Add some glamour

Man är riktigt bra på att blogga på söndagar! Eller är det bara jag? Haha allt för att slippa plugga! Men min matteläxa ligger där och väntar på mig..

Nej, jag vill hellre ha lite glitter och glamour i mitt liv!






Art

Har suttit och ritat nu ett tag, det var ett bra tag sen jag gjorde det! Jag gissar att den tog ungefär lite mer än en timma att rita. Jag använde programmet Art Rage.

Vad tycker dom om den? Själv så är jag väldigt nöjd, men lite svår var den.


Love is in the air


Ny header

Nu har jag ny header, vad tycks? Det tog en himla tid att göra, men var ändå ganska lätt! Haha jag kanske börjar lära mig efter ett ex antal headrar.. ;) Jag kan passa på att tacka Natalie för att hon hjälpte mig med lite annat på bloggen!
Ska försöka få någon att fota mig snart, jag vill ha lite snygga bilder på mig! Bor du i Skellefteå och känner nån som vill fota, hör av dig:D


Ett random foto bara! Kommer nog komma upp fler foton i bloggen, jag har lärt mig hur kameran fungerar:]


Mysig morgonbild

Kolla vad fint det kan vara här uppe i norrland på morgonen. Mysig med dimma och gryning!


Jag älskar dig Filip ♥

Jag har en sak att berätta. Nämligen att jag har världens bästa pojkvän.
Han är så sjukt omtänksam och trygg och den gulligaste personen man kan tänka sig!
Jag smälter bara jag tittar på honom.
Det är han som gör mitt liv värt att leva och det är han som gör mitt liv roligt.
Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom.
Det är han som är min andra halva, jag kan prata med han om allting,
och han stöttar och hjälper mig så otroligt mycket!
 Vad skulle jag göra utan honom?
Vi hade dessutom 14 månader igår(L)

Jag älskar dig Filip Wikberg. Jag har bara lite svårt för att visa det ibland. Men jag ska verkligen anstränga mig, så att du förstår hur mycket du betyder! ♥


Kolla bara vad jag fick av honom häromdagen. Så himla söt!


30 Oktober

Hejhej! Idag har jag varit med Filip, och sen har jag bara städat och tagit det lugnt. Idag städade jag i bokhyllan, jag siktar på att ha så lite böcker att jag kan ha bara två-tre lösa hyllor istället för en stor, men det är nog bara en önskedröm. Samma sak med garderoben som jag vill byta till en byrå. Och jag vill jag måla om! Ja, det är mycket jag vill göra med mitt rum och det känns faktiskt som att det är värt det. Jag ska ändå bo här i tre år till ungefär, och då vill jag trivas med mitt rum!

Efter jag städade så har jag spelat The sims 2. Det är otroligt hur lätt det är att fastna i det spelet, jag vet inte hur länge jag spelade, men lite mer än en timma iallafall (A) Och sen har jag sett femte avsnitter av Kenza & Tyra Show. Och nu känner jag egentligen bara för att lägga mig i sängen och läsa eller något. Det är konstigt att man kommer isäng som tidigast då det är helg/lov..


Mysig utsikt när man vaknar på morgonen..!


Raor..

Jag igår!




Tröja - H&M
Byxor - Cubus


Audrey Hepburn-tavla

Jag har tänkt måla en tavla att sätta upp i mitt rum! Jag vill väldigt gärna ha en Audrey Hepburn-tavla, men den var så himla dyr att köpa, så då tänkte jag "äh, det är ju bara svart färg målat på vitt, så himla svårt kan det väl inte vara?" Så jag ska köpa hem en vit duk, en träram att fästa duken på och svart färg och nån bra pensel! Kommer nog ta ett tag, eftersom jag har redan har tänkt göra det här väldigt länge..

Men vad säger ni, gillar ni min idé?:D


Den här tavlan har jag tänkt måla av.


Inspiration

Nu har jag tränat på gitarrläxan en stund, och jag tror minsann att det är dags att jag ska gå och göra mig klar. Det är så skönt att kunna lägga sig tidigt och sen ha jättemycket tid till att läsa och slappa. Puss på er så hörs vi imorgon!



Ont i huvudet

Började halv nio i morse, och gick till halv fyra, lagom drygt! Och sex jobbiga lektioner var det också. Jag har en grym huvudvärk nu. Men jag får lov att vila ikväll och lägga mig tidigt.



På min önskelista

En volumini! Som en volumaster fast mycket mindre! Bara positivt, den är lättare att ta med, det blir inte lika stora vågor, den är billigare och den passar sig nog bättre till mitt korta hår.


