HP 7

Nu blir det att snabbpacka och sen cykla iväg till skolan!

I alla fall, såhär såg jag ut i gårkväll, då vi var hos några kompisar och sen såg Harry Potter 7, som förövrigt var skitbra! Men jobbigt att man måste vänta en halvår på den andra halvan..

Har du sett den? Tyckte du den var bra?:)


Fin jacka, som inte går att köpa..

Har varit på stan idag och kollat på en jacka till Filip, men den vi hade kollat upp fanns inte i rätt färg, inte på nån av Intersport buktikerna. Och när vi skulle beställa den på internet, så går det ju självklart inte att beställa från Intersport!
Hur idiotiskt är inte det, att ha en sida och inte kunna beställa från den? Och inte är sidan bra till att kolla vad som finns heller, eftersom de mesta inte ens finns i de fysiska butikerna. Nä, det är riktigt dåligt av en sån kedja, tycker jag.




Visst var den fin? :D


27 November

Hejhopp! Filip är här, som vanligt, och vi har just laddat med att se Harry Potter 6, blir ju sjuan imorgon på bio! Kanske lite efter alla andra, men taggad är jag!

För att byta ämne så fick jag jättemycket komplimanger för mitt hår i torsdags, och jag som kände mig missnöjd. Men efter att få höra komplimanger så blev jag faktiskt nöjd! Men inte nu längre..jag vill ha blonda slingor i! Jag be om det på onsdag då jag ska till frissan igen.
Jag tror minsann jag lever på bekräftelse.


Nyköpt

Var på stan idag och igår, och det här är det som blev inköpt.
Jag känner att nu när jag färgar håret är det som en nystart, jag ska vara som jag vill vara och se ut som jag vill. Det här rosa manikyrlacket må vara ett onödigt köp, men jag känner att jag vill ha det nu! Och då är det så enkelt att jag köper det.


Angånde volympudret så har jag redan ett, men det var ett jättebra erbjudande att om man köpte volympudret för 179 kr fick man schampoo och balsam på köpet, och de är bra produkter från en salong.
Hade jag köpt det varförsig hade det kostat runt 500 kr. Kap!




Shampoo och balsam


Volympuder


Hemma från frisören

Hemma från frisören. Jag måste få skriva av mig!
Jag inte inte så jättenöjd. Jag ville ha mörkblont, men fick brunt med orangea slingor. När hon sa brunt med slingor tänkte jag att det skulle vara ljusbrunt med blonda slingor, så det lät okej. Men så blev det inte..

Jag ska dit förmodligen nästa vecka för att hon inte hann klart med allt idag, plus att jag fick 150 kr rabatt.
Och jag satt där i 5 TIMMAR! Inte okej alltså! Hon hade beräknat 2,5 timmar, det tog en aning längre..

Till råga på allting så upptäckte jag en stor fet fläck av hårfärg på tröjan när jag kom hem, som nog inte går bort. Och det var på grund av att hon inte hade tagit på mig det där frisörskynket innan hon började greja med färgerna.


Så alltså:
 • Fel färg
 • Tog dubbelt så lång tid som beräknat
 • Fläck på tröjan

Så vad kan jag säga? Kommer inte att besöka det stället igen.



 

Ny rougeborste

Idag när jag var på stan köpte jag en ny rougeborste, kände verkligen att det behövdes, eftersom min gamla var så nött och den var inåtvänd så den var helt omöjlig att använda.

Den kostade 50 kr på Lindex, bra budgetköp!






Solo

Nya SOLO-tidningen och finalen av Biggest Loser ikväll, gilla!
Sitter även med tungan och pillar på gummibandet som är insatt i käften. Jag tror jag kommer få sår på tungan. Men i munnen känns minsta lilla som något jättestort och annorlunda. Och som tur är, så har jag inte fått ont i tänderna än! Hoppas att det inte blir något av det.


