In tough times, keep smiling

Idag har varit en sån där helvetesdag på jobbet.. Jag jobbade själv nu på kvällen och i 2,5 timme så var det RUSH. Jag gjorde 42 mackor ensam under den tiden och satt ner max 3 minuter.. Snacka om att jag är trött nu!
Sen jag började på Subway har jag märkt av en egenskap som jag har, och som att det är tur att jag har i såna här situationer. När jag blir trött och less, så blir jag bara ännu trevligare! Så jag har verkligen varit supertrevlig i 2-3 timmar idag, inte undra på att jag är trött då haha! Ett bra sätt att göra det lite roligare och att ta sig igenom tuffa arbetspass. Plus att vissa kunder är helt enkelt underbara.
 
Annars då? Ja..jag har haft ont i magen, tänkt mycket, oroat mig i onödan och varit lite nere. Men något som gjorde det lite bättre var att jag såg Paradise Hotel-Calle på gymmet idag, hihi. Han var mycket snyggare i verkligheten, alldeles brun, glad och mjuk såg han ut att vara. I wouldn't mind having that view when I'm working out;) Fick mig dock inte en ordentlig titt på honom för varje gång jag tittade mot honom så tittade han på mig och då blev det jobbigt. Han är nog van vid en massa små brudar som glor och jag vill inte att det ska märkas att jag är en av dom haha ;)
 
 
 
 

The sun is shining, the grass is green...

Nä detta är inte riktigt vad jag förväntar mig i slutet på November!! Måste vara för att det är en sån underbar dag idag, med löning och allt. Jag har en sjuk utsikt från min balkong i alla fall.
 
 

Me-day

Hi friends! Today I had a day off from work. I slept until 11.30 and then I went to my therapist. We brought some subjects to the surface.. After that I went to the city to get a gingerbread smoothie and a vegetarian wrap. Yum! And then I went to my first yoga class. It was an introduction so it lasted for 2,5 hours. I feel really good about it! Although I got angry when I didn't get as much attention as I wanted haha.. I want the instructor to come to me and correct my poses all the time. Because it felt like I did it wrong.. Now I'm at home in my bed looking through some papers that I got today. Good night!
get your shit together

 
I feel both empty and full and the same time. Disappointed in myself. I made rules I can not follow. Just watching my life pass by. Gotta lock that computer away and start living. Not gonna get awake here,ya?
 

 Förde över bilder till datorn nu, vilket jag inte gjort på ett tag. Hittade bilder på oss från en tillställning tidigare i höst. Så fina var vi. Och så fruktansvärt jobbigt att se. Det var synd att det inte funkade mellan oss, men det var meningen att det skulle bli såhär. Att det ska vara du och jag, inte vi. Jag vill bara att varenda litet uns av känslor som finns kvar inom mig ska flyga ut genom fönstret, så att vi kan umgås som vänner igen. Jag vill inte att det ska vara vi igen. Men jag saknar dig. Jag saknar dina ögon. Jag saknar ditt skratt. Jag saknar att ha dig att prata med om allt. Men det är bara att vänta tills tiden är inne.
 

Partey

Hi friends! I veckan är jag uppe i Skellefteå och hälsar på! Skönt att få lite ledigt från jobb och det vardagliga och alla måsten ett tag, och bara omge mig med personer jag tycker om! 

Igår åkte jag till Umeå för att träffa Lovisa och Gustav. Vi kom fram till att jag och L har känt varann i 8 år nu. Gamla vi är..
Hursomhelst så var vi ute igårkväll! Vet inte när det hände sist!! Sjukt kul var det, vi dansade, snackade och lärde känna nytt folk. Och vi var uppklädda!! Palla vara som alla andra brudar med svarta jeans, en snygg topp och plattat hår anyway. Nope. All in. 
The worst pain ever

Yep. My legs are totally useless today. If you can walk properly 2 days after legday, you are not doing it right. Grow ass, grow!!

Dear allergy, go to hell

Felt lonely so I made the neighbors cat come to me. Not a good idea, because I'm allergic. Pleeeease allergy, can't you make one exception, I need cuddles...!!:(
Snow!

Finally fell asleep at 4.30-5.00 something. 5 hours, and I feel like crap. If I don't get at least my 7-8 hours of sleep I get nauseous. 
I really hope it's easier to fall asleep tonight..! 
On top of that, I just looked out of the the window and SNOW?! Haven't seen snow in 19 months or so! 
4am

Some nights, it's just impossible to fall asleep. Most of them, I just try a bit harder and soon I'm sleeping like a baby. But others are hopeless. I try to sleep but don't feel tired. After a few hours past midnight I start to feel tired but still can't sleep. Those times, when it feels like I'm gonna stay awake til sunrise, I check if it's full moon. And those times, it always is. There is a connection. Right now it's 99.2% full moon.
Damn you moon. I wanna sleep.

Source:weheartitI'm on

Var och gymmade med grymma Sandra idag. Vi körde ben och rumpa, och trodde fan jag skulle dö.. Så tufft! Mådde illa och blev yr, värre än jag brukar på benpassen. 
Fick en massa bra hjälp från henne på min squatsteknik, verkligen vad jag behövde! Nästa benpass blir lite softare med fokus på tekniken så att det verkligen sitter. 

Efter passet fick jag lite bråttom till bussen så det var bara att springa.. Vilket var lättare sagt än gjort! Varför ska alla gym jämt ha trappor för?! Åh jag kommer ha träningsvärken from hell imorrn. Har gått runt hemma hela kvällen och stånkat och stönat och tyckt synd om mig själv för att jag redan har träningsvärk haha!

Jag och Sandra har gjort en plan. Och jag är astaggad på träning nu! Köpte massa träningssaker idag vilket gör allt ännu roligare :) 

Och nu är det dags att sova.. Sjukt virrigt och osammanhängande inlägg, är lite svårt när klockan är 02, skyller på det. 
Fight or flight

Hemma igen, och sitter i kylan och blåsten och väntar på bussen. Längtar redan tillbaka till Stockholm. Till drivet jag kände där. Viljan. Motivationen. Även fast det bara var några dagar! När livet återgår till vardagen är det lätt att tankesättet gör det med. Den enklaste, men tyvärr inte det bästa sättet att handskas med det, är att fly. Det har jag provat, men det håller inte i längden. Denna gången ska jag fightas. Jag ska ha styrkan att förändra min vardag. Även fast flykten lockar. 

Note to self: byt ögonbrynsfärg... And stop doing that fucking duckface!


Halloween

Hej på er! Veckan har jag spenderat med min kära bror som kom och hälsade på! Sen kom även mina kusiner ner, och det har varit så härligt. Helgen spenderade jag i Stockholm, då jag följde med mina kusiner upp i fredags. Jag var lite deppad innan över att jag inte hade några halloweenplaner. Men det löste sig ju fint! Även fast det kryllade av småbarn där. Det var trevligt ändå, jag drack vin och pratade politik.
Och jag var utklädd till Cruella De Ville. En enkel, fin och billig utklädnad ;)


Hela galna familjen! 

Och lite senare på kvällen. 


Nu befinner jag mig i Nässjö och ska snart ta tåget till Jönköping, direkt till jobbet! Sov bara fyra timmar inatt så det blir en lång dag.. 

Kontakta mig: viktorianystrom@live.se