Shape Up Club

Har nyligen börjat använda ett program som heter Shape Up Club. Det är en sorts kaloriräknare, där man trycker in vad man har ätit och tränat. Den är personlig-man fyller i vad man väger, vad  man vill väga och hur lång tid det ska ta. Sen så ser man hur mycket kalorier man ska få i sig! Det är alltså ett viktnedgångsprogram, men man kan nog lika gärna använda det bara för att hålla vikten.

Jag vill gå ner ca 3-4 kg. Jag har fått lite fett på magen och på låren sen jag slutade träna och det vill jag har bort igen. Jag är inte tjock, jag vet, men jag kan bli snyggare och smalare!

Programmet är superbra tycker jag, man blir motiverad till att träna då kalorimätaren sjunker neråt. Om du vill gå ner i vikt, eller bara är intresserad, bli då medlem på Shapupclub.com. Allt du behöver fylla i för att bli medlem är mail och lösen. Programmet finns både som app och på webben.




Nytt under

Var ner på stan igår efter jobbet och köpte mig bikinitrosor och ett par vanliga trosor. Hade egentligen tänkt sy ett par bikinitrosor, men jag vet att det inte kommer bli av. Och dessutom vet jag inte hur man gör. Men nu hittade jag ett par svarta som satt bra, och då behöver jag inte sy några! Perfekt.
Och trosorna var jag bara tvungen att köpa, dom var så sjukt söta!!

99 spänn för bikiniunderdelen och 29 för trosorna på Cubus.






Beautytime

Idag/ikväll har jag haft beautytime. Så skönt, är ensam hemma och kopplar bara av. Behöver mer såna här tillfällen!!

♥ Började med att sola när jag kom hem. Somnade till och med, så sjukt skönt!

Träna = skönhet!! Gjorde lite basic med situps, armhävningar, rygglyft, benböj och upphopp.

Duschade. Shampoo, inpackning och balsam.

Peelade ansiktet med kaffepulver faktiskt. Rekommenderas, min hud är hur len som helst nu!

♥ Smörjde in mig med jordgubbslotion. Mums!

♥ Avslutade med en fuktmask.


Grisar

Har varit hos Filip igår och idag, fotade deras söta små grisar!




Glad gris!


24 juni

Hejhej! Midsommar idag, och det regnar?? Inte så kul..hoppas att det slutar regna snart.
Egentligen är detta ett helt meningslöst inlägg, kommer att raderas sen. Men jag måste skriva ett och publicera det i kategorin "Porträtt", håller ju på att fixa i menyn och med kategorierna. Och jag har inget porträttfoto än att publicera. Då förstår ni tanken bakom detta meningslösa inlägg :) ha en bra dag!

Ha en bra midsommar!


Powerwalk och träningsmål

Har nyss varit ute och tagit en powerwalk på 20 minuter. Kanske ingenting att skryta med men jag är nöjd! Det var jobbigt också, men det är inte så konstigt, så lite som jag tränar.
Pappa påminde mig om att vågsurfing är jobbigt, riktigt jobbigt.. Så det kommer inte bli kul om jag kommer otränad och ska surfa. Därför så ska jag träna 3 ggr i veckan nu i 1 månad, tills jag far alltså!! Superbra med ett mål!! :D


Jobbet

Hemma efter en dag på jobbet. Behövdes 3 alarm imorse för att jag skulle ta mig upp halv 7, trött tjej!

Har varit trött på jobbet idag också, men i alla fall piggare än igår och förrgår. 2 koppar kaffe gjorde nog sitt;)
Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt - på riktigt den här gången! Vi får se hur det går, brukar bli rätt så sent ändå..
Har matat mina första gamlingar idag! Det trodde jag aldrig att jag skulle våga/vilja, men det var inte farligt alls. Och jag gillar jobbet mer och mer, det är kul att lära känna gamlingarna, dom är faktiskt fina! :)

Gillar alla komplimanger jag får där, hur kul som helst. Och de mesta handlar om att jag är söt och snygg och fin haha! Så blir det väl när det kommer dit en ung tjej! ;) men jag klagar inte, det är alltid kul att höra !:D


Bilden har inget att göra med inlägget.


Kladdkakemys hos tina

Har haft en trevlig kväll hos Tina, jag kommer gärna och hälsar på dig igen! Bakade och åt världens godaste kladdkaka.
Sen kom verkligheten rakt emot mig, jävla orättvisa liv....














Första dagen på jobbet

Nu är jag hemma efter en lång dag med många nya intryck. Har haft min första dag på jobbet nämligen! Jobbar på ett äldreboende, och det verkar väl helt okej. Inte det jag helst ville ha, men det funkar, och jag får ju trots allt pengar för det :) Ikväll blir det att lägga mig tidigt, börjar nämligen 7.30 imorgon.

