Jag älskar dig ♥♥♥

Min fina fina fina Simon
 

You can't kill my dreams, you can't kill my spirit

 
 
High I fly,I touch the sky, far above your frozen hearts. 
You can't kill my dreams. You can't kill my spirit. I was born to be free
I walk to my own song, every day the power grows stronger in me
I walk to my own song, head up proud.
I'm the master of my own destiny

Fitness

Är fortfarande lite förkyld och det är så himla surt. Jag vill ju träna!! Har gått ut och gått lite de senaste dagarna, men vågar inte riktigt kämpa hårt på ett träningspass eller träna kondition. Vill bli frisk först. Är mycket bättre nu än tidigare, men jag vill ju kunna ta ut mig helt...
 
Snart är det sommar och även fast jag alltid vill vara fit och snygg, så är sommaren ett bra delmål, en motivation. Detta är dagens form! Och än är jag inte nöjd..!
 

Celsius Apelsin

Köpte min första Celsius idag! Behövde verkligen energi och den sägs ju vara bra för det. En massa vitaminer och koffein och inget socker och bara 1 kalori. Dock var det nog inte så bra att dricka den på tom mage, snurrar lite i huvet nu;) men då är jag ju rätt känslig mot allt också. Supergod och energi fick jag!


Studentklänning - check

Och så var studentklänningen också fixad! LÄTTNAD.
 
Idag blir det plugg i vanlig ordning och lite tid att koppla av och bara vara för mig själv.. Kanske lägga mig på spikmattan, tända ljus och lyssna på mysig musik? Men först ska jag bara göra mig förtjänt av det! 
 

Balklänning!

Nu är balklänningen äntligen beställd! Vilken ångest och stress jag har haft över den alltså.. Och så typiskt mig att vara ute i sista minuten. För passar inte denna klänningen så är jag rätt körd, då jag inte hinner beställa en ny... Bara hoppas på det bästa då! Imorgon har jag tänkt ta tag i studentklänning. Har tänkt prova på stan för att vara säker på att den passar och kunna få hem den samma dag som den köps. För nu orkar jag inge mer beställningsstress! 
 
Imorse köpte jag även biljetter till balen och studentfesten, så nästan allt är färdigt nu!!!! Lycka att slippa stressa. Nu kanske jag kan fokusera på det roliga som händer framöver istället! Som resan till Stockholm med klassen och sen Tunisien! Wiiie!
 
 
Visst är den fin!
 

Loka Lemon pie

Typ såhär ser min dag ut idag! Ser på tv och smakar en ny lokasmak.. Vet dock inte vad jag tycker om den. Första klunkarna var äckliga men nu börjar den kännas fräsch.

Börjar faktiskt må bättre nu. Tror att det var en vilodag jag behövde.


Sjuuuk

Hade det ultramysigt igår då jag och älsklingen tog oss ett bad! Dock så tog varmvattnet slut så då var det slut på det roliga. Sen myste vi ner oss framför tvn med chips och Sune i Grekland.

Denna dag har inte varit lika bra, för nu är jag sjuk. Feber och förkylning, som jag vid det här laget kan säga att jag är van vid tyvärr. Hoppas bara det går över ganska snabbt.


Dead but beautiful


S.T.R.E.S.S

Just nu har jag egentligen inte alls tid. Sitter och skriver på min projektrapport som ska vara inne i veckan, och av vad jag har hört så skriver de flesta runt 15 sidor. Mitt kommer nog inte att bli så långt, men då har jag ju nått att förhålla mig till i alla fall. 
 
Om nån minut så får rapporten vila för ett tag för nu är det dags att skriva ett svenska tal, som förberedelse och test inför nationella. Har som flowet inne nu.
 
Och det är inte allt. Har en massa fler läxor så nu i veckan blir det verkligen att ligga i. Jag har inte tid med någonting annat, vilket suger. Försöker jag ta en rast och göra något kul så får jag dåligt samvete och känner att jag borde ha pluggat istället. 
 
Förutom det så är det ännu mer stress. Har ont i hjärtat och bröstet hela tiden och kommer nog snart att gå sönder. Pengabrist. Balklänning. Studentklänning. Stockholm. Utlandet. Jobbsökning i Norge. Framtiden. Pengar, pengar och åter pengar.
Visst, pengar gör en inte lyckligare, men livet blir då jävligt mycket enklare. 
 
 
 
En random bild på mig och på mitt hår som bara vill samarbeta på ena sidan. Kontakta mig: viktorianystrom@live.se