Dagens make

Nu ska jag bara äta en frukt, sen beger jag mig till skolan. Jag har två lektioner, sen ska jag till tandläkaren, och sätta in gummiband.. Hoppas att jag kommer kunna sjunga som vanligt bara!

¨
Får sjukt långa ögonfransar av min mascara! Syns inte så bra på bilden kanske, men i spegeln syns det då i alla fall!;)


Köttbollar med feta ost

Nu har jag och pappa lagat en jättegod middag! Jag kände att jag ville prova nått nytt och inte äta samma som vi jämt äter, så då kollade jag i en kokbok och hittade Lammbollar med feta ost, men vi bytte ut lamm mot vanlig köttfärs. Och det blev verkligen jättegott. I alla bollarna ligger det feta ost.

Och ja, köttbollar.




Resultat + Calorific

Nu har jag cyklat klart! Känner hur trötta musklerna är i benen, haha! Ska köra lite styrka snart, jag vill ha lite mer magrutor och snygg rumpa!

Cykel
20 minuter
5,5 km
220 kcal


Jag har även börjat med ett program på min HTC. Det heter Calorific och där skriver man vad man har ätit och ser om de är bra, hur mycket man ska äta för att gå ner i vikt, hur många kalorier man äter, det är riktigt bra tycker jag! Jag provade det inatt, men eftersom klockan var över 12, så kan jag inte fylla i idag.. Jobbigt! Men jag får gott vänta tills imorgon! Men har du Androidmobil - testa det!






Nya träningskläder skulle sitta fint nu!

Förr hatade jag söndagar. Nu älskar jag dem. En perfekt dag att slappa, ta hand om sig själv, plugga och träna! Och det är precis vad jag ska göra idag:D

Tittade ut och såg solen och kände att jag borde nog fara ut och springa, eftersom de är sällan det är soligt nu. Men tänkte sen " nää det orkar jag inte! Inte förrän jag har fått nya träningskläder!" Haha det är bara en ursäkt. Men visst är det mycket roligare att träna när man har snygga och bra träningskläder, som dessutom är anpassade för ändamålet?

Så nu ska jag cykla på motionscykeln samtidigt som jag ser nått på datorn! Träning är ett måste för mig idag, med tanke på all mat igår haha...





jatack!


True

En bild som får en att tänka. Har du en dröm? Få den att slå in! Allt går bara man vill!
Jag till exempel vill ha bättre självkänsla, vara modigare, vara snyggare, brunare och vara rik. Vad är det som hindrar mig från att få det? Ingenting egentligen, det är bara att bestämma sig för hur man vill vara och hur man vill leva, och så gör man det!


Galen bild

Haha hittade den här bilden på datorn! Ser ju lagom normal ut, eller hur?;)
Bilden har Natalie tagit, som jag förövrigt träffade på stan idag, just när jag skulle fara med bussen..lagomt typiskt !


It's friday!!

Halloj! Sitter i datasalen nu på skolan, har just haft gitarr, och nu har jag rast till tjugo i tio. Så jag har inget vettigt att göra.. Haha gilla att man kan ta sig in i datasalen när som helst:D Idag efter skolan ska jag till Filip och vara där i alla fall tills på lördag. Jag tror minsann vi ska se några Harry Potter-filmer så att man inte är helt borta när man ser sjuan.. ;)

Nu ska jag vara glad över att det är fredag, och snart ska jag läsa lite av min engelska bok som vi ska ska recensera. Nog för att jag har läst det flera ggr på svenska, så egentligen behöver jag inte läsa, men lite engelska kan nog göra gott för mig!

Min bok!


Jag har en fundering...

..borde inte ljusaffärerna ha väldigt höga elräkningar?



