Julen

Förra året så brydde jag mig inte om julen. Jag orkade inte julpynta och jag tror inte ens vi hade någon julgran. Det här året känns allt annorlunda. Människor runt omkring mig har fått mig att faktiskt uppskatta det mysiga med julen. Så i år är jag fast bestämd vid att vi ska pynta hemma och att vi ska ha gran. Faktiskt så försökte jag igår sätta upp våran utebelysning på bron, helt själv. Det gick bra, men tyvärr så funkade den inte. Så jag ska fara och köpa en nån dag snart. För jag är fast bestämd vid att vi ska ha en utebelysning i år! Det är stor skillnad mot för förra året då det var jag som var den negativa, som inte orkade anstränga mig..

Ska fara och köpa en chokladkalender också, det bidrar mycket till min julkänsla!
Även fast det inte är nån snö så känner jag av lite julkänsla!

Är det nån av er som har fått julkänslor?





Ny profilbild på fejan

Fixade till sotningen och rouget med Photoshop. Man kan göra allt med PS!



Första advent

Är hos FIlip nu, och vi har julpyntat lite, satt upp utebelysning och ljus på granen som står ute. Fint blev det och lite julkänsla fick jag också. Synd bara att det inte är någon snö än..


Skellhell @ night

@ Fanny

Är hos Fanny nu, vi drar snart ner på stan för att käka på dallas!

Min gårkväll

Hängde med superfina Nadja! Vi fotade massor, tror det blev typ 400 bilder hehe..


22 november

Kom hem för ett tag sen efter att ha varit ute och kört bil. Fyfan. Det går inte bra alltså... Så är inte på så himla bra humör.. Allt blir bara kaos och jag har inte koll på nånting. Undrar om det ens blir körkort för mig...

Ska kolla igenom plugget lite snabbt bara, sen ska jag ta mig ett bad och smörja in mig i vaniljlotion, efter det är jag förmodligen på bättre humör!


Gröt till frukost

Vanligtvis så brukar jag äta fil och müsli till frukost, men jag kan äta flera portioner och ändå inte bli mätt. Men när jag har lite mer tid på morgonen så gör jag mig en tallrik gröt med farmors supergoda äppelmos ovanpå. Då håller jag mig mätt ända till lunchen, vilket är ovanligt för mig.
Det är jätteenkelt:
1 dl Havregryn + 2 dl vatten + 1 krm salt - in med tallriken i micron och värm nån minut.
På med äppelmos, sylt eller bär!



Snööööö


Zumba

Kom just hem från Zumbapasset som jag var och tränade med Astrid! Träffade även flera jag kände där, det är ju bra, eftersom jag har tänkt börja träna där! Då har man alltid nån att träna med = träningen blir av.

Zumba är en blandning och bland annat salsa och merengue, och båda dessa danser har jag dansat förut. Saknar salsan!! Älskar att röra på höfterna och bara skaka loss. Det var riktigt jobbigt och imorgon kommer jag att hälsa träningsvärken välkommen.

Min blåa sportbh är sjukt snygg.


Solnedgång




Lördagsmys

Såhär såg min lördagkväll ut (bara en dag försent skrivet haha) Var med brorsan och åt gurkstavar och morotsstavar med dip, och chips och choklad. Så mysigt! Vi toppade kvällen med att se Family Guy och sedan The Truman Show. Sjukt bra film för övrigt, någon som har sett den?


Konsert med Molly Sandén och Gladys del Pilar

Haha jag uppdaterar alltid flera dagar efter att något har hänt som jag vill skriva om. Det förlorar liksom sin poäng då.. hehe. Det här får bli sista gången som jag skriver vad jag gjorde i förrgår..! ;)

Hursomhelst då, i torsdags så hade vi konsert på skolan med afrikaner som var grymma. Molly Sandén och Gladys del Pilar var också där, hur duktiga som helst är dom på att sjunga!

