Hejdå!

Nu far jag till Turkiet, ska bli skitskönt:D kommer kanske nån uppdatering där eftersom det är trådlös uppkoppling på rummet ;) då blir det ju från mobilen, så tyvärr utan bilder eftersom det inte går med mobilen:) men ni får ha det bra till vi hörs igen, puss! <3



Glass

Peanut Butter Cookie Dough

Den innehåller jordnötter, och jag tycker inte att den var god alls!
Inte vet jag om det var just jordnötterna, men jag gillade den inte speciellt mycket.
Samma sak med vanliga Ben & Jerry's. 2 av de 3 jag har smakat har varit äckliga.
Antingen så har jag bara smakat fel smaker eller så fattar jag helt enkelt inte vad alla andra tycker är så bra med just Ben & Jerrys.


Fast fin bild var det då iaf!;)


Nu har jag varit framme med saxen igen!

Och denna gången blev det ett par utsvängda jeans som fick ta smällen. Jag använde de inte för att jag kan inte ha utsvänga, känns alldeles för mycket 70tal. Och jag har inga trekvarts, så jag klippte bara av dom till under knäna.

♥ Först tog jag på mig byxorna och gjorde ett streck med en tuschpenna vart jag ville klippa.
♥ Sen tog jag av mig dom och klippte båda lagrena på samma gång.
- Och sen - klart! Hur enkelt som helst!











Sen så tycker jag att det är snyggare att ha dom uppvikta:)


Turkey nästa vecka!

Ska jag göra er lite mer avundsjuka? Jag ska till Turkiet nästa vecka, vad sägs om det? Och 4 dagar efter jag har kommit hem bär det iväg till Barcelona. Lyx. Och jag som bara har varit utomlands en gång ( Gran Canaria, 2006 ) ska nu utomlands två gånger efter varann.

Det blir till Alanya, turistort nr ett. Sol och bad hela veckan, och bara njuta av vädret som tyvärr aldrig infinner sig i Sverige. Känns kul att uppleva andra delar av världen, även fast det bara blir turistigt nu :)




Hemma

Nu är jag hemma från Piteå, det var naajs där. Känns mysko att fara norrut på semester men.. Söderut ska det vara, för Norrlands skitväder kan dra nånstans! Jag ska flytta härifrån så fort som jag bara kan! Nu bjuder jag på en massa bilder.








Hello Pite!

Nu kommer jag inte kunna skriva på en vecka tyvärr, för jag ska till Piteå! Inte lång semester, ca 8 mil norrut, men ändå ;)

Måndag till torsdag blir det att vara där med älsklingen, känns hur mysigt som helst. Vi har aldrig farit iväg nånstans ensamma och det här känns ändå som ett stort steg. Vi ska fara och handla tillsammans - vadå vuxenpoäng?!?!?! :O ;) Hur som helst, det känns skitbra!
Sen på torsdag kommer min familj, och Filip far.. Kommer kanske inte bli lika kul, men då slipper jag iaf betala maten själv. Och vissa avgifter kanske tillkommer...;)


Träning 11/7 v.27

Nu var det längesen jag tränade och det märktes nästan, för jag orkade typ ingenting idag! Vet inte om det var för att det var längesen eller för att jag var helt otaggad och trött. Jag ville bara hem och lägga mig i sängen.. Men lite körde jag i alla fall, och det var ju bra!

5 min Roddmaskin
1 x Allround
30 x Situps
15 x Pushups
10 min Trappmaskin
 


Better than nothing

Gitarrörhängen

Kolla vad jag fick av Filip idag! Har jag gullig pojkvän eller har jag :* jag älskar dig <3


Klipp i ditt linne!!

Nu har jag klippt i mina kläder igen! Denna gång i ett linne, som från början var alldeles för stort. Jag själv tycker att det vart ganska bra, med tänke på att jag aldrig kommer att använda det annars, om det var som det var innan. Så lika bra att göra nånting av det, man kan ändå inte förlora nått på det!


♥ Jag tog på mig linnet
♥ Ritade hur jag skulle klippa med en tuschpenna, men bara på framsidan!
♥ Tog av mig linnet och klippte där jag hade ritat, med både framsidan och baksidan i samma klipp


Tips:
Använd säkerhetsnålar om hålet blir för stort, eller är missformat, säkerhetsnålar är snyggt!
Matcha bäst med spetslinne under, då ser det inte så avklätt ut
♥ Du kan även matcha med höga shorts, det är riktigt snyggt, då linnet ser ut som en body! 

Lycka till och kom gärna med andra tips på hur man kan matcha!! :D









Inte så fint sådär, men desto finare på!






