Bloggtorka..

Håller på att fixa en ny header nu, och när den är färdig kanske mig bloggtorka blir lite bättre. Jag har ingenting att skriva om nu, jobbar ju hela dagarna så isåfall blir inte inläggen så intressanta. Plus att jag aldrig orkar sätta mig vid datorn och inte har tid.. :/ ja det är mycket som spelar in! Men jag ska ta det lite steg för steg, och så ska förhoppningsvis min blogg bli lite bättre. Håll ut!

Här kommer två sminkbilder som jag inte har lagt ut än:)




Bakning

Idag på jobbet medverkade vi först på en gudstjänst, gick väl sådär, Lovisa slog mig i huvudet med kollektpinnen.. Fail.
Sen bakade vi i ca tre timmar, gottgott med glasyr på världens största bullar!;)






Falsk tosca eller chokladkaka, kalla det vad du vill, men gott är det!;)



Korvstånd på midsommar

Hejhej, har ni haft en bra midsommar? Min var helt okej men kunde ha varit bättre. Jag jobbade ju hela dagen, från 10 till 5. Först stod jag och sålde korv i 2 timmar, min matte är inte på topp kan jag då säga! Och så blir man så himla stressad också när kön är typ 20 meter lång.. det gör jag helst inte om tror jag. Eller kanske om jag får ha en snabb miniräknare. Och sen stod jag och sålde glass i 3 timmar, det var enklare, där var det inte riktigt: " 9 korvar, varav 2 i samma bröd och så vill jag ha en Cola, två trocadero och två festis. Smakerna? Ja, en apelsin och en äpple. Jaha äpple är slut? Hallå ungar, vad vill ni ha? Jaha okej, nä vi vill ha två Cola till plus en light." Körigt.... Lite bilder kommer senare, jag bloggar från mobilen just nu. Slutar 19.30 imorrn så nån gång efter det. PUSS!

Kors och okristen?





Kan man bära kors även fast man inte är kristen?


Mitt sommarjobb

För er som inte förstått än vars jag sommarjobbar så är det på sommarkyrkan. Det är alltså kyrkans verksamhet på sommaren. På jobbet så ska vi gör en frälsarkransvandring, vi har öppet hus för barn ibland, vi far och hälsar på på ålderdomshem och vi städar. Och så ska vi jobba och hjälpa till i Bonnstan imorrn på midsommarafton.

Jag är inte kristen, och jag sökte inte bara till det här jobbet, utan jag bara fick det och är nöjd med det, vi behöver inte göra så jättemycket. Jag tror att det finns nått övernaturligt som vi inte fattar, men ingen gud. Jag kan bara kors ibland för att det är en fin symbol, men det behöver inte betyda att jag tror på gud!

Lite frågor kommer senare till er underbara läsare:)



Vadå bränt mig?

Jag har fått färg! Röd är faktiskt också en färg!;)
Men på några timmar i solen så går fröken Viktoria från vitlök till tomat.
Inte pepparkaka. Synd men sant.






24 juni

En till dag på jobbet är avklarad och jag är riktigt slut, det värker i benet. Har varit ute typ hela dagen, resultat på det kommer.. Idag har vi ätit, fikat, lekt med barn och klätt midsommarstånd och förberett lite för imorgon. Jag ska ju som sagt jobba i morgon på midsommar. Sedan har jag en välförtjänt ledigdag på lördag. På söndag drar det igång igen!


Anna Bonto och Carl


Och detta får jag pengar för..

Jag kan inte säga att jag klagar på mitt jobb precis. Idag har jag:

lekt med lego
byggt tågvägar (nej inte järnvägar, TÅGvägar!)
klätt på dockor små minikläder
byggt ihop en vattenbana som man ska ha båtar i


Och så har vi ju städat och sorterat lite, men det är leken som räknas!













Träning 22 Juni

Var grymt otaggad idag när jag skulle träna, kände verkligen bara "neeej jag orkar inte..." Men det gick bra i alla fall. Nån kondition orkade jag inte, det blev mest styrka. På slutet körde jag lite cykel, inte för konditionen utan för att bara hålla flåset uppe lite grann och fortsätta svettas.


