Stativbilder på dagens outfit

Vi hade tydligen ett stativ här hemma! Har velat ha ett, så det var ju perfekt att vi redan hade ett :D Räkna med bättre bilder. För att inviga stativet så tog jag då några outfitbilder. De flesta blev suddiga och dåliga, men man lär sig ju.

Ha en bra valborgs!!




Funderar på en webkamera

Jag funderar på att köpa en webkamera, så att man kan få lite mera bilder på bloggen. Då man slipper ta fram kameran och dra fram sladden och allt. Och det blir som lite mer naturliga bilder. Alla bloggare förstår vad jag menar.

Jag har ju i och för sig redan en webkamera, men den är så sjukt dålig, fick den som startpremie när jag sålde jultidningar för några år sedan. Och när man väl har dragit ut sladden från datorn så funkar den typ inte. Och jag vet inte hur man tar stillbilder med den. Men jag får väl testa den på riktigt innan jag köper nån annan.

Den här kommer i alla fall från Clas Ohlson och kostar 99 kr. Är den helt värdelös då?


länk


Morgonfrilla

Men mitt ansikte är alldeles för nyvaket för att visa.

Vad ska alla göra idag på valborgs?
Jag ska vara med min familj, och vi ska till en annan familj. Tradition.. Får hoppas att det blir kul.

Men egentligen, valborgs är som vilken dag som helst, skillnaden är att det finns många brasor, och att alla är ute!


Dagens smink

Sotade lite med bruna färger idag. Det var längesen jag sminkade mig med ögonskugga, men det är ju mycket krångligare på alla sätt och vis. Det tar längre tid, är jobbigare att ta bort, och för mig lägger det sig dessutom i linjer..


29 April 2011

Har varit och sett fotboll på Sörvalla med Nadja nu i några timmar. Kallt var det, men roligt har jag haft!

Jag tänkte visa upp lite nya grejer som jag har köpt nu på sistone. Var på stan idag med Emma, och det blev en tröja, ett torrschampo och en rakhyvel idag, men rakhyveln känns inte så värd att visa upp;) sen så tidigare i veckan köpte jag en skrubbhandske och 96 st hårklämmor för 10 spänn styck! Hur billigt som helst!

En recension på torrschampot kommer senare! :)




haha ser ut som en sån man har när man lagar mat! jag kanske köpte fel;)




Från Åhlens, 179 kr.


Vita Converse

Jag har blivit en stolt ägare av ett par vita Converse! Kanske lite sent ute men.. ;) Kommer inte kunna ha dom så ofta eftersom dom är skitplatta under, och mina fötter funkar inte ihop med det tyvärr. Önskar att jag inte hade så kräsna fötter. För skorna är ju skitsnygga! Nä, det kommer bli skor som jag har då och då, och som scenskor :)
Filip köpte dom för 160 kr i Turkiet, bra pris!!





Lite missfärgade och sådär, men för 160 kr är de värt det!


Odrickbart vatten i Skellefteå...

Har så ont i huvudet nu. Tror det kan bero på att det är krångligare att dricka vatten nu. För vi i Skellefteå har ju fått samma sak som det var i Östersund för några månader sen, att man inte kan dricka vattnet för att det är parasiter i det som man blir sjuk av. Det tror dom i alla fall, och jag vill inte riskera något. Och kokt vatten funkar att dricka, men det är inte så himla gott. Hoppas det här försvinner snart!!

Nu måste jag städa mitt rum och plugga lite grann. Det som ska pluggas är:
•Sång
•Gitarr
•Muntlig bokrecension
•Svenskaredovisning
•Gemu


Nytt armband

Fick ett armband av mamma som hon hade fått någonstans ifrån! Skitsnyggt verkligen! Jag älskar det, kommer nog ha på mig det varje dag:)

Ser lila ut på bilden, men det är ljuset som gör det.


Ljust hår jag har fått!

Såhär ser jag ut idag! Ser ni så ljust hår jag har fått? Jag var ju hos frisören här i Jönköping i tisdag eller onsdag, minns inte riktigt, och slingade håret ljusare. Hon gjorde det väldigt skonsamt, och det var ju bra, för mitt hår blev inte ett dugg mer slitet än det var innan, och det brukar det ju bli när man bleker håret:)
Nu har jag hunnit duscha två gånger plus att jag har stekt ute i solen, så nu är det riktigt ljust! Blir kanske en slingning till före sommaren.



23 april 2011

Här kommer lite olika bilder från Småland. Det är så härligt här, sommarvärme!! Var nyss hos min morbror, satt och fikade där i lä, och jag höll på att stekas! Skitskönt!


Vacker solnedgång igårkväll. Solen var helt röd, men det fastnade tyvärr inte på bild.


Busig hund!


Min morbror har det sååå fint på deras gård!




God lunch!!


