Sommar

Igår hade jag en så skön dag! Jag och Sara tog på oss inlines och åkte till mobackabadet och tog oss ett dopp. Jag har för övrigt inte stått på ett par inlines på kanske 7 år (fan vad gammal jag är) men jag överlevde i alla fall! Sen åkte vi i bara handduk hem, måste ha sett rätt kul ut.


Torsdagsmys

Hänger hos Fanny ikväll, skjutsade först hennes pojkvän till byske och sen åkte vi tillbaka och förbi ica för att köpa massa godsaker. Chips, dip, morötter, gurka och dricka.. Mums! Och så har vi sett film. Så mysigt!


Snygga skor

Från brandos, 499:-


Ser ut som en härlig vecka...

...men det är bara för att vädret laddar upp sig inför nästa vecka, då jag har semester, för då ska det vara superväder. Såklart.


Stadsfesten

Här kommer lite bilder från stadsfesten med min fina Fanny, love u! Checka in fannyol.blogg.se


KÖRKORT

Äntligen så går det att blogga från mobilen igen! Jag och min dator är inte riktigt vänner för tillfället så det är inte ens att tänka på.. Nu har jag mycket bloggmaterial! Kan ju börja med att säga att JAG HAR TAGIT KÖRKORTET!! Är så sjukt glad och det är en gryyym känsla att bara få sätta sig i bilen själv och dra iväg, en sån frihet! Nu fattas bara en egen bil...
Kontakta mig: viktorianystrom@live.se