Nu blir det att ta en huvudvärkstablett, dricka lite vatten och sen ta mig ut på en springtur(eller iallafall en promenad). Får skynda mig för det ser ut som att det kommer börja regna snart igen!


Trött tjej!


Blommor från graven

Träffade på Sara och Lovisa på vägen till kyrkogården, det var härligt att få träffa dom ett tag och prata, det behövs! Känner att jag gärna vill prata mycket nu om mamma och det som har hänt så att jag kan gå vidare, och det är superbra med kompisar som hjälper en. Uppskattas!

For sen till farmor och farfar och åt, kom nyss hem därifrån. Nu blir det att snabbduscha av mig (tävlingscyklade hem hehe) och sen lägga mig.
Imorgon väntar jobb på ålderdomshem. Önska mig lycka till!







älskade mamma<3


Mot kyrkogården

Ska cykla ner på kyrkogården nu för att ta fina bilder på graven och på blommorna som ligger där. Jag vill bevara det minnet och ha kvar att titta på. Sen så kan det ju även bli fina bilder av det. Jag känner hur som helst att jag vill fota det.

Borde egentligen gå dit så att det blir nån form av träning. Men det orkar jag verkligen inte, jag är ingen gåperson. Cyklar istället. Det är i alla fall bättre än moppe!
Belönar mig efteråt med att pilla på designen, för att jag orkade ta mig dit!

Rosa naglar

Målade på igår på morgonen, före begravningen. Precis samma färg som bandet jag hade i midjan, perfekt! Dock så har det nötts bort lite redan, men det spelar ingen roll. Tycker det är ganska fint ändå:)


Jobbig dag.

Hej.. Idag har det varit begravning för mamma, minnesstund och nedsänkning i jorden. Kan jag säga mera än att jag är lite slutkörd nu?
Sjöng i alla fall på begravningen, Bridge over trouble water, gick bra! Tittade ut över folkmassan, och hälften hade tårar i ögonen. Efteråt kom vääääldigt många fram och sa att jag sjöng jättebra. Och jag tror på det. Många positiva kommentarer gör skillnad! Jag är bra!!







Bilder från igår när vi förberedde.


Summerpics

Var ute på gården och fotade. Är ju nybörjare, men visst fick jag till några bra bilder?
Men - övning ger färdighet! Jag ska bli superbra!!

Bilderna är oredigerade. Kanske redigerar dem någon annan gång om jag har tid! :)










SOLO

SOLO kom idag med posten! Det är inte ofta man blir så glad som när man får rolig post haha :) Längtar tills jag kan sätta mig ner med den.
Snart kommer ännu mera släkt hit och sen ska vi äta. Efter det så ska vi fara till stället där vi ska ha minnesstund för att duka i ordning och allt. Jag är redan trött, så jag hoppas det går snabbt.
Hoppashoppashoppas att Filip kan sova här inatt också!<3


Ny design

Suttit och grejat med designen nästan hela dagen nu.. mestadels headern. Men nu får den vara färdig för idag! Har mer att göra, men det är bara roliga smådetaljer, det får fixas sen :)

Kl 10 idag kom min morbror med familj hit ända från södra Sverige, så jag har umgåtts med dom idag. Väcktes av att det ringde på dörren, med det var nog ändå dags att vakna ;)

Vad tycks??


Söta trosor

När jag var på stan så hittade jag ett par svarta strumpbyxor, 30 kr på Gina (rea!!), och inne på Gina hittade jag även ett par snygga trosor! Rea även på dom, så dom kostade också 30. Inte ofta jag unnar mig nya underkläder. När jag hittar nån snygg bh så ska jag köpa den, är verkligen i behov av det..




De är inte helt vita utan väldigt ljusrosa :)


Begravningsoutfit

Idag har vi sett mamma igen. För sista gången innan hon läggs ner i jorden och grävs över. Tragiskt. Det var skitjobbigt och jag grät.. Men det var nog bra att göra det igen. Livet är så jävla orättvist men det är bara att acceptera.

Det här tänker jag i alla fall ha på mig på lördag. Och så en svart kofta om det blir kallt. Vad tycks?







Klänning- mammas gamla
Strumpbyxor - Gina Tricot
Skor - köpta i Barcelona


Ner mot stan!

Hejhej, håller på att göra mig klar nu. Vaknade klockan 12 idag, såå skönt! Fast synd bara att dagen blir så himla kort då.. Nä ikväll ska jag lägga mig tidigt och vakna tidigt imorgon!

