GOTT NYTT ÅR!



Jag förstår mig inte på mina ögon som byter färg hela tiden!




Med andra ord

Kom just hem från Ante, där jag har varit med Emma, Ante och Filip! Vi lagade och åt tacos och spelade sen Med andra ord, skitkul kväll har jag haft med många skratt! Med det blev en del fails också..

Vem är kronprinsessan gift med?
Ante: Kungen!

Vad är Ariel för något?
Filip: En sjöhona!

Haha och Emma hade inga fails, bara smarta svar;) Nej nu ska jag tvätta bort sminket och sedan bädda ner mig och se Paradise Hotel, love!


En överexponerad jävel :D

Emma ♥



Cleaning

Ännu en hemmadag idag. Men det är ändå skönt att bara vara hemma helt själv under lovet i några dagar och bara ta det lugnt och inte känna några måsten. Fast lugnt och lugnt...när jag är hemma och har tråkigt så städar jag hehe..
Så nu är vardagsrummet storstädat och skurat, likaså köket och hallen. Och toan, där jag också har rensat toaskåpet sim tog nästan 1,5 timme. Nu får jag se till att ta mig ut och göra nånting de dagar som är kvar, för rent och fint får det ju inte bli här hemma heller!



gilla vårat snygga badlakan!

LOVE

Har legat och läst i min fotobok som jag fick igår. En sjukt bra bok, man lär sig mycket och får inspiration! Detta plus lite annat blev resultatet när jag inspirerades!



Julklappar

Tänkte visa upp vad jag fick denna jul!
Allt detta + gymkort, årskort surf till mobilen och pengar! :D

Tack så jättemycket för allt!




Julafton 2011




GOD JUL



Dagens outfit


Skjorta - HM
Jeans - Turkiet

Julkonsert

Hejsan! Kom hem från skolan för ett litet tag sen. Vi hade julkonsert ikväll! Jag och 4 andra tjejer sjöng Winter Song av Sarah Dawn Finer. Nu blir det sängen!



19 december

Idag var jag på skolan även fast jag är förkyld.. vi skulle repa inför konserten imorgon och det gick väl sådär att sjunga med förkylningen... Och sen skulle jag köpa en julklapp till babe men hade slut pengar på kortet, är inte det typiskt? Nej idag är bara ingen toppendag. Uuh känner mig bara allmänt otaggad. Ska förbi Emma snart och hon kan förhoppningsvis få mig glad! <3
Sen så ska jag dricka lite blifriskte och lägga mig tidigt. Känner att det behövs.


4:e advent

Hejsan! Igår var jag på på impulsbio med Sara, och vi såg Breaking Dawn. Filmen var jättebra, och det var kul att bara fara ner till stan en kvart före filmen började och köpa biljetter där. Istället för att planera och boka allt långt i förväg. Kul att göra på ett sätt jag annars inte brukar!:)

Idag är det ju 4:e advent, julafton om sex dagar?! Helt sinnes.. Har inte köpt alla julklappar än, det måste fixas i veckan!

Bjuder även på en bild på vårat luciatåg i fredags, fotad av min pappa.




Bli frisk med Solo

Detta är vad som mötte mig när jag gick upp. Härligt! Nu ska jag bli frisk från förkylningen så att jag kan sjunga på tisdag och läsa lite solo medans, najsnajs! Nu blir det att plugga lite, sista plugget före lovet, nu kör vi!

This one is for you


Jag kommer aldrig att glömma dig♥

Live laugh love

Aah så lycklig just nu! Har velat ha ett fotocollage på väggen ända sen början av året, typ 10 små foton med svarta ramar, men jag ville inte borra en massa hål i väggen om jag skulle ångra mig sen.. Så jag skrev upp som ett av mina mål för 2011 att jag skulle fixa det där fotocollaget.

Jag gick in på Partaj i veckan, och helt plötsligt så uppenbarade den sig där rakt framför mig! Och kostade bara 170 kr!! Ingen tvekan där inte :D är så himla skönt att hitta något som man har letat i ett år!

Och så var ju det där i mitten så sjukt fint!! Jag ska skriva ut egna bilder och sätta in i ramarna och sen ska den få sitta där på väggen och göra mig lika lycklig varje dag som jag har varit hittills sen jag köpte den!


Lucia 13 december

Nu drar jag till farmor och farfar för att äta lite god middag, och sedan bär det av vidare mot Emma där jag ska spendera kvällen och natten! :) Ha en trevlig kväll!




jag har en bra dag idag!

