Skoter och helgen

Jag har haft en hur bra helg som helst i helgen!
Den började i fredags med att jag for rätt så otaggad efter massa smärta i magen, till vår klassfest. Det blev roligt efter ett tag, och det bästa var ju att jag mådde prima dagen efter.
På lördagen fotade jag Simons skoter som ska säljas och efter det for jag och Simon till Lovisas stuga och hängde med henne och Matthias, och det var också skitkul! Så länge det varade haha.
I söndags sket jag i att plugga för en gångs skull, och hade mysdag med älsklingen istället.
 

Mystorsdag

Riktigt skön dag idag! Sovmorgon till halv 2, och sen skola till fyra, plus en timmes rep. Efter det ska jag hänga med Lovisa, och sen kommer nog älsklingen hit och sover. Så myyyys. Har nyss smörjt in mig med brun utan sol på överkroppen. Jag vill inte förväxlas med mitt vita lakan i sängen liksom. Och nu ska jag städa och pyssla på lite här hemma innan det är dags att fara till skolan.
 
Jag älskar dig!


Motiverad till förändring

Jag är galet taggad och motiverad nu. Dags att få ordning på mitt liv på riktigt. Börja blogga, börja träna, lägga ner energi på mitt utseende, se ut som jag vill, göra som jag vill, skaffa rutiner, plugga, sova mycket och helt enkelt bli som jag vill. Det är nu eller aldrig. På riktigt den här gången.
 
Livet är för kort för att inte leva det som man vill ha det.
 
 
6562_422135154545362_446448744_n_large
 
Tumblr_miczz6ea1j1s60yfgo1_500_large

Stress,press och choklad

Fullt av plugg och ångest inför konserten på torsdag, som förstör min första Alla hjärtans dag med älsklingen. Självklart är det kul med konsert, men man ska ju prestera på topp också, och den pressen är påfrestande. Ska bli skönt när denna vecka är över. Nu ska jag trösta mig med lite choklad, som ni ser på bilden, mums. Hört rykten om att det är fettis-dagen (hihi) idag så man kanske ska ta och bli lite fettis då.


Onsdag 6 februari

Känner att jag bara har tappat greppet om allt och bara gett upp.. Ständigt trött och jävlig, och jag är sjukt less på detta nu.

Hur som helst så är det såhär jag ser ut idag. Älsklingen sov hos mig i natt och ikväll ska jag till honom. Vi klarar oss inte utan varandra så länge hihi. Ska göra ett försök till plugg idag också.


Middagsdejt

Jag har nog världens bästa pojkvän. I förrgår så bjöd han ut mig på finmiddag på valfri restaurang. Så lyxigt!
Igår var jag ut på krogen i Umeå och har alltså varit från honom en kväll och natt och det är galet hur mycket man kan sakna nån. Men har man tillbringat varje dag i tre veckor tillsammans så kanske det inte är så konstigt.

(detta inlägg skulle ha publicerats i lördags)


Brun utan sol från vita liberata

Fick hem ett efterlängtat paket för några dagar sen med en brun utan sol från vita liberata! Den är helt luktfri och snabbtorkande och ger ett mycket brun resultat. Köpte det på http://eleven.se">http://eleven.se">eleven.se för 300 spänn och en recension på det får ni se senare!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1666640/images/2013/pic_510c4a3fe087c321cc9769a5.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1666640/images/2013/pic_510c4a3fe087c321cc9769a5.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1666640/images/2013/pic_510ceb3e9606ee09fcc2cd1c.jpg" class="image">
Kontakta mig: viktorianystrom@live.se