Nya gardiner

Nu är gardinerna uppsatta! Visst blev det fint? Jag tycker att det blev myyycket bättre än det förra:D








Nya gardiner

Nu är gardinerna uppsatta! Visst blev det fint? Jag tycker att det blev myyycket bättre än det förra:D








Badkarsklack

Nu ska jag gå och ta mig ett mysigt bad och bara njuta. Sen ska jag fixa naglarna, och efter det göra mina läxor. Synd bara att jag inte har något bubbelskum till badet, det är så mysigt då! Det får jag ta och fixa!

Tänk om man hade en badkar som detta? Ja tack ;)

 


Rött och svart

Har fått en rejäl ökning i statistiken, vad roligt! Hoppas att ni stannar kvar nu;)

Det var längesen jag sminkade mig roligt, har mest bara varit kajal och mascara nu ett tag, men idag sminkade jag mig med färger, lite rött och svart. Färgerna kommer från min underbara 88palett.






Lady Gaga sminkningarna

Nu kommer bilderna från sminkkursen! Extremt, eller hur? Riktigt roligt, med tanke på att jag aldrig skulle sminka mig såhär i vanliga fall!

Varning för Kissie-färg haha! Jag vet inte vad som hände här riktigt!








Linn


Visst är hon duktig?:D


Lady Gaga tema

Ikväll på sminkkursen ska jag ha temat Lady Gaga, så det blir väl ganska extremt! Hur tror ni att vi kommer se ut sen?







Fryser!

Snart ska jag fara till jobbet. Är inte taggad alls, jag fryser så himla mycket och det tar så lång tid att cykla dit. Själv jobbet är nice, men just att fara dit känns jobbigt. Jag får runt 120 kr för att fara dit varje gång dock, den tanken får väl sporra mig! Även fast jag helst hade stannat hemma och myst under täcket... Aja, slut på gnäll.
Jag kan berätta att jag nyss skar mig på osthyveln!! Duktigt!



Stones

Haha så typiskt! Ser ni hårstrået på stenen längst till höger? Det kanske ni inte gör, men när man ser det så stör man sig nå sjukt, haha!


Gissa kändisen

Oj just ja! Gissa kändisen-tävlingen avslutades ju i fredags! Jag är lite vimsig haha.. Det hade jag helt glömt bort :P

Kändisen var ju så klart Rachel Bilson!



Vinnarna:

http://kakaombord.blogspot.com/

http://liinamj.blogg.se/

http://feliciasmeds.blogg.se/


Läppar

Tre tjejer som jag tycker har så sjukt snygga läppar är Angelina Jolie, Kenza och Scarlett Johansson. De är fylliga och alldeles perfekta. Jag är nöjd med mina egna läppar, men självklart skulle jag vilja ha lite fylligare. Inte som Kissie, absolut inte, men ungefär som de här tjejerna! Jag tycker att det se väldigt äkta ut, de ser inte ut som ankläppar alls. Men nu till frågan:

Har dessa tjejer gjort något med sina läppar, eller är de naturliga?






Fars dag!

Hejhopp! Idag är det fars dag, och en massa snö här uppe i Norrland. Otroligt hur mycket snö som kan falla på så kort tid. Kanske vädret insåg att det snart är jul? Det är ju faktiskt bara en månad och tio dagar kvar till julafton nu!
 Vad ska ni göra idag? Jag ska till farmor och farfar och äta middag, men före det så ska jag sätta upp nya gardiner! Jag tror att gardinerna gör rätt så mycket i ett rum. Men snart ska jag ju göra om helt, spännande!


Filmdags

Nu är pojkvännen här och vi ska se film, myys.


muckaru?


Spex

Jag känner att det behövs lite roliga bilder en torsdagkväll som denna, eller vad säger ni? Lite spex framför kameran passar perfekt idag! (Och lite som kompensation för sjukt lite bilder på mig, man vill ju se den som sitter bakom dataskärmen)

Älska min rosa morgonrock!






Armband

Nu håller jag på att sitta och skriva en låt, resultat kaaanske kommer senare..!

