Vackra ord värda att tänka på, skrivna av min mamma. Jag saknar henne mer än vad någon kan förstå. Har ett tomrum inuti mig som aldrig kommer gå att fylla och jag är helt trasig. Det är ett helvete att livet ska kunna vara såhär. Jag älskar dig mamma<3
 
 

Sunny sunday

Mysiga söndag fylld av ångest.. Idag har inte åstadkommit speciellt mycket. Städat mitt rum och sett på tv, typ. With a clean room comes a clean mind :) Annars då? Ska skriva loggbok till projektarbetet nu och öva lite sång sen blir det förmodligen en tidig kväll för att orka leva imorgon.
 

Piercing

Är så glad nu! Har velat pierca naveln i flera år nu, och äntligen är det gjort!! :D Visst blev det bra! Den är dock lite sne nu men det är bara smycket så det ska jag rätta till sen när det inte gör så ont längre. För nu värker det haha! Men lätt värt det!
 
Nu fattas det bara en vältränad snygg mage som piercingen ska sitta på hehe. Men blir att köpa gymkort imorgon!
 

Bubbelmys

Igår hade jag det lite mysigt! Jag spolade upp ett bad och hällde i massa bubbelskum och bara låg där och njöt! Hur skönt som helst!
 
Idag 16.30 ska jag göra en sak som jag har längtat efter i flera år! Spännande! ;)
 

15 oktober

Hejhej! Råkade bli lite dålig uppdatering här, märkte det knappt, tiden bara går förbi mig. Idag har vi i alla fall har turnérep till turnén nästa vecka, taggar! Kommer blir två sjukt roliga veckor faktiskt!!

Försöker mig även på spegelbilder, det blir inte bra alltså.. Måste nog öva mer. Har lite finare bilder från systemkameran, men är inte riktigt vän med min dator så får se när dom kommer upp.


Pluggpluggplugg

Sitter och skriver på samhällsarbetet och har gjort det i stort sett hela dagen nu. Har fått ihop 2,5 sida så jag är på god väg! Tror dock inte att jag kommer få så bra kritik på detta, då jag har diskuterat och analyserat i hela arbetet och inte bara i diskussionsdelen, hehe. Hoppas läraren ser det som en fördel! ;)
 
När detta är klart så ska jag göra gemuläxan, sången, gitarren och svenskan, kommer nog inte ta så lång tid. Om jag hinner ska jag även jobba lite på projektarbetet.
Då har jag gjort bort allt jobbigt, och så kan jag ta itu med de nya jobbiga grejerna till veckan!
 
Tog mig en liten paus med en god Plopp-glass! ♥
 
 
 
 

Må bra!

Nu i höstmörkret så är det lätt att falla in i downperiod. Så är det i alla fall för mig. Det är mycket i skolan, man ska ha fint hemma, ta hand om sig själv, vara med vänner, träna, sova...ja och mycket mer! Det är svårt att hinna med allt och man stressar helt enkelt sönder!  Jag har lite tips!
 
 
PRIORITERA RÄTT. Det allra viktigaste egentligen. Vissa saker är viktigare än andra, och de gäller  att  göra bort det viktigaste först innan man kan göra det som man egentligen tycker är roligare.
 
PLANERA. När du har bestämt i vilken ordning saker och ting ska göras, sätt dig då ner och planera när du ska göra dem. Detta funkar i alla fall för mig. Har jag struktur och ordning runt om mig, helst svart på vitt, då blir det klart i huvudet på mig också!
 
GÖR BORT DET. Gör bort de jobbiga sakerna på en gång, då kan du lämna det sen och behöver inte tänka på det något mer!
 
HA SAKER ATT SE FRAM EMOT. Mitt i all depp och stress har du i alla fall något roligt att längta till, då blir man garanterat på bättre humör!
 
SOV! En sak jag måste bli bättre på. Sover man för lite så orkar man ingenting. Jag är ständigt trött, och det är verkligen inte roligt. Ha regelbundna tider och se till att sova tillräckligt länge.
 
TRÄNA. Du blir piggare i längden och får mer energi, vilket gör att du orkar med alla saker du måste göra lättare!
 
ÄT BRA. Nyttigt och många små mål om dagen för att hålla energin på topp hela tiden. Sen om man är lite onyttig då och då gör såklart ingenting, så länge det inte blir för mycket.
 
TA HAND OM DIG SJÄLV. Ha en dag då du bara tar det lugnt, och tar hand om dig. Kanske en liten spa-söndag? En dag att se framemot efter veckans jobbigheter, och en bra start på nästa vecka.
 
 
 

Jag är inte alls bra på att följa detta själv, men jag ska se till att göra det nu, så att jag mår bättre och inte stressar så mycket! Gör det ni med! :)

Kanelbulle

Kan börja med att säga att jag mår aningens bättre idag. Är i alla fall inte sängliggandes, och har ingen feber så nu blir det plugg för fulla muggar. Sen ska jag belöna mig med lite iphonetillbehör när jag är färdig!♥
 
Igår firade vi kanelbullens dag med en stor goding!
 

Halsfluss

Mådde ännu sämre imorse när jag vaknade, så blev att fara på vårdcentralen. Hade inte tårarna långt ifrån, smärtan jag kände i halsen tidigare idag är en av de värsta jag har varit med om. Kunde inte ens ana att man kunde ha såhär i halsen.. Menmen, fick i alla fall veta att det är halsfluss jag har, så nu väntar en penicillinkur på 10 dagar, 3 ggr per dag. Har nu tagit värktabletter för att kunna få i mig nån mat. Dagens första mål var kl 4, och det var en glass. Skulle aldrig falla mig in att äta så lite om jag inte var tvungen.

Idag, i väntrummet på vårdcentralen.


Hemma idag

Idag blev jag hemma.. Har så sjukt ont i halsen att det finns inte! Kan knappt prata och när jag sväljer måste jag spänna hela kroppen och blunda i smärta för att det känns som jag sväljer halva halsen varje gång. Usch, jag orkar inte det här nu! Och kan inte ens äta :'( Hoppas bara jag blir frisk till helgen åtminstone.. De positiva var att jag får en lugn hemmadag, har sovit nästan tills nu. Och självklart blir det lite plugg också.....
Kontakta mig: viktorianystrom@live.se