Skal till iPhone

Jag har fått mig ett skal till min lilla älskling nu! Skitbra att ha, och snyggt var det! En skyddplast följde också med, så nu kanske det håller lite längre. Väldigt länge får jag hoppas, för jag har inte pengarna till att köpa en ny. Har nu haft den i snart en månad och är hur nöjd som helst. Det enda som hänt är att när jag försökte beskära en speciell bild i telefonens egna redigeringsprogram så startade den om sig om och om igen, men bara med just den bilden. Och så har den hängt sig två gånger. Men annars så är den superbra :)
 

Och min bakgrundsbild kan man ju inte annat än älska, eller hur tjejer? ;)
 

Nu är det sommar!

Och DÄR kom sommaren! Så tragiskt, det är 22 juni och det har inte varit sommarvärme än.. men nu kanske den är här, förhoppningsvis för att stanna.
 
Vad ska alla göra på midsommar då? För mig blir det hard work för jag ska jobba. Jobbar 16-21 idag, så jag får fira min midsommar med gamlingarna. Jobbar totalt 15 timmar i helgen, känner pengarna rulla in... Ska tänka på det när jag vet hur roligt alla andra kommer ha det ikväll. Är dessutom ensam hemma sen när jag kommer hem, så det blir en deprimerande midsommar. Jag kommer inte kunna fara ut efter jobbet heller för jag börjar 7 imorgon.
 
Nu ska jag lägga mig ute i solen och plugga körkort. För jag ska fan klara det på första försöket.
 
  
 
 

Körkortet är nära nu!

Idag var jag på körskolan och gjorde lilla uppkörningen som jag klarade galant! Jag var nervös innan och har varit nervös på om jag ens kommer klara av att ta körkortet så jag blev väldigt förvånad när körskoleläraren sa att det var ovanligt att ha så få fel på lilla uppkörningen och att jag borde vara stolt. Snacka om självförtroendehöjare!
Sen så har jag även klarat tre repetitioner idag så nu har jag det som krävs för att få skriva provet, nu gäller det bara att plugga järnet på det! För nu är det inte länge kvar..!
 
Blir att ta en liten paus med plugget nu och se en film som jag förmodligen lär somna till.

Solar

Sitter ute och tvingar min kritvita hud att bli lite brun nu! Tyvärr så blir jag nästan aldrig brun, utan bara röd. Eller förblir vit. Men nu jäääävlar.


Sunday oh sunday

Igår gick jag in och jobbade extra 16-21 och det gick riktigt bra, kändes som jag bidrog till nånting iallafall. Direkt efter blev det Ica och sen hem till Lovisa för att ha lördagsmys med chips. Blev en massa skratt och flumm hela natten, tror minsann jag motionerade bort chipsen genom att skratta.

Idag sov jag rätt så länge och sen har jag sett tv, så nu blir det att göra lite nytta och plugga körkort.


Shoppat

Jag gillar inte att gå och leta kläder oftast. Är för snål för att köpa allt det jag vill ha och då blir jag bara less att gå på stan om jag ändå inte kan köpa nånting. Men ibland kan jag se ett plagg som jag bara MÅSTE ha, och detta inträffade igår, då är det bara att skita i vad som står på prislappen och köpa! Det här linnet passade mig perfekt och jag älskar det!
Provade även dessa galet snygga shorts som jag verkligen vill ha, men där sa snålheten i mig nej..


14 juni

Slänger in lite bilder från de senaste dagarna nu bara, har inte så mycket att skriva om just nu eftersom jag bara jobbar hela dagarna. Gamlingarna på boendet är så söta, idag fick jag höra "hade jag inte varit så gammal så hade jag friat till dig" haha sött. Imorgon blir det utbildning hela dagen, och på kvällen får jag se vad jag hittar på. Något upplivande får jag väl hoppas på.


Trött, förkyld och sliten

Nu är jag hemma från min första riktiga dag på jobbet. Var faktiskt kul, och känns så skönt när jag vet att personalen vill ha mig där! De hade nämligen gått och sagt det till chefen efter förra sommaren då jag också var där, så det känns bra.