Bilder av Fanny


Zumba på söndag

Har nyss bokat in mig på ett Zumba-pass på söndag! Platserna släpptes igår morse och jag har reservplats 21..Man måste vara ute snabbt och boka! Jag har ett 10-kort på Friskvårds, där jag har så mycket som 8 kvar på det, så nu före jul har jag tänkt använda upp dessa träningsgånger. Hej träningsvärk varje dag!


16 november

Har varit hemma sjuk idag.. Kände mig jätteyr på morgonen när jag vaknade och dessutom mådde jag illa, så jag kände att det inte var läge att fara till skolan idag. Nu mår jag däremot bättre, så jag har klätt på mig och gjort mig klar och så :) Ska ta itu med lite pluggande en stund, sen kommer Filip hit.


15 november

Såhär vackert var det när jag cyklade hem idag. Önskar bara att jag hade haft systemkameran med mig, eller i alla fall en digitalkamera, men det enda jag hade var mobilen..man tager vad man haver.
Nu ska jag plugga fram till 8...2,5 timma... Får se hur länge jag orkar! Men kl 9 är det i alla fall "Värsta pojkvänsakademin", och det ska jag se!


Den eldiga räven

Sitter och myser i min Ziperall ikväll! Brukar ta på mig den när jag tycker att det är kallt, och guuud så varm och skön den är! Ikväll hade jag tänkt plugga, men jag var så duktig imorse så jag tycker det räcker nu! Gjorde allt på listan förutom att spela gitarr, och det är jag nöjd med.

Ikväll har jag roat mig med att ladda ner och bli en härmed trogen användare av Firefox. Det är mycket bättre än Explorer om jag får säga det själv. Eller så är det bara att allt som är nytt är kul. Det får vi se.. Men än så länge gillar jag det, och man kan lätt ägna flera timmar åt att utforska den eldiga räven.




Ögongodis

Älskar att mötas av denna snygging det första jag gör när jag slår på datorn! Mums. Eric Winter är mannen på bilden, och vad han är känd för han jag ingen aning om, men snygg är han!!

14 november

Godmorgon! Har sovmorgon till halv 2 idag, men vaknade ändå runt halv 10, så jag tänkte göra lite nytta innan jag far till skolan!

Bädda om
Plocka ur och in i diskmaskinen
•Ringa transportstyrelsen och be om att få mitt körkort hemskickat
•Skriva en rapport(skolarbete)
•Spela lite gitarr

Och sängen har jag redan bäddat om med svart sidentyg, så mysigt! Har hört att det är bra att ha kudden i sådant material så att inte håret nöts så mycket!


Grattis pappa!

Halloj! Idag har jag varit med Emma Sj, vi hade en liten fotosession, så bilder på det kommer senare! Efter redigeringen vill säga;) Efter det åt vi hos farmor och farfar för att fira farfar på fars dag. Har ni firat idag?

Har fått låna min brors webkamera! Nu sparade jag lite slantar hehe.. Nu blir det enklare med bilden i bloggen då:D


Teneriffa

Lägger upp några bilder på mig från resan. De andra (har massor!) vill jag skydda med mitt namn på varje bild, och det tar lite tid, så de andra bilderna får komma senare!















Makeup by Mathilda

Idag har jag haft ett jobbigt kulturhistoriaprov som jag tror att det inte gick så bra på. Hoppade över flera frågor, vilket inte brukar hända i vanliga fall.. Efter skolan så for jag på stan med Mathilda, vi käkade på Dallas och sen så jag blev superfint sminkad av Mathilda! Ikväll är jag med Lovisa och vi ska väl hitta på nått kul!


Nya ringar

Köpte en del nya ringar i Teneriffa, tre av dessa för ca 60 sammanlagt, och 50 för ormringen.






Teneriffa i en vecka nu! ♥

Nu tar jag en veckas paus från bloggen, för idag drar jag till Teneriffa! Ska bli så otroligt härligt att få komma bort från denna kyla och bara slappa, bada och sola i en hel vecka! Jag är nästan avundsjuk på mig själv :D
Systemkameran ska med så förvänta er en massa fina bilder när jag kommer hem, ha det bra i veckan nu, för det ska jag ha!!♥

 
 

Blue Star – Oasis



Kontakta mig: [email protected]