Subway

Igår hade jag min första dag på subway! Var som en testdag, men det gick bra och jag ska få fortsätta! Hur bra som helst ju. Lyckades till och med att få jobben att överlappa varandra. Idag är det tidig dag på jobbet.. Omänskligt att gå upp 5.20, före 6 är det fan natt. Men när jag väl är uppe (och efter kl 6) så njuter jag bara av den varma solen på morgonen, tyst och lugnt är det överallt. Vill bli bättre på att gå upp tidigt. Det bästa skulle vara att vakna av sig själv runt 6 varje dag, helt utvilad..  
Find inner peace

Today has been one of those days. Didn't have the energy to do ANYTHING. I'm pretty sure the breakfast is still at the table.. I went out for a run though. If I had 10 in energy before, I had 0 after. I was just laying in the couch, too tired to breath properly, too tired to talk. I just felt so sad, for no reason. So weak. After a looong time I managed to get into the shower. I used it for it's real purpose, get clean while you're thinking about life ;) I'm just seeking inner peace. I'm confused now, but it's gonna get better. I just have to find my ways for inner peace and real health. Talk about what feels hard and clean out my mind. 
 

 
 
 
 
 
 

Midsommar 2014

Bättre sent än aldrig säger man ju! Min midsommar var skitkul, ända fram tills det blev lite för mycket av det goda haha.
Norrland!
Början på midsommarstången...hahah. Blev dock vackrare sen.
 

Going vegetarian

Japp, det stämmer! Och det känns så sjukt bra. Känns verkligen som att jag gör min kropp en tjänst. När jag var i Australien så gjorde jag en massa research om allting. (Det är så det blir när man är ensam lite för länge.) Allt jag kollade upp och lärde mig om väckte så mycket hos mig. Jag kände ett intresse. Jag lärde mig till och med meningen med livet där också. Resan är verkligen det bästa jag har gjort för mig själv. 
 
Allt jag gjorde researcher på kan sammanfattas med ett ord. Naturligt.
Som jag har skrivit tidigare i något inlägg så var det bland annat yoga, meditation, pineal gland (the third eye), djurplågeri, vegetarism/veganism och gifter som vi får i oss dagligen som jag läste på om. Saker som man själv kan påverka för att komma längre i livet och må bättre i kroppen, både fysiskt och psykiskt. Jag såg en massa videos om hur det går till på många slakterier/farmar i USA. (allt är alltid värre där...) Vet att det inte är riktigt lika illa här i Sverige men det gjorde att jag fick en ögonöppnare. Och blev lite äcklad av kött. Slutade tycka att visst kött var gott med. Och då ser jag verkligen ingen anledning till att fortsätta äta kött 7 dagar i veckan. 
 
 
Jag fick en bok när jag fyllde år som handlar om raw, alkalisk och vegetarisk mat som jag ska visa sen.
Jag pratade med vänner och prövade på nya recept.
Jag viddade mina vyer. 
Och det känns som ett beslut helt i rätt riktning!
 
När jag efter detta beslut har ätit kött några gånger så har jag vissa gånger njutit av det för tillfället. Andra gånger har jag blivit illamående och verkligen känt hur dåligt det är för min kropp. Som köttbullar till exempel. Gott, ja. Men usch vad dåligt jag mår av det.
 
Och FAN vad vegetarisk mat kan vara god!!
Som dessa rätter nedan: SÅ SJUUUUKT GOTT!!!
Qournfärs+krossade tomater+purjolök
Zucchini (hyvlade med potatisskalare)
Avocado
 
Spenatbiffar (spenat, linfrön, mandlar, feta ost bl.a)
Potatis, sallad och keso
 
 
 

Kan det bli mer sant?


Kontakta mig: viktorianystrom@live.se