Årets första jordgubbar!!<3


Film - tusen gånger starkare

Tidigare idag så såg jag Tusen gånger starkare. Jag tycker att den var jättebra!

Den handlar om en klass där det är killarna som är dominanta och tjejerna trycks undan. Men en dag kommer det en ny tjej i klassen som heter Saga, och då förändras klassen. Saga tar mycket plats och klassen blir helt annorlunda. Tjejerna vill vara som henne, och börja ta plats i klassen, men det tycker inte killarna om. När Saga börjar ta alldeles för mycket plats så blir hon illa omtyckt av de flesta istället.

Jag blir riktigt inspirerad av Saga. Hon är modig och tar lika stor plats som killarna. Hon går inte efter några regler, utan hon gör det hon själv känner för, och det tycker jag är coolt. Jag själv vill kunna ta mer plats. Och stället där jag tar minst plats är skolan, på lektionerna. Det ska jag bli bättre på. Jag ska tänka på Saga. För egentligen, vad skulle kunna hända om jag tar mer plats? Jaa..vissa i klassen kanske känner sig hotade(inte för att jag tror det i min klass men) och vissa kanske skulle snacka skit om mig för att dom tycker att jag har konstiga åsikter. Men och?!? Jag bryr mig inte ett skit! Hellre att folk snackar skit om mig än att jag inte skulle kunna uttrycka mina åsikter och vara modig.


Nu har jag ett problem. Ska jag sätta det här inlägget i "Film"kategorin eller "pepp, självkänsla"kategorin? Hmm.. Det får bli pepp:D


Löptur med morfar

Jag har nyss varit ute och sprungit med morfar. 5 km blev det, och det tog ca 45-50 minuter. Jag är helt slutkörd!! Kan knappt röra mig, är yr och mår lite illa. Det var  mitt första riktiga konditionspass på hela vintern gissar jag.. eller iaf första för det här året. Jag ska skärpa mig!
Här i Småland är det kokhett ute, 20 grader i skuggan, och när vi sprang där genom klippor så kändes det som att vi var i Spanien kanske, absolut inte i Sverige. Så härligt:D Brun (eller röd) har jag blivit, det är verkligen sommar här <3


19 april

Hejhej! Nu är jag då framme! For med bilen kl 6 i går morse, och kom fram i Jönköping halv 8 på kvällen. Lång biltur kan man lungt säga!
idag har vi varit ute i skogen och gått, och kollat på en massa blommor. Underbart vackert! Men tyvärr så är jag ingen naturmänniska, det jag tänker på när jag går i skogen är att det kliar överallt, och alla insekter.. Men vackert var det iaf:)










Colourful candy

Det här satt jag och smaskade på i gårkväll, mellan varven jag var inne på mitt rum och sjöng och spelade. Jag har nog aldrig varit så musikalisk som i helgen! Så sjukt skönt att verkligen ha lust att göra, det jag egentligen vill. Önskar att det alltid var såhär! Men så kan det nog blir också. Ska berätta senare vart jag får min inspiration ifrån :D






Breakfast

Hejhej.. hur har alla det en trist söndag?
Min morbror är här och nu också morfar, resande från söder, dit jag också ska imorgon! Får se hur det blir med bloggandet då, eftersom inte min släkt läser min blogg. Eller ja, de vet inte ens om att jag har en, så det kan bli lite knepigt. Men får se om jag lyckas blogga nånting i veckan då.
Ska kanske färga håret där borta, bleka slingor.. För jag kan inte vänta längre nu!!


Fotat med Canon EOS 500D. Jag har ökat exponeringen lite för att få bilden ljusare.


Slash - Gotten

Har nyligen suttit och nött in den här låten i sång, piano och gitarr. Kul att kunna nån annan riktig låt, inte bara massa läxor jämt. Låten är riktigt bra! Älskar Slash, gitarrguden!:D


SLASH feat. ADAM LEVINE - GOTTEN


Min fredag

Har suttit ute och solat nu på morgonen - så underbart med vår alltså!!
Och jag hade tänkt blogga massor igår, men min morbror kom hit, så det blev bara inte gjort. Tänkte skriva nu istället hur min dag såg ut igår:)

Efter skolan gick jag på stan med Nadja, vi hade det trevligt! Astrid var med en stund också!:D Sen så köpte jag nya speciella sulor till mina skor.. 450 kr gick det på..dyrt! Sen så for jag hem, åt och hade det trevligt på kvällen. Såg Talang, umgicks och pratade. Och lekte med min morbrors Ipad! En rolig leksak minsann;) Skulle vara perfekt att ha en stationär dator, och sen en sån där att ta med och så :D

Åt god Grekisk Pyttipanna igår, skitgott!!!




Dagens outfit

Somrig och söt tycker jag! :D

Tröjan kommer från HM, och halsbandet har jag gjort själv.



