Skickat ett meddelande som kommer fram om 20 år!

Nu har jag nyss varit in på Amf och skickat ett meddelande till mig själv som kommer fram och 20 år. Spännande! Då kommer jag nog ha glömt bort att jag har skickat ens. Jag skrev hur jag önskar att mitt liv ser ut då, så då får jag ju se om det stämmer.
Jag rekommenderar alla att gå in att skicka ett meddelande:D gå in på amf.se och skicka! Och skynda dig, sista dagen är sista januari.


Milkshake

Igår gjorde jag och Filip goda milkshakes med frysta bär. Vi hade några bärpåsar i fryser som var tänkt till just det, så det var som enkelt. Med jordgubb och banansmak blev det, jättegott! Vi hade även i mjölk och glass. Mums!


Rosa taklampa

Jag har en ny taklampa i mitt rum! Visst är den fin? Det är mamma som har gjort den, duktigt tycker jag! Ger riktigt mysig belysning i rummet:D Och så rooosa;)

 


30 januari

Hej på er! Tänkte bara tala om att jag lever. Nu ska jag ta det lugnt och kanske göra lite skoljobb i nån timme och sen ska jag till farmor och farfar och äta. Mor min har tagit med sig kameran så jag kan inte visa några bilder nu. Det gör jag ikväll, har mycket att visa:)
Plus att datorn snart har slut ström, och jag har såklart ingen koll på vart sladden är.. haha. Jag får helt enkelt roa mig så som de gjorde förr i tiden, otekniskt;)

Min fredagkväll

Igår var jag med Astrid och vi hade jätteroligt! Var på stan och kollade massa saker, sen for vi hem och åt och direkt efter det for vi ner på stan igen och impulssåg på bio. Meet the parents - little fockers. Någon som har sett den? Den var underhållande och enkel :) Sen gick vi på Max och satt där i några timmar. Hade jätterolig i alla fall:D Vi hade tänkt ta några kort men det glömde vi bort.





Mot staaan

Nu blir det att fara ner på stan! Och sen bär det av till mamma, ska vara med astrid:) blir foton med systemkameran då! Ha det bra, hejdå!


Dagens outfit




Tröja - HM
Byxor - Bubbleroom.se


Redigering

Var ju tvungen att prova när jag såg inlägget på blogg.se's startsida. Vad tycks? Jag har redigerat läpparna och ögonen. Inget av de ser så verkligt ut, men jag skulle bara prova:D Och övning ger färdighet;)


To do tonight

Jag är en väldigt organiserad människa och trivs bäst med att följa ett schema, helst med tider. Så varför inte göra ett?!?!

Okej, kvällen min kommer här då:

19.30 - 19.50  - tocar la guitara:D:D
19.50 - 20.20  - matte...
20.20 - 20.30  - fixa in mig på ensemblekurs på datorn + kolla igenom sångläxan
20.30 ----->    - fika (är redan hungrig...)
efter det         - fixa naglarna


Ser väl bra ut?
Sen så måste jag bara få påpeka för alla att jag är ledig imorrn! :D

Min dag, 27 januari

Kom just upp ur badet.. Det är så himla skönt att bara bada för att slappna av och njuta! Och så gjorde jag ansiktsmask, känns hur skönt som helst nu!:)


Tänkte berätta om min dag:

Den började med mentorstid, svenska, gitarrlektion och ensemble. Och ensemble är för de som inte vet - en grupp som spelar tillsammans. Just nu är det vokalensemble för mig, så det är som en liten kör.
Sen efter lunch så hade jag matte, och jag hade glömt hela mitt 7ämnesblock hemma!! Och där i är det en del! Jag ska börja med att den alltid får ligga i väskan! :)

Efter det hade jag EOS - estetisk orientering där dans, rörelse och lite teater stod på schemat idag. Det var hur kul som helst. Känns lite konstigt att säga såhär om en lektion, men jag utvecklades personligt på den. Jag har svårt att stå in för folk och prata, och göra pinsamma grejer. Och jag gillar inte teater eftersom jag tycker att det är pinsamt. Allt det där gjorde jag idag. Utan att fega ur, och utan att rodna. Och jag använde till och med rösten! Känner mig så duktig, är stolt!

