Bloggtips

Här kommer ett tips på en blogg som jag tycker är bra! Linda Hallberg heter hon och hon bloggar på Veckorevyn. Gillar man smink så är denna blogg ett måste!!!


Bild 10088
sjukt duktig på att sminka och så är hon så jävla snygg!!


Trained

Det var skitkul att vara med Sara idag! Hon får mig verkligen på bra humör :D och de är bra, eftersom jag inte brukar vara så glad jämt, tricket är kanske att vara med kompisar som man mår bra med..
Sen for jag till farmor och farfar och åt, trodde att jag skulle sprängas :]
Och efter det for jag på träning. Var dock tvungen att avbryta näst sista övningen pga att jag trodde att jag skulle spy! Och jag har ingen aning om varför. Jag hade ju inte precis ätit dåligt innan. Girls, kan man må illa när man har mens? Är det vanligt?


när jag hade tränat blev jag såhär stark.
om du undrar varför jag har häng på underarmen så är det för att jag glömde spänna där..


Stan nu


Nu är jag redo att fara!!









Vältränad jeansrumpa!

Vad sägs om en sån här rumpa till sommaren?
Kom igen nu tjejer, nu ska vi träna och bli beachsnygga!
Det är så grymt sexigt att ha en vältränad rumpa i tighta jeans!


Dunka

Står just nu och sminkar mig med Sexy Bitch på högsta volym (bokstavligt talat), ska ner på stan sen!




inte originalet,


Godnatt!

Nu ska jag ta och lägga mig, blir ju inte så mycket sömn när man sover med en viss filip ;] Så somnar jag om en halvtimme, och sover sedan 12 timmar, då blir det perfekt ;) Ska försöka hitta på nånting imorrn på dagen, kanske ringa nån kompis, och sen ska jag och träna på kvällen :) blir nice!

Sovgott! ♥



Crucified Barbara <3

Alltså jag har verkligen ingenting att göra nu!! Visst, jag kan plugga, men jag måste inte, och då gör jag det inte ;) Och det är lördagkväll.jag har inget att göra. Hör du inte hur det låter?

Funderar på att trycka på melodifestivalen, men det är så dåligt, så det har jag inte så stor lust med. Den bästa, och nästan enda bra i år var Crucified Barbara. Låten som var med i melodifestivalen förra veckan finns inte på youtube än, men den här låten av dem är sjukt bra!! Har bara hört dem förra veckan då innan, de var helt okända för mig innan, med helvete vad bra de är!! Jag har ett till favoritband (A) ett plus för att de är tjejer och svenska ;)


grymt med brudar som rockar loss


Flower

fotograf: jag





everything lives, everything dies, make it special!


Storstädning av garderob

Har nu städat min garderob i...ja...cirka tre timmar! Känner mig slut och jag ser en stor hög på golvet nu. Notera att allt det ska bort! Jag skulle nog kanske kunna tjäna lite pengar men det känns som att det är för mycket jobb med det, att lägga ut annonser på datorn kostar nog en del, och dessutom är ju inte kläderna tiptop precis, begagnade.


hur kan man ens hitta sådär mycket skräp i garderoben?
fast...jag har ju bott här i 10 år också... (A)


26 februari

Hej! Idag hade vi två prov, jag lyckades med båda, det gick finfint! Känns skänt nu, slipper oroa mig för prov nu,  nu är det bara läxor, och har man gjort dem en gång slipper man fundera på det nå mera ;)
Efter skolan var jag med filip, det var verkligen längesen ( inte vad man kan tro i bloggen då, eftersom jag skriver om honom varje dag ;) )

Jag ska spela skolhockeymatch på onsdag och idag var jag och tränade med filip och brorsan, som är 6 år yngre men dock mycket bättre haha :P Och det gick faktiskt väldigt bra, lärde mig mycket nytt känns det som, fast när skriker när jag blir arg haha :] Känner att träningsvärken kommer komma imorrn!