Personlig utveckling för mig

Långt inlägg, men om ni inte vill läsa det - gör inte det då!! ;) Det är mest för att jag själv ska kunna komma ihåg, och utvecklas.


Idag hade vi Röst och rörelse på en lektion. Då skulle vi använda rösten och göra olika saker med den. Jag var peppad innan, eftersom jag är ganska blyg på det sättet att jag inte gillar att stå inför folk och göra saker, hitta på saker osv.
Första halvan av lektionen gick bra, då skulle vi läsa en dikt med olika känslor, och sen sjunga en barnsång i en skräckversion. Det var inte så hemskt. Men sen så skulle vi låtsas att en var från något annat land, och en annan skulle tolka det den personen sa. Och jag skulle aldrig kunna stå och vara den som ska hitta på saker, bara ur luften sådär.
Jag är inte alls snabbtänkt. Jag önskar att jag var det. Jag kan som inte bara stå där och hitta på saker sådär, har ingen fantasi för det heller.

Och igår på utvecklingssamtalet pratade vi om att jag inte var muntlig på lektionerna. Om läraren ställer en fråga så har någon annan redan svarat innan jag ens har hunnit börja tänka. Och då gav min lärare mig ett tips: att sedan skriva ner det jag tänkte på ett papper och lämna in det till läraren nästa lektion. Och det skulle faktiskt funka. Då visar jag ju ändå vad jag kan och syns. Jag måste göra det på mitt sätt. Just i det här fallet gällde det historia. Men jag ska självklart försöka vara muntlig också.




Nu är det vår!

Det är sjukt fint väder här idag! Solen skiner fortfarande och klockan är 6. Har suttit ute och solat en stund idag. Snart är det sommar...! Ska ju ner till småland på måndag - hur är vädret nere i södra Sverige nu? Grader??



Lovepic by me

Kolla här vilken fin bild jag tog förra veckan! Jag är jättenöjd! Tog kortet, skrev ut den och satte in den i ram. Så nu har jag den som tavla inne på mitt rum. På ringen (som egentligen är ett halsband, men jag tog bort kedjan) så står det V.N♥F.W, och jag fick det av min otroligt underbara pojkvän i julklapp 2009. Och så hjärtat där, jag tycker det är SÅÅ fint! Och jag är stolt över att ha fotat det själv!



Jag älskar dig Filip, du betyder så mycket för mig! Du kommer alltid att stå mig närmast och vi ska vakna upp varje morgon tillsammans. Du är mitt allt. Puss på dig älskling!


13 april

Idag har jag gjort två prov, efter varann till och med. Jobbigt, var så trött efteråt att jag trodde jag skulle somna. Men nej, inte fick jag då fara hem inte, då var det bara att vänta en timme på skolan och sen hade jag utvecklingssamtal som tog yttligare en timme. Fick höra det vanliga, att jag är bra i skolan men ska bli mer muntlig. Samma sak som jag har hört sen jag började 1:an när jag var sju år...

Men nu är matteprovet och naturkunskapsprovet bortgjort i alla fall, och det känns jätteskönt. Det enda jag behöver plugga på nu är gitarren och sången som vanligt =)



Magtröja

Visst är den snygg? Jag älskar den! Och den satt väldigt bra också:) Och fatta så sjukt hett i sommar med brun platt mage, shorts, tygskor, och ett par feta glajjer till det :cool: Och en navelpiercing i framtiden!



Älskar texten på den också "Running Wild". Precis den sorts pepp jag behöver! I´m going wild!


Bild på det nyklippta håret

Kom på att jag kanske borde visa nån bild på håret! Det har jag ju inte gjort... inte bra bloggare alltså. Jag måste bli bättre på att blogga, skriva om allt, hela tiden, varje dag:D jag menar, ni måste ju veta ALLT;)...


11 april - packning

Sitter nu och lyssnar på min sångläxa och försöker sjunga med lite, men det går inge bra. Det låter bra när jag bara sjunger som jag vill, men sen när jag ska sjunga läxa så blir det skit direkt. Och så kan jag ju inte sjunga bröströst...

Har nyss packat, ska till mamma nu i en vecka, och sen ska jag till Småland för att hälsa på släkten i en vecka. Så det blir en del packning. Fast.. egentligen har jag packat väldigt lite, rymmer allt mitt i en halv resväska (jag och brorsan delar) Men när jag ska till England i sommar, då ska jag packa mycket!! Och köpa MASSOR! Fyfan vad kul! Längtar skitmycket!!! Men det kommer bara bli jobbigt att vara ifrån älsklingen så länge.. 3 veckor är länge.

