Jag lever!

Åh jag som hade tänkt uppdatera massor nu, men nä så blev det inte.. Jag bor just nu med killen, och har gjort det i snart tre veckor. Vi har fått låna ett hus i tre veckor och trivs så sjukt bra så jag tror minsann vi byter lås och flyttar in. Veckorna har bestått av många myskvällar med mycket juice och chips. 10 liter juice och 4-5 påsar chips tror jag har gått åt haha..

Tänkte bara tala om att jag lever och mår bra och från och med nu blir det minst ett inlägg varje dag.


En bild säger mer än 1000 ord

Älskar denna bilden, jag ser så sjukt lycklig ut. Och det är precis vad jag är just nu, med denna fina killen♥

Årets första träningspass

Idag har jag kört årets första träningspass. Har ju som sagt varit sjuk hela december men nu är det bättre, bara lite förkyld. Körde hela kroppen så lär ha träningsvärk imorgon..

Mina träningsmål ska vara att alltid svettas under hela passet, alltså alltid ta i. För förut när jag tränade så kunde jag börja frysa och det är ju inte direkt så bra.
Och så ska jag stå i plankan varje gång och öka tiden jag står. Kommer bli super detta, beach 2013;)


Kollar resor!

Sitter och kollar resor nu! Är så sjukt sugen på att resa.. Har tänkt boka en resa i maj tror jag om vi hittar nån billig och bra, och det bådar gott. Kreta maybe? Blir att dra ihop en massa vänner och se till att vara brun på studenten..Galet taggad! 
 
Ser inte detta lagomt fucking amazing ut?


 

Nattens känslor

Kan inte sova, utan ligger istället här och tänker. Imorgon börjar skolan om igen och jag känner ångest..såklart. Men ska göra den här terminen bättre än den förra. Mer strukturerat så att jag slipper stressa och kan ha kul istället. Och sova mer skulle jag också göra men det verkar ju gå åt helvete.
Jag är så himla puttenuttig nu också och allt jag kan tänka på är en enda person. Jag är så himla kär. Att vara nykär är den bästa känslan som finns och jag önskar att jag alltid kunde vara det. Alla mina problem har mer eller mindre försvunnit nu och allt jag har i skallen är en massa rosa glittriga hjärtan. Jag hoppas att jag alltid kommer känna såhär för nu kan jag säga att jag är lycklig. Det andra hamnar liksom i skymundan, och snällasnälla låt mig fortsätta må såhär bra. Snart spricker jag igen, för du är så himla fin. ♥


Helgen

Har haft en toppenhelg i helgen! Började med att gå ut och äta finmiddag i fredags med Simon, och sen hängde vi med vänner. Igår var vi ute och körde skoter i solen och såg Mamma Mia med hans familj, och även ett mysigt nattedopp med tända ljus. Idag har jag låtsats att jag kan meka, vilket jag inte alls kan, så jag tittade bara på. En hel helg med finaste alltså. Är lyckligare nu än vad jag varit på länge! 2013 kommer lätt bli det bästa året hittills!

Nu ska jag göra bort plugg så att jag kan slappa imorrn - sista dagen på lovet!


Nyårslöften

 
Då är ett nytt år här! Jag har bestämt mig för att ha några nyårslöften i år. Eller nej, inte löften, för jag tycker inte om att vara tvungen till saker. Vi säger borde istället. Mina nyårsborden.
 

♥ Standardlöftet för de flesta, att börja träna. Jag ska träna seriöst nu, ska bara bli frisk först!

♥ Sluta skjuta upp saker hela tiden, och därmed bli mindre stressad och en mycket gladare person! 

♥ Vara mer spontan och tacka ja till roliga saker.

♥ Vara allmänt hälsosam, äta bra mat, dricka mycket vatten och sova mycket.

♥ Anstränga mig i skolan

♥ Blogga mer

♥ Resa utomlands minst en gång

♥ Ta studenten

♥ Skaffa ett jobb

♥ Flytta hemifrån

 
Önska mig lycka till!
 

Ny dator

Hej! Just nu är jag ÖVERLYCKLIG! Efter en massa år med min dåliga dator så har jag nu äntligen fått en ny! Nu är jag ägare av en bärbar Delldator. Känns så himla skönt. Min gamla dator var överfull och gick inte att göra nånting med, och nu kan jag bara börja om på nytt! :D
 
Mer bloggning kan man ju hoppas på nu ;)
 

Nyårsafton 2012/2013

Då är nyårs avklarad och ett nytt år har börjat! Jag tillbringade min nyårsafton i Ursviken med en massa härliga människor och hade jättekul! Höll mig nykter och agerade sedan chaffis hem, men hade lika kul ändå. Hade dessutom feber dagen innan och kände mig inte så kry så det var nog lika bra. Dock så var vi tvungna att skjuta upp tolvslaget, skålandet och fyrkverkerierna ett tag, för mitt på tolvslaget skickade vi en tjej med ambulans.. Det var inte det roligaste men hon mår i alla fall bra nu! 
 
Hade med systemkameran men alla bilder är verkligen inte bloggbara haha!
 
 Nyårskyssen fick jag av finaste ♥
 Kontakta mig: viktorianystrom@live.se