Color me!

Idag köpte jag min efterlängtade ögonbryn/frans-färg! Nu slipper jag se ut som ett tap. Eller ja, lite mindre tapig i alla fall! Nu ska jag sminka av mig, färga brynen och fransarna och sätta mig med plugget som jag har skjutit upp alltför länge!


MINNEN

Haha inte så många kanske tycker detta är kul och bara två stycken kommer förstå.
Kan lova att jag satt åt fånlog hela klippet, nostalgi!


Kvällens make

Ikväll naklas det estetfest! Blir att dra dit om ett tag, och sen förmodligen ner på stan efteråt och träffa folk.. Eller ja, vi får ju se hur kul festen blir, är det värt att stanna där länge så gör jag det.

Såhär ser i alla fall kvällens smink ut! Har en ny metod för att få skuggorna att sitta. Funkar den så berättar jag haha! Jag brukar ju alltid ha problem med att sminket lägger sig i ränder.


värst vad mycket smådetaljer man ser när man lägger upp foton på datorn..

Paradise Hotel Norge > sova

Har nyss duschat och tonat håret i en lite askigare ton. Får se imorgon om det blev nån skillnad! Ikväll skulle det såklart vara bäst om jag pluggade lite, men jag orkar verkligen inte! Skolböckerna får vila en kväll, för nu ska jag se ett avsnitt av Paradise Hotel Norge och sen sova. Blir tidig kväll för mig inatt, har varit så sjukt trött idag vilket resulterar i en irriterad Viktoria som inte är kul att vara med..  Godnatt!


några veckor gammal bild

Gloslåt

Bästa sättet att lära sig glosor är att göra en låt med dom haha!

Guns N' Roses

Jag och min bror hade tråkigt så jag ritade en liten kopia av Guns N' Roses-loggan på hans hand, som allra snabbast. Vet att jag kan göra mycket snyggare bara jag försöker, men det var ju bara för skojs skull! Ritade även lite grann på mig själv, funderar på en tatuering...


Hårtips

Då kör vi ett hårtips såhär på tisdagseftermiddagen då!
Jag har nyss köpt en ny serie av shampoo och balsam och provat det några gånger och my god - det är verkligen jättebra! Håret blir lent och glansigt efter bara en gångs användande av balsamet. Till och med mitt slitna hår. Jag råkade köpa två olika sorter (shampoot är shine och balsamet är repair) men jag tror inte att det gör något. Det är nog bara ett plus!

Så hittills rekommenderar jag Frank Provost!
Kostar ca 70 spänn för en flaska. Låter dyrt, men tänk på att det är en stor flaska också.


Kvällsfika

Är inte så jätteförtjust i tårta, speciellt inte marsipantårta, men sötsuget tog över när detta erbjöds till kvällsfika. Bra fotomotiv i alla fall haha!


The end

Kanske är lite sen med att säga detta..men alla som jag känner har ju redan läst det på facebook. Att det är slut mellan mig och Filip.. Det var mest känslorna från hans sida som hade försvunnit, men det var lite annat också. Jag grät så sjukt mycket i kanske två dagar, men inte nu längre. Ibland kommer det bara som ett hugg i magen när jag tänker på det, och kommer på något som jag kommer sakna. Vi kommer att fortsätta vara kompisar. Sen. Först har jag tänkt komma över honom. Inte låta honom riva upp såren om och om igen, utan såret ska få läka igen helt först, så att det inte kan gå upp. Då kan vi fortsätta där vi var innan förhållandet - som väldigt bra kompisar.

Så länge du finns i mitt liv senare så är jag nöjd. Vi behöver inte vara tillsammans eller något, jag vet att det går ändå. Tror att det här var helt rätt faktiskt. Båda ville annat just nu.
Du vet att jag älskar dig sjukt mycket och att jag alltid kommer finnas vid din sida som en kompis. Du kan alltid prata med mig! Jag älskar dig Filip ♥

Tack för de 2 åren och 4 månaderna tillsammans med dig. Kommer aldrig glömma dem.
29/8-09 - 18/1-12


källa

avslutar med denna bild som gjordes för kanske 1,5 år sen. jag kommer alltid vara din. inte flickvän, men ändå din.

Godmorgon världen!

Vaknade för typ 1,5 timme sen, sov hur länge som helst idag! Men det är inte så konstigt eftersom vi la oss vid 6 imorse hahah. Var ju ute med Lovisa på fest igår, hade askul! Älskar att träffa nya människor!

