Australian football

I lördags gjorde jag något för första gången! Jag var och såg australian football, och hejade på Manly! Som också vann! Det var något helt nytt, men efter ett tag kom jag in i det hela och började heja på lite jag med. Även fast jag inte förstod så mycket alls och mestadels glömde bort att titta på matchen. Drack en massa Victoria Bitter och bussresan tillbaka till Manly var den galnaste jag har varit med om.. Bland annat bodyshots, och ett kisstopp med ca 15 pers på samma ställe...haha! Men bilderna är inte lämpliga för bloggen ;)
 
 
 
 

Grey

Testade den här tröjan på stan för några dagar sen.. Den var fin på bild, men tyvärr så passade den inte mig så bra irl.. Sparade några slantar! Och dessutom passar den ju sig inte riktigt med vädret nu..
 
'
 
 

Mot Sydney City

Sitter på bussen just nu på väg in till stan. Jag och Alina ska träffa Jamie där och gå ut och äta middag och möjligtvis ta några drinkar. Ska se om jag hinner förbi det första hostelet jag bodde på för att hämta mitt australiensiska bankkort. Annars får jag göra det imorgon.

Idag har jag kört lite styrketräning för första gången som jag kom hit, saknar gymmet så mycket.. Och ja.. Det är i stort sett det enda, förutom att tvätta kläder och äta.. Fullproppad vardag ;)



Beachgirl

 
 

Dee Why Beach

Idag åkte jag och Alina till Dee Why, en strand som ligger några km härifrån. Var underbart vackert, precis som alla andra ställen jag har varit på här än hittills. Och gissar att jag har det vackraste kvar..! Tog en massa bilder idag men ska dela upp bilderna lite i inläggen!
 
 
 

Solat och städat

Nu säger jag godnatt från Sydney! Idag har varit en härlig dag (har till och med varit utomhus höhö) och solat! Blev 1,5 timme i solen sen började jag se lite röd ut så gick in. Dessutom så såg jag spindlar och tror att jag kände spindelnät, då blev det fart på mig! Började städa inne hos Jamie, där jag och Alina bor nu, han har tur att han har mig här så att det blir lite ordning haha ;) 


Queenbed

Igår så var vi tvungna att flytta ifrån vårat fina stora rum på Siesta Inn (pga priset), och lämna våran helt underbara queenbed. Vi såg möjligheterna så fort vi kom in i rummet första gången och sedan var vi igång med om-möbleringen. Har aldrig känt mig som en prinsessa så mycket som då. Kolla så underbart!
 
Första bilden visar hur det såg ut innan vi började möblera om. Där ser man hur stort det är. Och andra bilden är kunglig. 
 
 

Sexy + weird = ♥

Godmorgon! Jag och Alina har nyss vaknat och ätit frukost, första gången vi vaknar före 12 tror jag haha. Idag är det regning och grått här, och konstigt nog känner jag för att fara ut och springa just idag. Får se hur det blir med det, och om min trasiga fot klarar det. Ett varv runt kvarteret är bättre än ingenting i alla fall. Måste se till att komma igång med träningen! 
 
 

Dancing in the moonlight

Igårkväll var det tänkt att vi skulle ut och festa och dra på något roligt ställe, men så blev det inte riktigt. Vi var så trötta så vi låg och myste ner oss i våran prinsessäng, tills en kille kom med vin till oss vid midnatt. Då blev det ett glas för mig och sen gick vi ut på en brasiliansk/colombiansk klubb för att dansa. Jag var ärligt talat den enda äkta blondinen där. Kände mig SÅ blond. Men kul var det i allafall! 
 
 

Homeless

Okej.. Så just nu är jag hemlös. Sitter i lobbyn på hostelet eftersom vi var tvungna att checka ut och vi har ingenstans att ta vägen för tillfället. Tydligen så är nästan varenda ställe i Sydney fullbokat idag eftersom det är någon stor fotbollsmatch eller nått. Så nu ska vi leta någonstans att stanna inatt. Kanske blir det något hostel som fortfarande har plats eller kanske provar vi på couchsurfing.
Håll tummarna för mig! 
 
Hejdå hostel!
 

Turistar lite

I förrgår var jag och turistade lite och såg Operahuset, The Harbour Brigde och Botanic Garden. Så nu har jag gjort Sydney. Operahuset var väl inte så mycket att se, men jag var ju i och för sig inte där inne, utan bara utanför. Bron är vacker och parken är jättefin. 
 
Skoluniformer, en sån udda syn ;P
 
 
 

Frozen yoghurt yesterday, delicious breakfast today

Åh jag suger verkligen på att blogga haha! Nä nu jävlar ska det bli ett inlägg om dagen minst! 
 
Igår var jag och Alina ute på stan och frös i kanske en timma. Vi skulle fixa hennes simkort några km härifrån så det en härlig ofrivillig joggingtur för två tjejer utan kondition. På vägen tillbaka till vårat hostel så stannade vi och köpte mat, och jag har nyss ätit min första normala frukost sen jag kom hit! Good job.. 
 
Efter matshoppingen kände vi att vi behövde en belöning eftesom vi frös ihjäl (vad har hänt med att Australien skulle vara varmt? Längtar efter sommaren som kommer snart..) så vi gick och köpte Frozen Yoghurt, första gången för mig. Det var jättegott, men jag råkade ta lite för mycket så det blev ganska dyrt för mig.Även fast killen i kassan kände för att vara snäll och gav mig rabatt. 
 
Vanlijyoghurt, jordgubbar och musli. mums!
 
Yummiiiiiee! Gissa vilken som är min ;)
 
 
 

Party night in Sydney

I fredags var det fest som gällde, och det var riktigt kul! Vi började med att gå på nån klubb som sög eftersom det bara var typ 30+ där, så efter 5 minuter så gick vi vidare. Norskorna som jag bor med kände några som kände några och dom satt jag och snackade med. Efter jag blivit bjuden på några gratisdrinkar (följ alltid med till baren och kolla så att ingen lägger i nått, tjejor!) så åkte vi vidare på hemmafest.
 
Där fick jag höra "Viktoria, you're the freakiest girl I've ever met" Jahapp.. tack?
 
Efter en lång natt med bara engelska så glömde jag nästan bort hur man pratar svenska, så jag och den svenska tjejen stod och pratade engelska med varann med.. och det var bara andra dagen, sjukt!
 
 



Mina tjejor!

Efter en låååång dag

Ligger i sängen på mitt hostel just nu där jag har spenderat de senaste timmarna, är så sjukt trött och jetlaggad..

Imorse på flygplatsen träffade jag en svensk tjej, hur skönt som helst! Sen så delar jag rum med två danska och två norska tjejer, väldigt trevligt! Detta har varit bland dom längsta dagarna jag var med om, med massor av nya intryck! Jag trivs hur bra som helst!!

Imorgon ska jag försöka fixa internet till datorn så efter det ska det bli lite bättre bloggat med bättre bilder.


Kolla så underbart vackert!


On my way! Just nu - Singapore

Nu är det igång på riktigt! Sitter just nu på flygplatsen i Singapore och väntar på nästa plan som ska ta mig till Sydney. Lyckades sova 6-7 timmar på planet men är ändå jättetrött så tidsomställningen kommer nog gå ganska bra.

Allt detta känns väldigt bra, men samtidigt jobbigt. Jag vet att jag klarar det och att jag kommer ha skitkul, men avskeden hemma var inte alls roliga. Saknar ihjäl mig ju.




Kontakta mig: [email protected]