Nya ringar ♥

Jag har köpt nya ringar, visst är de fina? De kostade bara 50 kr på HM för allihopa, men dock passar mina bara på pek -och ringfingret. Jag har hört att man ska måla oäkta ringar med genomskinligt nagellack, så det ska jag passa på att göra nu.


green face

Har sovmorgon till klockan tolv, men jag är hurtig och ska fara och träna på skolans gym nu! Hade till och med ställt väckare.. Alltså hur orkar jag?! Kommer typ ändå inte kunna träna, för att jag är förkyld, men aja. Nu har jag ju som stigit upp och allt, lika bra att jag far :P gud vad jobbigt.

Igår satt jag med ansiktsmask. Det stramade naaanting och jag blev grön och fin. Tumme upp!
Jag tror att jag skulle ha hett på mera, men nu räcker provburken till en till gång:]




Tävlingen avslutad

Hahah jag tog en alldeles för lätt kändis ser jag! Nästa gång, då lovar jag att det ska bli svårare;) Det är lika bra att jag avslutar tävlingen nu, haha.


Vinnarna:

http://angelofmyheart.blogg.se/
http://nmmw.blogg.se/
http://www.nattstad.se/angalaxy
http://emmmmaasj.blogg.se/
http://idaaxxelssons.blogg.se/


Gissa kändisen

Nu kommer det en lite svårare än förra gången tror jag;)
gissa på tills på onsdag!!:D



Estetfest

Igår var jag på estetfest, jag bjuder på några lagomt knäppa bilder, i alla fall dom på mig ;)
Alla skulle klä ut sig till något på B.
Dock så tog jag av min min jobbiga mask efter ett tag.

Olivia(Babsan), Lovisa(Batgirl), Jag(Bandit), Sara(Brudgumm)

Fanny(Berusad), Emelie(Boring)

Lowa(Barn), Adrian(Beachstekare)

 

 


Haha vet inte vad alla här är, men jag ser då B-knäpp ut!;)


Olivia, Emma(Bandit)


Hahaha älska Olivias fejkkuk;)


Vinnare i tävlingen




Det var Angelina Jolie, inte så svårt att se, det blev en lätt den här gången.

http://jlunde.blogg.se
http://fckingcrazy.blogg.se
http://lindadajaku.blogg.se

Ljusblå med svarta knän

Idag på väg hem från skolan stannade jag till i stan och köpte ett par byxor/jeanstights på Cubus som jag hade sett i en annons. Vad tycker du om dem? Jag gillar dem skarpt! Priset låg på 399 kr.

Haha ignorera stjärnorna;)





Halsduk och mössa

Jag känner att jag är förkyld, inte bra.. Imorse kunde jag knappt prata för att det gjorde så  ont i halsen, och till om med ögonlocken var svullna! Det har jag typ aldrig upplevt tidigare.. Smått scary, vågade knappt sminka mig haha.

Nu visar jag min nya halsduk och mössa som jag lovade! Jag älskar båda, de är jättemysiga!



Halsduk - Åhlens 149:-


Mössa - Carlings 99:-


Använd inte smink när du idrottar

Idag blir det inte alls mycket smink, jag brukar inte ha det på måndagar. För då ser mitt schema nämligen ut såhär:
Rytmik (ombyte)
Historia
Idrott

Så eftersom jag nästan har idrott hela dagen, så använder jag så lite smink som möjligt, för man får ju mera finnar om man idrottar med smink. Mitt mål är att ha så fin hy att jag kan vara osminkad på måndagar.


haha jag ser att det behövs en insmörjning av läpparna !


Gissa kändisen

Nu får ni gissa fram till på fredag!!
Vinnaren får en länkning!


Söndag

Det blir inte mycket bloggande på helgerna här inte. Men jag kan ju inte ta några bilder på helgerna, inte på mig själv. Är alltid osminkad på helgerna om jag inte ska göra nånting, och orkar inte sminka mig bara för att lägga upp en bild på bloggen;) Och i veckan ska jag till mamma, så det kanske inte blir så mycket bloggande då.

Nytt smink

Det är så roligt att få hem nytt smink i brevlådan! De här kommer från Solo. Jag har ännu inte invigt de fina burkarna på första bilden, men snart så. En grej som inte är lika kul är att solpudret på undre bilden var trasigt när jag fick det. Så jag kan inte stänga den. Själva pudret är jättebra, men nu kommer jag inte kunna ta med den nånstans. Nej fy skäms Solo, ni får väl se till att sakerna är hela!!


Uppifrån och ner:
Puder
Bronzer
Ögonskugga
Ögonskugga



Bra med tvåfärgat!


Nu är det vinter!