Idag blir det i alla fall att göra bort allt plugg. Har skjutit upp allt till idag, så det blir en riktigt jobbig söndag. Får skynda mig så att jag är färdig innan det är dags att sova igen haha.


bilden är inte tagen igår men =)

Har dejt

Med min finaste Lovisa! Nu drar vi iväg på fest!


@ Skotertävling

Är i innervik och kollar på en skotertävling med Emma. Skotrarna är väl inte så himla intressanta, men ändå kul att göra något nytt! Nu har jag fått i mig frisk luft så att det räcker för några veckor haha!

Grattis på födelsedagen♥

Idag är en jobbig dag för mig. För idag skulle mamma ha fyllt 37 år. Var nyss till henne på kyrkogården, och det blev ju lite jobbigt. Såklart.

Mamma, jag älskar dig så mycket, och saknar dig så det är inte sant. Snälla kom tillbaka.♥


Finast i världen♥ För alltid i mitt hjärta.

Frida ♥

Snackade för ett tag sen på Skype i en timma men min fina Frida som bor 120 mil härifrån. Saknar henne så mycket! Förhoppningsvis så kommer hon upp vid påsk, längtar!!



haha gillar blicken;)


Frida med hennes söta kattungar!

Pussel

Sitter hos emma nu och bygger lite pussel. Första gången jag bygger ett runt pussel faktiskt ;) känns så himla skönt att slippa vara själv ikväll..

17 januari

Såhär såg min eftermiddag ut! Jag satte mig ner och gjorde lite matte. Tänkte att om jag ska plugga så ska jag då i alla fall ha det lite mysigt, så då tände jag några ljus. Blev direkt mysigare stämning. Jag tror jag har börjat få en thing för ljus..
Jag har kommit på en grej med mig själv.. Varje gång jag är duktig, eller lyckas med någonting så tänker jag "Jag är bäst i världen!" Och det har kommit nu på sistone. Skumt, men vem gillar inte en egoboost?



Avslappning på hög nivå

Det här är avkoppling! Och så sjukt skönt. Bara krypa ner i ett varmt bad med tända ljus som enda ljuskälla när stressen är som värst. Den bara rinner av och myskänslorna infinner sig.




Och så här fager är bruden just nu:
Heheh.. observera knuten mitt uppe på huvudet och att mitt hår är två olika färger!


Here I come

Nu har jag bara musikteori kvar, sen ska jag hem. Plugga lite och sen träning ikväll! Kan behövas, så onyttig som jag har varit i helgen..

Min lördagkväll...

...bestod av pussel, chips med dip och Family Guy. Helt okej gårdagskväll faktiskt!
Som snubben på tv6 sa:
"Tänk vad lite bråk och fylla det skulle vara ute på stan om alla bara stannade hemma och såg på 6:an hela kvällen"

Så sant. Simpsons och Family Guy slår allt.


Denna söndagkväll har också varit rätt så nice, med Harry Potter.




Walking in my winter wonderland

Febern är lägre idag, på gränsen till ingen, och det är ju skönt i alla fall. Var ute på en 45 minuters promenad för nån timme sen, och kameran hängde med! Det är så sjukt vackert utanför mig, men det tänker man aldrig på egentligen. Tänk att det ser ut såhär på min bakgård liksom? Världen är vacker.






Fredagsmys

Det blev i allafall så att jag är hemma ikväll.. hann inte bli frisk:( menmen.. det finns inget jag kan göra åt det. Har då tagit värktablett nu så att jag känner mig friskare. Men inatt försvinner effekten och då kommer det blir ett helvete! Aja, det överlever jag.

Ikväll blir det mys med brorsan. Vi ska se Liar Liar och äta tacochips. Helt okej kväll!


Fredag den 13:e - feber

Vaknade inatt av att jag frös så sjukt mycket, så jag la mig både under filten och täcken, men fortsatte frysa.. Så jag tog på mig en tshirt och ett par pyjamasbyxor och Ziperallen ovanpå det. Så det slutade med att jag hade två lager med kläder på mig och låg under täcke och filt men frös ändå.. Hade dessutom ont i hela kroppen.
Och när jag steg upp på morgonen hade jag mycket riktigt feber, 38,6... Så det var bara att sjukanmäla sig och stanna hemma. Sen sov jag i 6 timmar, fram till klockan 12, och efter det har jag bara slötittat på tv.

