Slalom i malå

Det härligaste som finns måste ju vara att äta lunch ute i solen!


Heaven is a place on earth with you

Hade sovmorgon imorse till 11 och hann duscha, sminka mig lite extra och till och med städa toaletten! Och fota dessa bilder dessutom ;) nu drar jag ut, och imorgon blir det en heldag i Malå med slalom.




29 mars

Blir bara sämre och sämre.. börjar känna mig sjuk nu :( ont i huvudet, jättetrött, och känner mig febrig.. inte speciellt kul. På treornas projektkonsert idag (som förresten var sjukt bra) så gjorde det för ont för att jag skulle kunna klappa händerna ordentligt. Illa! Så ikväll avbokade jag träningen och har legat och sett på tv. Nu blir det mer tv och tidig kväll:)


Teneriffa i höstas. Saknar!

Sömnbrist

Sov för lite inatt med. Som vanligt. Tror det har blivit korta nätter varje natt nu i 3 veckor. Jag sitter uppe för länge på kvällarna, och sen blir det upp tidigt! Varje dag går jag runt som en zombie och orkar inte göra någonting. Det är allra värst när jag kommer hem och varvar ner.. Då har jag ingen ork till att städa och hålla det rent runt om mig, ingen ork att plugga, och ingen ork att vara trevlig överhuvudtaget :(
Och har märkt nu att jag håller på att få jättedålig hy..pga för lite sömn gissar jag.

Så ikväll blir det att göra de där sjukt jobbiga skoluppgifterna så att jag då har gjort färdigt dom! Och sen ska jag se till att vara i säng före 10 ikväll.


Bilden är fotad av Fanny igår när vi såg på Big Brother. Mössan åkte på, pga att jag steg upp försent så jag hann inte fixa håret..

Tusen tankar

En låt som får mig att gråta, le och tänka på den finaste människan som har existerat.
En låt som ger mig idéer, hopp och längtan.
Någon som är borta för alltid och något som är kvar för alltid.
De sista orden.



Middag på Viking

Min fina morfar kom hit till oss idag, och det blev en fin middag på Viking! Jag kan inte hålla mig därifrån alltså haha! Trivdes så bra där i veckan, supertrevlig personal! Åt mig i alla fall proppmätt på pizza och efterrätt.

Just nu gör jag lite skolarbete och lyssnar på My Chemical Romance och återupplever gamla minnen...







Let it shine

Hejhej! Igår spenderades kvällen på Vitberget där det var 18årsfest för Nadja, riktigt trevligt! Dansade hela kvällen, och träningsvärken som jag hade sen i torsdags är inte bättre idag precis ;) Träffade nytt roligt folk, så de var en toppenkväll!!

Idag så har jag varit på stan och lämnat in en lapp till praoplatsen, lämnat in cykeln på reparation och köpt nya fönsterlampor. Så nu är det ljust och fint i mitt rum. Ja, jag bytte från adventsstjärnorna idag... Tidig va? Men jag var inte för sent ute heller, det är ju först inatt klockan ställs om till sommartid;)



Skriva CV + frisyr

Sitter just nu och skriver ett CV som jag ska lämna på Viking imorgon, och hoppas att jag får sommarjobb där! Vore perfekt=)

Det är himla svårt att skriva ett CV, helt plötsligt så ska man framhäva sina positiva sidor, vilket jag tycker att de flesta är för dåliga på. Det man framhäver oftast med sig själv är det dåliga, utan att tänka på det.
I mellanmjölkssverige så ska man ju inte sticka ut, hör ni det.. Nä skit i det, och tänk oftare på vad du är bra på istället! Du mår bättre av det, och ett plus i kanten är ju att du blir bättre på att skriva CVn haha ;)


Rundar av med dagens frisyr! Hade lite mer fantasi än i vanliga fall! Observera lite ;)



21 mars

Hemma efter en till dag på Viking! Är sjukt kul att få praktisera där, jag lär mig mycket! :) Tyvärr så är ju veckan snart slut..

Nu blir det att se nått avsnitt av Paradise Hotel Norge, sen äta och efter det ska jag kanske hitta på något med nån, vi får se!