Men är dock sjukt trött..! Och helt plötsligt har jag också blivit förkyld över natten och det blir bara värre och värre. Hade ju planerat att träna efter jobbet men det var inte att tänka på. Fan om jag blir sjuk på riktigt nu alltså.. Bra start på sommarlovet....

Imorrn blir det också en lång dag. Körlektion kl 7, jobb 8-12 och utbildning 13-17.

Nae det här är mitt humör nu ungefär. Lagomt sliten brud. Fml. Och godnatt.


Jobb

Då var första dagen på jobbet avklarad! Var bara på en timmes introduktion med en massa information. Imorgon blir det en tidig och ganska påfrestande första riktiga dag, då jag ska vara på avdelningen 6.45 - 15.15. Har kanske glömt säga det, men det är på ett äldreboende jag ska vara. Nu ska jag ta bort sminket, packa träningskläder och sen lägga mig i sängen och se tv och göra en tidig kväll.


9 juni 2012

Gårdagen röjde och var jättetrevligt! Hur nöjd som helst, trevliga personer och mycket folk ute sådär på studentkvällen :) idag har jag sovit mest hela dagen och sen varit på cirkus med min lillebror, riktigt kul faktiskt, det var längesen jag var på cirkus.


SOMMARLOV!

Sommarlov nu då! Fan va skönt :D har stått hela dagen idag och kollat på alla glada (och fulla) studenter! Längtar sjukt mycket till om ett år då det är jag som står där!! Hihi jag blir alldeles lycklig hela jag när alla är så glada.

Nu blir det att halvsova i några timmar, fixa mig och sen paaarteeey!!


iPhone kamera

Har ju haft iPhone nu i snart en vecka, och jag tycker den är grym verkligen. Snabb, enkel och kameran är riktigt bra för att vara med mobilkamera enligt mig. Finns säkert bättre men jag jämför med min gamla Htc.. Nä men riktigt nöjd är jag än så länge :D blir att köpa fina skal och sånt snart!

Dessa bilder är tagna med den =)


Gårdagens makeup

Slänger upp en bild på sminket jag hade igår. Jag har ju ett himla problem med mitt smink alltså.. Det håller ALDRIG! Lägger sig alltid i ränder på en gång även fast jag har primer under. Men igår hade jag foundation, puder, en kräm som hindrar huden från att bli flottig plus primer. Och då höll det, men blev svaga pigment.. Suck..


Linas matkasse

Idag provade vi Linas Matkasse för första gången! De levererade inte maten förrän vid halv nio, och så skulle vi laga den efter det, så det blev lite sen middag idag.. Men maten var riktigt god och mycket enkel att laga. Till och med jag kunde, och då är det riktig enkelt haha. I framtiden får jag se till att skaffa mig en kock till man eller något.
Maten vi åt idag hette i alla fall Korv Bombay med ris.


Tack Emma!

Fina Emma gjorde detta collage och la upp på sin blogg och grattade mig! Så gulligt av henne, jag har så himla rätt för att bli rörd alltså! tack ;*
Fin redigering också!! Kolla hennes blogg HÄR!

Följ mig på Instagram!

@viktorianystrom


Arton år!

Hade en jättetrevlig dag igår! På dagen så såg jag min brors cykeltävling på stan där han kom trea! Efter det kom släkten hit och firade mig och på kvällen så samlade jag ihop några brudar och åt middag tillsammans för att sen festa! Var skitkul, jättebra folk och allmänt härlig stämning med humöret på topp! En superbra 18årsfest helt enkelt!:)

Fick även en iPhone, lycklig tjej :D blir förmodligen mycket bättre uppdatering nu när jag både har bättre kamera och blogg.se app :D


Jag var sjutton år, ville inte va den som blev kvar

Ikväll har jag firat min sista dag som 17åring, för imorgon fyller jag ARTON! Var på middag med mormor ikväll och åt trerätters på Bistro, massa fransk god mat. Riktigt lyxigt kändes det! Så nu är jag mätt och belåten.






ofixad men vafan



Kontakta mig: [email protected]