Kolla så mysig det har sett ut idag här hos oss uppe i Skellefteå! Det såg till och med varmt ut ute, som att det var vår ungefär. Med tyvärr visade termometern bara 4º. (förövrigt så är jag stolt över att jag kan göra gradertecken:]) Jag hade tänkt gå ut och gå, men jag har haft fullt upp med att städa! Hoppas det är bra väder imorgon, så kan jag gå ut då istället.


Ett imponerande program - Tattoo Hunter

Imorse såg jag ett program som jag blev helt fångad av. Det heter Tattoo Hunter, och handlar om en amerikansk kille som åker till olika stammar ute i djungeln, ser hur de har det, och slutligen - blir tatuerad.
Alla stammar han far till har tatueringar som tradition, och killens mål är att fylla kroppen med annorlunda tatueringar.

Jag fastnade för det både för att jag gillar tatueringar, jag har själv tänkt skaffa i framtiden, och för att det var så intressant att se hur människorna inne i djungeln har det. De är ju så långt härifrån man kan komma, och så sjukt annorlunda. De går fortfarande omkring i höftskynken, jagar för att få mat, och lever verkligen som man föreställer sig att det var för flera tusen år sedan! Jag har gått omkring och tänkt på det där programmet hela dagen, jag ska definitivt se det igen om jag får tillfälle, det går på Discovery.
Det är en sån sjukt bra insyn till att se hur andra kan ha det.




det här var en metod som en av stammarna använde. Det såg verkligen smärtfullt ut, de grimaserade mycket, men det gjorde tydligen inte så ont så att de skrek.

Hur ont gör det att göra en vanlig tatuering? Grimaserar man ens? Eller skriker man? Berätta!!:)


Icecold.

Ååh jag fryser så grymt mycket! Sitter här med min nya mössa, min nya halsduk och med min gamla filt, men jag fryser ändå! Åh..hoppas bara att jag inte blir sjuk nu. Fast i och för sig så vore det mysigt med en slappdag, men det kan jag ju få ändå, för NU ÄR DET HELG!!

Det kanske kommer upp bättre bilder på det nys sen, mitt face vill inte riktigt vara med på bild idag.


Konstigt nog är det enda som funkar på bild är grimaser...


Snart förkyld?:(

Åhh jag känner att jag börjar få ont i halsen! Inte kul, jag hoppas verkligen att jag inte blir förkyld nu.. Då kommer jag smitta Filip, och sen kommer han smitta mig, och så vidare.. haha för vi kan ju inte låta bli att pussas? Det kan väl ingen? Nä, jag ska köpa en halsduk, en mössa, en stickad mysig tröja och så ska jag bara mysa och känna mig varm! Det kan behövas på skolan, iskallt där.



Såhär blev sminkningen från förra sminkkursen. 60-tal à la Marilyn Monroe, med riktigt röda läppar!


Myskväll med träningsinspiration

Idag har jag haft en slappardag, det tycker jag att alla ska ha! Det är nästan ett måste, alla behöver ha en dag då man bara kopplar av. Imorgon är det min pluggardag, då ska jag göra klart alla läxor så behöver jag inte tänka mer på det sen.

Har väääärldens värsta träningsvärk idag!! haha jag har gått omkring och klagat hela dagen, men jag har ju ockkså tränat varje dag sen i lördags direkt efter ett uppehåll på nån månad. Icke att rekommendera, det gör oooont i kroppen då! Imorgon blir det träning igen, men sen ska jag ialla fall ta en paus på två dagar. Så får vi se sen.
Mitt mål är att ha likadan kropp som denna brud:


                                                       Så sjukt snygg kropp hon har alltså!

Jag ska komma med fler inspirationsbilder sen! Jag blir så himla taggad på att träna då!


Duktig middag

Kolla vilken bra middag jag gjorde idag! Nudlar, kanske inte så nyttigt, men iaf inte så onyttigt!;) Och en hel tallrik med sallad och purjolök, och en macka på det! Jag är stolt.


Humor

Hahah humor!


Slappardag

Filip är här till 2, men sen blir det lonely day för mig. Känns ändå ganska skönt, jag kan göra vad jag vill! Men först och främst blir det att plugga. Det kommer först. Sen ska jag fixa naglarna, spela Sims ( det var så sjukt längesen!) , städa och jag vet inte, slappa!:D Ska bli skönt. Kanske hinner blogga mycket idag också? Men kameran är inte här :(

Nu hör jag att det skramlar i köket, det är min älskling som gör frukosten! (L)




Johan Karlsson Experience

Har nyss varit och kollat på mina kära vänner sara och lovisa och deras band. Johan Karlsson Experience heter dom, underbart namn. Dom ägde!!

Men nåväl, Sara, Lovisa G, Niklas, Matte Lindh och Rickie var skitbra! Väntar bara på att dom ska komma upp på Youtube.