Efter det så for jag och Sara in till stan och gick in på Make Up Store, och personalen som kom för att hjälpa oss bestod av en kvinna och en kille. Killen var...ja..helt otrolig nästan i mina ögon!
Han pratade som världens fjolla, verkade som en bög fjortis bloggare. Ascoolt. Jag har sett en sån i verkligheten, wohoo! Han var så rolig så jag tror jag ska gå dit och titta på han nån fler gång haha;)




Läxa och sotning

Halloj. Kvällen har bestått av plugg! Gjort lite matte och engelska. Vi ska göra en grupparbete om olika länder, och jag har Indien, så jag har letat fakta om indisk mat ;) inte så jobbig läxa! Nu ska jag göra mig klar, är skittrött.. Och när jag har gjort det så blir det kanske nån minut med gitarren. Och sångläxan funkar som inte, hes som jag är nu. Och hostar så fort jag tar en ton. Får väl se hur det går imorgon.

Här är dagens sminkning. Sotning. Och vad jag är gör far sminket i linjer i slutet av dagen. Jag fattar inte hur man gör för att det ska sitta hela dagen?!


Natural make

Jag kom hem från jobbet halv sju. Ingen kom idag heller..känns inte så kul att fara dit då. Känns inte precis som att mitt jobb ger något? Kunde lika gärna ha stannat hemma. Ja, får väl se om det blir något nästa vecka då:)

Så mitt smink har sett ut såhär hela dagen. Natural beauty?
Behövs då inge mera, och det är ju skönt att veta. Dessutom färgade jag bryn och fransar så då blir man snabbt snyggare på ett kick! Rekommenderas om man är lika ljus som jag:)


24 januari

Hejhej! Är hos farmor och farfar nu, har ätit här. Snart ska jag fara till jobbet, men det kommer förmodligen inte komma nån..som vanligt.. och då blir det hem och spela gitarr och se Top Model! Hörs då, hej!

Ny tröja!

Justja, jag har ju glömt berätta att jag köpte den där tröjan! Eller en av dom.. det blev den rosa, passade mycket bättre i det :) haha och jag och emma hade lagom kul i provrummet;)<3

Haha lite skrynklig men!
Måste bara säga att jag älskar bröstficka! Det är så sjuukt snyggt!
På killkläder också..mums! Jag måste ta och visa er sen:D




Blåsare

Målade ju som sagt naglarna igår och torkade dom med min söta apa. Synd bara att den lever om så mycket! och jag vet faktiskt inte hur bra den är. Jag torkar naglarna med den en stund och sen måste jag ju känna efter om det är torrt och så gör jag märken i nagellacket... typiskt mig!


Still sick..

Godmorgon! Eller morgon och morgon..känns som att jag nyss vaknade, men det var ett bra tag sen ser jag nu när jag kollar på klockan.
Jag har ingen feber just nu, men det känns som jag har det. Svettas och fryser hela tiden, men mest svett så de betyder ju att febern går ner, det är ju bra:D För övrigt så känns det som om jag har hostat upp min hals, obehagligt. Nu ska jag se lite på tv och sen gå och duscha och känna mig lite fräschare.


Sen så ska jag fixa naglarna och blåsa nagellacket med min nagellacksblåsar-apa. Visst minns ni..? ;)



Feber

Jag som trodde jag skulle få fara på skolan idag, men icke, jag vaknade upp med 38 i feber så det blev att stanna hemma idag med. Och resten av helgen. Tur att jag bara hade planerat för idag och inte proppfullt hela helgen. Då känns det inte som jag missar lika mycket:P synd bara att jag inte kunde vara med Astrid idag!:(




Den här bilden är inte heller tagen idag, men det fattar ni ju!
Kan bara säga: love my skin! Eller snart iaf, det är på bättringsvägen:D


Dagens fråga




SVAR: Vad kul att du tycker det! Självklart så ska jag göra det! Det är så kul när folk ger tips på vad de vill se och så! :D Nästa gång jag sminkar mig med ögonskugga så blir det såhär! Och så tar jag kort på det såklart. Tack för tipset!


20 januari - Grattis MAMMA ♥

Nu var det en massa dagar sen jag skrev, jag har varit sjuk sen i tisdags.. Men nu är det bättre, har tänkt fara på skolan imorrn!:D

Det är så roligt att mötas av en massa positiva kommentarer när man loggar in. Fortsätt med det, jag blir gladare än ni kan ana! Ska bara ta mig tid att svara på alla med :P

Hoppas ni har haft en bra vecka hittills! Puss på er!


Bilden är inte nytagen, men den duger!


