Valentines and shit

Den här dagen är meningslös för mig. Men jag vet att för många andra betyder alla hjärtans dag mera. Och att om man är singel så är man i stort sett misslyckad. NEJ. Kunde inte vara mera fel! Att inte ha en partner betyder inte att man förlorat. Ibland helt tvärtom.
 
Det är viktigt att lära sig att vara själv. Att klara sig själv och att känna sig säker i sitt eget sällskap. Man kan inte förlita sig på andra, eller vara beroende av någon annan. För förr eller senare kommer du att behöva göra något själv. Då ska du känna dig trygg i det. 
 
Jag är singel just nu, och det är så jävla skönt. Jag har alltid hoppat från förhållande till förhållande, ända sen jag var liten, men nu är det slut på det. Jag behöver lära känna mig själv. Och det finns en anledning (förutom den sinande kärleken) att mina förhållanden har tagit slut. Om jag inte lär mig något av mina tidigare förhållanden och gör en förändring kommer alla mina framtida förhållanden gå åt helvete med.
 
Jag ser singeltiden som jag-tid. Jag behöver bara fokusera på mig och inte bry mig om någon annan. Detta är en tid för mig att utvecklas! Jag är så fri som man kan vara. Även när jag har hittat kärleken så kommer jag aldrig någonsin att släppa min frihet.
 
Och för er i förhållande; njut och var lite extra kärleksfulla idag! Kanske någon överraskning kan vara mysigt?
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (bara jag som ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Kontakta mig: viktorianystrom@live.se