Gott nytt år!

Nu har jag fixat mig i ca en timma, och nu är jag redo för nyårs!! Det blir att vara i Burträsk med några kompisar, och även bada badtunna! Tur att det inte är så himla kallt nu, bara runt -10 tror jag.

Försökte ta några bilder, men min mobilkamera är så himla dålig, det blir bara sämre och sämre. Skitkamera. Men ni ska få se min snygga outfit sen när jag har hittat en riktig kamera..

GOTT NYTT ÅR! :D


Ut och köra skoter!

Nu ska jag och älsklingen ut och köra skoter! Eller det lär ju bli han som kör, jag kan inte:] Och så är det så soligt ute nu, är man inne och märker att solen lyser in så tror man nästan att det är sommar! Det trodde jag när jag vaknade imorse, vilken skön känsla, jag blev så glad och pigg! När jag hade vaknat som en prinsessa i hans nya breda säng

Pepparkaka

Haha kolla vilken gullig pepparkaka jag fick av Filip, haha han är så söt


Clean Startkit från Dermalogica

Det här är alltså ansiktsprodukterna som jag har börjat använda nu. De är anpassade för ungdomar. Det känns så fräscht att ha ett helt kit som passar min hud, och allt är nytt och bra. Det blir lite mera ordning på allting, och jag har kastat alla andra gamla restprodukter. Hade nån skitgammal som gick ut typ 2004...inte okej..inte konstigt att min hy blev förstörd!

Men det som händer när man byter hudvårdsserie är att huden måste vänja om sig, och den första månaden ungefär, då kan man uppleva att problemen är ännu värre. Men det är bara att härda ut, för sen blir det bättre :)

 

 



Vill man vara fin så får man lida pin

Ansiktsbehandlingen var riktigt härligt.. eller ja, mest härligt att få den gjord kanske. Nu är ansiktet så mycket finare, mycket mindre pormaskar! Allt var skönt och behagligt i början, då hon smorde in mig och så. Och sen började hon klämma pormaskar...fyfasen vad ont det gjorde. Har lust att säga "det där ska jag aldrig göra om igen" , men the fact is att det ska jag. Vill man vara fin får man lida pin som det heter! Smärtan är helt klart värd det.

Nu är ansiktet rött och svullet, men det är då väldigt lent! Blir väl bättre imorgon. Sen ska jag visa er mina superprodukter!!

Ansiktsbehandling

Nu ska jag iväg och göra en efterlängtad ansiktsbehandling på EGO. Från och med nu ska jag få en fin hy, jag ser detta som en nystart ♥






Ska måla om imorgon

Nu håller jag på att städa mitt rum på smågrejer. Eller nja..städa var väl att ta i, jag gömmer de bara på andra ställen. Jag ska ju nämligen måla om i mitt rum imorgon. Min fondvägg ska bli svart istället för blå. Och jag tror det kommer bli jättebra. Jag kommer även att sätta upp lite foton på väggen, som ett collage, bilder på saker jag vill komma ihåg och människor jag tycker om. Åhh jag längtar!!

Jag målar om imorgon, så det blir inte mycket bloggande då, eftersom datorn ska kopplas ur och allting. Får se när jag skriver sen, men i alla fall på onsdag :)  ha det bra tills dess, puss!

Dagens shopping

Shoppingen kommer här! Blev ingen klänning för jag hittade ingen, och ingen nudefärgad tröja som jag hade kollat ut, för den fanns bara kvar i L. Tycker de jämt är så..

Men nu har jag då alla skor jag behöver och kan vilja ha!!


Vitbeige enkel tröja, HM


Svart skjorta, HM


Åhléns


27 december

Nu drar jag till stan för shopping!! Blir bland annat att köpa skor, tröjor, nån present, och en klänning kanske. Ni får se när jag kommer hem! Puss

Lite godisbilder från igår:






No matter what they take from me, they can't take away my dignity


Julafton nr 2

Nu har jag fått öppna presenter hos mamma också, så nu har jag allt jag vill ha och lite till :P


Volumini
Nagellackblåsare
Glee-box
Underställ för killar,hahah, ska bytas
Biokort
Kicks presentkort
Touchscreen-vantar
Styrketräningsbok
Faktakalender




Så söööt!


