50 shades darker

Ska börja denna dagen precis som så många andra; genom att lägga mig ute i solen och läsa porr höhö. Bästa boken! Kände mig precis som en typisk 19-årig tjej som går in i bokaffären med bestämda steg, tar boken, går fram till kassan och säger ett blygt hej samtidigt som boken läggs upp på disken. Hej-smälta-in-i-mängden-och-vara-precis-som-alla-andra. Haha.

23 juli

Idag har jag solat och fått ordentligt med färg! Sen har jag gjort en repris och somnat i den obekväma soffan och sen på golvet. Det är jobbigt att sola vettu..
Nu har jag fixat till mig och ska åka till Mathilda på middag!
När jag kommer hem är det tråkigheter som gäller. Fixa och dona... Ha en bra kväll! :)
 
 
puss på er!
 
 
 

Min helg i bilder♥

Jag har haft en helt underbar helg i Göteborg! Tror minsann att jag har besökt det vackraste stället i hela Sverige. Vi hann med att äta middag ute, sola och bada, snacka, träffa vänner över vin, kolla in folket på stan och titta på den vackra utsikten. Ville inte åka därifrån och jag hoppas att jag kommer att åka dit någon till gång!
 
mysig liten stuga
åt god mat
 
solade och badade, tills jag upptäckte maneterna i vattnet.
njöt av utsikten
hade roligt över en lite peddogubbe
drack öl
åt ännu mera god mat (sommarens första pizza!)
var tyvärr tvungna att åka hem igen...

19 juli

Här har det ekat tomt ett tag! Det är på grund av att jag har jobbat och tränat så mycket och helt enkelt inte hunnit sätta mig vid datorn en sekund. 
 
Imorse var jag i stan och körde ett skivstångspass på Friskis, åkte sedan direkt till jobbet och stod och delade meloner i några timmar.
När jag kom hem var jag så trött att jag satt mig otroligt obekvämt i en fotölj och sov i en halvtimma innan jag la mig på golvet och sov en halvtimma till.
Sedan gick jag direkt till köket, hällde i mig lite socker och lagade mat. Tufft liv det här... 
 
Imorgon åker jag till Göteborg och stannar där över helgen, kommer bli hur härligt som helst!
 
 
 
 
just nu,
 

Lax och stekt potatis

Detta var min middag igår och blir även min lunch idag. Det är riktigt gott, skulle lätt kunna äta detta istället för godis. Fast det är ju inget svårt val egentligen, godis är inte ens gott.
 
Det känns som att det blir mycket träning & hälsa i bloggen nu men det är typ vad min vardag består av just nu. Träning och jobb. Och det är inte så kul att blogga om jobbet.
 
Apropå träning så var jag nyss och köttade ett bröst och axel-pass med Emil. Nu kan jag inte röra armarna.
 
godaste maten framför bästa serien - Cougar Town 
 
 

Morgonpromenad

Ni anar inte hur vackert det är här! Åh jag vill aldrig åka härifrån! 
 
Detta är alltså vad jag möts av varje dag på min morgonpromenad! Helt galet..!
 
 

Benpass

Var nyss iväg på gymmet och köttade ett benpass. Riktigt härligt och jag tror att det kommer att kännas imorgon! Idag var andra gången på Friskis och Svettis och jag tycker gymmet verkar väldigt bra! Allt finns verkligen där. Till och med boxningssäck vilket gör mig sååå glad!!! Då kommer den gamla taekwondotjejen fram i mig igen ;) 
Det enda dåliga är öppettiderna, men som tur är så finns det två anläggningar till här i närheten som jag ska ta och besöka snarast! 
 
 
 
 
 

Proteinpulver

Titta vad jag har blivit ägare till över sommaren! Proteinpulver! Har fått låna både en smartshake och en himla massa pulver! Glaaaad Viktoria! Folk må säga att de är onödigt, men det skiter jag i. Det är en motivation till träning då man vet att man får det dricka det efteråt (muuuums) och jag tror verkligen att det är bra så länge man inte överdoserar. 
 
Jag har smaken choklad-apelsin och det smakar som romerska bågar, yummie.
 
 

Good morning!

Idag klev jag upp utan väckare (men svintrött ändå) och tog på mig denna jättesköna sak, kimono kanske den heter? Önskar att jag fick glida runt i den hela dagen! Nu ska jag äta frukost, åka och träna, vara med Mathilda tror jag, sen jobba. 
 
 

Hot tattoos

 
 

Smile, and the world will smile back at you

Idag får jag besök av min moster och hennes man som firar ett år som gifta idag! Blir nog bio eller nått liknande ikväll. Men nu skiner solen så det blir att äta powerfrukost och sedan gå ut och sola! Ha en bra dag :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jordgubbar och mjukglass

Mina söta kusiner var här igår, och vi hade hur mysigt som helst! Vi var och badade på en utebadplats i närheten, jag bjöd dem på middag och till efterrätt åt vi denna goda skapelse som ni ser på bilden! (cheating) På kvällen hade jag ett långt samtal med päronen deras, och det känns som att jag kom fram till mycket. Värsta uppenbarelsen! Idag är jag lite klokare!
 
 

Hallå halloumi

Hej på er! Idag har det varit en rätt lugn dag. Har grejat på datorn och med Photoshop och fixat med designen! Har fortfarande lite problem med headern bland annat, men det får vara för tillfället. 
 
Har varit in i Huskvarna idag också och köpt ett gymkort för en månad med Jenny! Är galet taggad på träning, och det ska bli extra kul nu när jag har nån att träna med! Har alltid tränat ensam innan, så nu blir det variation.
Känns också mycket roligare att gymma nu när jag äter bra. Nu kan det ge något. Och så kommer jag ha så mycket tid nu att hinna träna!
Friskis och Svettis blev det!
 
När jag kom hem därifrån så lagade jag en mumsig vegetarisk middag, bestående av:
Halloumi
Broccoli
Bulgur
Sallad
Sås (kvarg+aromat)
 
 

Yesterday's outfit

Älskar dessa kläder! Men hatar dock att blogg.se gör kvallan så himla dålig...
 
Linne - BikBok
Jeans - Gina Tricot
Knallrosa/orange BH - H&M
 
 

Kvällens facelook

Just hemkommen från en grillmiddag med nya vänner! Var jättetrevligt och jag har skrattat en hel del ikväll! Måste bara våga snacka lite mera bara.. ta för mig lite! 
 
 Så här såg jag i alla fall nästan ut ikväll. Lockade håret sen och sminket rinner bara av mer och mer, så jag var snyggare här.
 
Note to self - locka inte håret och ös i massa hårspray. Det ser förjävligt ut.
 
grova axlar, mahahah
 

Droppin´ da bomb... Australia - Here I come!

Nu är det bokat och betalt!
I September åker jag till Australien och blir borta i nästan ett år! Det är heeelt galet och jag vet nog inte riktigt vad jag har gett mig in på.. Kommer bli sjukt spännande och jag kommer ha the time of my life. Längtar!! Bara två månader kvar! 
 
Kommer att söka jobb när jag kommer dit och så får jag se var jag hamnar. Jag kommer hursomhelst att blogga här så mycket jag kan under hela resan, och förhoppningsvis blir bloggen lite mer intressant än när jag lever detta tråkiga svenne-liv. 
 
Så föööölj mitt nya liv här :D
 

Bulgarian legs challenge

Den här veckan är jag med i Idas utmaning!
Jag måste ju bli lite bootylicious!
 
 
Hitta tävlingen HÄR.
 

Hello July




Kontakta mig: [email protected]