Annars så har jag lämnat in mitt CV på två ställen (till sommarjobb). Har sökt hos en fotograf och en skönhetssalong, och imorgon ska jag söka på två gym och ett café. Det här kommer blir bra:)




10 april

Är fortfarande hos Filip, kom ju hit igår. Och idag har vi varit ute i garaget i en timma, känner mig lagomt duktig och manlig;) nä men eftersom älsklingen är så intresserad av det, så är det ju kul att prova jag med:D

Sen har vi varit hos hans kusiner och fikat massor med goda mackor, mums! Och nu blir det middag och sen ska jag hem. Då vet ni hur min dag har sett ut:)

Måste bara få säga att idag var det exakt 2 år sen jag var med Filip för allra första gången!

Snygg mekaroutfit va?;)

de här är tydligen en motor:D


Schlalom baby

Idag har jag varit på friluftsdag med skolan, i Kåbdalis och åkt slalom! 20 mils bussresa från där jag bor.. men det är lugnt, jag gillar faktiskt att åka buss! Då har man som inga krav på sig, man måste inte göra någonting! Och allra mysigast är det ju när det är mörkt ute, tycker jag.

Det har varit en grymt härligt dag idag, med solsken hela dagen och härligt folk. Åkte ju med fordonarna hela dagen ju, hahah ;) Nä men det var väldigt kul att åka med bland annat Filip, så mysigt!<3
Har även fått färg i ansiktet idag, jag vet inte om jag kan kalla det brun, mera röd, men färg är det i alla fall:D

Det bästa var ju att det fanns en sittlift där, det är jättekul att åka i den! Asskönt om man jämför med en vanlig lift, den är ju faktiskt jobbig att åka i. Men i den här var det bara och sätta sig och åka, (sitta och sola) men läskigt var det, man var ju väldigt högt upp.


dålig mobilkvalla


Bright eyes, burning like fire

Här kommer lite bilder som jag tog igår morse men inte hann/orkade lägga upp. Jag älskar mina klara ögon!!
Bilder på håret kommer senare idag!:) Ha en bra tisdag!

Jag kommer nog förmodligen vara jättetrött idag, Filip var ju tvungen att gå upp kl 6 för att han skulle jobba, och då gjorde ju jag det också. Trött tjej!!





Provgått skorna med älsklingen

Hejhej. Är med Filip nu, vi har varit ute på en promenad i en halvtimma. Det är faktiskt riktigt härligt att gå på promenad med någon man tycker om! ♥

Jag testade även mina nya skor ute för första gången. De känns bra, men det är ovant med kuddar under, man liksom rullar åt alla håll när man går. Känner av lite i fötterna, men det är väl inte så konstigt, när jag byter från skitskor till bra skor, det är ju stor skillnad liksom.

Och jaaa, jag vet att jag borde ha publicerat bilderna jag tog imorse om hur jag såg ut och så. Och jaa, jag vet att jag borde ta en bild på min nya frisyr (var ju och klippte mig idag!!), men jag orkar verkligen inte. Det är väldigt bökigt att he in bilderna i datorn, och nu har jag inte tid med det, jag vill njuta av Filip så mycket jag kan!<3


Tecknat kropp och öga

Här kommer bilderna på det jag tecknade för några veckor sen. Är nöjd, men det syns ändå att det är en nybörjare inom just det här som har gjort dem. Eller nybörjare och nybörjare, jag har tecknat jättelänge, gått kurser osv, men just realistiskt tecknande var det längesen jag höll på med.
Vad tycks?:)




Reebok EasyTone

Idag var jag ner och köpte mig ett par nya skor. Och det var verkligen på tiden, för skorna jag har haft nu i vinter har verkligen varit katastrof! Får så ont i fötterna och i knäna, och vem vet, mitt ryggont och nackont kanske också har kommit därifrån? Verkligen dåliga skor för mina fötter. Jag har väldigt kräsna fötter, hög hålfot, går lite på insidan och så.

Resuktatet av skoletandet blev ett par Reebok EasyTone med kuddar under. Ni har säkert sett såna på reklamen?
Ända sen jag såg den reklamen för första gången har jag velat ha såna skor, och nu har jag det!!

Jag har inte hunnit gå in dem än, inte ens provat dem ute. Men hittills känns de bra! Lyxiga på något vis. Men eftersom inte ens det duger för mina fötter så blir det att fara ner på stan sen och köpa någon bra sula som jag kan ha i skorna.

Sedan så sägs det ju att de ska bland annat träna rumpan 28% mer än vanliga skor, det tackar jag inte nej till!





Fredagkväll med Nadja

Min fredagskväll spenderades med snygga Nadja! Det här är typ andra gången vi är med varandra, men det känns som vi har känt varann jättelänge! :) Vi pratade och pratade typ hela kvällen, tjejsnack på hög nivå!;) Sen for vi ner på stan och träffade hennes kille och Filip. Jag hade skitkul igår, hoppas på att göra om det snart:D






Kontakta mig: [email protected]