Rock on

Hejhopp! Idag har det inte varit en sån lång och jobbig dag, började med en timmes matte, en macka till lunch samtidigt som jag cyklade till stan där jag skulle ha körlektion. Den gick helt okej faktiskt, nu är massa körlektioner inbokade.

Invigde även min nya skinnjacka idag! Den är visserligen inte ny, köpte den i Oktober faktiskt.. men först nu tillåter vädret mig att använda den ;) den är såå snygg!


Jacka - Zara
T-shirt - Only (minns ej butiken)
Jeans - Gina Tricot
Skor - Converse
Solglajjor - Glitter
Halsduk - Åhléns





28 april

Nu drar jag ut! Blir att hänga lite med bland annat Arvid, ska bli trevligt! :)


Nyshoppat

Här kommer en liten tjuvkik på lite nyshoppat! Ni får se det på sen! ;) Älskar dessa!
Kanske för en gång skull inte blir less på mina nya kläder på en gång.. och jag shoppar ju inte ofta heller! =)
Dessa är i alla fall från Gina och HM.




Vila i frid♥

Den här veckan har väl inte varit toppen precis. I lördags fick jag veta att en kille i Skellefteå dött, bara 19 år gammal. Jag hade bara träffat killen nån gång, men väldigt många av mina kompisar kände honom. Orsaken var av en överdos, tragiskt och väldigt onödigt...hoppas att det får upp ögonen på många andra! Så dumt att ens vän ska behöva dö för att man ska inse riskerna med droger.

Det här tog väldigt hårt på mig med, även fast jag inte kände honom. Jag hatar att se mina vänner ledsna.
Och jag vet hur jävligt det känns för hans nära, eftersom jag var med om samma sak i somras.
Jag vill inte att nån ska behöva utstå den smärta som jag gör. Dessutom så går mina tankar såklart tillbaka till mamma och allt helvete som hände. Detta rör upp en massa känslor...


Grattis Emma!

Kvällen har spenderats hos finaste Emma med Astrid och Ida för att fira våran lilla 18åring som har blivit stor ;) Blev en mysig tjejkväll med tårtbakande, glassgörande, sötchocker och skratt! Grattis emma♥


Klippt

Här kommer en kass bild på håret, bättre än ingenting iallafall. Håret känns jättefräscht eftersom allt det slitna är borta, men det känns alldeles för kort och jag trivs inte alls. Ser ännu yngre ut i ansiktet på något vis? Och håret är väldigt tvärt avklippt... Aja, det växer ju snart ut. Glad att slippa det slitna i alla fall! :)

Nu>rusa iväg för att söka sommarjobb!


Red as strawberries in the summertime

Har varit lite offline nu i helgen, men jag har haft fullt upp! For till Fanny efter skolan i fredags och stannade där i ganska exakt 24 timmar. Blev en massa sång, prat, kortspel och även träning och bastu! Riktigt avkopplande och härligt.
När jag kom hem så slängde jag i mig lite mat och åkte sen och tittade på när Lovisa skulle spela cello!


LÄÄÄÄÄNK

Dagens träning

5,4 km cykling till skolan, 5,4 km cykling hem, 3,6 km cykling till stan, 1 timmes hårt boxpass, 3,6 km cykling hem.

Sammanlagt 1,8 mils cykling bara idag. Kan bara säga att jag är gaaanska så slutkörd i kroppen. Är så slut i armarna att det är en ansträngning att trycka ner knapparna på tangentbordet.

Boxen var förresten sjukt jobbig! Jag pressade mig genom hela passet, var egentligen trött redan efter 10 minuter, men det var bara att bita ihop. Tur att jag hade Astrid som peppade mig! Där mot slutet blev jag nästan spyfärdig och körde inte de sista minuterna. Blev rätt så arg på mig själv som bara gav upp där mot slutet. Men det här var bara början, om 43 dagar kommer detta passet gå som på en dans, jag ska vara så jävla fit.

Nu taggar jag till zumbapass på söndag och kettlebellspass på måndag.


gammal bild som inte hör till inlägget...en bild på min nya frisyr kommer imorgon!

18 april

Hemma efter en lång dag i skolan med ett hål mitt på dagen i 2 timmar... Är lika trött som jag brukar varje dag jag kommer hem. Tror jag borde börja fika någonting där på eftermiddagen för att hålla energin uppe.

Ikväll blir det att göra lite musikläxor och sen kolla nått avsnitt på Frestad på tv6play som jag har fastnat för.

Såhär vackert var det på våran bakgård för några dagar sen.

46 dagar kvar till drömkroppen

Det är 46 dagar kvar tills jag fyller 18. Ungefär samtidigt börjar sommaren på riktigt. Då ska jag ha en riktig superkropp! För sommaren då man är 18 ska vara ens livs snyggaste, right? Så från och med imorgon så kör jag fullt ut på träningen och ska även försöka äta hälsosamt.

3-4 träningar i veckan kommer stå på schemat nu från och med imorgon! Nu jävlar kör vi...


A new beginning

Början på en nya vecka efter ett kort med skönt påsklov är nu här. En ny chans att börja om! Steg upp tidigare idag för att hinna plugga lite, måste se till så att det blir av nu också. Har mycket plugg nu...9 grejer till i veckan tror jag? Och jag som trodde musik inte var nån pluggarlinje...
Aja, det här klarar jag, lite i taget bara!