Några minuter gångmaskin (hade ingen klocka)
2 x allround
50 x situps
15 x pushups
15 min cykel


Det är ju pinsamt att stå och posa och ta kort när det är folk inne på omklädningsrummet,
så ni ska veta att det är svårt att få till ett foto ;)


haahah




Jag är med i en tävling

Jag är med och tävlar om ett resekit på pinal.se

Tävlingen hittade jag HÄR.



Lek med barn

Idag på sommarjobbet så var det öppet hus för småbarn och föräldrar, så jag skulle hålla lite koll på det där. Leka med barnen, ta fram och bort leksaker och sådär. Leka gick väl inte så bra. Barnen verkade inte gilla mig. De lekte med sina föräldrar istället och jag kände mig ganska onödig. Förutom när jag plockade bort allt. Det fick jag minsann göra!








Dagens sminkning - guld

Vad sägs? Fick jag inte till ganska bra bilder den här gången?:D
Trixet var att ha uteljus och ingen blixt, jag blev jättenöjd!





Herregud. Jag måste ha varit ett spöke i mitt förra liv...


Sminkning med paletten

Jag lovade att jag skulle lägga ut bilder på sminkningen, så här kommer de.
Jag vet inte riktigt vad som händer, men det går liksom inte fota så att det blir bra bilder. Är det ljuset, kameran eller motivet det är fel på.. jag vill ha lite mera bilder á la Linda.. Work on it!




Matlagning och städning

Såhär har min eftermiddag sett ut! Jag har lagat både middag (med ytterst lite hjälp av min lillebror) och så har jag stått och gjort våfflor att ha med som matlåda imorrn. Okej, pizzan som vi gjorde till middagen kanske inte var så mycket att skryta med, då degen och tomatsåsen var helt klar. Och i kylen hade vi färdigriven ost och skinka, och så salami och feta ost. Så jaa.. jag dekorerade iaf pizzan och värmde den! Men jag känner mig duktig i alla fall!;)

Mitt sommarjobb var så slappt idag, så när jag kom hem så dammsög jag hela huset samt torkade och rengjorde i köket.

 Jag känner vuxenpoängen ramla in här..!!;)


Mera Viktoria

Jag vet att det har varit lite bilder på mig på senaste tiden, men det ska bli fler! Det är ju det som gör det intressant att läsa bloggar. Men det var så längesen jag var fixad, och man vill ju inte lägga ut bilder där man ser ful ut. Men imorrn ska jag använda sminkpaletten och fota, det lär bli fint. Och sen ska det komma bilder på mig, jag lovar!

Imorrn ska jag till sommarjobbet, jag fick ett tillslut! Det är på sommarkyrkan, och vad jag vet så blir det att fara runt och sjunga på ålderdomshem, fixa gudstjänster och stå i café. Och nu ska jag ta för mig. Inte hålla på att mesa mig. Jag ska bli den person jag vill bli. Och går det åt helvete så är det ju bara tre veckor!

Bjuder på en gammal bild, men mitt långa svarta hår!


Träning 20 juni

Tränade idag med och det gick bra. Men efter att jag hade sprungit i en kvart började jag må illa och var tvungen att sluta, jag vet inte varför.. Så jag satte mig och vilade en stund tills det kändes bättre. Vet inte om jag körde för hårt, det kan jag ju knappast ha gjort. Visst, jag har nyss kommit igång med träningen igen, men så mesig är jag väl inte? Lite ska man väl tåla.

10 min löpning
1 x allround
10 x pushups
45 x situps
10 min trappmaskin


Sminkpaletten i min hand!!

JAA!!! Kan jag säga nått mer än att jag är överlycklig!? NEJ!:D

Gud vad mycket smink ni kommer se nu i framtiden i bloggen!

jag älskar den redan :]<3


Träningen igår - läs träningstidning samtidigt som du tränar!

Ja som jag sa igår, har nog aldrig svettats så mycket på gymmet som igår! Och det var mest tack vare trappmaskinen. Det är nog en ny favorit från min sida. Den känns inte alls jobbig, för man kan ju läsa en träningstidning samtidigt! Då märker man inte att man tränar, det blir inte lika tråkigt, man vill fortsätta bara för att läsa vidare och man blir sjukt taggad och får tips av träningstidningar! Ett jättebra tips!!