Nu ska jag gå och vara lite social med Filip, han försöker bädda, men jag hör bara " neeej, asså vad äre här för täcke?! "

Har sett att jag fått några kommentarer, jag blir verkligen jätteglad!! Nu ska jag göra allt för att ni ska stanna kvar här, kom med synpunkter om det är nått jag ska ändra på! Men stort tack för kommentarerna, det var gulligt skivet!! :D <3

Gammal bild från 2009- sooo last year!!! ;)


25 feb

Nu har jag kommit hem från skolan, två prov hade vi idag. Matte och spanska. Det gick ganska bra båda två, jag oroar mig inte för nånting. Allt kommer gå bra.
Nu är jag hos mamma. Gillar inte den här datorn eller nått, den är seg och allt är så himla rörigt på den. Och så fick jag nyss veta att mami läst en väldigt jättepinsam sak, skäms ihjäl :$ jag ska alltid komma ihåg att stänga av ( eller åtminstonde kryssa ner ) datorn när jag inte använder den.

Nu ska jag:

- skicka ett sms till min körledare och säga att jag inte kommer på kören ikväll. Jag är "verkligen" ledsen. Nä men jag måste ju som gå kvar där för att kunna fortsätta ta sånglektioner där, känns lite taskigt annars.

- Vänta på att min älskling ska ringa ( slutsms har han juuu :O)

- Och så måste jag ju plugga inför b-delen på matteprovet imorrn och biologtprovet som också är imorrn.



ful bild, men jag har tyvärr ingen annan
och kameran har sprungit bort, så jag kan inte ta kort på hur rolig jag ser ut idag ;)


Kalas

Nu har jag kommit hem från kalaset. Jag köpte smycken som var så fina att jag själv är avundsjuk! Och nu har även rörmokaren varit här så vattnet funkar som vanligt igen, och det läcker inte :P


jag som tyckte att jag hade en fuldag idag, hade verkligen inget att göra med mitt hår, det var bara äckligt.
men se, det blev bra och jag var snyggare idag än vad jag trodde hahaha;)

fick även mycket beröm idag, både för håret och för att jag ritade fint på bilden :D

Check out my hy :O sådär har den inte sett ut på länge kan jag lova, och bilden är oredigerad!



på släktings kalas


Önskeoutfit



Tisha - Bubbleroom.se, 199:-
Shorts - Nelly.com, 699:-
Skor - Nelly.com, 399:-
Armband - Bubbleroom.se, 129 :-


Sådär skulle jag inte tacka nej till att gå klädd i sommar!
Rockigt men ändå med färger, det är perfekt.
Så fort jag har lite mera pengar ska jag skaffa kläder i den stilen! :D


Pluggpluggplugg

Känner mig helt överröst av läxor och plugg, det är verkligen hur mycket som helst nu. 4 prov i veckan plus två läxor. Visst, nian ska väl vara jobbig, men visst finns det en gräns?! Jag kommer ju begravas i läxböcker. Vill du komma på min begravning? ;)


Egen lägenhet - en dröm som inte blir sann på några år

Hej nu är jag hemma igen. Blev ingen sminkning, eftersom jag var den enda där, så nu ser jag fortfarande ut som en tråkig svenne! Har gjort lite fler matteuppgifter inför provet, satsar bara på att behålla mitt vg så orkar inte göra massa spårade svåra uppgifter.

Försökte även övertala mamma om att jag skulle få flytta hemifrån i sommar, men det gick inte bra. Jag vill ha mera eget ansvar och ha något eget att ha reda på och framför allt träffa Filip mycket oftare (all the time) eftersom vi bara ses på helgen. Men vi får väl försöka ses oftare.
Insåg att det skulle bli alldeles för dyrt med egen lägenhet :(





22 feb

Nu drar jag iväg ut i kylan på stan, ska köpa present till min kusin, fara på makeupkursen och sen på night flight-mötet! Bjuder på bilder och mera sen, nu måste jag rusa!

Angelina Jolie - för snygg?

Kan man vara för snygg? Det verkar ialla fall som att klädmärket St John tycker det. Angelina Jolie var deras ansikte utåt och klädmärket valde att inte förnya hennes modellkontrakt. Anledningen var att hon var för snygg och för känd vilket tog bort fokuset från kläderna. I Angelinas ställe kommer nu modellen Karen Elson. Frågan är bara hur hon ska tolka erbjudandet. Att hon är tillräckligt ful för klädemärket?

Att Angelina är snygg är det ingen tvekan om. Hollywoods snyggaste helt klart.







Karen Elson som ska ta över efter Jolie.
Ja, du ser ju själv. St John är inte riktigt kloka!


Gossip Girl

Hejhej. Har insett att jag inte har ett enda dugg att göra fram tills klockan sex! Får väl plugga då, men det var inte det jag hoppades på att göra i helgen. Nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och se Gossip Girl, får hoppas att det är ett himla långt avsnitt som räcker i sisådär 6 timmar....