Tröjor

Vad tycker ni dom dessa tröjor? Jag tycker om dom, men den blåa blir ju mer marine. Vilken skulle du välja?:)




16 jan

Nu är jag hemma igen! Igår efter att jag hade varit med Emma så tog jag bussen till Filip och kom hem därifrån för nån timme sen:) 
Jag har tyvärr inga bilder, varken från festen eller med Emma eller hos Filip tyvärr.. :(
Och jag känner att min blogg bara blir tråkigare och tråkigare. Men som sagt, osminkad - inga bilder. Och jag har oftast inget smink på helgerna.

Nu ska jag nog träna, eftersom jag åt så mycket onyttigt igår. Jag borde, men jag vill inte, jag vill ingenting just nu.

14 jan

Hejhej! Är precis hemkommen från en fest här i närheten med Emma. Nu blir det godnatt och förhoppningsvis ett roligare inlägg imorrn! Tänkte bara tala om att jag lever;) Haft en rolig kväll! Pusspuss

13 januari

Det känns inte som att det var så sent som imorse som jag satt och åt frukost med älsklingen min, det känns som det var längesen! Men så blir det väl när man går så länge som till 16..

Ikväll har jag bara haft en liten kväll för mig själv, jag har tränat, duschat, gjort inpackning och mask, smörjt in mig med buskräm och allt sånt! Känns skönt! Ska försöka lägga mig tidigt och sova ut. Ett plus att jag börjar 10.40 och sen bara går skola i en timma! Efter det blir det att vara med Emma, och sen kanske fest på kvällen!

Ha det bra, puss!

12 januari

Nu är Filip här. (Börjar ni bli uttåkade på den frasen? Inte jag) :P

Inatt är första natten som Filip ska sova hos mig när det är skola! Åh jag är så glad! Nu ska vi se lite Family Guy (hahah gud vad Filip har ändrat vad jag gillar, men så blir det när man varit tillsammans i snart 1,5 år;))
Vi ska bara mysa nu, pusspåer! ♥


Älskar dig♥


Dagens makeup + puder vs. hightechlighter som bas på ögon

Känner att det var längesen jag la in en sminkning nu, så det är väl dags nu! Men nu har det ju varit lov och allting, och jag har typ gått omkring osminkad och i mjukisbyxor varje dag. Man måste ju passa på!

Men i alla fall, idag provade jag att bara he mineralpudret som bas på ögonlocken, istället för primer från Make Up Store. Jag började misstänka att det var själva primern som gjorde att sminket la sig i ränder. Nu har jag kommit fram till att den från MUS kanske ger lite mera, men att bara ha puder under gjorde också att sminket la sig i ränder.. Nu vet jag inte vad jag ska göra längre för att slippa det? Skippa ögonskugga vill jag ju helst inte...

Det är så sjukt stor skillnad på man har Make Up Stores ögonprimer(hightechlighter) eller inte på intensiteten. Om vi drar svart som exempel. Har jag bara puder så blir det svarta typ grått. Ja ni ser ju på bilden.
Har jag däremot den från MUS så blir det svarta verkligen svart! Kan få det nästan lika mörkt som kajal. Stor skillnad alltså.



hahaha jag hade lite problem med att pricka av ögat!

Pain

Igår skrev jag ett schema till mig själv som jag ska ha i veckan, typ när jag ska vara med folk, plugga, träna osv. Har jag sagt att jag är en väldigt organiserad människa? Jag behöver ha ordning, det är då jag mår som bäst. Och ett schema är perfekt för mig. Jag hade planerat att jag skulle träna ikväll, men icke..

Jag fick nämligen så ont i bröstet och magen, som att det var en tråd som drog mellan trosorna och bh:n så att jag var tvungen att böja ihop mig.. Så det var ju helt omöjligt att ens fundera på att träna, men ett tag var det så dåligt att jag inte ens kunde sätta mig upp:( Men nu är det bättre:D

Ska försöka spela gitarr en liten stund ikväll, sen ska jag nog slå på tvn. Är så slut och så spänd i kroppen...



Godnatt

Nu säger jag godnatt till datorn och så går jag och gör mig iordning för sängen! Puss på er!♥


Top Model

Ni missar väl inte säsong 15 av Top Model som går nu på 3:an? :D

Jag ska klå Tyras tid..

Har sett det sista avsnittet av Kenza & Tyra Show nu, och jag tycker att de är synd att de är slut:( Jag hade velat se det massor med fler gånger! Dom är så snygga, roliga och så blir jag träningsinspirerad.

Såg att Tyra klarade Triathlonet på 1 timma och 40 minuter. Nån gång ska jag minsann klå det..! Nu har jag väl inte direkt lusten, men kanske i sommar!

