Konsert

Usel uppdatering nu, jag vet. Sitter på en massa inlägg hela tiden, men hinner nästan aldrig blogga. Är ju plugg dygnet runt känns det som. Och plötsligt så har det gått nån vecka och då känns det för sent att skriva om det. Aja.

Nu är jag i alla fall nyss hemkommen från skolan, där vi har haft konsert. Gick skitbra, är hur nöjd som helst med mig själv och min insats för en gångs skull :D tänkte på allt jag har lärt mig om framträdande på scen och det var till bra hjälp. Fick värsta kicken när jag kom från scenen! Det här vill jag syssla med! :D


En annan grej som hände idag när jag, Fanny och Mathilda var på väg till stan var att det kom en lastbil och körde förbi just bredvid oss, RAKT i en vattenpöl, så jag blev helt GENOMBLÖT! Åh, vad har jag gjort för att förtjäna detta?! Lagomt förbannad man blev kan jag ju säga...


Virkat

Dagens outfit blev jeans, tröja och en liten virkad väst som jag hittade i garderoben!

Jeans - Lee, JC
Leopardbandeau - HM
Vit tröja - HM
Virkad väst - Jfsn



dramaface=D



Fredag den tjugofjärde

Nu tar jag cykeln och trotsar vädret för att ta mig till Fanny där jag ska umgås med henne och Emma, kommer bli en toppenkväll! Godis, film och sång står på schemat, är taggad på kvällen! Ni får ha en bra fredagskväll! :D


Grattis på fettisdagen!

Idag har det inte varit speciellt kul att umgås med mig kan jag lova, har inte haft en bra dag. Jävla Big brother som höll mig uppe igår..!;) Hade även teorilektion idag på körskolan. Men min dag räddades av kladdkakebakning med Fanny och Emma!

Frukost



19 februari

Idag har jag hängt i Ursviken, softat framför datorn, pluggat, duschat, bakat kladdkaka och nu ser jag Big Brother. Slapp dag, men ändå saker som hänger i luften. Tyvärr. Men är glad över att BB börjat om igen i alla fall!

UPDATE: vadå trött... 19 februari ska det ju stå i rubriken, inte december...suck.. ändrat nu iaf!




Disco

Jobbar på disco just nu, för årskurs 6-8, inte så värst populärt tydligen, hittills har bara 25 kommit. Och bara 20 betalande hehe. Det är ös här!!!

Blåbärssmoothie

Min kväll har bestått av Pistvakt och en supergod smoothie jag gjorde! Mycket enkelt, hade bara yoghurt, banan och blåbär och så mixade jag det. Gott och nyttigt alltså!
Är sjukt trött, så nu blir det att sova!



Åh vad glad jag blir...!

Alla hjärtans dag-hälsningen jag fick på mitt skåp..

Bowling

Nu drar jag iväg med Emma, Alexander, Markus och Joel och bowlar! :D wish me good luck!


11 februari

Sitter just nu och äter nudlar och pluggar matte. Gilla att det blir det enklaste som går att tillaga så fort man blir ensam hemma haha! Idag har jag storstädat hela huset, så nu är det rent och fint! Har också pluggat både lite gitarr och matte, och dessutom var jag ute och gick i en halvtimma, jag hatar att gå, så därför är jag rätt nöjd med det också ;)

På bara några dagar gick det från -30 grader till nollgradigt. Vädret är konstigt här uppe. Men skönt var det!

Trött

Var så trött att jag la mig på golvet med huvudet i Linneas knä. Skolan kör slut på mig hehe.

Matte B kills me


Ladies first...


Nödvändigheter

Hann förbi på stan innan jag for hem och det blev tre nödvändigheter som jag köpte. Två skrivböcker till skolan och så örhängen att ha i de tre övre hålen i öronen. Endast 130 spänn för det där. Jag är stolt över mig själv, jag har inte köpt något på evigheter, och när jag väl köper nått så är det bara nödvändiga grejer. Det ska få fortsätta i den här stilen så att jag har råd med att åka utomlands i sommar!



Min helg

Har umgåtts med dessa roliga personer ca 20 timmar denna helg, kan det bli bättre?




du är så söt emma:]

Bloggen 2 år!

Idag fyller min blogg 2 år! Det är länge som jag har bloggat nu faktiskt! Har ju även bloggat på en annan blogg mellan 2008 och 2010 men den hör till historian.. är pinsamt att se hur jag såg ut och allt jag skrev, var ju bara en liten fjortis då! Jag har utvecklats och förändrats jättemycket under dessa två åren, framförallt utseendemässigt. Det går bara uppåt, hoppas det fortsätter så! ;)

Under dessa två åren har jag hunnit ha ett långt förhållande, min mamma har dött, jag har varit på språkresa, min självkänsla har vuxit nå otroligt mycket och de är bara mycket som hänt. Både de två bästa och de två värsta åren i mitt liv.

Den första bilden jag la ut på mig själv i jämförelse med hur jag ser ut nu.. det är skillnad!


3 februari

Haft skola idag från halv 9 till 4 och är sjukt trött! Hade dock bara fyra lektioner, jag fattar inte varför de inte kan trycka ihop dem lite mer så att dagen blir kortare! Jag ska bara värma upp mig ett tag innan jag trotsar kylan och cyklar till Lovisa. Jag gruvar mig redan... Just nu är det -30.5 grader. Fyfan.

Två bilder från idag

Kallt

Det är alldeles för kallt när det blir vitt på ögonfransarna av frost när man går till bussen. Inte okej!
Termometern visar just nu på -25 grader. Det är stunder som dessa man saknar sommaren sjukt mycket.

Nej nu ska jag ta på mig Ziperallen, mysa i våran nya mysiga filt, göra lite matte och sen lägga mig och se Paradise Hotel. En myskväll helt enkelt. Ska vila så att jag inte blir sjuk, känner att det är på gränsen nu...och vill verkligen inte ha feber, jag ska ju umgås med finaste Sundh imorgon! <3


Nyvaken

Hade kortdag idag på skolan och tänkte vara hemma och göra bort plugg. Men vad händer? Jo jag lägger mig i sängen och sover, och vaknar först  nu..? Har alltså sovit i 2,5 timma.. Jag säger som Maria - en ganska orutinerad powernap! Älskar förvirringen när man vaknar också..
Aja, det behövdes nog. Jag är ju rätt så förkyld så nu hoppas jag på att bli friskare. Den där tuppluren behövdes nog :D


Trött tjej!



Kontakta mig: [email protected]