Vårkonsert

Nu är jag på skolan och våran vårkonsert har börjat. Är inte taggad överhuvudtaget då jag bara är less på skolan just nu, jag tycker inte om låten och känner mig inte säker på den heller. Aja. Snart är allt som heter skola över :)


Framtiden är nära...

Det här med bloggandet går inte alls bra känner jag! Gång på gång intalar jag mig själv att jag ska blogga.. Fy på mig! 
 
I fredags kom jag hem från Tunisien där jag har haft en toppenvecka med sol och bad men jag måste medge att det är ganska skönt att vara hemma.
Nu är det studentveckan och klassen ska träffas typ varje kväll.
På söndag fyller jag 19 år.
På måndag ska jag gå på balen och på onsdag tar jag studenten.
Exakt en vecka efter studenten gör jag Engelska Cambridgeprov och dagen efter det flyttar jag till Jönköping.
 
Det är mycket nu! Hur ska jag hinna allt haha... Ska börja redan nu att vara produktiv och gå och duscha och sen ska jag föra över bilder från mobilen efter det om jag hinner! 

Hur härligt som helst!

Satt och fånlog genom hela klippet, haha!
 
 

Måndagsinspiration

Eftersom jag är i bortrest i veckan kan det bli lite svårare att träna eftersom jag inte har tillgång till gym eller så. Men det ska inte få hindra mig. Jag kan fara ut och springa ändå!
 
 
 
 

Stockholm ikväll

Ikväll åker jag till Stockholm med klassen och stannar i en vecka. Kommer umgås med klassen fram till onsdag. Vi ska laga mat, skämma ut oss på stan, gå på riksdagen och gå ut och dansa. Sen så åker jag till mina kusiner och tillbringar resten av veckan där. Kommer bli sjukt kul! Och när jag kommer hem är det bara 5 dagar tills Tunisien!! 
 

Dagens träning

Idag har jag dansat Zumba som min kompis Astrid höll i! Hon var sjukt duktigt och jobbigt var det också! Sen tog jag bussen till Simon och efter maten for jag ut och sprang!

Jag brukar aldrig springa, tror det var ett halvår sen senast jag gjorde det och jag är stolt med dagens resultat! Sprang 2,5 km på 15 minuter UTAN att stanna! :D det kanske inte är bra för någon annan men för mig är det riktigt bra! Sprang till mataffären och köpte keso och bär och fick sen skjuts hem.

Har förbränt ca 500 kalorier idag! Guldstjärna till mig! Man måste börja nånstans:)


Träning och mums

Igår körde jag det första gympasset på längre, eftersom jag har varit förkyld.. Gick lite trögt men det gick i alla fall. Blev ben, rumpa och lite mage och jag känner då redan av det i benen ;)

Sedan gjorde jag ett gott kvällsfika! Havregrynsgröt men linfrön i, med vindruvor, blåbär och kanel!


Flyttar till sommaren!

I sommar flyttar jag 120 mil härifrån - till Jönköping!
 
Jag är sjukt taggad och kan inte sluta tänka på det och se fram emot det! Kommer bli så roligt att få komma till en ny stad (lite större hehe), umgås med släkten massor och träffa Frida! Som jag har saknat!!
Självklart så kommer det också kännas jobbigt att lämna alla här uppe. Väldigt jobbigt. Men jag måste följa mitt hjärta, och det har länge sagt åt mig att fly denna stad haha! Jag vill ut och resa och se nya platser och få nya erfarenheter! Sen så kommer jag ju tillbaka någon gång också!
Men nu gäller det att ta tillvara på allt här uppe till 100%! 
 
en söt bild på mig från november hihi
 
 

Mystorsdag

Hade tänkt plugga lite ikväll, för jag var så sjukt motiverad att göra det när jag var på skolan. Men är alldeles för trött. Så tänkte köra en liten myskväll.
Duscha, skrubba mig med mina nya fina handskar, lukta gott, göra ansiktsmask och måla nagellack. Och sen slå på ett avsnitt av Keeping up with the Kardashians. Myyys.
 Kontakta mig: viktorianystrom@live.se