Skinnbyxorna

Idag har jag på mig mina supersnygga skinnbyxor! Dom sitter helt perfekt, väldigt bra för att vara beställda:) Ser lite mysko ut på bilderna, men jag lovade ju att visa hur de ser ut på!:)




Välkomna!

Alltså.. det här är helt insane!! 1920 läsare på en dag! Vad roligt! Jag hoppas att ni stannar kvar. Säg nått jag ska skriva om så gör jag det:) Känns ju ganska mycket roligare att skriva nu när folk läser. Puss på er!


Karate Kid

Ikväll har jag sett den nya Karate Kid. Det är verkligen hur bra som helst!!
Den frammanade alla känslor - sorg, glädje, tacksamhet, visdom..  nä jag vet inte riktigt, det går som inte förklara. Men den träffade mig och jag känner att jag har lärt mig nåt av den. Det var riktigt bra grejer som sas i den!
Och så är det ju superduktiga skådespelare: Jackie Chan, har han ens gjort nåt dåligt?
Och Jayden Smith, ett av underbarnen till Will Smith.


SE DEN!



Planer för veckan

Insåg nu att jag inte har gjort ett skit idag. Jag har bara suttit vid datorn, hela dagen. Och det var det jag trodde. Det var nästan så att jag inte längtade till jullovet, jag sa " men då har jag ju ingenting att göra? " Lagomt tragiskt. Men det är bara idag. Det får bara vara idag. Nu ska jag planera så att jag har roliga grejer att göra varje dag. Hör här:

Söndag: Julfirande hos mamma
Måndag: Shopping och fika hos kusinerna
Tisdag: Börja måla om i mitt rum
Onsdag: Fortsätta måla om, sen fara till Filip
Torsdag: Hos Filip
Fredag: Nyårsfirande @Filip


Det var inte så dumt va? Nu har jag plans for 6 days :)


Look of yesterday

Åh jag älskar dagen efter jul! Då brukar jag bara vara hemma och slappa och leka med julklapparna. Nu fick jag ju inte så mycket som man kan leka med, så jag får leka med brorsans nya trummor istället haha ;)


Såhär såg jag ut igår på den traditionella julpromenaden... Lägger inte upp bilderna jag tog innan. Men håret superlockigt så såg jag nästan äckligt söt ut. Och det gillar vi inte.





och så pussbilden såklart!!


Veckans blogg

Nu ser jag att jag har fått massa nya besökare!! Tack och vad roligt att ni tittar in!:)
Jag tycker att vi kör en veckans blogg, då 5 st vinner en länkning i min blogg! Tävlingen avslutas på nyårsafton, 00.00 ;)




Julklappar

Hej! Hade ni en bra julafton igår?:D
min var perfekt! Och jag fick allt jag önskade mig förutom en grej, men jag ska fira jul med mamma och hennes sida imorgon så då blir det förmodligen en massa fler grejer. Men det här får bli.."Julklappar version 1" ;)



1. Underställ
2. Hudprodukter från EGO
3. Presentkort på ansiktsbehandling på EGO
4. Tidning från The Body Shop
5. Hårinpackning
6. Pengar
7. Helårsprenumeration på SOLO
8. Presentkort på möbler till mitt rum (byrå, säng)
9. Body Lotion Jordgubbe
10. Sadelskydd
11. Örhängen
12. Sockar med gulliga tryck under
13. Matta


GOD JUL! ♥


Juligt nagellack

Den perfekt röda färgen, lite glittrig är den, men det syns inte så mycket.




och så ett fint hjärta på tummen!


Bildmontage

Sitter och målar naglarna nu, ni ska få se sen.

Gjorde den här för ett tag sen, vad tycks? Ser ni vilka tre bilder som finns i den?


