Ska börja blogga för min egen skull

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte mycket tid nu. Ska försöka skriva när jag har tid:)
och sluta känna att jag måste skriva för att få mycket läsare, jag känner att jag ger upp om det nu. Så egentligen behöver jag inte säga förlåt till nån.
Från och med nu ska jag blogga för min egen skull, för att jag har lust med det, och så får de som bryr sig om mitt liv läsa min blogg, jag ska inte försöka fiska läsare. Jag ska försöka med det i alla fall. Önska mig lycka till.

Bjuder på några gamla bilder.







Snyggaste tjejerna i världen

Utan någon som helst ordning, alla är lika snygga! Men det kanske märks att jag tycker att brunetter och mörkhåriga är snyggare, haha. Men det funkar ju med sådär halvblonda, men mörkt är snyggast!

Vem tycker du är den snyggaste kvinnliga kändisen?


Adriana Lima

 

Megan Fox

 

Angelina Jolie

 

Cheryl Cole

 

Keeley Hazell

 

Kim Kardashian

 

Audrina Patridge

 

 

Jessica Alba

 

Heidi Klum

 

Vanessa Hudgens


Veckans bloggar!

Nu är tävlingen avslutad!

Jag har valt två vinnare till att bli veckans blogg!


Klicka på bilden eller på länken under för att komma till bloggarna!


http://photobella.blogg.se/

 

 

http://cssna.blogg.se/


18 september

Jag har inte så mycket att skriva just nu, är astrött och ska bara slappa idag. Istället får ni en bild på snygga Eva Longoria!

Och du, glöm inte att anmäla dig till veckans blogg HÄR.
Tävlingen avslutas imorgon 15.00, kom igen nu!


Carolina Gynnings andra böcker

Jag insåg nyss att Gynning har skrivit två böcker till! De ska läsas!!

Vad tycker du om Carolina Gynning?:)



Fotobok

Ikväll hade jag tänkt se Biggest Loser Sverige på datorn, läsa min Solo, och äta choklad. Men istället hittade jag en bok här hemma som handlar om foto, och jag läste den från pärm till pärm. Visst, jag skummade igenom vissa sidor, känns lite ovärt att läsa när det står om en massa inställningar till systemkamera, som jag inte har. Men boken var humoristisk, ganska lätt att förstå, och bra!


haha inte okej att ta kort på en fotobok med mobilkameran!;)



Dagens make

Idag blir det lite grönblå. Nu ska jag skynda mig iväg till skolan!
Efter skolan ska jag gå på stan med Sara och Filip, jag behöver verkligen snygga trosor!
Ha det bra! puss!



Nagellack

Nu har jag äntligen målat naglarna! Jag har ju tänkt göra det jättelänge, men jag tänker hela tiden "neej det tar så lång tid innan det torkar, då kan jag inte göra det eller det.." Haha, men nu är det äntligen gjort! ;)
Dock så är det ganska mycket utanför. Jag är ingen nagelbrud precis haha.
Men mycket har jag då. Mest gamla flaskor, många är dåliga och vissa är nästan slut:)





Ego Girl

För nån vecka sen när jag var på biblioteket på skolan, så såg jag den här boken på en hylla och tänkte "den här ska jag ha!" Jag har sett den förr, men inte haft möjligheten att låna den. Och jag gillar den! Och Carolina Gynning, hon är skitgrym! Hon bestämmer sig för en sak, sen då jävlar ska det hända! Och det gillar jag! Hon är en otrolig stark person och jag ser upp till henne. För hon är verkligen inte bara Big Brother-bimbon.. Hon är helt enkelt grym!
Sen så är hon ju riktigt snygg också!

Har du läst boken? Vad tycker du om den?







School Of Rock

Hej gullungar! Vad gör ni ikväll?:)

Jag är med Filip, vi ska mysa, det är så himla skönt när han är här, jag kan slappna av så mycket! Han ska sova här, och jag har skola imorrn..nasty...haha nä men jag börjar kl 1, så sjukt härligt med lång sovmorgon! Och jag och Filip ska vara hurtiga och fara ut och springa imorgon!

Nu ska vi köra lite styrka och sen fortsätta se School of rock med Jack Black, asskön kille!





Naturell

Idag blev det bara en ordentlig bas och lite mascara, känns roligt att ha annorlunda än vad jag brukar. Men på något sätt så känner jag mig så söt när jag har såhär lite smink. Men jag vill inte vara söt, jag vill vara snygg. Så är det, lite smink=söt;)

Och igår när jag skrev att alla som bara kör på mascara är lite tråkiga, då menade jag inte att man aldrig kan ha bara mascara, absolut inte! Utan de som typ aldrig har haft en skugga;) get it?


