På bussen mot Jönköping

Nu är resan påbörjad! Sitter just nu på bussen till Jönköping, min underbara sommarstad! Jag åker tillbaka till Stockholm på tisdag, då mitt plan mot Australien lyfter på kvällen! Det var blandade känslor att lämna Skellefteå..det är något stort och underbart som väntar mig, men det innebar ju också att jag var tvungen att lämna mina nära och kära för en väldigt lång tid. 
 
Nu vill jag bara att bussen ska gå lite snabbare, och inte fastna i trafikstockning hela jävla tiden... Ååh vad less jag blir. Men ja, kör man genom Stockholm så gör man ;) Men snart får jag i alla fall pussa på min fina!♥
 

Avskedsfest

I fredags hade jag min avskedsfest, och idag, torsdag, är min sista dag i Skellefteå. Det är lite blandade känslor, men mest är jag glad att få komma härifrån och få pröva vingarna! Festen blev lyckad trots att det var den första fest som jag har haft något som helst ansvar över, så det var ju bra! 
 
 
 

21 augusti

Ännu en dag som bestått av städning och rensning.. Fy så tråkigt det är! Känner mig egentligen färdig nu, men grejen är ju att det ska inte bara rensas, det ska tömmas också, och allt ska i lådor. Usch. 
 
Blir en tidig kväll ikväll.. måste ju orka med morgondagen lite bättre än vad jag kämpade mig igenom denna dagen. Ska vaccinera mig imorgon, städa undan så att jag får det fint och sen köra till flygplatsen på natten..!
 
 

Lycka

Förutom att jag känner mig stressad och att det är så tråkigt att rensa mitt rum, så känner jag mig så glad!! Jag har funnit mig själv på ett vis jag inte har gjort förut, jag kan liksom se mitt liv med en överblick. Jag har haft min livs bästa tid, jag kommer att få min livs ännu bättre tid, och mitt emellan det så får jag besök ♥
 
 

Saturday photos

I lördags var det ju som sagt fest som gällde och det är faktiskt den första rediga sen februari..En nykter sommar! Är supernöjd med kvällen och tog med kameran till Emma och fotade lite. Var på en trevlig förfest innan, sen drog vi iväg till puben ungefär då den stängde, men vi hann höra två låtar i alla fall. Sen blev det efterfest och efterefterfest. Hör och häpna. 
 
 
 

Party and party and party

Snart åker jag iväg till en saknad Emma och ikväll väntas FEST för första gången på länge! Ska bli skitkul!
 
 

16 dagar kvar...

....Åh. Helt. Jävla. Galet. Om drygt två veckor åker jag ensam till andra sidan jordklotet.
 
Nu börjar nervositeten komma. Också för att jag inte har fixat min internationella körkort än och vet inte om det är för sent att göra nu. Ska kolla det imorgon, annars tror jag inte att det är jordens undergång ifall jag inte skaffar det.. hoppas.... 
 
 
Andra saker jag måste göra innan jag åker är:
 
♥ Skriva ett CV på engelska
♥ Skriva ett personligt brev på engelska
♥ Be mina f.d arbetsgivare om arbetsintyg och referens
♥ Tömma mitt rum
♥ Packa...
♥ Köpa en ryggsäck
♥ Köpa en kamera
♥ Fixa en dator eller surfplatta eller liknande
 
 
Säkert nått mer också, men tar tag i detta först.. 
 
Bild från Whitsundays (hittad på Yahoo(!!!)) som är ett ställe jag SKA besöka i Aussie!
 

Ett smalare jag

I sommar har jag tagit träningen och kosten på allvar och det har gått hur bra som helst. Det har inte ens varit svårt att motså onyttigheterna, jag känner mig knappt sugen på det längre och de gånger jag ätit onyttigt har jag gjort det medvetet och med måtta.
 
 
3,5 månader har gått och jag har minskat 6,5 cm i midjemått! Runt låren har jag också tappat, 5,5 cm! Jag är sjukt nöjd! Nu vill jag inte bli så speciellt mycket smalare, utan bibehålla det har jag lyckats med, samt bygga muskler! 
 
Ingen gör en så motiverad som att se framsteg! Jag är stolt över mig själv :)
 
 

Upsidedown

Saknar gymmet! Har varit utan gymmet nu i lite över en vecka och jag vill träna! Ska köpa gymkort idag och träna de 18 dagarna som är kvar här i Skell. Så taggad!! 
 
 
Denna övning är förresten grym för magen!
 Kontakta mig: viktorianystrom@live.se