Klackar

Har trippat omkring ett tag i mina, enligt mig, jättehöga klackar. Och jag kan fortfarande inte gå i dom.. (A) Jag menar, om jag ska ha dom på nyårs eller nått så måste jag ju kunna gå i dom.. Vi får väl se ;)

12,5 cm mäter dom!


Blondinbella och pengar

Jag tillhör de som nästan aldrig har läst Blondinbellas blogg. Jag fick upp ögonen för henne först när hon var med i BellaTyra Show. Gillade henne sådär, jag tyckte att hon pratade lite jobbigt och var som...allmänt jobbig! Men nu läser man ju överallt om hur mycket hon har hunnit med för att vara så pass ung. Hon har ju en karriär som många kan drömma om och är riktigt framgångsrik. Jag vet inte riktigt vad hon tjänar och så, men jag läste i alla fall att hon drar in en miljon på bloggen per år! Tänk om man kunde bli så framgångsrik.. men...


...Citat från Kissie:

"För som jag sagt förut bestämmer man själv om man vill vara rik eller fattig"


Och det stämmer. Jag vill bli rik och framgångsrik, och det ska jag! Inget kan hindra mig, för det är jag som bestämmer hur mitt liv ska se ut. Vill jag leva hela mitt liv och inte kunna köpa vad jag vill, bo vart och hur jag vill? Nej. Och då ska det inte blir så heller. Jag kan bara jag vill.




 


Lagom surt

De här såg jag nu när jag var in och kollade, men Filip var tvungen att betala fullt pris för att han beställde för så länge sedan, lagomt surt !! Tur att det inte var jag som betalade;)


Skinnbrallor!

Nu har jag och Filip haft våran lilla julafton här, och jag är så glad! Jag fick det jag önskade mig näst mest av allting - Skinnbyxor!!! Jag blev verkligen förvånad, för det trodde jag inte att jag skulle få av honom! Dom satt som ett smäck.

Men det roligaste är ju att jag glider så bra med dom, hahah!


21 december

Godmorgon sötnosar!
Vad gör ni idag, såhär tre dagar före jul?

Jag ska bara äta nu, sen ska jag ta bussen till skolan. Har skola till 14.40 men jag hoppas få sluta lite tidigare, kom igeeen det är ju sista dagen? :] Och sen blir det stan och efter det far jag till Filip och stannar där till imorgon :D






Snygga människor i TV

Ikväll blev det tittande på Ung och Bortskämd, och what can I say? Jag älskar att titta på snygga människor!!
När jag väljer vilka jag tycker ska vara kvar i såna här program, så blir det på en gång de snyggaste!
Det är klart att man vill titta på snygga människor när man ser tv.
Jag själv får även inspiration av snygga tjejer.

Karolina


Tim-Joel


SOLOmys!

Ikväll blir det bara mys för mig! Nu är ju jobbet slut för terminen. Synd att jag inte får in pengar, men ändå väldigt skönt att slippa fara iväg. Det blir mys med min SOLOtidning hela kvällen tror jag minsann!

Vad gör alla ni sötnosar ikväll?:)


Snygga Jessica Alba!


Monki



Kollade runt lite på nätet och hittade dessa tröjor! Jag tycker att de är jättefina - enkla men ändå snygga! Men det skulle vara ännu snyggare med bröstficka.
Jag skulle kunna köpa den svarta och den vita på en gång, men den grönbruna färgen är jag mer tveksam till, jag har aldrig ägt ett plagg med den färgen.

180 kr kostar de.

Vad tycker du om tröjorna? Skulle du kunna köpa dom?


Winter wonderland?

På hemvägen idag höll jag seriöst på att frysa ihjäl..! Låren stack som nålar av kylan och händerna och öronen var stelfrusna och jag hade ingen känsel i rumpan. När jag hade kommit in så fick jag som stora knölar på kroppen som kliade och sved. Låter helt sjukt, och det var de också.
 Jag fick typ värsta panikattacken och började gråta, vet inte om det var för att jag var rädd eller för att det gjorde så ont.. Men de var inge kul.. Efter att ha tinat upp i badkaret i ett bra tag så var det bra igen, och det är jag glad över.

