Mjau

Igår var jag hos Emma, och det var på tiden! Senast vi sågs var i augusti någon gång, så vi hade mycket att prata om. Körde myskväll igen, med film och chips. De har kattungar också, såååå söta! Jag ska se till att sluta vara allergisk och då ska jag också skaffa kattungar.


Mysdag

Haft en superbra dag idag! Inte gjort speciellt mycket, men det är ju det lov är till för. Varit ute och lekt i snön, kört en sväng med bilen för att kolla på naturen bakom mitt hus, shoppar godsaker på Ica och nu har jag myskväll och ser film med Simon.


God jul på er!

Jag är den där tjejen som hellre ligger i soffan och halvsover än att gå ut på en promenad med resten av släkten. Nja, inte alltid kanske, men nu...blä..är helt slut och jag känner att julen kom lite för snabbt för min del. Har liksom varit sjuk hela december..
Aja, ha en god jul!:)


Nya skor

Idag var jag nere på stan och storshoppade för att vara jag. En del julklappar, och ett par fina skor fick följa med hem, ääääntligen! Var lite lyckligare när jag gick ut från skoaffärn!
 

Blommor

Hej. Skulle egentligen på brorsans julfest ikväll med kände att jag inte orkade det. Verkar som att jag har fått bihåleinflammation nu också.. Less är bara förnamnet! Blev i alla fall lite gladare nu när det ringde på dörren och vi fick blommor! En trevlig kille som genuint önskade mig en trevlig jul, det blir man alltid glad av!


In a happyland

Detta är jag i morse. Glad på utsidan men utmattad, slut och tom på insidan.


Lucia

Igårkväll var jag på skolan och såg vårat luciatåg. Så tråkigt att jag inte kunde vara med, men det var rätt mysigt att få sitta och titta på istället. Tog med kameran och satt och fotade. Något som är ännu tråkigare är att jag inte kommer kunna vara med på konserten på måndag heller, då jag ska sjunga två duetter. Life sucks, men jag får väl skylla mig själv antar jag.
 

Once in a lifetime!

 
 
 

Tisdag 11 december

Hej! Vaknade precis.. Jag ska inte vara med på lucia, vilket gjorde att jag fick sluta efter lunch idag då det var luciarep resten av dagen. Det gör också att jag blir ledig imorgon och på torsdag, kommer bli sjukt skönt. Anledningen till att jag inte ska vara med är ju min sjukdom, jag bör inte anstränga mig och det är sjuuuukt ansträngande att stå i ett luciatåg. Och så är jag förkyld så rösten klarar inte av det. Blir vila och lite plugg då under tiden jag är hemma. Har bara typ två grejer kvar och båda är till på måndag, så det känns asskönt.
 

Bus

Det är ingen bra tid nu. Inte mycket som går rätt. Har dessutom haft en fulperiod i flera månader nu, därav så lite bilder på mig i bloggen. Och nu är det som värst. Massa finnar och fått nå sår vid ögat. Blek som ett lakan. Får hoppas att det här är slutklämmen nu. Att min kropp vill samarbeta med mig för en gångs skull. Så att jag får vara frisk och i alla fall känna mig lite snygg.
 
Idag blir det här min bästa vän ♥
 

Torsdag 6 december

Var ju hos läkaren igår och fick penicillin. Och det var inte halsfluss jag hade tydligen, utan angina vincenti, ensidig halsmandelinfektion. Idag är febern borta och det är halsen som måste kureras, och måste ta det lugnt i flera veckor. Inte kul...blir så nere när jag tänker på hur länge det är kvar innan jag får träffa folk utanför skolan. På söndag har det gått en vecka utan att få träffa någon..

Aja. Ser katastrofal ut, så nå mer får inte va me på bild. Men en puss genom skärmen kan ni få av mig! Pusspuss


New highscore!

Blir bara värre och värre.. Så less! Ska till en läkare idag vid två och få medicin. Sen ska jag ta börja ta hand om mig själv så att jag inte blir sjuk igen.

Sorry för en sjukt oinspirerade blogg just nu, men jag har mina ursäkter. Uppdateringen är i allafall något bättre nu, alltid något ;)

Haha!


Jag är varm och vädret är kallt

Hej på er! Mår inte alls bra nu. Hade nyss 39,6 i feber och halsen gör ont som bara den, har problem att få i mig nått. Dock lär det bli bättre snart för jag ligger nu och svettas som en tok efter en burana, så förhoppningsvis kan jag äta lite grann när värktabletten börjat verka mera. Är grymt less på det här alltså. Hoppas bara på att hinna bli frisk innan helgen!!

De enda positiva med att vara sjuk må ju vara att jag slipper gå ut i denna kyla..!


Footloose

Bästa filmen! Ni måste se den!! Har sett den flera gånger och den är lika bra nu som första gången!:)


Helgen

Kan dra en liten sammanfattning av helgen här!

I fredags blev jag bjuden på gomiddag med vin och allting och hade mysigt! I lördags blev det fest där Emma och Amanda firades, skitkul var det. Igår försökte jag plugga lite och idag ligger jag hemma sjuk.

Har feber och tror nästan jag kommer få halsfluss igen.. Är så less på att vara sjuk, har varit det i stort sett hela hösten. Och det var ju bara nån månad sen jag hade halsfluss. Men det är väl inte konstigt som jag stressar på. Måste börja säga nej till saker. Även fast jag helst vill säga ja till allt. Får bli bättre på att välja vad jag ska tacka ja till.


New in

Tog mig i kragen igår och var tjejig och gick på stan. Blev dock inte så länge, men jag hittade denna fina tröja och en bh, så jag är glad.

Tröjan hängde inne på Lindex just där man kom in. Den hängde fel så det var den enda som hängde där. Skitsnygg, i rätt storlek och billig. Kände att den bara kallade på mig. Så jag var tvungen att köpa den. Det är så det funkar när man shoppar. Magi.
Kontakta mig: viktorianystrom@live.se