10 minuter snabb gång
1 x allround
20 min trappmaskin
30 x raka situps
10 x snea situps åt vardera håll
20 pushups




19 juni

Hej! Idag har jag varit och tränat, körde riktigt hårt, har nog aldrig varit så svettig när jag tränat på gymmet som idag, det vill jag känna oftare. Och verkligen ta i! Ett inlägg om hur jag tränade kommer senare, imorrn förmodligen. Jag har nyss sett The pacifier. Nappen. Men the pacifier låter mycket coolare. Svenska är ett töntigt språk. Ta tex bandet The cardigans , det betyder ju koftorna. Och Spice Girls betyder kryddtjejerna. Ja, behöver jag säga något mera..? Men det var inte det jag skulle säga.. tänkte säga att jag har kört bil idag, övningskört för första gången, skitkul var det! Nu ska jag se Liar Liar som går på trean.

Skolavslutning!

Nu har jag äntligen sommarlov och nu är nian ett minne blott! Känns lite mysko att jag aldrig mera kommer tillbaka till Brännan och jag kommer aldrig se alla igen. Jag har som inte riktigt förstått det än, men det kommer väl. När jag börjar gymnasiet igen. " Jaha, vart är alla? " hahah.. ja, jag låter bilderna tala för sig själva!








Supén

Supén var great, känns bara lite tråkigt att lämna alla! Och då syftar jag inte mest på min egen klass, utan på de andra i nian. Fast jag har inte riktigt fattat än att nian är over... Snart lär det väl poppa upp i huvudet på mig!
Här kommer lite bilder på hur jag såg ut ikväll. Bilder på de andra kommer nog kanske senare.

















Bilder med klassen

Då var man hemma igen efter en natt med inte så mycket sömn. Men trevligt var det, fast också ganska tråkigt.. Men det var i alla fall sista gången jag var med hela klassen. Och förmodligen första också. Det är ju typiskt att man nästan ska lära känna varann ordentligt när det är sista gången man träffas.. Jag sov tre timmar inatt, det var väl ganska väntat att det inte skulle bli så mycket, och nu när jag kom hem sov jag två timmar till. Men nu känner jag att det får räcka, jag måste ju hinna sola också!
Men gud vad trött jag kommer vara på supén ikväll, där hela nian ska vara med.. Men wtf, att inte vara lika vit som avslutningsklänningen är viktigt!;)












Skillnaden på omålade och målade ögonbryn

Ser ni vilken stor skillnad det blir när jag har målat mina ögonbryn?
Fast ni skulle bara se innan jag färgade dem.. haha nä just det, då syns de inte! haha ;)

Det kanske till och med är finare när jag inte har målat?
Eller så har jag helt fel färg på pennan?
Hjälp mig, säg din åsikt!




Före


Efter


Snart bär det av

Nu ska jag bara packa det sista, sen bär det av på klassresa, till medle, woho! Det är..tja..1 mil härifrån, rakt in i bushen? Aja, då blir det enkelt att ta sig dit i alla fall! Och jag kan då säga att jag inte skulle vilja fara till Göteborg med min klass precis. Nu hoppas vi på bra väder ikväll och önskar att myggorna har gömt sig nånstans!


Bilder på hårfärgen

Jag såg att ni ville veta hur min nya hårfärg ser ut, så här kommer bilder. Kanske inte så bra bilder, men det kommer fler bilder på mig sen kan jag lova, det har bara varit lite dåligt på egopicfronten ett tag. Och här har jag uppsatt hår också.




Lite nya inköp

Nu har jag köpt ett rakgel, vilket jag aldrig har haft förr, utan jag har smörjt in mig med tvål och sen rakat. Jag tror att detta är betydligt bättre, jag blev jääättelen :] Och rakade även låren för första gången, även fast jag är lika len där ändå. Och självklart så missade jag en massa hår. Men som tur är så är det blont, så det syns inte.

Något jag tycker är äckligt, är när tjejer inte har rakat sig under armarna. Hallå, killar får se ut som apor men inte tjejer!;) fast det är ju upp till var och en. Och när tjejer inte har rakat sig på benen är också inte så fräscht. Då menar jag inte stubb, utan långt hår... fy.