Jag har delvis mig själv att skylla, då jag inte hade nånting under byxorna, inga långkallingar eller nått. Men tro mig, jag cyklar inte mer i vinter. I alla fall inte till och från skolan..


Vinterbild som togs i februari, haha jag har lust att säga att det var februari förra året, men det stämmer ju inte...än.
Här sken solen, vilket den inte gjorde idag. Det ser betydligt härligare ut än vad det är.


Au naturel

Au naturel look idag. Beror mestadels på att jag hade bråttom imorse..
Men jag gillar det på sätt och vis! Jag är ju självklart ovan vid att se mig såhär, för det vet ni ju att det är ovanligt. Men ändå, jag har pyttelite foundation på mig, bara runt näsan, mascara och ifyllda ögonbryn.
Jag har verkligen fin hy!
I alla fall om jag jämför med förr, och det är de jag gör. Jag behöver egentligen inte mera smink än såhär för att se bra ut, och det känns skitbra. Vill jag ha lite smink nångång så vet jag att det funkar!

Fast det är dags att plocka brynen ser jag!

Fikabilder

Idag har jag varit hos mammas kompis och fikat. Riktigt mysigt, och gott fika! Lite för sött för mig, jag är inget kakmonster om jag säger så. Men det var hembakat också, det är duktigt gjort att göra så fint fika haha!
Blev även lite Wii-spelande, men det kommer inga bilder på det, för jag kollade på dom och insåg att man inte ser skillnad på min hud och på mitt vita linne... Hej brunutansol!

polkagristårta!!
åh polka är ju verkligen min favoritglassort över allt annat !


Give me a kiss


18 december

Hej på er! Nu var det ett tag sen jag skrev sist. Men som sagt, datorerna hos mamma har antingen jättesmå skärmar (och det klarar jag verkligen inte av) eller så är de långsamma. Men nu håller vi på att rensa upp datorn, så förhoppningsvis så ska det bli mer bloggande då jag är här också. Speciellt nu när vi har systemkamera också!

Idag har jag varit på 360 och gymmat. Jag var där ett bra tag, kanske 1½ timme. Man måste ju passa på när man är på stans dyraste gym...hehe. Tog verkligen i jättemycket, så jag är inte förvånad om jag har en grym träningsvärk imorgon.

Ikväll blir det förmodligen ansiktsmask ch avkoppling.

Och bilder kommer senare, vågar inte ta nån bild nu när datorn har fullt upp med säkerhetskopiering..

Lucia is over!!!

Hej, nu är jag hemma igen, och jag är sjuuukt trött. Fattar ni vilken skön känsla att bara slänga glittret och ljuset i soptunnan och sen bara gå därifrån. Jag är med andra ord glad över att det över, och nu är det ett helt år kvar till nästa gång! Nu blir det godnatt för mig och så hörs vi imorgon! Puss

Systemkamera!!! ♥♥

Hej! Nu sitter jag hos mamma och testar hennes nya systemkamera! Jag är käääär! Gissa hur mycket jag kommer fota nu - och hur många kort det kommer bli på mig! Åh så roligt:D
synd bara att jag ska va så risig nu då, måste fixa mig :D Guuuuud jag är så glad!!


Ge en komplimang varje dag och få fler leenden

Jag ska börja med att varje dag ge en komplimang till någon! Alla är värda att höra någonting bra om sig själva, och man ska ju dessutom vara som man vill att andra ska vara mot en själv.
Och då får man förmodligen något gott tillbaka!

Om man inte skulle få det så är ju inte skada skedd, vem gillar inte komplimanger?
Och vem gillar inte personer som är snälla och sprider glädje?

Så antar du utmaningen att ge minst en komplimang till någon varje dag? :D



Skridskoåkning

Hejhej! Nu har vi varit och åkt skridskor! Eller ja..jag har mest ramlat haha! Ska bli intressant att se hur många blåmärken jag har imorgon hehe..

