Dålig uppdatering

Jag ber om ursäkt för extremt dålig uppdatering! Har haft så mycket att göra nu, och jag vet att om jag sätter mig framför datorn så sitter jag där i stort sett hela kvällen och inte så mycket blir av.. Så då undviker jag hellre att slå på datorn. Men snart så är skolan över, och jag kan slappna av lite.

Jag har dock en massa bilder och bloggmaterial. Skulle kunna lägga upp det lite i efterskott. Är ju alltid roligast att läsa saker när de är aktuella såklart och inte "det här gjorde jag för några veckor sen" Men aja, något är väl bättre än inget! Kommer några inlägg under veckan när jag har tiden till det!

It´s a hard life

Just nu är det galet mycket överhuvudtaget! En massa plugg till skolan, körkortsplugg och konsert nästa vecka.

Så inom dessa två veckor är det: uppsjungning för folk, 4 timmars nationellt prov i matte B, musikteoriprov, rep, 3 körlektioner, prov i naturkunskap, teatervisning för klassen, läsa ut en bok, engelskaarbete, körkortsplugg, konsert, ev. en workshop.

Så sjukt mycket, och stressen tar kål på mig! Hejdå fritid.. Som tur är så är det bara 3 veckor kvar till sommarlovet, ska bli så skönt..! Och kort därefter ska jag försöka mig på att klara körkortet!

Sådärja, då har jag klagat färdigt, nu är det time to workworkwork.


källa


Och så avslutar vi med en snygg kille för att bli lite gladare :)


Disneykväll

Ikväll blir det att hänga med Arvid och kika på lite fler Disneyfilmer! Men först mot Ica och inhandla godsaker!
Ha en bra lördagkväll :)


Foundation och ögonbrynsskugga

Skippade sminket och att fixa håret imorse, drog på mig mjukiskläder, gympaskor och solglajjer för en känsla av anonymitet och åkte till stan i morse! Köpte lite smågrejer för att fixa med min brors present (jag kom fram till att jag hatar att pyssla.) Han fyller 12 år idag, grattis!

Hursomhelst så följde detta med mig hem också! Kände att det var dags för lite nytt.

Ögonbrynsskugga inklusive en lite brynpensel och en flytande foundation.


Fuck yeah

Älskar när oväntade saker händer, det gör livet roligare att leva. Lite överraskningar sådär och plötsligt blir allt mycket mera spännande! Dags att lära sig vara impulsiv.


Aprilväder.. nej just det..maj

Den övre bilden tog jag i lördags och den nedre idag.. Kom igen.. Det var 5 maj... då ska det inte vara värsta snöovädret? Himla stor skillnad det kan bli på tre dagar alltså.. Kan lugnt säga att jag gillar som det är nu bättre.. ;)

Idag hade vi inte så värst många lektioner, så det var mycket solande ute på skolan! Fick nog en del färg, men är fortfarande bara nån nyans av vit. Inte okej.


Birthday and homework

Idag är jag produktiv! Ställde väckare på 10 imorse för att städa, och höll på till 1 ungefär, då släkten kom för att fira min far som fyller 37 idag! Grattis! När de hade farit så blev det gomiddag, grillat! Så gott!

Sen så har jag nu pluggat sen halv sju, och är inte färdig än(blev bara en liten bloggpaus nu). 2 prov och 8 läxor står på schemat i veckan... snart så är det sommarlov, kommer bli så sjuuukt skönt att få slippa all press.

Haha så här ser det ut varje gång jag ska plugga och verkligen få något gjort! Jag måste ha små scheman, annars blir det inge av.. yeepp that's me!


Gillar att det mesta är musikläxor också haha

Smink från Elf

Klickade hem lite grejer från Elf för nån vecka sen, och i till min stora lycka så ramlade paketet ner i brevlådan i förrgår! Som jag väntat! Tyvärr så hade de inte alla grejer inne, så ska beställa snart igen.

Bara 110 spänn för allt detta tillsammans!!

Liquid Eyeliner
Mineral Infused Face Primer -
används under foundationen för att göra huden slätare och hålla sminket på plats
Foundation Brush
Blending Brush -
pensel för att sudda ut skarpa linjer på ögonskuggan
Lip Brush
- en läppensel som jag fick med gratis!
Fotat med en Canon EOS 500D

There´s now a lake outside my house

Såhär vackert var det utanför vårat hus för kanske en timma sen. Det töar för fullt, som ni ser!


Kontakta mig: viktorianystrom@live.se