30 januari

Dagarna rullar på här. Jag går till gymmet fyra dagar i veckan, slappar på dagarna när jag inte passar ungarna eller städar. De flesta dagarna ser likadana ut. Är fortfarande extremt trött men nu lutar det istället mot järnbrist, så jag käkar vitaminer. Galet less på att inte orka leva livet som jag vill ha det! 
 
Annars så är det drama runtomkring mig just nu och alldeles för mycket att tänka på. Har just skrivit av mig på 2 a4 för att slippa hålla inne på allt. Att skriva funkar verkligen för mig, när jag väl kommit igång kan jag inte sluta. Här har jag inte någon som jag kan ständigt att förlita mig på och då är skrivandet min bästa vän för att rena huvudet. Och gymmet såklart. 
 
Lessons learned:
- Saker är aldrig som det ser ut på ytan
- Ta konsekvenserna över ditt handlande
- Create yourself - create you world
 
 

Axlar

Idag blev det ett axelpass på gymmet blandat med lite mage! Jag har breda axlar och tycker inte riktigt om det. Men det går ju inte att få dom smalare, så då får man hitta en annan lösning. Min lösning är att träna dom. Ja, axlarna blir ännu bredare, men det är snyggare med muskulösa breda axlar än otränade breda axlar :D Vältränade axlar är hett och bidrar mycket till formen!
Teknikpass

Åkte till gymmet idag för första gången på en vecka, då jag har känt mig lite krasslig. Det är mycket bättre att vila ordentligt så att man sedan kan köra igång ordentligt!
Passet för en vecka sen blev ett halvt benpass..var tvungen att avbryta eftersom jag kände mig illamående och yr.. Har haft problem med andningen förut när jag tränat, nu fokuserar jag verkligen på det men jag antar att jag måste fokusera ännu mera. Har även inte kunnat få kontakt med rumpan, vilket är sjukt irriterande - vill ju att min lilla rumpa ska växa! 
 
Så idag blev det ett teknikpass på ben och rumpa. Låga vikter endast med fokus att göra rätt teknik, få kontakt med rätt muskel och att andas rätt. Så kan jag lasta på mer när jag har koll på det. Slutade med att jag körde på i 1,5 timma, vilket är längre än jag brukar..
 
 
Har ofta mycket att skriva men inte ofta så bra bilder som passar, så jag har bestämt mig för att jag hellre skriver utan bilder men oftare, istället för att ha hög kvalité på alla inlägg. Kvantitet före kvalitet blir det. Så det så! :) 
 
 

Beautiful beach

För några dagar sen besökte jag denna vackra platsen. Är det inte fint?? Helt klart värt att kånka med på kameran överallt! Stället heter Tallebudgera Creek och jag gillar att det inte är vågor. Åker man till havet så är det surfarvågor överallt, vilket inte passar så bra för att bara flyta runt och chilla i ;)
En kamp mot sockret

Jag måste erkänna. Kosten och formen är sjukt svår att hålla här i Australien för mig. Första tiden när jag bodde på hostel så åt jag mycket ute, drack alkohol jämt och köpte choklad alldeles för ofta. 
När jag flyttade hit till familjen för 1,5 månad sen så slutade jag med allt det där samt började gymma. Men kosten går inte bra här heller.. Jag har ett fullt kök där jag får ta vad jag vill, men grejen är att köket är fullt av onyttigheter, så som sockerflingor, choklad, godis, massa kakor, vitt bröd osv. Middagarna är rejäla och nyttiga, men resten av målen passar inte riktigt mig.

Och efter två galet onyttiga månader så byggde jag upp ett sockerberoende. I somras var jag äcklad av socker, önskar det kunde vara så nu med. Har svårt att bli av med sockerberoendet då det är så lättillgängligt! 

Jag kämpar ändå lite halvhjärtat. Går till gymmet 4 gånger i veckan, går minst 1,6 mil i veckan, försöker äta mycket proteiner och frukt. Och gör mitt bästa för att hålla mig borta från sockret! 


Mitt stora mål just nu är att formen ska vara likadan när jag kommer hem till Sverige som när jag åkte, det vill säga som på bilden. Det är en bra grund där jag faktiskt är NÖJD, men självklart siktar jag högre med träningen och fitnessen. Men blir aldrig färdig :) 


Välkommen 2014!

Gott nytt år på er! Se till att göra detta året till det bästa hittills!! 

Några av mina mål i år är:
- att älska mig själv, och känna mig trygg och säker i mig själv 
- att vara glad och ha roligt 
- att göra saker jag vill nu, imorgon kan det vara för sent 
- att lyssna på min kropp och ta hand om den 


Välkommen 2014!

Detta är precis vad jag ska göra. Inspiration! Kontakta mig: viktorianystrom@live.se