Har två lektioner idag, påväg hem så ska jag förbi frisören och boka en klipptid, tror det var ett år sen jag klippte mig hos en frisör sist? Så det kan behövas. Sen blir det pluggpluggplugg....


Och jag som trodde sommaren var på väg...

..men icket! Inatt har det öst ner över 1 dm snö! Är så less på snö och på vinter nu... I fredags var det jättevarmt och skönt och man kunde sitta ute och sola. Men inte idag... Så det blev lite muskelaktivering för min del idag, ut och skotta...


Det ska inte se ut såhär den 15 april...!

Nails

Skrev en lista imorse på saker jag skulle göra idag. En massa plugg fanns med, och även lite roligare saker som att måla naglarna och fixa ögonbrynen.. Ni kan ju gissa vad jag gjorde först..?



Hemma från fjällen

Nu är jag hemma i snöiga Norrland igen! Haft det asbra i Stockholm och i Norge. Vi hade dock snöstorm 2,5/4 dagar.. Inte lika kul det inte.. men det funkade ändå, backarna var riktigt bra. Har som sagt umgåtts med släkten och det var kul att träffa dom igen, när man bor 100 mil ifrån varandra så blir det inte så ofta.

Och när vi körde hem från Umeå så var det jag som satt bakom ratten! 8 mils körning blev det. 48 dagar kvar till min födelsedag nu, dags att kämpa med körkortet nu då.


Glad tjej i sittliften, som förövrigt var utrustad med glaskupa och rumpvärme..mm!

I Stockholm

Hejhej! Sitter i Stockholm nu i soffan hos min morbror och ser på hockey, Skellefteå mot Stockholm. Eller jag, så mycket tittar jag väl inte på tvn, jag leker mest med deras iPad.. Åhh jag vill också ha en!
Idag har jag och pappa tagit bilen och irrat omkring i huvudstaden, varit på en MCaffär, kollat på lite kläder och sen försökt hitta tillbaka hit..lättare sagt än gjort,men vi lyckades i alla fall. När vi kom tillbaka väntades god påskmiddag och sedan letning av chokladkanin. Att leta godis blir man aldrig för gammal för!
(Inlägget skulle ha kommit upp tidigare idag)

Viktorianystrom @Instagram

Instagram har kommit till Android! Såklart så skaffade jag det på en gång.
Följ mig@Viktorianystrom :)


Sthlm>Norge

Imorgonbitti tar jag och familjen bilen till Umeå för att sedan ta flyg till huvudstaden. Där ska vi träffa släkten, och på söndag far vi allihopa till Norge för att åka slalom i Trysilfjällen. Kommer bli riktigt nice, stor backe är det! Runt 20 liftar och 60 nerfarter!
Uppdateringen här kommer väl inte bli den bästa, men ska försöka lägga upp lite bilder i alla fall. Ni har ju märkt att texten blir helt fucked up när jag mobilbloggar.. Annars kan ni bara följa mig på Instagram!



En härlig bild från sportlovet då jag var i Kittelfjäll!

Självkänsla - att våga

Idag har det varit en bra dag. En sån där dag då allt bara går bra, och när man känner sig som att man har lyckats med något. Då man känner sig riktigt duktig. Det började med 3 lektioner då allt gick helt okej, hängde med och så. Sen hade vi idrott med bollekar och jag var bland de två bästa, 2 av 3 gånger, vilket är rätt ovanligt för mig. Kämpade och det var riktigt kul.
Sen hade vi körsång, och då skulle vissa gå fram för klassen och hitta på en övning. Och att jag klarade av att göra det avslappnat, utan att vara nervös, då blev jag verkligen stolt över mig själv!

Aldrig hade jag trott för 1,5 år sen att jag skulle våga ställa mig inför klassen sådär frivilligt. Det är ett enorm stort steg för mig om jag tänker var jag började ifrån. Sen, som slutet på dagen så pratade jag med en oväntad person, och det är alltid kul!

Det här är väl som främt ett inlägg för mig själv, men jag vill också visa er att det går! På ca 1,5 år så har jag gått från en tyst och blyg tjej, som inte tar för mig och är nervös för det mesta, och inte vågar något till någon som vågar ta för sig åtminstone lite grann, som pratar mera och inte är lika feg.

Jag är absolut inte färdig med min utveckling, men jag är på god väg. Det har tagit ett bra tag, men så är det bara. Det är genom övning och att utsätta sig för de situationerna flera gånger, som man blir bättre på att hantera dem.


Snart ska jag fortsätta min lyckade dag med att övningsköra, och hoppas att  det går lika bra. Sen blir det god middag och efter det plugg!



The Hunger Games

Igår var en riktigt härlig dag! Hängde i ursviken nästan hela dagen, och gjorde verkligen ingenting. Så skönt med en sån dag, det var riktigt längesen! Men sen när jag kom hem så var det slut på vilan. Då var det bara att dammsuga hela huset och städa toaletten, bort på middag, cykla till stan, för att sen se bio med bästa sällskapet!

The Hunger Games blev det. Riktigt bra film, satt som klistrad hela tiden, fastän jag var kissnödig under hela, haha! (men går ju inte att gå iväg en stund på bio;)) Men vet inte riktigt vad som hände.. satt och skakade utan anledning och delar av filmen fick mig att må dåligt.. blev riktigt rörd av den och var som i en dimma när det sen var dags att gå hem.




Kontakta mig: [email protected]