Alltså jag älskar den här, finns ingen bättre!
Den luktar så himla gott, jag vill nästan äta upp mig själv.
Och som jag har letat efter den i sprayform och nu hittade jag den äntligen, fast det verkar som om de ska sluta med den i spray... :(


Gårdagens träning 13/6

Var ute och gick en morgonpromenad igår, kändes skönt! Jag gick snabbt, runt 6,3 km/h, lyssnade på musik och kände mig jätteduktig. Jag tror minsann att detta ska göras till en vana nu på sommarlovet:D Sedan var jag på gymmet och tränade på kvällen, så alltså:

30 min promenad


10 min gångmaskin
1x Allround
10 min trappmaskin
20 x pushups
20 x situps med pilatesboll
Lyft med hantlar för bröst, biceps och triceps



Bilder

Hej! Nu kommer lite bilder som jag lovade! Enjoy!

Lovisa. Hon ville inte vara med på bild ;)

Kan jag säga nått mera än att min mobilkamera är great!

Klänningen.

Efterrätt nr 1

Efterrätt nr 2



13 juni

Idag har vi firat farfar och ätit i stort sett hela dagen, jag är mätt trots att jag inte har ätit nån middag. Jag har.även tränat idag, samt gått en morgonpromenad. Jag skriver från mobilen nu och hinner inte gå in något på datorn ikväll, så ni får tyvärr nöja er med detta. Men imorgon kommer det en massa bilder! Samt träningsinlägg. Ha det bra tills dess, puss!

Snart har jag en sminkpalett

JAAAAA nu är den beställd och SNART MIN!!! <33333
KÄRLEK TILL DEN!
Hoppas bara den kommer före skolavslutningen på fredag!


12 juni

Nyss hemkommen från älsklingen. Jag har ätit panpizza (yeees!) och kört lite bil. Jag börjar ju snart bli bra på det, hahah..kan ju vara ett plus att kunna starta bilen när man börjar övningsköra.. 


Min älskade pizza :]


Jag satt och filosoferade ett tag och kom på att jag verkligen vill rita av detta! Ser inte så bra ut på bilden, men när man sitter där, gud.. Inspiration!




Visst blev det ett fint kort? Tog det med mobilen, blev riktigt bra ju! Älskar bilden. Tog den när jag cyklade hem från stan idag:)


11 juni

Goddagens! Nu är jag med min kära pojkvän i bushen, och gud vad det är mygg här ute! Jag kommer nog bli uppäten inatt. Men vi har bestämt att vi ska söka igenom rummet efter mygg innan vi går och lägger oss.

Men jag har tänkt på en sak.. Visst försvinner alltid myggen när man tänder eller har tänt i rummet? Varför? Och en till grej, hör man inte bättre när det är mörkt? Eller är det bara jag.. Då kanske inte sinnet synen används och då blir de andra sinnena bättre? Nä hjälp mig att reda ut detta nu.

Bilden har inget med inlägget att göra. Men jag gillar det.


Småpåssamling

Hemma hos oss så ska man inte spara på småpåsar. Men jag gör det ändå, i mitt rum har jag en massa småpåsar. Jag menar, de är ju jättebra när man ska ha små grejer med sig, som typ shampoo osv. Så jag har sparat på alla småpåsar.

Nej, inte ett dugg överdrivet.
Och ja, jag använder alla.... host..



Men nu har jag varit så duktig och städat, och nu finns det bara 5 kvar!


Ska färga håret ikväll

Ikväll blir det att färga håret, Sara ska färga på mig, som alltid ;) Denna gång blir det riktigt rött hoppas jag. Ska bli kul att se resulatet, blir det orangerött månntro?




Rönnskär

Idag har vi varit på Rönnskär med klassen, Skellefteås största privata arbetsgivare. Det är ett smältverk där de tar ut en massa metaller. Det var ganska tråkigt, mycket av det dom sa gick inte in i huvudet på mig, men en del. Och det var lite roligt att se. Nog var det nyttigt att se nog!


Solen skiner!

Nyss inkommen utifrån (haha logiskt) och från den varma solen som äntligen skiner! Jag har legat och solat i ungefär en timma, råkade även somna där i solstolen. Det blir inte så roligt om man sover länge ;) Men lite färg tror jag att jag har fått i alla fall, om än lite. Det är på tiden. Jag är blek som snö.


Inlägget som skulle ha publicerats igår, träning 9/6

Nu är jag hemma efter en till kväll på gymmet. Jag körde gruppasset Afropowerdance. Det var okej, men jag gillar mera att köra styrka än kondition, och dessutom var det inte så jättejobbigt heller. Men det var då ändå veckans konditionspass. Och att passa tider är inte riktigt min grej, jag höll nästan på att komma försent.

