Lipeye

Gick in på blogg.se och möttes av detta. Trodde först det var ett riktigt öga och sedan ditsatt tänder i Photoshop. Men det var inte riktigt det jag trodde ;) duktig tjej på att sminka i alla fall!
 
Kolla in hennes inlägg om detta HÄR.
 

Paradise Hotel Norge

Ikväll är jag helt slut. Har varit på skolan hela helgen och byggt scenen och fixat inför konserten vi ska ha på onsdag. Det är tur att man har två dagars ledigt från skolan märker jag nu alltså.. helt slutkörd blir man ju utan en enda vilodag!
Har nyss duschat och nu ska jag lägga mig i sängen och se på norska Paradise Hotel. Vad jag vet så har det inte kommit ut på svenska tv3play, så blir att kolla på norska, utan text. Har ju tänkt mig till Norge efter studenten så det är bara att börja öva på norskan då... 
 

Lördag

Tjo! Nu ska jag ta cykeln och cykla iväg till stan, för att sen ta bussen till min finaste! Kommer bli en superhärlig dag ute! 
 
fashion.

Fredag 15 mars

Ikväll blir det plugg och lite träning hemma. Vet att det är fredagkväll men jag måste.. Så att jag sen kan vara med älsklingen resten av helgen! Idag slutade jag kl 10, vilket var superskönt. Åt på skolan och sen for jag hem och sov lite. Vi har det såhär nu för att vi ska snart ha projektkonsert, och idag var det massa rep men jag var inte med på nåt. Taggar, men ska ändå bli skönt när den är över, för det är så himla mycket stress runt det. Den 27 mars är den i alla fall! 
 
Ha en bra fredagkväll! :) 
 

Shoppat

Har inte mycket pengar nu, men lite shopping fick det bli igår! En tröja och en bandeu-bh som jag kan ha i Tunisien. Tröjan köpte jag på HM för 99 kr och bh:n på Cubus för 49 kr :)
 
Ser blå ut, men är helt svart.
 
Färgerna är starkare i verkligheten, á la reflexväst

Relax

Tänkte att jag kunde lägga upp lite bilder från relaxdagen på edda, alltså i lördags! Det var så sjukt mysigt att spendera dagen där med min älskling, blev som nykär och alldeles galet förälskad igen (eller fortfarande hihi). Måste vi göra om nån dag!


Gofrukost

Hej! Är fortfarande hos Simon, och idag blir det gym och förmodligen lite relax på Edda. Får se vad som händer ikväll, har ingen aning..

Åt en riktig gofrukost imorse, med fil & trädgårdsbär, juice och två mackor. Jättegott!!


Myskväll

Ser karatefylla, äter popcorn och testar nya Loka Mango Päron. Den var helt okej, men inte jättegod. Mysig kväll helt enkelt!


Onsdag 6 mars

Var nyss och tränade men det gick inte så bra. Körde lite rygg, mage och biceps men hade alldeles för lite tid så hann typ ingenting.. Aja, ska träna på lördag också så de lär väl gå bättre då. Nu kom jag nyss till älsklingen och ska vara här ett tag och njuta av lovet. Och plugga lite. Såklart. Det slipper jag aldrig undan.


Snart är framtiden här...

Studenten närmar sig och jag börjar känna press inför framtiden.. Snart är det enkla livet borta. Nu måste jag bestämma mig för vad jag vill göra i framtiden och jag måste kämpa för det. Jag har funderat väldigt mycket på att fara till Norge och jobba. Känner att jag inte orkar plugga nu direkt, jag är så skoltrött. Och om jag skulle hoppa på en utbildning nu så skulle det inte bli nå bra heller, eftersom jag inte vet vad jag vill plugga och jobba med i framtiden. Då blir det bara några bortkastade år. 
Det är bättre att jag jobbar, tjänar ihop lite pengar, reser runt och jobbar, och sen kanske jag vet vad jag vill bli - kan jag plugga. 
 
Egentligen hade jag velat vara hemma över sommaren, men min far gav mig tipset att söka sommarjobb i Norge, eftersom det är lättare att få. Då är man också inne på banan och har kontakter när det är dags för ett heltidsjobb. Jag vet inte riktigt vad jag vill... 
 
Men snart ska jag då fara in till stan och gå på arbetsförmedlingen och höra vad de har att säga om detta.
 
 
En random bild på det:

Pangfrukost

Idag slog jag till på stort och gjorde världens godaste frukost. Det är nog bland det godaste jag nånsin har ätit, och det är nyttigt!! Vaniljyoghurt, banan, blåbär, jordgubbar och vindruvor. Riktigt gott!!


Utlandsresa bokad!!

Snart blir det att fara till Tunisien med min pojkvän, Fanny och Emma! Taggar järnet, har nog aldrig längtat såhär mycket till något! Kommer bli så sjukt härligt!!!


New beginning

Igår började jag mitt nya liv (igen..) men den här gången är det på riktigt! Känner mig galet motiverad och jag vet att det kommer gå. Jag ska äta hälsosamt, träna på gym tre gånger i veckan och träna lite hemma varje dag. Nu köööör jag..!!

Bild från igår då jag pumpade musklerna hehe


2 months anniversary

Firade 2 månader tillsammans med min älskling igår. 2 månader är inte mycket, men det är början på något. Jag är så glad att jag har fått tillbringa den här tiden med honom, och jag hoppas på många månader till! Är så lycklig!
 
Jag älskar dig
 



Kontakta mig: [email protected]