

Bokstäverna bara rusar ut genom mina fingrar nu. Jag håller nu på att gå igenom mitt liv. Anledningen till att jag valde denna kväll för att kolla igenom mitt liv 2008-2010 är för att jag bestämde mig för att skriva ner vad som hänt i mitt liv hittills, och det är en himla massa. Jag började med dagen jag föddes, för att sedan skriva lite kort om händelser i mitt liv fram tills 2009, och hittills har jag fyllt 1½ A4. Och jag börjar få överblick över mitt liv, om vad som har hänt. Det är från det som har hänt som man kan lära sig att göra framtiden till något bättre. Men just nu känner jag mig fortfarande som 14 år. Alla känslor som jag hade då kommer upp till ytan, all kärlek och allt hat och all saknad återupplever jag som på nytt. Men imorgon är det borta. Det som finns kvar då är orden skrivna på papperet.

Vill jag verkligen vara som jag varit fram tills nu? Nej. Ändra på det då. Det är nu det gäller. LEV.

 

Godnatt!

Med den här bilden säger jag godnatt och sov så gott! Tagga måndag imorgon, gör det till en dag med nya möjligheter. Lev som du vill leva, imorgon är en bra dag att börja om.

Imorgon ska vi ha inspark för ettorna(hoppas ingen av dem läser detta nu hehe) och jag ska vara ledare för halva klassen. Bara jag får förklarat för mig imorgon hur allt ska gå till så ska jag klara det galant, jag vet att jag kan♥


Vit byrå

Såhär blev det med byrån! Valde den vita, den kommer ju vara perfekt som fotounderlag också! Superbra!

Hade tänkt göra en massa saker idag, massa plugg, men jag orkade verkligen inte, det blev bara att slappa idag! Vet inte vart all tid tog vägen riktigt.. Men eftersom jag börjar halv 2 imorgon så får jag se till att göra det jag hinner före, och resten efter. Då kan jag ju slappa resten av veckan om jag gör bort allt nu :D




Rihanna - Cheers

Befinner mig just nu hos Filip. Har varit här sen i torsdags, men igår var vi inne i stan och åkte omkring i en gammal bil och träffade folk. Hade det jättetrevligt! Och måndag till torsdag så var han hos mig, därav ingen uppdatering. Nu idag har vi inte gjort något alls, sett tv, läst nån tidning och suttit vid datorn. Men det är skönt med såna dagar också :)

Låten jag hittade för 20 minuter sen och har lyssnat på den om och om igen 4-5 gånger!


You look great today!

Nu ska jag slänga i mig lite mat, sen fara på en möbelaffär och kolla på en byrå, är i stort behov av en, speciellt just nu när jag har fått så mycket mera kläder! Efter det väntar en mattelektion på skolan och sen ska jag hem och mysa med älsklingen.




Byrå




Ska jag ta svart eller vit??

Garderobsstädning

Nu ska jag ta itu med detta projekt. Nämligen att städa ur och rensa i min garderob. Önska mig lycka till!


Bärbar dator och klädsäck

Har just städat ihop och packat upp lite i mitt rum. Har haft en kartong full med saker som jag bara inte har orkat fundera på, men nu tog jag tag i det. Ska strax prova slå på den bärbara datorn och se vad den går för! Ska självklart ligga i sängen och prova den, en lyx som inte finns med vanlig stationär dator. Antagligen är den fortfarande superlångsam, men någon tömning blir det inte ikväll av den.

Imorgon börjar jag halv 2, så det blir skönt med en lång sovmorgon!!






Stor och jobbig säck som jag måste packa upp.. Grejen är bara den att det får inte plats nånstans!


Massa massa kläder..


4 september 2011

Idag har jag varit hos mamma och tagit en massa kläder därifrån, även en dator och en skrivare. Kom hem med en hel sopsäck fullproppad med kläder. Har absolut ingen aning om vart jag ska lägga allting, det ryms inte nånstans! I-landsproblem, haha. Blev helt slut av att hålla på med det där i några timmar, så nu sitter jag och hostar här, är inte frisk trots allt.. 

Igår såg jag en massa avsnitt av Australias next top model, säsong 4. Jag är helt fast i den nu, blir nog ett till avsntitt ikväll! Såg även ett avsnitt av Audrina på Mtv, hon är så snygg och jag ser upp till henne!


God middag! Och superenkelt, bara nachos, köttfärs och ost och in i micron!


Fuck cancer..

Det är okej att känna..


Flugsvamp

Fortfarande sjuk! Det är inte kul längre :( idag hade jag velat fara till babe, men det går inte.. Tur att jag ska träffa han imorgon i alla fall!

Här kommer en bild som jag fotade på Emmas gård på en flugsvamp. Den är riktigt fin tycker jag! Använde mig av reflexskärmen. Bilden är helt oredigerad, fatta så vacker den är!!


Sjuk igen

Sjuk idag igen.. vaknade med 38 graders feber och massa förkylning. Febern verkar bli bättre nu, men inte förkylningen. Så det blir att stanna hemma imorgon också och ta det lugnt. På lördag bär det av till Burträsk för att åka bil hela kvällen och sova med älsklingen!<3

I brist på annat så bjuder jag på en härlig bild från när jag var i Turkiet förra sommaren. Nu taggar jag Teneriffa om 2 månader!!




Kontakta mig: [email protected]