20 feb

Tjaoo, dagen har gått fint idag! Var som sagt hos Filip, och jag har varit glad hela dagen!! Har till och med sminkat mig, vilket jag inte brukar orka göra när jag är hos han. Och sen tog vi oss i skinnet och for på Btk marknad, lite kyligt, men det var roligt! Det är kul att få träffa hans släkt och så, känner mig som en i familjen (A)  När vi var på marknaden så frågade jag filip när vi skulle hem, hem till han alltså (A)


hahah jadu, vi kan både pussas och ta kort! speciellt göra det samtidigt ;)
skäggis :]<3


Emmatime!! :D

Nu har emma farit- vi hade verkligen jättekul!!!
Blev glad som jag sa ;)
Här kommer lite smått spårade bilder ;)


Snart kommer F och hämtar mig, det bär av till älsklingen!
Hur ska jag klara av att hålla mig vaken tills 12 och vara knäpptyst samtidigt? :]


lägg märke till mitt småöppna öga hahah ;)


haha du är så söt :]


jag är väldigt normal. inse det


Foton







Samma motiv, olika inställningar.
Jag gillar den andra och den tredje mest, det beror på vad man vill ha fram med bilden.
Men nu satsar jag på glädje, och jag tycker att den tredje framför ljus och glädje mest!



Vilken bild är finast?


19 februari

Skolan idag var tråkig som vanligt. Började dagen med att vara trött och glad, men efter lunch övergick det till trött och depp. Och arg. Så jag ber mina kompisar och min pojkvän om ursäkt!
Just nu är jag bara trött. Ska ta och plugga nu, har tre prov nästa vecka, inte nice! Sen kommer EmmaSj, ska bli askul, har inte träffat henne på jättelänge!:D Så antingen ska jag bli glad och rolig när hon kommer eller så gör hon mig glad ;)

Och sen blir det förmodligen till Filip senare ikväll eller så imorrn :D vi ska gå på marknaden och träna på (för min del) att spela hockey, har ju match snart, måste lära mig att ta emot passningar i fart :P


dagens humör, inte okej!!
jag ska bättra mig, jag lovar


Oh rysningar över hela ryggen

Sevärt, titta på filmen!

Miley Cyrus, Michael Jackson, Keri Hilson, Justin Bieber, Toni Braxton, Usher, Pink, Jamie Foxx, Celine Dion, Jennifer Hudson, Janet Jackson, Lil Wayne, Fergie, Akon, Kanye West, Snoop Dogg & Nicole Schwerzinger är bara några av alla världskända artister som ställt upp på att spela in en ny version av Michael Jackson och Lionel Richies låt “We are the world” för katastrofen i Haiti.


artonde

Tog ledigt från kören idag, känner att jag måste ta tag i mina läxor som är till i morgon. Och så sitter jag här och bloggar, det är likt mig! Men när jag är klar ska jag faktiskt göra mina läxor!;)

SOprovet idag gick bra, var typ två frågor som var lite svåra, vi hade om krig och konflikter. Men äsch, orka oroa sig så mycket? Eller jag behöver då inte göra det, jag har lätt för att lära och är bra i skolan. Jag kommer in på det jag valt ( samhälls ) och den enda anledningen till att jag vill höja mig i några ämnen är att jag gör det bara för min egen skull, jag vill vara så bra som möjligt, jag vill vara bäst! Men det spelar egentligen ingen roll. Men vem vill också inte kunna skryta med bra betyg? ;)

Efter provet kom mamma förbi och hämtade mig, vi for till stan, bror min klippte sig och jag gick först på Kicks och letade marcara, som jag för övrigt inte har råd till att köpa. Och sen gick jag till Clive Russel och kollade om jag kom med på deras hårmodellsgrej, där Bingo Rimér ska fota!! Men hon sa att det gjorde jag förmodligen inte, men nästa gång det är frisörutbildningar ska jag få komma dit och bli omgjord!

Åh justja! En viktig dag i mitt liv! Fick veta att jag ska få tandställning!! Gud vad glad jag är, nu kommer jag snart slippa mina skitfula tänder! ( okej. jag har komplex. fullständigt nöjd med min kropp är jag inte, men nära intill! )


kände mig söt imorse
men inte nu längre, inget smink, ser hur barnslig ut som helst!
fan mycket svart smink ska de va, sådär mesig kan jag ju inte se ut!
jag ser ju pryd ut!! ;)


Skaka rumpa!!