Ska då ner på stan nu om ett tag. Borde kanske cykla, men är för lat för det (dessutom ser det ut som att det kommer regna sen?) så det blir buss. Måste köpa ett par svarta strumpbyxor till på lördag, mina är trasiga. Kanske köper två utifall ett par går sönder. Och sen såg jag även att Gina hade stor rea, så jag far förbi där! :)




Flowers

Nu har vi pratat igenom med prästen om hur begravningen ska gå till. Gick bra, men började såklart tänka mycket på mamma då.. Ska även fixa det sista med bildspelet också, sen är väl som allting klart, i alla fall för min del.
Tidigare idag var jag och prövsjöng låten med hon som ska spela. Gick helt okej faktiskt! Det filmades, så om ett tag så kommer det upp på bloggen.

Här kommer bilderna på blommorna.








Brorsans skolavslutning

Hejsan. Idag ställde jag väckaren på kl 9 och for sen och kollade på min lillebrors skolavslutning. Tog med systemkameran och fotade även massor! Blev fina bilder, så mycket bättre än med en kompaktkamera tycker jag. Speciellt om man kör manuellt :)
Efter vi hade varit där så for vi på Stigs och fikade, blev en varm macka för mig, men den var inte god, så jag bytte mot farmors varma macka, den var bättre. Sen for vi och köpte en blomma. Ska lägga ner en i kistan... Min är den blåa, visst är den vacker?

Blir ingen bild från avslutningen eftersom jag känner att jag inte vill lägga ut bilder på min familj.



snygg mc!






Nä nu måste jag rusa! Ska ju sjunga på begravningen på lördag så jag ska fara och öva i kyrkan nu. Bilderna på blommorna kommer sen när jag har kommit hem, puss!


Tävling: gissa hur många kronor!

Besöket på stan gick bra, baby köpte det han behövde, och likaså jag. Blev en ram till ett foto på mamma för min del. Var även hem till mamma och hämta kameraladdaren och lite kläder, men jag var tvungen att begränsa mig med hur mycket jag kunde ta, kunde ju inte få med mig allt på moppen. Men hon har verkligen snygga kläder och nu är dom mina!:) Såklart jag hellre hade velat ha henne kvar, men de här snacket får jag ta nån annan gång.
Vill ni att jag visar lite kläder?


Nu till saken då.. Kom på en lite rolig tävlingGissa hur många kronor det är i burken!
(värdet alltså, inte antalet mynt)
Den som gissar närmast får en länkning!


14 juni

Jaaha vad har hänt idag då? Ingeting. Har bara slappat, och städat litegrann i mitt rum. Snart bär det av ner på stan för att träffa Filip och köpa finkläder till honom till begravningen. Får se om jag får honom att stanna kvar här efter det, hoppas det!! <3




Ställde min fina lampa på skrivbordet, fint va?




En liten pengaburk för småpengar. Ska göra nått roligt av dem sen, om det räcker till något vill säga.


13 juni

Har hållit på att fixa med bilder till bildspelet som ska vara på minnesstunden på lördag. Har bara tagit ut ca 20 bilder nu, men jag orkar nog inge mera ikväll.. Får se till att göra massor imorgon! För mig så är stressen nästan värre nu på sommarlovet än i skoltid, men de är ju för att det här hände.. :/

Aja, snart kommer Lovisa hit! :)


Så perfekt hy man får av Bare Minerals?! Ska visa er nån dag, före och efterbilder:D


Min helg

Har inte uppdaterat så mycket i helgen, senaste inlägget var ju i fredags. Min helg har i alla fall sett ut såhär:

Fredag: Åkte bil med älsklingen(som tagit körkortet!), Adam och Anton hela dagen. Gick även lite grann på stan och köpte hörlurar till mp3. Åt middag hos farfar för han fyllde år. Och efter det så åkte jag bil igen. For dock hem vid 10 för att jag hade tråkigt och var så himla trött.


en himla massa wunderbaums!


Lördag:
Gick på stan med Emma Sj, trevligt! Köpte mig ett par jeansshorts som sitter perfekt. Satt ute vid älven och åt subwaysmackor med henne och solade i 30graders värme.
Var med Filip på kvällen, for till Emma ÖJ och var med henne och hennes kille. Lagade och åt tacos och kollade på hennes ödlor.

Senare på kvällen så for vi till Filips stuga med några kompisar och sov över där. Hade kul på kvällen, badade och bastade och umgicks. Årets första dopp, och det var inte ens kallt! Har tyvärr inga bilder från stugan.

Och på söndagen hände typ ingenting, var i stugan och for sen hem och var med babe.










Saknar du krydda i förhållandet? Var otrogen!

Hahah vilken annons! Men så kan man väl också se det!;)



Gårdagens outfit

Godmorgon! Vaknade nyss och tänkte gå och duscha såsmåningom. Jag ska även försöka fixa lite bilder till bildspelet på mammas begravning. Begravningen är trots allt om en vecka. Så det blir nog bra om jag försöker göra så mycket jag kan så fort som möjligt!