Jag vet inte om de dom gjorde är ett riktigt fullångt triathlon, men det är Tyra jag vill se om jag kan klå.

Då ingår det att:

• Simma 750 m
• Cykla 2 mil
• Springa 5 km


bilden finns på Tyras blogg!


Fråga om mineralsminket

Dagens fråga:
"är den verkligen så bra som alla säger? :D"

Svar: Jag älskar verkligen mineralsminket! Visst, det finns nog foundations som täcker bättre, men de här täcker bra, plus att det ser väldigt naturligt ut. Och är bra för huden förstås!
Det enda negativa kan vara att man måste hålla på ett tag, så det är ingen man gör bara hips vips, utan man måste ta sig lite tid! :)
Men hitills har jag inte hittat nåt annat dåligt med det!


UTAN SMINK




MED SMINK


9 januari

Vaknade och hade jätteont i ena sidan av ryggen, och kom på att det är förmodligen för att jag glömde strecha igår efter träningen.. Jobbigt! Och dessutom har jag något som liknar ett munsår i mungipan. Och skolan börjar om imorgon. Vad mer kan jag säga? Det blir en hemmadag idag.

Till Lovisa

Nu drar jag till Lovisa! Det blir en massa gottgott <3 Puss på er!


Nystädat

Nu har jag städat toan! Hurtigt värre...
Jag gillar att städa, tro det eller ej. Eller jag vill inte bara städa för andras skull, typ på en skola, utan jag älskar att städa om jag får nytta för det! Tex hemma hos mig eller Filip eller så. Jag gillar inte när det är stökigt eller smutsigt.
Men jag tror det hör ihop med att när man städar så blir det mera städat i huvudet också. Har man stökigt i rummet så blir det stökigt i huvudet också.
Och det är nog stökigt i mitt huvud, det behöver inte förvärras genom att jag har stökigt runt mig också:)

Mineralsmink

Ni läste väl mitt inlägg om vad som finns i sminket?

Nu har jag varit och köpt mineralsmink, och inte något billigt skit, utan jag har varit och köpt hos hudterapeuter :) Jag återkommer när jag har provat det!
Tur att jag köpte (och att dom hade öppet idag!), annars hade det inte blivit nått smink för mig på väldigt länge...





Det följde även med två små söta borstar!


Söta lovesocks

Alltså kolla mina nya strumpor, jag älskar dem, de är ju skitsöta ju!:D Nu behöver jag bara lyfta på benet och visa foten för att ge en komplimang;)


Godis

Såååå gott!! Måste ju äta upp det sista av godiset nu. Sen ska jag se till att inte köpa så mycket så att jag kan bli vältränad, stark och snygg! Men det fattar väl alla, man måste ju äta upp de man har kvar... ;)




Måste köpa nya vikter

Jag känner att jag måste köpa nya vikter! Det ger verkligen ingenting att ha vikter på 1,4 kg, då kan man typ likagärna köra utan vikter... Nä, nu ska jag komma igång med träningen på riktigt, och då måste jag ha bra utrustning, annars kommer jag ingenvart. Ska leta efter vikter som man kan byta tyngd på, så att de hänger med när jag utvecklas!
Jag ska bli biffigare än Filip.... ;)




Vet du vad som finns i sminket och vad det gör för huden?

Här kommer ett inlägg som jag tycker att alla tjejer ska läsa!
Vet du egentligen vad som finns i ditt smink och vad det gör för din hud?

De allra flesta köper sitt smink på tex; mataffärer, cubus, kicks, hm osv, för att det är billigt!
Det har jag också gjort, men nu har jag tagit reda på vad ingredienserna i mitt smink är och vad det har för funktion. Och jag kan säga er att billigt smink är inte bra! Tyvärr så är det så.

För att dessa ställen ska kunna sälja sminket billigt så kostar det väldigt lite att göra för dem, för annars skulle de ju gå back. Så det säger ju sig självt att det måste vara billiga ingredienser i, såsom alkohol och vatten, det är vanligt att det finns i. Och det är inte bra för huden. Det torkar ut.

Nu ska jag visa er vad som finns i mitt smink, och då tar jag med foundationen och pudret, för det är ju det som man använder i hela ansiktet, så det är det som gör mest skada.



                                          FOUNDATION - Maybelline Dream Matte Mousse:

I denna foundation finns bland annat:
(för den fullständiga listan, klicka HÄR)

Dimethicone - Silikonolja. Det är inte miljövänligt och låter inte huden andas.
Dimethicone crosspolymer - en sorts silikon som används som förtjockningsmedel
Dimethicone/ vinyl dimethicone crosspolymer - En silikon, som lägger en hinna på huden.
Phenoxyethanol - Konserveringsmedel. Kan vara giftigt i mycket högre doser.
bht - Konserveringsmedel som även används i jetbränslen.