Och det är klart att jag ska bli sjuk just när jag har planer....blev typ ledsen imorse när jag såg vad termometern visade. Jag hade ju tänkt fara till Filip ikväll och sen fara och åka slalom imorgon med Emma och Mathias...kunde jag inte ha blivit sjuk när det var nått jag ville slippa istället?
Och inte kan jag slappna av nu ens när jag är sjuk heller.. nä jag är bara fokuserad på att skynda mig att bli frisk så att jag kan fara ikväll i alla fall. Det kommer säkert sluta med att jag far ialla fall och blir ännu sjukare. Bara för att. Fan. Självklart så är det ju fredag den trettonde idag med, otursdagen nr 1, och det märks.

Är sjukt deppig nu, ska fylla en vattenflaska och lägga mig och se Paradise Hotel och hålla tummarna för att jag ska bli bättre. Hoppas ni har en bättre fredag än jag.

källa


Do it now!

En sak jag vill förändra år 2012 är att sluta skjuta upp saker och ting. Det blir så jobbigt att alltid ha någonting som hänger över en, som man jämt känner sig stressad av. Jag skjuter till exempel alltid upp pluggandet. Och jag kan egentligen aldrig slappna av, för jag har alltid något plugg att göra, och ofta blir det sista dagen, vilken gör att jag måste göra det snabbt för att hinna. Och följden av det är ju att inte kunna det tillräckligt bra, vilket gör att det går sämre i skolan. Nej, det är bara negativt!

Det som jag oftast skjuter upp är mitt gitarrspelande. Jag väntar nästan alltid till sista dagen med att göra det, och jag kan ju säga att jag är inte särskilt bra heller eftersom jag bara övar en gång i veckan. Jag slappnar aldrig av, för jag har alltid det överhängande och det är sjukt jobbigt.

Nej det ska bli mitt nyårslöfte. Att sluta skjuta upp jobbiga saker framför mig!

1, 2


Känslan efter träning

Sitter och myser i min fodrade Peak Performance-tröja, det är den varmaste tröja jag har så jag tar alltid på mig den när jag fryser, och blir varm på ett kick! Idag slutade jag kl 12 och var därefter och tränade i 1,5 timma, känslan efter det är alltid skön. Lite småöm i kroppen som tecken på att jag kommer få träningsvärk, avslappnad och känner mig duktig.

Jag ska försöka komma igång med bloggen lite bättre nu, jag har trots allt en systemkamera och fri surf på  mobilen. Det som fattas nu är en fungerande digitalkamera, en bättre mobilkamera och en Android-bloggapp!


Latte

Idag har jag varit duktig och tränat, hade instruktörstimme på gymmet, så nu har jag fått mig ett schema! Blev astaggad nu på att hålla ordning på min kropp, så när jag kom hem så skrubbade jag ansiktet och kroppen och smörjde in mig så nu känner jag mig fräsch! När jag känner att jag har så mycket pengar att jag måste slösa bort dem så ska jag köpa mig lite hårprodukter, typ krämer som man ska massera in håret med och sånt där onödigt, men roligt tjoller!

Lovisa for just härifrån, vi har haft en mysig kväll med massa med tjejsnack och så har vi varit duktiga och gjort latte!! Jag är nästan chockad över mig själv haha, men det var sjukt enkelt och gott i alla fall! Jag som aldrig står i köket (förutom när jag ska äta och städa hehe) känner mig stolt över att laga nåt annat än typ nudlar...och frukost haha!


Pizza

Halloj! Idag har jag varit med Filip, sen så for jag och tränade i 1 h och 20 min! Första träningen för 2012, en bra start! Sen så har jag kompenserat min träning med att äta en stor fet pizza. Jag menar, jag måste ju väga upp träningen, kan ju inte bara vara nyttig heller? Nä men, hellre ligga på 0 än minus:)

Gårkvällen spenderades med Filip och Lovisa bland annat och vi var på en fest och åkte sedan runt i bil i stan på äventyr! Det är alltid kul att träffa folk och öva sig på det sociala!;)


Torsdagsmys

Igår hade vi lite torsdagsmys med Sällskapsresan 3 och en massa godsaker. Tyvärr så kunde jag inte riktigt koncentrera mig, de hände en del andra saker. Vila i frid... Befinner mig iallafall i huvudstaden nu för att umgås med släkten. Idag ska jag gå på stan, ett måste i sthlm ju! Behöver ett par nya jeans, och en tröja skulle sitta bra också!

Wordfeud old times

Sitter och spelar Alfapet med mormor just nu. Jag har ju färdats ca 120 mil nu, och befinner mig i Småland för att hälsa på släkten. Idag har vi spelat tennis och ätit fyrarättersmiddag, klå de ni!;) imorgon ska vi fara och bada och sen ska jag träffa världens bästa Frida!<3



Kontakta mig: [email protected]