14 september

Nu ska jag göra lite matte, spela gitarr, och sen fara och träna core med Sofia och Lovisa! Ska bli kul, äntligen kan jag träna med någon. För ärligt talat, styrka kör man själv om ingen gärna vill hänga på, men gruppass..då ska man nästan vara flera!


Glöm inte att anmäla dig till veckans blogg HÄR!


Söta Lovisa och Emelie rymdes i varsitt skåp.


Rainbow

Idag blev det en sorts regnbågsmake, inte så extremt, men roligt! Sååå mycket roligare enligt mig, än alla tjejer som bara kör på mascara. Men det är ju upp till var och en:)

Konstig bild, fick inte till nån bra.


Hösten är här

Jag var nyss ute och fotade i trädgården. Märks det att jag älskar att ta närbilder..? Haha.

Jag har inte insett förrän nu att hösten är här. Jag har hört folk säga det, och jag har läst det på bloggar, men jag har tänkt " äsch, solen skiner ju, det är bara en lite kall sommar fortfarande! " Inte förrän nu såg jag alla löven på marken, och inte förrän nu såg jag att de inte var gröna längre.  Är det så illa att det måste till att jag ska ut och fota för att se vad som händer ute?

Jag undrar om det är så med allt annat. Måste man utforska och gå in på djupet för att inse vad som egentligen händer? Eller är det bara jag som inte märker någonting i min omgivning?
Jag känner att jag måste bli bättre på det.












Så sjukt snygga skor!

Jag har köpt nya skor, och jag är såå förälskad! Det är seriöst mina drömskor!! Jag köpte dem i Turkiet, så ja, det var ju ett tag sen, men det är bättre att jag visar dem sent än aldrig;) Och de kostade bara 400 kr!

Vad tycker du om skorna?:)





Puple facelook






Sminkhylla

Godmorgon!

Jag steg upp före väckaren idag, kanske en halvtimme tidigare, och gissa om jag har tid över? Jag ska alltså börja fara om ca 45 minuter..

Igår städade jag som sagt mitt rum, och här är resultatet. Den vita hyllan har legat ner, haft hjul och så har det varit proppfulla lådor i den. Men nu blev jag av med skräpet, och allt smink fick en bra plats. Hur tycker du det blev?:)






Storstädning av rummet

Just nu håller jag på att städa mitt rum, och få till här inne en gång för alla. Jag gör en så kallad flyttahemifrånstädning, så att jag inte har så mycket grejer sen som jag måste rensa ut och då blir det ju verkligen allt på en gång, bättre att ta lite åt gången. För det är ju ett tag kvar innan jag flyttar, men gud vad jag längtar!

Jag möblerar även om, och det kommer bli jättebra. Nu väntar jag bara på pappa, så att jag kan få min proppfulla garderob flyttad.



Ungefär såhär tråkigt är det att städa;)


Vill du bli veckans blogg?



Jag drar vinnaren nästa söndag, den 19:de, så kom igen nu! Skriv bara att du är med!:D


Lite härliga bilder på blommor

Alla bilderna är fotade och redigerade av mig.




Mina mått

Minns ni att jag har lagt ut mina mått förr? Det var längesen sist, men nu tar jag det igen. Konstigt nog har nästan alla måtten minskat.. Det kanske beror på att jag tränar mycket mindre nu, det kanske helt enkelt är muskler som har försvunnit :( Men jag ska äta upp mig igen!;)




Tidigare:

Byst:
90  (-2)
Mage: 69  (-1)
Rumpa: 94  (-1)
Lår: 57  (-5) !!!
Vad: 36  (-1)
Överarm: 26  (-1)
Underarm: 22  (+1)


To do

Idag är det ännu en hemmadag, precis som igår, riktigt skönt faktiskt att slippa göra en massa saker. Nu har jag nyss cyklat på motionscykeln och sett gamla avsnitt av Bella&Tyra Show, som jag inte har sett förut. Jag cyklade 5 km, 20 minuter och förbrände 221 kcal, och det ska jag försöka slå nästa gång!

Idag ska jag:
• Sola
• Gå ut och gå en liten bit
• Duscha
• Bus:a
• Göra ansiktsmask och inpackning
• Måla naglarna
• Göra läxor
• Städa till i mitt rum
• Färga ögonbrynen

Dagens make - black and pink

Alltså jag ska börja fota sminket med mobilen, så himla mycket lättare!