Men det allra bästa var ju när vi skulle gå därifrån. Vi skulle gå över en väg och då kom det precis en bil, så jag tog tag i Filip och sa "vänta!". Och vi stod i en nerförsbacke, så precis när jag tog tag i honom så halkade jag och blev liggandes på marken. Och det gjorde inte ett dugg ont. Så jag har en sanning. Is är hårdare än asfalt. :D

Ingen av oss vågade ta med mobilen för att ta kort tyvärr :( så det blir egobild som jag tog tidigare idag:D


Nu kanske det syns mera att jag har klippt till luggen?:)


15 december

Godmorgon!

Nu drar jag till skolan för att ha idrott - jag är redan ombytt! Sen blir det ganska kort dag, och efter det förhoppningsvis skridskor med älsklingen. Om det inte är för kallt.

Ser ni förresten att jag har klippt mig?:D


Operation Skönhet

Kollar på Operation Skönhet nu som går på 5:an. Och det öppnar ögonen. Jag tror att flera blir avskräckta av att operera sig när de ser något sånt här. Det är kvinnor som ångrar att de gjorde operationerna för att de blev misslyckande. Men oftast går det ju inte ändra på. Är det en misslyckad operation så får man oftast se ut så hela livet.

Visste du att...

• I 1 av 250 fall uppstår komplikationer
• Dödsrisken är 1 av 100 000






Take me back to it

Åh, jag saknar tiden då det såg ut såhär..! Jag gillar den här bilden skarpt! Den är tagen två dagar efter skolavslutningen, då jag gick ut nian. Jag saknar inte nian ett skit, men däremot sommaren. Speciellt när det är -24 och håret fryser fast i halsduken... Kan inte tiden bara gå lite fortare fram till sommaren?

Någon som håller med mig?


Inga fler fulbilder - fler snygga bilder!

Oh shit. Kollar igenom min blogg nu och ser att det knappt är någon bild på mig!! Det måste ändras, det är ju trots allt personen man vill kolla på. Eller är det bara jag? Hur kul är min blogg nu egentligen, bara en massa foton. Visst, det är ju fint kanske, men inte så kul att se på. De ska vara egopics!:D
Men just nu är jag inne i en fulperiod, men jag ska försöka komma ur den så att det blir lite roligare. För jag har inte tänkt lägga ut foton där jag inte känner mig snygg. Man ska ju visa upp sin bästa sida ju:)

Men nu vill jag höra vad du vill att jag ska skriva om!

Ska det vara mer smink, mer egobilder, mer foton, mer träning eller vad säger ni?

Säg nånting så skriver jag förmodligen om det!:D och ingen kommentar är för dum, kom igen nu:D



Så inga fler fulbilder!!!


Jag virkar (!)

Dom senaste dagarna har jag bara känt att jag vill virka! Förr gillade jag sånt, men jag är verkligen ingen hantverkstjej som sitter och pysslar på. Men nu känner jag bara att mina fingrar kliar. Jag måste stilla begäret! Det har gått så långt så att jag har drömt om det till och med.. haha läskigt!

Det här har jag gjort på två kvällar! Ska bli en julklapp till farmor och farfar, jag menar, vilken farmor och farfar vill inte ha en egengjord grytlapp av sitt barnbarn? Precis.





Lite ojämnt och så, men visst är det fint ändå?;)


La guitara

Sitter och spelar gitarr nu, helt frivilligt. Men det går bättre då man slipper spela läxan hela tiden, hur kul är det..? Mycket roligare att spela nått annat!
Håller på att spela in min låt nu på datorn, sjunga och spela till. Snart så sitter det!


Vad säger ni? Ska jag lägga upp det på bloggen när jag är färdig?


Ska jag färga själv?

Lauren Conrad har så förbannat snygg färg på håret! Vill haa!!

Senast jag var hos frisören så sa hon ju att jag kanske skulle få vara hårmodell, fast på mina villkor och gratis (wohoo) och då göra håret ännu ljusare. Men hon var inte säker på om det skulle bli, och jag är lite osäker, ska jag vänta på proffshjälp som kanske inte kommer, eller ska jag färga själv? Jag kan inte bestämma mig..


Nån av de här färgerna skulle sitta fint!!