Eftersom jag tyckte det var lite mesigt ( dvs, jag höll inte på att dö av utmattning efteråt) , så gick jag ner till gymmet och körde styrka.

1 x All-round
20 x pushups
20 x situps
30 x benlyft liggande på sidan med vardera ben


"Afro Power Dance är den perfekta blandningen mellan träning och dans! Fötter som stampar, armar som sveper och rumpor som svänger till härliga trumrytmer.

Afro Power Dance är ett danspass som upplevs som kraftfullt och frigörande för deltagaren - istället för trixiga steg eller komplicerad mekanisk koreografi. Den som dansar får all den glädje som dansen ger, men utan att träningseffekten går förlorad. Stora, fria, kraftfulla rörelser med låg tyngdpunkt i många repetitioner ger en skön flowkänsla och tuff fysisk träning. AfroPowerDance ger en fantastisk träning av kondition, styrka och rörlighet samtidigt som du blir avspänd, lugn och glad."

Afro Power Dance - Afrikansk dans


Längtar till att flytta hemifrån

Hejhej nu prövar jag att mobilblogga här, får väl se sen hur det kommer att se ut på datorn. Dagen har spenderats med pojken min. Kändes lite kul att när jag kom hem från skolan så var han redan hemma och väntade på mig. Kan säga att jag verkligen längtar tills vi flyttar hemifrån, då kommer det vara så varje dag..! Men det lär nog dröja ett tag till det, jag är nyss fyllda 16 och han ett år och 18 dagar äldre än mig, hahah. Men då, gud vad mysigt! Att dela ett hushåll med någon man älskar och få välja allt själv, och ha eget ansvar. Visst, jag kanske inte är mogen för det nu, men då! En av fördelarna måste ju ändå vara att man vet vad allt i kylen är till så det blir inte " men har du ätit upp den där??! Den skulle vi ju ha till detdär...! "

Ni som har flyttat hemifrån, vad är det bästa och det sämsta med det? :)

Nu ska jag sova, pusspuss <3

8 Juni

Hörde att de i Morgonpasset i p3 pratade om Skellefteå, man blir ju nästan hedrad här;)





det blev stora ögon idag.
Använde eyeliner och kajal utanför ögat och vit kajal närmast ögat och i ögonvrån där jag också hade lite vt ögonskugga.





Visst är tröjan snyyyygg?
Jag älskar leopardmönster <3
Ovanför är tröjan först med blixt och andra utan:)


Agnes-Nicole Winter- Real Man

Ni vet Agnes-Nicole Winter från Svenska Hollywoodfruar. Hon har släppt en låt.
Och ja, vad ska man säga? Helt kasst tycker jag! Hon kan ju inte sjunga.

Hiss eller diss på denna låt?


Agnes-Nicole Winter - A real man


Nästan leopard..

Jag såg den här bilden nyss på Bubblerooms hemsida och tänkte, "JAA nu kan jag ju skriva ett inlägg om hur mycket jag gillar leopardmönster, och hur mycket jag vill ha denna leopardmönstrade klänning!"
Till min besvikelse så var den blommig, skit också!
Men på håll var den ju leopardig?
Folk får nöja sig med att titta på håll då. Och jag måste flytta till ett större hus så att det är lite längre till speglarna.

 


7 Juni

Hejhej! Ikväll ska jag fara och kolla på min brors dansuppvisning som de har med klassen, borta på Nordanå. Ska köra moppe dit, får se hur det går med mitt usla lokalsinne haha.. Men jag har då kollat på eniro på kartor, så nu borde jag hitta :] haha skäms på mig, som bor i Skellefteå och inte hittar till Nordanå...

Nu har jag ett bevis för att man alltid ska ha mobilen på sig, och aldrig lämna den nånstans. Medans jag var och åt hade det ringt från kommunen, och jag missade samtalet.. Det kan ju vara nästan vad som helst. Kan handla om sommarjobb (har inte fått veta om jag fått än :/) , eller från A-torp- jag kanske var så otroligt bra att jag kommer in för mycket på min linje..? host.. Eller så var den nån av mina lärare som vill nånting.. Nu hoppas jag bara att de ringer igen!