Kolla vilket fint armband jag fick låna av mamma förra veckan! Riktigt snyggt, jag skulle också vilja ha ett sånt.. Men jag kanske kan " långtidslåna " hahaha!;)


Dagen makeup

Inte så fin bild, med det duger! Jag hade bråttom imorse när jag skulle fota;)
Och ögonfransarna ser lagomt fuckade ut haha! Men detta börjar blir lite av en favorit, en grå-brun sotning som inte är alldeles för mörk!


Följer du nån serie?

Nu är pojkvännen här, eftersom vi båda är lediga idag. Vi har haft mysigt nu på morgonen och sen har vi ätit och sett inspelade avsnittet av Biggest Loser. Nu är det bara Kenza & Tyra Show och Pensionärsjävlar som jag har kvar att se ;)

Följer ni några speciella serier?:)



Alltså herreguuuud varför kan jag aldrig bli bra på bild? Det är som att kameran gör så att det blir sämre!:O Så himla surt. Den här bilden var typ den femtonde bilden jag tog, och så har jag redigerat den också, och den är ändå bara "okej". Jag behöver en duktig fotograaaaaf nuuu!


Lika som bär?

Är det bara jag, eller är Olga Isbelle från Ung och bortskämd och Dessie väldigt lika varandra?


Har varit och simmat idag

Idag har jag varit och simmat med Mikaela! Vi simmade 50 (!!!!) längder, och varje längd är 25 m, gissa om jag känner mig duktig!! Jag är typ förvånad över mig själv. Vi simmade alltså 1,2 km! Detta ska göras om, för det är ju sjukt bra träning att simma!:)


bild från när jag var och badade med min förra klass.


Müslitips

Jag måste bara tipsa er om den här müslin! Det är sjuuuukt god, jag kan typ sitta och äta den som godis, nästan! Jag äter den till frukost varje morgon. Ät den till fil, mjölk eller yoghurt, och skiva i banan eller liknande om du vill. Ett stort plus till att den är nyttig.





yummie!


Ung och bortskämd

Nu ska jag titta på första avsnittet av "Ung och bortskämd" som gick på svt klockan 20.00 idag. Jag missade ju det eftersom jag såg Top Model. Och jag har inspelat Biggest Loser Sverige.

Det är så himla dumt, att de enda tre programmen jag ser går samma dag och samma tid!! Lyckat där!


Jobbigt..!

Åhneeej, vet ni vad jag nyss råkade göra..?! Jag råkade se vem som kommer vinna Top Model som jag just nu tittar på. Åh vad jobbigt, känns ju inte så värt att se det nu.. Och inte hejade jag på henne heller. Gaah skiit. Men det är väl bara att fortsätta titta på... Suck.


sexy


Liten Viktoria

Haha kolla vad jag hittade när jag tittade i gamla fotoalbum på datorn! Haha så söt man kan vara!;) Kortet är från 2002, då var jag 8 år. Det är tyvärr de äldsta vi har på datorn, de äldre har vi i ett riktigt fotoalbum. Jag var grymt söt när jag var 2. Jag önskar att jag var lika söt nu haha!


Look


enkel make idag, eftersom jag har sminkkursen ikväll:D


hahaha men du! snygg naaanting !! hahaha


Check out my new bra

Jag har köpt en ny bh! Och jag älskar den! Var på tiden att jag köpte en vit spets, är inte det ett måste i varje kvinnas garderob? Känns som det. I så fall var jag lite sen med det haha. Den är riktigt söt, och jag får snyggare bröst i den, GILLA!

jätteBRA. Hahahahahahha, min humor alltså!





Kladdkakans dag, 7 november

Idag är det kladdkakans dag! Så nu har alla en ursäkt för att baka en jättegod kladdkaka!
Jag ska äta middag hos farmor och farfar snart, så det är ingen bra idé för mig att ställa mig och baka nu. Då kommer jag inte orka någon middag alls. Men ikväll blir det bakning!

Ska du äta eller baka kladdkaka idag?