Tänkte bjuda på gårdagens outfit! Inte det jag hade på skolavslutningen dock, men resten av dagen!
Får se om det blir samma idag.


haha jag orkar inte beskära den!


Har jag inte ganska bruna ben ändå för att vara jag?


converse!


Kväll med klassen

Hoooj! Nu har jag sommarlov, riktigt härligt!! Nu blir det hela 2 och en halv månad utan skola! Grymt skönt! Ska dock jobba i 3 veckor, men hallå, jag får ju över 5000, lätt värt;)

Ikväll så har jag umgåtts med klassen, mycket trevligt! Hade dock fått kunna vara lite mindre mygg, det kryllade av dem, så jag tog på mig mjukiskläder, så jag fick i alla fall inga bett.

Här kommer lite bilder från kvällen:


Fina Elsa! Men man kan ju fråga sig vad Johan gör där i bakgrunden!


Jag och Gabriella


Haha söt Sara!


Fanny!! Och Mathilda i bakgrunden!;)


Nästan hela klassen samlad


Green



Randomfoton med systemkameran

Nu när mamma försvann så fick jag överta systemkameran. En Canon EOS 500D. En ynka grej som gjorde mig glad i mitten av allt det dåliga. Nu är den min på riktigt, och jag kommer att börja fota mycket nu.

Jag gillar att inte fota efter regler och ramar. Det är roligare att titta på kort om de är annorlunda och inte så typiska foton. Det är kul att experimentera lite!












Livet måste gå vidare

Nu när det är en sån otrolig hemsk sak som har hänt så kanske ni tänker att jag bara sitter i ett hörn och gråter hela tiden?
Det stämmer inte. Jag har en enorm sorg inuti mig och gråter ibland. Men livet måste gå vidare. Jag kan inte stanna av mitt liv och bara vara ledsen, det funkar inte. Jag måste fortsätta.
Innan mamma dog så sa hon att vi får vara ledsna ett tag, men sen måste vi vara glada. Och så är det.

Jag kommer att skratta, vara glad och ha kul ändå. Innerst inne är jag alltid ledsen och känner saknad, men glad måste jag ändå få vara! Ni får inte tro att jag har kommit över det och inte bryr mig för att jag är glad.

Min förhoppning är att jag ska kunna fortsätta med bloggen som vanligt och så. Jag ska leva mina drömmar och göra det jag vill, även fast jag har genomgått en stor förändring. Jag vet att det går. Så bli inte chockade när det kommer ytliga och glada inlägg på bloggen, för det kommer det att göra! Jag vet att mamma skulle ha velat det! :)

Tumblr_lmedxs12dr1qjdx4mo1_400_large
weheartit.


Vila i frid mamma!! ♥

Okej jag borde kanske berätta vad det är som händer här..

Min mamma har haft kronisk cancer sedan 2007, myelom heter den och det är en sorts blodcancer. Hon var inne på behandling 2007 och 2009 och efter det så trodde vi att det här var färdigt, att det skulle i alla fall ta minst 10 år tills nästa "utbrott". Men den 9 maj så fick hon veta att hon hade blivit sjuk igen. Hon låg inne på Skellefteå Lasarett i 1 vecka innan hon flyttades till Umeå Lasarett.

Två veckor efter att hon hade flyttats till Umeå Lasarett så hände det som inte fick hända.. Det var i torsdags på min 17årsdag. Då ringde de från sjukhuset och sa att vi borde komma dit, snabbt. Och det gjorde vi, mitt i firandet. Vi fick träffa mamma och hon berättade då att det här skulle inte gå längre, hennes kropp klarade inte av det, hon skulle dö...
Hennes blodcancer hade spridit sig till tumörer i mjälten, levern, lungorna och tre i ryggen...

5 timmar och 45 minuter efter att vi hade kommit till sjukhuset så hände det. 23.15 somnade min mamma in för att aldrig mera vakna igen. Grät som ett jävla as och trodde inte att det var sant..
Min lilla älskade mamma, personen som jag stod närmast. Vi har haft så kul ihop, och så skulle det här hända. Endast 36 år gammal var hon. Det är så jävla orättvist och jag vet inte vad jag ska ta mig till...

Jag älskar dig så mycket mamma!!!! Du finns alltid inom mig!!♥ ♥




R.I.P ♥


jag älskar dig.


PAUS

Det har hänt en grej nu som gör att jag inte vill skriva på ett tag nu. Får se när jag skriver nästa gång, men just nu orkar jag verkligen inte. Ha det!

Blir firad ikväll!

Hejhej! Älsklingen min är här nu, vi ska snart äta middag, (nachos mums!!) och sen så kommer släkten kl 6 och då ska jag bli firad! Kommer bli skitbra de här:D

Och nu har det slutat regna och är soligt ute, så härligt!


gammal bild sen förra sommaren.




Kontakta mig: [email protected]