Och då ska jag inte göra som jag brukar så fort nån ringer och jag gör nått annat - trycka upptaget.
Jag vet inte vad det är med mig, hallå, jag kan ju gå ut från rummet eller nått? Dumma jag.



gud, ser ni mina ögonbryn?, som dom ser ut, INTE FINT.
Jag måste ta och få nån bra form på dem, och en bra färg.
Jag ska färga de svarta tror jag, eller blir det för mycket?
Ja, jag kan då inte forsätta måla med brun kajal som är 100 år gammal......


Träning 6/6

Nyss hemkommen från gymmet! Är lite yr och mår illa, kanske tog ut mig för hårt. Jag måste tänka på att ta det lugnt nu eftersom det var så längesen jag tränade sist, med det funkar inge bra. Jag menar, när man är där vill man ju ta ut sig så mycket som det går, och verkligen göra allt för en snyggare och starkare kropp. Inte hålla på och mesa på heller, haha. Nä, att ta det lugnt funkar inte för mig. Det är järnet som gäller!

Dagens träning:

Uppvärmning:
7 min/1 km rodd

Löpning 20 min/3 km
1 x Allround
15 x Armhävningar
15 x Situps
30 x Benböj

Paris Hilton

Nu sitter jag och ser på Paris Hilton's british best friend. Ett helt meningslöst program, men underhållande dock. Hon är en kvinna som vill ha uppmärksamhet, och nog har hon lyckats ganska bra nog.


Träningen igår

Jag tycker faktist att det jag skrev igår verkar som en bra idé! Jag ska börja skriva hur jag tränar och det kommer upp i kategorin Träning:)

På gymmet har jag som ett schema som jag följer där. Det är anpassat för att träna hela kroppen, och det brukar jag köra varje gång och här kallar jag det allround. Det som varierar är hur många set jag kör av det - hur många omgångar. Och sen är uppvärmningen olika och ibland kör jag något extra.

Igår körde jag:

1 x Allround
10 x Armhävningar
15 x Situps


10 min gångmaskin
4 min trappmaskin
( hahaha 4 minuter kan också vara värdefullt! :] )

Varit på gymmet

Nu har jag varit och tränat på gymmet! Det känna verkligen skönt, och nu ska jag komma igång med det här igen. Jag ska träna minst tre ggr i veckan varav ett pass kondition. Jag ska peppa mig själv till det. Det var i alla fall skönt att komma tillbaka till gymmet, känna den härliga välbekanta svettlukten och bara pressa.

Sen så tror jag också att jag ska skriva en träningsdagbok typ, och skriva när och vad jag gjorde. Kanske ska göra det i bloggen, vad sägs?


Leopardheels

Klicka för att stänga fönstret
Vad säger du, skulle du ta på dig de där?:)


Ny väska och sminkpensel!

Nu är släktkalaset avklarat och jag har fått en masa fina saker som jag velat ha!
Jag kommer även få den där superfina sminkpaletten senare, när den kommit in i lager!:D



Visst är den fin!? Helt perfekt alltså!!!! <3



Helt jättetacksam är jag verkligen!;D


HTC legend

Yeeees, nu är den min!!!!! <3



Nu kör vi en lista här ;)

Fyra frågor om förhållanden
Är du singel? Nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nja jag vet inte riktigt
Har du varit kär i någon? jajjemen
Är du kär just nu? väldigt!

Tio frågor om dig själv
Fullständigt namn? Emma Viktoria Nyström
När fyller du år? IDAG! 2 juni:D
Vad har du på dig just nu? Bikinitrosor, bh, jeansshorts som jag klippte av nyss och en klänning
Vilken årstid är bäst? Sommaren
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? När jag vaknar upp i Filips famn helt utvilad 
Vad tycker du mest om hos dig själv? Jag gillar min kropp
Vad är du bra på? Att hjälpa människor och få folk att må bra. Jag tycker även ganska rolig hahah jag menar, jag skrattar ju åt alla mina skämt.. ;)
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Tillsammans med nån
Sov tillsammans med någon eller ensam i natt? Ensam:(

10 frågor om dina vänner

Vem vet mest om dig? Filip, men annars så Natalie tror jag
Vem är den roligaste av dina vänner? Sara och Sofie
Vem är snyggast av dina vänner? Johanna L
Vem är mest partyprisse? Hahah Lovisa;)
Vem är den du helst har filmkväll med? Lovisa
Vem av dina vänner är mest "evil"? Mikaela I think, jag får ju inte säga mig själv så... (A)
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? Natalie