Jag har ett jobb!! + dagens make

Hejhej! Jag har en sån himla rolig sak att berätta! JAG HAR FÅTT JOBB! På E4an, en fritidsgård för gymnasieelever, och jag ska vara ledare i en sminkkursgrupp! Hur rolig som helst! Jag ska sminka massor fram tills de börjar, så att jag kan mycket, det börjar om ca 2 veckor. Och självklart blir det lite lön också.. ;)



Lite smått 50-tal över det hela, med kattögon och röda läppar.




Insåg just att jag kanske borde ta dagens make me mobilkameran istället med den vanliga.
Visst, kvalitén kanske inte är bättre, men det gick då lätt att ta närbilder, som du ser.
Det blir nog några dagars test på det;)


Biggest Loser Sverige

Just nu tittar jag på Biggest Loser Sverige. Jag blir så himla inspirerad av att se massa folk gå ner i vikt, men allra mest inspirerad blir jag av de snygga vältränade tränarna. Och då tänker jag att jag också vill se ut så. Och det ska jag!
Visst, jag är smal och har en snygg kropp (haha får man säga så i sverige?) Skitsamma. Jag är nöjd med min kropp så varför ska jag skämmas för det? Men jag vill bli ännu mera vältränad, och forma min kropp exakt som jag vill ha den. Man kan alltid bli snyggare, även fast jag är nöjd nu.


Solat

Har nyss varit ute och solat, skitskönt! Kan inte fatta att det är så varmt att man kan ligga och sola i underkläder den 6 september..! Fast vädret kanske tar igen sig, nu har det ju liksom regnat nonstop i en vecka. Sista chansen att bli brun nu!


Skolaa

Nu drar jag till skolan! Perfekt, en halvtimme före! Idag är det dans, historia och idrott som står på schemat. Hooj!


Snyggt halsband va?
Det hade jag på skolavslutningen bland annat och det kostade 99 kr på Accent.


Make up of today - brown



Alltså gud.. jag får aldrig till nått bra ljus! Det är därför kortet inte blir nå bra.


Jolie

Det som inte blev av på att-göra-listan idag var naglarna och sången, men det får jag göra imorrn istället! Och självklart öva på gitarren men, det gör jag varje dag!

Nu är det sängen som gäller, jag ska sova länge inatt hade jag tänkt. Börjar 10.15 imorgon, jag tänkte kaaanske stiga upp lite tidigare så då hinner jag blogga. Men jag får se, det beror på när jag kommer isäng.

Men jag är redo för en nystart med bloggen (hur många ggr har jag inte varit det..), för nu har jag ny header!


En bild på superheta Angelina Jolie som jag har mixtrat med i Photoshop.


Kardashian family

Såg nyss Kardashian family på femman, det var riktigt bra!
Dom är så himla snygga allihop, speciellt Kim!
Jag önskar ibland att jag hade en massa systrar, fast.. då hade det blivit bråk naanting;)
Jag älskar att se såna här program, jag blir så inspirerad då - jag vill sola, träna och ta hand om mig själv!







Snyggning!


Att-göra-lista

Ny header! Vad tycker ni?
Jag håller även på att pillra lite med bloggen, som att få till inforutan här till vänster. Det går ju inte att läsa när det är sådär ihoptryckt. Är det nån som kan hjälpa mig så säg till.

Idag ska jag:

♥ Träna
♥ Duscha
♥ Visa er min sminkning - jag har kommit fram till att göra det om jag vet att nån vill! Så säg till om du vill!
♥ Plugga... :gitarr, sång, matte, engelska
♥ Städa till i mitt rum

♥ Se på tv ;)
♥ Fixa naglarna
♥ Göra ansiktsmask
♥ Bus:a


Jag börjar nu!


Gammal,men fin bild




4 september

Jag har inte så mycket att skriva nu, så det blir bilder istället.
Men sen blir det två lite roligare inlägg, jag ska nämligen färga ögonbrynen idag, så det blir före och efterbilder. Plus att jag har shoppat lite!

Just det, vad säger ni om att jag visar upp hur jag sminkar mig imorgon? ♥







Plugg

Nu blir det plugg för hela slanten.

Det jag måste plugga på är:

• Elgitarr
• Sång
• Matte
• Musikhistoria

Om jag ska erkänna så är allt förutom matte faktiskt ganska roligt att plugga på.
Så är det att gå musik!


är budskapet tydligt?


Dagens makeup

today.

Vill förresten att jag visar vad jag har använt för färger ?:)




Kontakta mig: [email protected]