Tränad

Hejhej! Vi vaknade tidigt imorse, kvart i nio, och sen for vi och tränade! Hurtigt värre! Det blev pump, det enda jag kan få med Filip på..haha. Nu är jag så lemmen att jag knappt orkar lyfta upp armarna. Men det är bra, för nu slipper jag träna på flera veckor...haha :]


En halvt omogen banan

Jag hade bara tre lektioner idag och slutade 20 i 12, hur skönt som helst! Nu är Filip här och han ska vara här tills imorgonkväll. Ikväll ska vi bara ta det lugnt, och jag ska göra lite läxor. Och nu ligger han och ser på tv och är sjukt impad av fiskar och flodhästar...killar alltså..;)

Dagens sminkning består av två färger - gult och grönt. På sminkkursen förra gången var den en tjej som sminkade sig med de färgerna, och hennes kompis sa att hon såg ut som en banan. En halv omogen banan tyckte jag. Så vill jag också se ut.



Sotning

Kvällens sminkning blev som sagt sotning. Det positiva med det här jobbet är att jag lär mig jättemycket när jag sitter och letar info.







Top Model 14 VS Biggest Loser Sverige

ÅH neeej! Jag insåg nyss att Top Model 14 och Biggest Loser Sverige är samtidigt! Och just på måndagar också, när jag är borta.. så det går inte att se ett och spela in det andra. Om jag inte är supersnabb hem förstås...


Vad ser ni helst?:)





My love and Matilda

SNYGGINGAR!


Sotning till sminkjobbet

Nu har jag nyss gjort klart förberedelserna till mitt sminkjobb som jag ska ha imorgon! Jag leder ju en sminkkurs för er som inte hänger med. Det står sotning på schemat, och jag har haft stora problem med att få fram nån bra guide!
Jag kände att jag varken ville, kunde eller hade nog bra kamera för att göra den själv. Och alldeles för lite tid. Så jag har letat på internet, hittade en guide på Veckorevyn och la sen till lite egen info och lite googlade bilder på det. Så det får duga!
Nästa gång ska jag börja förbereda tidigare! Kanske till och med imorgonkväll?

Såhär sen guiden ut som jag ska använda imorgon.






ENKEL SOTNING

Steg 1: Förbered rätt
Med en ögonskuggsprimer både fäster och håller din mejk bättre. Applicera primern över hela ögonlocket, kom ihåg att ta mycket lite av den. Applicera sen en ljus ögonskugga på ögonlocket. Börja vid franskanten och arbeta upp mot ögonbrynsbenet.

 

Steg 2: Rama in
Dags för kajal eller flytande eyeliner. Rita en linje längs hela övre fransraden, se till att den är tunnast i inre ögonvrån och tjockast i yttre ögonvrån. Sudda ut den skarpa kanten upp mot ögonlocket med hjälp av en pensel eller bomullstops. Dra sen en tunn linje längs nedre fransraden. Sudda också den försiktigt.
Vill du få intensivare blick så kan du även applicera kajalen längs de inre fransraderna.

 

Steg 3: Dags för färg
Applicera en mörk ögonskugga på ögonlocket, snyggast resultat får du med en ögonskuggspensel. Börja vid din utsuddade kajallinje och arbeta dig uppåt mot ögonbrynsbenet. Arbeta från yttre ögonvrån, längs med globlinjen mot inre ögonvrån. Sudda skuggan uppåt mot ögonbrynsbenet. Applicera sedan en ljus skugga just under ögonbrynet för att lyfta fram ögat.

 

Steg 4: Fransarna
Applicera mascara på båda fransraderna. För att få extra mycket volym på fransarna - lägg först ett lager, låt det torka, pudra på lite puder och måla sedan på ett till lager.


 
 


Humor

Haha jag och Filip hade lite roligt med min magnetvägg.. ;)


Små söta baddräkter!

Håller på att rensa i mitt rum nu och när jag ändå höll på så kollade jag i genom gamla badkläder som jag hittade i ett skåp. Är dom inte söta?! Haha jag vill vara sådär liten igen! Skon är där för att kunna se hur små dom är;)

Nu ska jag fortsätta rensa, för jag ska ha en byrå i mitt rum!:D



Kul ikväll!!

Träffade Natalie idag, riktigt trevligt var det! Det var så sjukt längensen! Hon tyckte att jag ska uppdatera mera, så jaja jag får väl göra det då, haha;)
Nu skiter jag i den omöjliga matten, och har kul ikväll! Det blir att vara med Filip och Matilda, och förmodligen blir det mycket skratt ikväll!:D




Kontakta mig: [email protected]