10 Frågor om din familj
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Ja
Vem är farligast i din familj? Jag!
Vem ser roligast ut i din familj? Jag
Vem är coolast? Jag!!
Har ni något husdjur? Nej, jag är pälsdjurallergiker
Vem sover du oftast med? i familjen? Ingen
Roligaste kvällen med familjemedlem? Det är många kvällar 

10 frågor om idag

Vad har du gjort? Varit i skolan, solat, klippt sönder jeans, lyssnat på brorsans trumuppvisning
Har du varit glad idag? Ja
Har du varit ledsen idag? Nej
Har du gjort något bra idag? Ritade jeeetefint på bilden :] Och pratade mycket :D
Vad ska du göra nu? Nörda
Har du gjort något dåligt idag? Smsat trots lite pengar och slut gratis sms
Vad har du ätit idag? Fil och flingor och kladdkaka till frukost, god lunch med korvbollar till lunch, nachos med köttfärs och ost till middag
Har du duschat idag? Nej
Är du trött nu? Ja
Vad händer imorgon? Släktkalas

SKOLAN
Går du i skolan? Nej jag hoppar
Har du varit i skolan idag? Japp

ANNAT
Hur mår du just nu? Bra!
Har du mer än 2 bh:ar? Ja, jag har 9 st :$
Har du piercat dig? Öronen

TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? Mamma
Vem ringde du senast? Sara
Vem sms:a till dig senast? Sofie
Vem sms:a du till senast? Filip

ÖVRIGT

Är du hungrig nu? Ja
Vad är klockan nu just nu?  20.59
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? blogg.se, facebook, bandit rock

FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? En timma sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? 15 minuter sen
Älskar du din mamma? Ja
Älskar du din pappa? Ja

SPORT
Går du på någon sport? Nja, jag gymmar, räknas det?
I så fall, vilken/vilka? ^
Trivs du med den? ja
Tycker du att den sporten är rolig? ja
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? ja ( var det inte samma fråga två ggr nyss? )

ÖVRIGT
Gillar du punk? Tror det
Har du sminkat dig idag? Japp
Vad har du på dig för kalsonger just nu? Mina farfarigaste...

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? Nej
I så fall, vilken låt för tillfället?  -
Vad gillar du för musik? Hårdrock, metal osv

KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? Ja
Har du fler än 3 jeans? Ja, men inga hela eller fina:(
Har du fler än 5 tröjor? Jaa mycket fler
Har du string? Japp
Har du en vit bh/topp? ja
Har du en svart bh/topp? ja

SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? Ja
Använder du Wax? Ja
Använder du ögonskugga? Ja
Använder du kajal? Ja
Använder du hårspray? Ja
använder du volymspray? Ja
Andänder du mousse? Nej
Använder du deodorant? Ja
Använder du skinspray? Nej 
Använder du parfym? Ibland
Använder du läppglans/läppstift? Försvarets lypsyl och ibland glans
Använder du brunkräm/foundation? Foundation
Uppsatt hår eller hängande? Hängande, det är lite svårt med uppsatt med mitt korta hår
Plattar/lockar du håret varje dag? Ja nästan varje dag
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? Haha nej


Ny variant av spetslinnet

Jag måste bara få visa en ny variant av mitt nya spetslinne! Det går att variera sååå mycket, man kan ju ha vilken färg som helst under, och vips - så är det som ett nytt klädesplagg. Måste nog köpa på mig lite linnen nu...



Visst blev det snyggt idag?
Hahaha oh no, jag flasha magen.....titta inte:O ;)


16 år!

Fyller år idag! Grattis till mig!!:D:D

Jag har redan fått öppna några presenter som kom med posten, från min moster! Hon vet verkligen vad jag vill ha :D Önskade mig en kajal och fick då en kajal plus en eyeliner som jag också behövde, och det hade jag inte ens sagt, det var skitbra!


Kajal med ett sudd på andra sidan upptäckte jag nu! Perfa!






Dagens oufit

Mixtrade lite med photoshop.
Någon som är intresserad av hur många timmar det tog...? -.-


Jeans - bik bok
Svart linne - gina tricot
Svart spetslinne - HM NYTT, 49 kr


Sminkpaletten slut igen





Åååh nej, ser ni?!
Jag vill verkligen ha en såndär, men det är ju aldrig inne i lager!!
aaah my god, jag kan inte vänta så länge:O




Kontakta mig: [email protected]