Lucia

Idag är det lucia och vi som går på musik har lussat för hela skolan idag. Jag har ont i fötterna och huvudet. Men bra lät det, tänk dig 96 st som gillar att sjunga. Då blir det riktigt bra. Och riktigt skönt att få sluta efter lunch också! På torsdag är det två föreställningar till, så än är det inte över, men i alla fall över för idag :)


you light up my heart


Består mitt liv av läxor..?

Gaaah inte okej! Jag har inget att göra..! Första gången på länge som jag inte har läxor, och då har jag inget att göra? Betyder det att mitt liv i stort sett består av läxor? Hjälp..

Jag kan visa en bild som jag redigerade idag. Tänk vad lite redigering kan göra, bilden blir ju genast finare!
Fast dock så stavar jag mitt namn med K, inte C. Fick den här stenen på en bordsplacering på ett bröllop!




Smsvantar

"Fryser du om händerna när du skickar sms på vinter, det behöver du inte göra längre med våra specialvantar. Designade för att funka på de flesta touchskärmar."

Haha vilken rolig idé! Men för min del skulle det faktiskt behövas, det skulle vara praktiskt att slippa förfrysa händerna.



Tredje advent idag

Hej på er! Hur har ni det idag?
Jag känner att jag har fått en helg att vila ut på, så skönt. Det behövde jag. För första gången på jättelänge så har jag så lite läxor så att jag redan är klar med dem! Det händer inte ofta!

Eftersom det är tredje advent idag så får adventsstjärnor pryda bloggen idag. Nästa fredag är det julafton!




11 december

Igår hade jag körövning från 9 till 4. Det var sådär lagomt drygt.. Jag var så sjukt trött när jag kom hem, och är det fortfarande;)

Idag är jag med Filip, som vanligt varje helg haha(A) Och imorgon ska vi åka skridskor, det kommer bli mysigt på nått sätt. Det är roligt att hitta på nått tillsammans, nått som man inte brukar göra.


Första lyckade pussbilden på 15 månader!! (Y)


Fransk manikyr

Har målat fransk manikyr och det tog..få se nu..hela kvällen. Kul..! Hade ju tänkt göra nått mera men. Jag såg ett avsnitt av Kenza&Tyra Show medans!

Håller ni inte med om att det här var hyfsat för en första gång??




Look of today

Ja, nu har jag då haft jazzprovet. Det gick faktiskt ganska bra! Jag missade bara en ynka låttitel på en låt, och jag tror de bara var 1,5 poäng extra, så det gör inte så mycket.
På teoridelen gick det också ganska bra, gissade på en del.
Men det känns så sjukt skönt att det är över nu!! Det här är första kvällen på länge jag har tid till att göra vad jag vill.
Den enda läxa jag har nu är gitarr, och den har jag redan gjort. Så ikväll ska jag bara njuta. Så skönt.


Två jazzlåtar inför provet

Hej! Nu sitter jag i skolans datasal och pluggar. Gör lite matte och så pluggar jag lite inför jazzprovet som jag har senare idag. Lägger upp några låtar här. Den översta är Fusion - Weather Report med låten Birdland. Det är den låten jag tycker är bäst av alla dom vi har. Om man jämför med alla andra så förstår man vad jag menar.

Den undre är Chicagojazz. Louis Armstrong med låten West end Blues.

Jag skriver det bara för att jag kan,haha! ;)




Myströja ♥

Idag när jag cyklade hem så stack kylan som nålar i benen. Och jag tog ut handen ur vanten i kanske 10 sekunder, och då tappade jag nästan känseln och rörelseförmågan i handen. Helt sjukt! Fick knappt upp dörren! Så när jag kom hem så kollade jag tempen. -24 grader!! Galet...

Så ikväll har jag myst med pojkvännen i min varma mysiga fodrade tröja




Hairspray

Igår köpte jag ett nytt hårspray. Jag har redan ett litet, men det är i väskan för att användas som pepparspray! Som tjej är det typ ett måste..
I alla fall, jag köpte det på Hair Style, på samma ställe som jag färgade håret. Och jag tar tillbaka allt dumt som jag sa om dom, dom är jättebra tycker jag! Och väldigt kunniga. Men jag sörjer fortfarande min tröja lite grann...