Viking

Idag har jag varit på Restaurang Viking och praktiserat, ska vara där hela veckan. Det var riktigt roligt, men var såklart spänd och nervös.. har ingen anledning till det men antar att det är så första dagen när man inte känner till yrket eller personalen eller så. Blev då mer avslappnad ju längre dagen gick.
Jag fick stå i kassan mest hela dagen, och sen även småplocka lite och duka och sådant. Bra att få erfarenhet av att stå i kassa!
Innan veckan är slut så ska jag ha vågat svara i telefon. Det är mitt mål. Man övar ju väldigt mycket på det sociala när man jobbar inom restaurang och servicebranschen och det är ju skitbra! Kunde inte ha hittat en bättre praoplats. Plus att personalen är så trevliga! :)


När vi ändå snackar mat så kan jag lägga ut en bild på vad jag och Lovisa åt i fredags på våran lilla dejt! ;)


Angående min kommande tatuering


Fråga:
Anonym: vad för tatuering skulle du vilja göra? :)

Svar: Hej! Ska börja med att ursäkta mig för ett sent svar av denna kommentar!
Ni som läst min blogg ett tag vet om att min mamma gick bort i somras. Jag vill göra en tatuering till minne av henne, och den kommer ha så stor betydelse för mig att det är ingen risk att jag ångrar mig. Men ska ändå tänka igenom det väldigt noga!
Motivet kommer vara en text, förmodligen ur en speciellt låt, men eftersom jag inte är säker än så vill jag inte berätta =) Den ska förmodligen sitta på revbenen!

Breakfast of the day

Det här blev min frukost idag! Jag är ingen tjej som gillar att stå i köket speciellt mycket (håller mig till städningen haha). Det kan bero på att jag inte är van vid det, och eftersom jag inte är bra på att laga mat och sånt så tycker jag inte det är kul heller. Därför kände jag mig jätteduktig imorse när jag både orkade och hade lust till att göra en frukost utöver min normala!

Dagens frukost består alltså av en omelett med skinka och ost + ett glas smoothie som innehåller yoghurt, mjölk, blåbär och banan.

Det som fattas i denna frukost är väl fibrer skulle jag säga, men det är enkelt löst med en grov macka med keso eller leverpastej på. Så får man både fibrer och mera proteiner!


U got me....

HAHAHAH avslöjad... so true!



Got2b värmeskydd

Var in på HM igår medans jag väntade på bussen och köpte mig ett värmeskydd till håret, som verkligen behövdes. Mitt gamla sprayskydd är slut och så har jag även ett i gelform, men det är så svårt att använda. Spray är perfekt, enkelt och bra.

Har kollat på just den här tidigare men inte köpt, men nu slog jag till då det var rea, så det kostade mig bara 50 kronor.


Tramshumor

Jag vet inte om jag har lagt upp det här klippet tidigare, men om jag har det så lägger jag upp det igen! Så sjukt kul, sån här tramsig humor är min grej haha! Så roliga killar! Man kan ju undra vad grannarna tänkte när dom såg detta från fönstret hah! ;)


Hissa flaggan

Idag är den min namnsdag och det firades med att jag fick bestämma middagen, nachotallrik blev det. Sen var firandet slut. Har varit så trött sen jag kom hem från skolan, så jag har inte fått nånting gjort. Nu blir det att spela lite gitarr och plugga lite annat också om jag orkar det, annars så tar jag det imorgon. Nu ska jag vara duktig!


Färgerna på denna bild är oredigerade. Tänk vad de manuella inställningarna på kameran kan göra!

We run the world girls

Holloj! Sov som sagt över hos Fanny inatt och vaknade med världens nackspärr..aldrig kul! Vi åt god frukost, firade hennes bror som fyllde år, byggde en snögubbe och sen gick vi en stund på stan.

För några veckor sen så hängde ju jag, Fanny och Emma och sjöng och hade det trevligt hela kvällen, men jag la aldrig upp alla de bilder jag tog då, så de kommer nu!


Snyggo!



Haha action!




Snögubbe

Jag och Fanny har nyss byggt en gullig liten snögubbe och nu bär det av in mot stan!

Melodifestival

Hej! Hänger hos fanny nu och ser melodifestivalen. Dead by april är klart bäst men Loreen ligger inte långt efter. Vilken är eran favorit?

Utsikten från fönstret!

Nu bär det av mot backen!

Framme i Kittelfjäll

Framme i Kittelfjäll nu!!! Har bara sett fjället i månljusets sken, men ändå vackert! Längtar tills imorgon då jag vaknar, då blir det backen och njuta av det förhoppning fantastiska vädret! Slänger in en bild från våran fläskiga middag bestående av pizza, pommes och cola!

Heter det möss eller musar?

Sitter på skolan nu och ska snart börja nästa lektion och sen bär det av till Kittefjäll med finaste Lovisa!! Ska vara där tills på tisdag, det kommer bli så sjukt kul! :D Uppdateringen kommer såklart inte vara på topp, men jag ska försöka skriva lite grann ialla fall.

Lägger ut en bild på min söta Emma! :]


Virkat linne

Sitter på skolan nu och skriver en analys på konserten vi hade igår. Från 10 till halv 2 idag har jag bara två lektioner, där vi ska skriva analyser på båda. Känns värt... Men nu ska jag göra bort det på en gång i alla fall!


Jag är sååå sugen på det här linnet! Kostar bara ca 130 kr på lookbookstore.com! Ska nog beställas :D





Kontakta mig: [email protected]