Stadsfesten

Igår var jag på ju på stadsfesten och såg bland annat Amanda Jenssen och Europe. Jag trodde att Europe sög, men de gjorde de inte. Jag menar, de var ju bas och högt ljud. Och rock. Då är det bra helt enkelt.
Amanda har bra låtar, men lite för mesig musik för min smak. Typ som Takida, fast Amanda är snyggare - och skolös.


Europe. Ser ni dem? Nej, men går man närmare blir man döv. Eller har en tråkig pöjk;)


Och så min nya tröja!!
Visst är den snygg?
Nog för att typ alla har en sån, men ändå..
Den är kaxig, uppkäftig och snygg. Precis som jag vill vara;)




Sönderklippta tights

Såg att ni gillade den lilla bilden på mina sönderklippta tights! Så nu kommer det ett helt inlägg om dem;)





1. Jag började med ett helt par vanliga svarta leggings eller tights, kalla det vad du vill.
Eftersom det var hål fram så valde jag att klippa på framsidan och inte på sidan.







2. Sen så är det bara att klippa!

Viktiga saker att tänka på:
Ha tightsen på dig när du klipper, då ser du hur det kommer att bli
♥Tänk på att hålen ska vara mittför varandra på båda benen
Klipp lite försiktigt från början, du kan alltid göra mera, men aldrig mindre


Lycka till!

Och här kommer två outfits med dessa, varav den nedre är dagens!




+




Parodi på Twilight

Haha vad tycks om denna då? Den verkar ganska så rolig, men det känns som om man borde se alla Twilightfilmerna före man ser den här.  Annars blir det nog så att man tänker på parodin varje gång, och det blir jobbigt;) men annars tror jag att det kan vara bra:D

Vad tror ni?:D




Jag ska till Barcelona!!

Den stora nyheten - jag ska till Barcelona i Spanien ! Det känns helt overkligt för mig. Jag har varit utomlands en gång, det var för 4 år sedan på Kanarieöarna. Ett riktigt turistställe. Men nu ska jag tills storstaden Barcelona! Där pratar dom katalonska och spanska, men inte mycket engelska. Jag har högstadieutbildning i spanska och mormor kan ingen spanska alls. Hur ska det här gå..? Blir att hårdplugga nu då, för i Augusti far jag!!!:D<3




Rubrik

Kass uppdatering, jag vet.. men det är faktiskt sommar nu, och jag har fullt upp varje dag. Har knappt en sekund att sätta mig vid datorn. Visst, jag kan ju bloggare såhär från mobilen, men då blir det inga bilder, hur tråkigt är inte det. Imorrn ska jag gå på bio och se eclipse med Emma s , på fredag ska jag på stadsfesten, och på lördag ska jag till pojkvännens kusin, hon fyller 25, grattis i förskott! Så det blir inte mycket tid till bloggen. På söndag förmodligen, får se om jag hinner nått innan, men förmodligen inte ;) när jag skriver nästa gång har jag en rolig nyhet att berätta..! Puss på er till dess!

Gårdagen hos Filip


I bussen


Visst är dom söta? haha sex små grisar som ligger och sover:] eller är det sju?


På midsommar sålde jag denna glass, och på slutet fanns det bara en kvar, en som jag så gärna ville ha. Och just när jag skulle lägga undan den för mig så kom det en tant som ville ha den.. Och jag klarade inte av att ljuga för en kund, så hon köpte den då.
Men nu fick jag äntligen en Summer Dream, eller som vissa sa, Summär kräm.


Min plutt hade lite svårt med gardinen. Den ville blåsa på honom.
Jag sa ju det.... ;)


Gott bröd



Vad tycks om min goda macka?

Den innehåller:

♥ Ljust bröd - Pågen subs
♥ Smör
♥ Ost
♥ Keso
♥ Feta ost
♥ Sallad


Vill du göra den nyttigare så ta främst bort feta osten, och byt ut brödet mot grovt bröd. Sen så behöver man ju inte ha smör och ost, det gör inte så stor skillnad på smaken:) Om man vill kan man lägga till grönsaker som tomat, gurka eller varför inte lite guacamole eller nån kiwiskiva?

Det går att göra vad som helst, exprimentera!:)

Bandit Rock i Skellefteå!

Nu finns radiokanalen Bandit Rock i Skellefteå!! Den finns på 106,7 och har ersatt Lugna Favoriter. Det tycker jag låter som ett bra byte, hur ofta lyssnar man på Lugna Favoriter ändå? Nä, nu är det riktig musik som gäller! Får bara hoppas att det inte blir asmycket Takida eller nån annan mesrock. Hårt ska det va.




Ahh, om de har Takida på en samlingsskiva bådar det inte gott..




Kontakta mig: [email protected]