Motivationstips

Allt för många gånger har jag sagt att jag ska komma igång nu på riktigt, jag ska vara nyttig, jag ska träna flera gånger i veckan och leva ett hälsosamt liv. Det går bra i en vecka kanske, men sen så lägger jag av. Jag tror att det är en hel del som kan känna igen sig i det. Motivationen finns inte alltid där. Men vad gör man då?
 
Fundera ut VARFÖR du vill träna och äta hälsosamt och skriv ner det!! Så när lusten tryter så kan du kolla på din lista och få tillbaka motivationen! Vill du så kan du!
 
 
Detta är mina anledningar till att jag tränar och äter nyttigt. Jag har fler mindre också, men detta är huvudanledningarna.
 
♥ Jag vill känna mig smal, snygg och vältränad
♥ Jag vill ha ett rent inre, inte nån jävla sopkorg
♥ Jag vill vara piggare
♥ Jag vill vara starkare och ha bättre kondition för att orka mer
♥ Och så är det ju himla kul att få impa också ;)
 
Eftersom jag vet vad jag strävar mot så är det så mycket lättare att uppnå sina mål. Då blir jag bestämd, för jag vet att om jag inte gör det, så kommer jag inte uppnå några av mina mål. Så är det bara.
 
 
Motivation.
 

 


Firar ett år med körkortet

Igår har jag haft mitt körkort i ett år! :D Grattis till mig! Nu är det bara ett år kvar tills prövotiden går ut. Tänka sig vad tiden går snabbt. Här har jag fått (låna) en egen bil nu i sommar, vilket behövs för att jag ska kunna ta mig till jobbet som ligger 1 mil bort. Jag skulle ju i och för sig kunna cykla men..blir lite väl långt..
 
Här har ni racerbilen..hehe

Min midsommar

Min midsommar i fredags var mycket lugn. Jag åkte med släkten till en stuga vi har här nere och där åt vi gott, for på midsommarfirande med midsommarstång och tävlingar och på kvällen var vi ute med båten och tog ett dopp. Riktigt skönt faktiskt. Mitt andra alternativ var att fara på fest i Tranås, men jag vet inte, det kändes inte lockande med fest faktiskt. Jag var mer på det ofixade myshumöret. Tror jag börjar bli för gammal.. Skönt att vakna upp och inte vara bakis i alla fall!
 
Midsommarfrukost! Gröt, jordgubbar, äggmacka och tropisk juice! 
 
Kalle Anka på surfplatta, stugvistelse 2.0
 
 
Var med i en darttävling där man skulle träffa 3 pilar på ballonger. Träffade alla. Ha!
 

Här har jag det bra

Internet har inte fungerat i mitt lilla boende, så som jag hade tänkt. Min plan var att blogga lite grann varje kväll. Nu måste jag ta in min klumpiga dator till det stora huset varje gång. Ska försöka fixa detta snarast.
 
Jag har det i alla fall bra här nere i Jönköping! Vi äter nyttigt och jag har tränat 1-2 gånger per dag! Det onyttiga jag har ätit på 9 dagar kan jag räkna på en hand. Känns mycket bra. I helgen har det dock inte blivit någon träning eftersom jag stukade foten ganska rejält igår...
Det är galet vackert här och jag njuter av ledighet och avslappning och osminkade dagar.
 

En underbar nystart på livet!♥

Gud vilken härlig dag!
 
Vi har varit och köpt ett väggklocka att ha i köket, efter mina önskemål. För mig är det ett måste med en klocka i köket! Köpte också två badmintonrack för 10 kr styck, och sen for vi och storhandlade. Efter att vi hade skrivit matlistan för veckan. Passade på att slänga ner lite balsam och sånt i vagnen också.
Efter det for vi hem och jag städade ur mormor och morfars kyl och ställde in saker på ett bra sätt (mitt sätt alltså). Att städa kylar är något jag faktiskt tycker är kul..brukar göra det hos mina vänner ibland när deras föräldrar inte ser på hehe... Så nu är det ordning och reda i kylen :D
 
Och även ordning och reda i datorn och mobilen, obeskrivligt skönt! 30 gb= över 6000 bilder är flyttade från mobilen och ordnade på datorn. Börjar om på noll.
 
Jag känner mig verkligen sjukt motiverad på livet nu! Och det var längesen jag kände så sist kan jag tala om. 
Jag har verkligen alla förutsättningarna nu för att kunna leva som jag vill.
Från och med i sommar ska jag leva hälsosamt, bli snygg, frisk och pigg. Och dra med mig mina kära morföräldrar på det också.
Nu känner jag mig verkligen GLAD! Och ikväll blir det party med min fina Fridiiiis! 
 
 
 
 
 

Hej Jönköping

Hej på er! Flytten gick bra och nu bor jag i Jönköping för sommaren. Ser fram emot detta mycket. Jag har gjort mig hemmastadd i mitt lilla hus och det är så litet och mysigt! Igår jobbade jag även första dagen på mitt nya jobb, Rudenstams. Delade meloner i fyra timmar, och pinsamt nog så känner jag av träningsvärk.
 
Idag är det soligt så det kanske blir att jag går ut och solar. Men först ska jag, mormor och morfar sätta oss ner och göra en matsedel för kommande veckan. Så roligt!
Och ikväll ska jag äntligen få träffa Frida!
 
Sista fotot i Skellefteå!
 
 
Hade det rätt skönt på tåget hihi
First bathroom pic - check!
 
 
 
 
 

Prinsessan Viktoria

Inatt har jag sovit som en gudinna!

Jag for och träffade finaste Emma en sista gång innan jag far, och vi hade hur kul som helst, en riktigt härlig dag. Började med att vi körde mot solen, till havet, och solade på dagen. Sen var vi med vänner på kvällen och spelade volleyboll, indränkta i myggspray. Var lagomt trött när vi kom tillbaka till Emma och somnade på stört. Avundsjuk på henne som får sova sådär varje natt.. I en liten koja.


Birthday girl

Idag är det min dag, för idag fyller jag 19 år! Grattis till mig :D
 Kontakta mig: viktorianystrom@live.se