Off work

Godmorgon! Idag är jag ledig och det är så skönt. Jag sov i 10 timmar och mina drömmar var lika färgstarka som vanligt. Jag drömmer nog varje natt! Och aldrig mardrömmar heller. Jag älskar att drömma så mycket och att komma ihåg alla med, mer eller mindre. 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Slappna av. Meditera. Kanske träna. Rita. Städa. Jag vet inte, ta dagen som den kommer. Kanske se någon serie. Sen ikväll ska jag bjuda mormor och morfar på middag.
 
 
                    
 

♥♥♥♥Mamma♥♥♥♥

Åh mamma. Jag saknar dig så mycket. Idag skulle du ha fyllt 40 år. Tänk att du inte fick uppleva den dagen. Det är en stor dag. Jag och mormor har varit på spa idag. Du skulle ha varit där. Hoppas du har det bra i himlen och att du ser mig. Jag älskar dig mer än någonting annat och skulle göra vad som helst för att få en kram av dig igen. Grattis på födelsedagen finaste du så ses vi i himlen <3
 
 

Jolie ♥

Jag är alltid lite efter med allting. Och jag har just sett Maleficent! GALET vad bra. Jag är helt förälskad i Angelina Jolie och mitt livsprojekt ska bli att se alla filmer som hon medverkat i. AAahh. True powerwoman. Min idol.
 
 
 
 

To the unknown

Hej sötnosar! Idag är jag ledig och har ägnat morgonen åt att fixa mig och lyssna på musik. Jag fixar mig typ aldrig så när jag väl gör det så lägger jag gärna ner mycket tid.. Idag ska jag till Malmö! Har varit där en gång när jag var liten och en gång på taekwondotävling, så har aldrig sett staden som jag kan minnas i alla fall. Och imorgon ska jag till Köpenhamn, där jag aldrig ens nästan varit! Så roligt! Och så är det soligt och bra väder. Så bra att man blir lurad och tror att det är varmt ute också... Vad härligt detta kommer bli! :D
 
 

En helt vanlig lördag

Imorse när jag vaknade var jag jätteyr. Så yr att jag gick in i alla väggar och det var jobbigt att stå. Och sitta. Jag brukar aldrig vara yr så. Som att jag blev bakis två dagar efteråt eller nånting.. Tog mig i alla fall till jobbet och efter några timmar blev det bättre.
 
Sen har jag jobbat hela dagen och när jag kom hem så tvättade jag alla mina och Sandras jobbtröjor, duschade och lagade mat. Jag är så stolt över mig själv som faktiskt ställer mig och lagar riktig mat. Det borde jag inte vara, och att laga mat borde vara en vana, men nej.. Inte än. Hade familjen Kardashian som sällskap till maten som vanligt. 
 
 
Quornfilé, potatisklyftor och grönsaker. Yum!
 

Laziest day of the year

Nyårsdagen är tänkt att vara den lataste dagen på hela året. Och gosh vad jag har levt upp till det idag! Ingen dag på resten av 2015 kommer att vara såhär lat. Jag vaknade kl 1, inte ett dugg bakis, och så har jag sett Keeping up with the Kardashians sen dess. I pyjamas. Nice. Pyjamaday. From morning to bedtime.
 
Enormt roligt hade jag igår med! Jag tror på riktigt att de första minuterna på det nya året talar om hur resten av året kommer bli. Det har stämt varje år. Så detta året kommer jag att vara glad, mig själv, inte bry mig om vad andra tycker och lite jävlig ;) bring it on bitches!
 
Och detta var vad jag sysslade med igår. Vann korvjuckartävlingar. Dessutom - my hair looks fabulous.
 Kontakta mig: viktorianystrom@live.se