Gissa kändisen

Nu kör vi en tävling! Gissa vem det är och vinn en länkning! Tävlingen avslutas på fredag.

Hoppas att jag inte har valt en för lätt kändis den här gången haha! Är fallet så, så byter jag kändis;)


Mina mått November

Nu har jag mätt mig igen! Ni som har läst min blogg ett tag vet att jag brukar göra det ibland. Det var meningen att det skulle bli en gång i månaden, men icket. Jag försöker även bemästra photoshop. Det går sådär. Så ni får ursäkta att jag har så oskarpa kanter, jag håller på att lära mig! Och ska jag försöka tills det är perfekt så blir det aldrig nån bild;) Ni får även ursäkta att jag inte har några tår idag.

Jag har inte förändrats så mycket sen i maj ser jag. Och mina mål är lagomt ouppnåerliga. Större bröst men mindre mage och lår? Ja, wish me good luck!

MINA MÅL:
Bröst:
95
Midja: 68
Rumpa: 94
Lår: 50
Överarm: 28



MINA MÅTT:
Byst
: 90
Midja: 70
Rumpa: 94
Lår: 55  (-2)
Vad: 34 (-2)
Överarm: 25  (-1)
Underarm: 23  (+1)



How about the movie

Nu har jag sett klart filmen. Den var ganska..vanlig. En typisk kärleksfilm tycker jag, den utmärker sig inte speciellt mycket. Den handlar om en tjej som vill ha barn men inte har nån kille, så hon gör provrörsbefruktning, och samma dag träffar hon honom med stort h. Lagomt förutsägbar film, men underhållande!

Filmen får ett plus för snygga skådisar!







Movietime!

Filmen jag ska se ikväll heter The back-up plan! Ni är förstår otroligt nyfikna på om den är bra eller inte. Jag återkommer.


Double


Que pensez-vous?


Grisar

Hejsan! Såg att jag hade fått mycket fler besökare nu! Hoppas ni stannar kvar;)
Jag har varit hos min älskling från onsdag till igår. Vi var med zebbe och madde och hade skitkul! Jag pratade mera än vad jag brukar också, go me! Jag kunde ha stannat där flera dagar till, men det ville jag inte.. Idag slaktar de sina grisar! Senast jag såg dom var de små och jättesöta, men igår var de skitstora, och plötsligt gör det inte så mycket längre att dom ska slaktas. Haha..


Men de här är en söt gris! Hade de såna här så skulle de inte få slakta dom för mig:]


Drake

Är hos min kära pojkvän nu, därav osocialiteten. Slänger upp en bild jag ritade för ett bra tag sen. Jag såg på en video på youtube med några kompisar där någon ritade en skitsnygg drake. Då sa de "alltså sådär kan man inte rita" Då kände jag att "joooho det kan man visst!" Och så gjorde jag det ;) den är naturligtvis inte lika snygg som originalet, men den funkar! Jag har ett grymt självförtroende och tror att jag klarar allt;)


Boda Borg!!

Helloo!! Nu är min kära pojkvän här, och snart ska vi fara med några kompisar på Boda Borg! Kommer blir riktigt roligt, jag är taggad här!;) Men unfortunately så har jag fått ont i knäna, så  mycket så att det är jobbigt att bara gå, och jag har ingen aning om vad det beror på. Men den är bara molande så den kan jag nog ignorera, för nu jävlar så ska vi ta mest stämplar på Boda Borg!!;)




LV bikini

Nu ska jag fara och bada! Och se hur många längder jag klarar av att simma ;)
Det blir andra gången jag använder min nya LVbikini, dock är den oäkta, men annars blir jag ju så ledsen om den skulle gå sönder;)


My watch

Nu beger jag mig till min mor, så det kommer kanske bli lite sämre uppdatering, men nån gång ska jag försöka skriva i alla fall! Puss!

Visst är den fin? Köpte den för 100 kr i Turkiet!:)







Kontakta mig: [email protected]