Det kostade runt 60 kr. Jag minns inte exakta priset:)


Dagens make up

Står och sminkar mig nu samtidigt som jag pluggar på jazz, har ju prov imorgon.. Det är ganska svårt kan jag tala om! Speciellt när man inte är intresserad alls. Men jag ska nog klara det!

Ni ska få höra lite av min läxa sen;)


Blev lite utav en sotning idag!




Nya skor

Mina nya skor! Visst är dom snygga?!! Jag älskar dom redan, och längtar tills jag ska använda dom!
Jag kanske är lite sen ute, jag menar, alla har ju redan såna här, men so what? Jag brukar vara så, lite seg med det mesta;)
Älskar nitarna!




Det syns vad jag gillar för sorts skor haha!
Men nu har jag ett par på sommaren och ett par på vintern :D

Dessa köpte jag i somras!


Dagens outfit

Hej! Idag har jag varit på stan och köpt en del grejer, några kommer upp på bloggen senare, och vissa är hemliga.. ;)

Det var sjukt längesen ni fick se en dagens outfit! Men jag kände att idag passade det bra, annars så brukar jag ju ha så tråkiga kläder på mig. Men tröjan jag har idag, gillas starkt! Tro det eller ej, men den är köpt på Ica Maxi! Och byxorna är från Cubus.



Första bilden jag tog blev bloggbar!! Har aldrig hänt!


6 dec

Godmorgon!
Hatar förövrigt när folk säger så till mig, men i text går det bra.

Hur mår ni en måndag som denna? Jag mår fint, har sovmorgon och bara tre lektioner, sen jobba = pengar!


Busig Viktoria!
Är sjukt olik  mig på bilden;)


Chokladkalender

Jag var på Ica med mamma och den enda chokladkalendern som jag skulle få var denna. Skulle jag ha nån annan så var jag tvungen att köpa själv. Inte så svårt val. Är man snål sparsam så är man! ;)
Men spela roll, så länge jag får choklad är jag nöjd:D


Fondue

Idag har jag provat en ny maträtt! Fondue. I början väntade jag lite grann för att se hur man gjorde, men det var inte så svårt. Riktigt gott, och jätteroligt! Nästan så att man fortsätter även fast man är proppmätt;)

Vi doppade även frukt i choklad till efterrätt, yummie!


Rolig kommentar

Haha kolla vilken rolig kommentar jag fick på bloggen för några dagar sen. Jag kollade upp IPnumret, och fick reda på att personen bor i Göteborg. Men ja, roligt att folk därnere läser min blogg med!




Bil

Jag sa att det var en limousine. Filip sa att den bara var lång. Skit också.


Cider hos frisören

I onsdags var jag hos frissan och fixade håret igen. Och nu blev det jättebra. Nu är hela håret samma färg, och inte grönt i botten som det var innan. Så nu är jag nöjd! Jag tar tillbaka det jag sa om frisören förra gången, hon var duktigt ju! Fast jag sörjer fortfarande tröjan..

Ett stort plus var ju fikat jag fick. Cider, After Eight och skumtomte <3


3 December

Är hos pojkvännen nu! Blir inga roliga bilder, men imorrn ska jag orka lägga upp lite bilder! Nu blir det väl film och mys hoppas jag. Ha en bra fredagkväll!

Haha en bild jag ritade för längesen, då jag var svarthårig! Inte för att det var så längesen jag var svarthårig, men jag ritade bilden för längesen;) Löshåret är gone nu.

Termins

Hej! Är på skolan nu, har just haft terminsuppspelning. Det betyder att jag har sjungt en låt för några musiklärare. Var jättenervös innan, men det gick bra! Jag darrade på rösten för att jag var nervös,så där fick jag lite vibrato på köpet haha!;) FÖrövrigt så är jag hos mamma, så det blir inte så mycket skrivande!



Kontakta mig: [email protected]