Lucia - make up

Dagen till ära ville jag vara lite finare än vanligt, så det blev lite ögonskugga. Brunt är underskattat! Det är diskret men gör ändå stor skillnad! Plattade håret också, vilket jag inte brukar göra, jag brukar knappt fixa det.. Men nu när det inte är så himla slitet längre så kanske jag kan börja fixa det igen! Fint hår=jag känner mig snygg=jag blir mer framåt och gladare!


hahahah så fult med en tappat ögonfrans som jag inte såg när jag tog kortet...


Luciafotografering

Har nyss varit på min lillebrors luciaföreställning. Hade med mig kameran och försökte fota lite grann, men det gick inte så bra. Satt typ längst bak så det var bara en massa huvuden ivägen.. Dessutom så gick det inte så bra med inställningarna, men man lär sig ju av att försöka!




Städning av rummet

Det här var det jag sysslade med igår..rolig söndag! Nja, men ändå ganska skönt att bara vara hemma, och så skönt när det är städat och fräscht! Skrivbordet, min vita hylla och bokhyllan är dock fortfarande kaos. Men det tar jag nån annan dag!

Före och efter


Söndag

Idag är det söndag och jag vaknade utvilad klockan 12, hur skönt som helst. Åt lite grann och gick sen ut och fotade innan solen skulle gå ner, och några fina vinterbilder tror jag att jag lyckades med!












Avbokat gruppass

Hade bokat ett gruppass idag, kombinerad Bodypump och cykel som sammanlagt ska hålla på i 90 minuter. Men jag avbokade det, känner att det orkar jag inte med idag! Är hostig och har träningsvärk sen simningen igår.. dessutom så tror jag inte att det är världens bästa idé att köra järnet på det hårdaste passet när jag nyss börjat träna.. nej jag tar det lite lugnt! Tror jag ska gå ut på en promenad ikväll istället.
Måste hinna med att plugga till matteprovet imorgon och så ska jag förbi Emma ikväll också en stund om jag hinner :)


Bjuder på en härlig bild från i somras som älsklingen min tog.
Den har ingenting med inlägget att göra.


Historiemys

Har suttit och myst på historian med filmen Minority Report och en god bakelse som Emma tog med sig. Det gillas! Nu ska jag sjunga igenom lite med tjejerna, sen äta pannkaka. Efter det tror jag att jag drar ner på stan och köper några julklappar.

7 december

Idag har jag haft utvecklingssamtal efter skolan och efter det for jag, Emma och Astrid och simmade, 40 längder blev det trots min träningvärk och hostan. Imorgon blir det hårdträning med Nadja på Friskvårds! Ska tagga upp och tänka hur fit jag ska bli! :D



Fotograf: Emma Sjöblom

2012 - det hälsosamma året

Var och tränade Bodypump igår före skolan, och det var sjuukt jobbigt. Har en sån grym träningsvärk idag att det är sjukt, och det värsta är ju att den säkert kommer vara värre imorgon. Vi får se om benen bär mig imorgon hehe.

Hade de näst lättaste vikterna, men orkade ändå inte köra i slutet. Då är man otränad haha! Nä men jag har ju inte tränat på flera månader, bara nån gång då och då, men inte kommit igång på riktigt.

Men nu har jag tänkt göra det! 2012 ska bli mitt hälsosamma år, jag ska försöka äta bra och träna mycket! Önskar mig ett gymkort på ett halvår i julklapp och hoppas verkligen jag får det, då jävlar ska jag bli värsta fitnessbruden! På riktigt denna gång. Just nu har jag ett 10-kort på gymmet och det ska användas upp före jul!



Nån blandning av detta skulle sitta bra! Och brunbränd kropp till det!

Chokladkalender

Nu har jag skaffat mig en chokladkalender! Äntligen, då kommer jag att känna av lite julkänsla varje morgon! Nu fattas bara snön!!


Nu drar jag ut!


The Colossal Volum' Express

Var nere på stan som sagt igår och då hängde den här supermascaran med hem! Hade provat Fannys tidigare, sjukt bra! Älskar när det bara är mycket fransar. Många, långa, tjocka och svarta.
Köpte den för 109 kr på HM.


Löshår

Kollar runt på Rapunzel nu. Shit så sugen jag blev på att skaffa löshår!!


790 spänn.. nog borde jag kunna skaffa fram dom pengarna??

1 december 2011

Det är första december idag och dagen till ära så har jag på mig ett rött underklädesset från Cubus. Fint, sexigt och juligt, kan det bli bättre!
Hade även ett långt hål från kl 11 till 3 idag, så var ner på stan och köpte några julklappar. De som jag inte köpte till idag, vet jag ändå vad dom ska få! Känns skönt att redan veta det :D Då slipper man stressa sen och kan lugnt slappna av när alla andra klurar på sina julklappar!








Kontakta mig: [email protected]