Sitter just nu hos mamma och tror att ögonen ska falla ihop, vet inte varför jag är så trött! Men jag ska ta och gaska upp mig för ikväll ska jag iväg och dansa salsa och shaka ass!!



haha något sånt där! ;)
bilden är lånad från google.se


17 feb


jeans - bik bok
vit tröja - hm I guess
tshirt - ichi


hann till och med locka håret idag!

men nu måste jag rusa till skolan , puuuusss!!


Pump

Nu har jag varit iväg på gymmet och pumpat!! Höjde vikten på vissa övningar, och det känns som om jag körde extra mycket armar idag, jag tog verkligen i. Jag vill ha armmuskler så att det syns, så att folk tänker "wow..."
Japp, det är mitt mål.


bilden har inget med inlägget att göra men.
måste bara lägga upp den här, ser så rolig ut;)
fattar ni hur fult det ser när man går och fjortisposar ute när vem som helst kan se en? ;)
väldigt snygg mössa också xD


Dagens

Börjar skolan om en halvtimma, skönt med lite sovmorgon, 20 minuter är mera än inget ;)
Nu ska jag ta och packa skridskorna, det är träning efter skolan idag med skolhockeyn! Vi spelade ju oss som sagt till final i fredags!


kanske en aning provocerande?
men wtf, vill ju sticka ut från mängden





En ganska enkel sminkning idag, och glanshåååååår!! <3





Tycker du att det är fel att klä sig så att bh:n syns igenom?


Look of today


tröja - lindex
jeans - jc


nitbälte ME LIKE


Makeupkurs!

Kom nyss hem efter dagens makeupkurs, och har även hunnit vara på Night Flight möte, lite drygt, men vågade ändå prata mera än tidigare gånger, ett framsteg!
På makeupen körde vi 60-tal à la Marilyn Monroe, med kattögon. Blev ganska bra resultat, jag är ju van vid att köra med flytande eyeliner. Men det kunde ha blivit bättre, nästa gång ska jag ta med eget smink, och tvätta bort det jag har innan.

Ett tips: gå inte ut i sommarskor nu! Även fast du tagit på dig tjocksockar och tror att du är bra förberedd så är det isande kallt!!!







det är svårt att hålla kameran stilla när man blundar ^^
därav suddig bild;)


Another day has passed by

Idag har jag sjungit på en gudstjänst med min kör. Det var kul, men jag kände att jag stod och gäspade hela tiden.. Så blir det när man stiger upp åtta! Sen mötte jag upp Filip på stan och vi firade våran första alla hjärtans dag! Myste och såg film, Good luch chuck. Bra hittills, vi hann nämligen inte se klart den innan han skulle med bussen tyvärr.

Nu måste jag gå och packa skidor till imorrn. Eller lägga fram kanske, det är lite svårt att packa skidor ;)
Ha det bra, puss <3



lagomt normal pussbild hahaha


The day called today

Idag vaknade jag, pumpade sönder på gymmet, och det känns riktigt bra!

Om en liten stund ska jag gå till Lovisa, vi ska laga mat och äta tillsammans, vi får se vad det blir! Ska bli kul iallafall, har inte träffat henne på länge <3

Skriver när jag kommer hem igen!


jag idag


Dagens outfit

En lite halvkass bild på dagens.

tröja - Gina tricot
strumpbyxor - vet inte
knästrumpor - Gina tricot


Hur tycker du att man ska ha knästrumporna?
Över knäna, just under, eller nerhasade?


My new life starts today

Jag börjar mitt liv med en presentation. Jag heter Viktoria Nyström, bor i norra Sverige och går sista terminen i nian.
I framtiden vill jag jobba som personlig tränare och sångerska. Modell skulle också vara kul.
Jag gillar att fota, sitta vid datorn, vara med min pojkvän. Skönhet och mode intresserar mig också.
Jag fullkomligt älskar rock och allt därtill! Det är hård musik som gäller, det eller inget!

En tjej som gillar rock, vilket även syns på hennes kläder. 
Tar för sig och har lätt för att prata med folk.
Gillar att synas, och är modig.
- det är så jag vill vara, nu ska jag satsa!

Följ min väg till den perfekta tillvaron och livet.




Kontakta mig: [email protected]