                             





                                                      PUDER - Nivea Ideal Finish

Innehåller bland annat:

Talk - Det som klättrarna använder i händerna för att blockera handsvett från att komma ut. Det säger ju sig självt = täpper igen porer och låter inte huden andas.
Stärkelse.
Silikonolja - låter inte huden andas.
 
                              



Det är ju tragiskt vad vi kletar på ansiktet varje dag. Jag tycker att det är helt fel att göra såhär, helt korkat att stoppa saker som är uppenbart dåliga för huden i en hudprodukt!?!


Leta efter detta på förpackningarna, det kanske är talk som är lättast att komma ihåg utantill.

•Kom ihåg att det som står först på innehållsförteckningen är det som det är mest av.

•Du kan alltid fråga personalen om vad som finns i. Kanske kan de inte svara på det, men står det inte - fråga!



Boktips för träningssugna

Nu ska jag träna, jag är riktigt taggad nu!
Jag fick den här träningsboken i julklapp och jag den är verkligen jättebra!! Det står sjukt massa tips, bland annat mat, utrustning och annat. Plus att den har en massa styrketräningsövningar - som man inte behöver maskiner till så att man kan träna hemma! Men det allra bästa är att den har olika program!

 Det finns 6 nivåer, och på varje nivå står det exakt vad man ska göra för nått och hur ofta. Som en billig PT i bokformat! Nu ska jag följa den här boken och bli riktigt vältränad!! Jag börjar på nivå 1 och kämpar mig uppåt.





Kinder in my heart

Alltså det här måste vara den godaste godisen ever! Hur gott som helst! Och bäst av allt, de kostar bara 5 kr:D



Vinterbilder

Ta inga bilder utan att fråga om lov!!

Vill du låna nån bild, fråga då mig först.

Jag lär mig mer och mer! :D
Dessa bilderna är oredigerade.


3 Januari

Godmorgon kanske jag borde säga till de flesta av er?
Men det var längesen jag steg upp, kl 07.00 faktiskt. Riktigt tidigt, usch.. Gissa om jag kommer vara trött ikväll..?

Gick sen ut och fotade, ni ska få se resultatet senare idag!:)

Veckans blogg- vinnare

Lite sent men, bättre sent än aldrig:P Som jag sa så är det 5 vinnare nu! Grattis brudar!

Nu blir det förövrigt att gå tillsängs, då jag ska till tandläkaren kl 8.10 imorgon.....


Vinnarna:

http://linnqvarnlof.blogg.se/
http://whatshouldibecalled.blogg.se/
http://lindshe.blogg.se/ 
http://adelinanorstroms.blogg.se/ 
http://maddeworlds.blogg.se/


Mål för 2011

Åh jag känner mig riktig tråkig nu.. Har inget smink, håret är fult, så det blir inga bilder på mig, för jag orkar verkligen inte fixa mig för att fota till bloggen. Dessutom mår huden så dåligt av smink, så det är bra att låta den vila medan den kan!

Och nu är det ju nytt år också, en ny chans att förändra sig. Igen.
Men i år ska jag inte ha några löften, bara mål, och saker som jag vill uppnå! Tycker att det är mycket bättre så, då blir man inte tvingad och pressad till saker. Det finns inga måste - bara borde.


♥ Bli en modigare person
♥ Träna minst 2 ggr i veckan
♥ Dricka minst 4 glas vatten/dag
♥ Få ordning på min hy och sköta om den ordentligt
♥ Fixa fotocollaget på min vägg
♥ Fara till Stockholm och Småland med Filip
♥ Få till håret som jag vill ha det, inte rödbrunt som jag har det nu...


Träningsvärk av att åka skoter...

Åhh nu känner jag träningsvärk i kroppen. I armarna, axlarna och ryggen, och jag funderade nyss på huuur det hade kommit, jag menar, jag har ju inte tränat! Men så kom jag på...det är ju från skotern igår. Jag spände mig ju som en tok för att jag tyckte det var så läskigt, plus att vi fastnade två ggr, och var tvungna att gräva fram skotern.

Men nu vet jag, jag och skoter går liksom inte ihop. Men allt för Filip <3 :]

Nu blir det att se nån film, American Pie blir det nog. Och så ska vi mysa i den nya breda sängen,




Kontakta mig: [email protected]