Mössig

Hej igen! Har bjudit familjen på gomiddag idag och sen legat och vilat (tror jag börjar bli gammal) och nu ska jag sätta igång med plugget! Skriva lite på religionsuppgiften och läsa ur kommunikationsboken. Och spela lite gitarr om jag hinner.
 
Såhär har jag i alla fall sett ut idag. Förutom mössan. Men det blev snyggare med.
 

Torsdag 29 november

Idag är jag en tröttis, as usual. Måste börja sova mer så att jag orkar nånting nån gång. Ikväll ska jag plugga så att jag slipper göra det så mycket i helgen. Är så skönt att jag gjorde bort en grej igår som jag gruvat mig och varit jättestressad över. Vi hade nämligen en liten konsert. Sjöng på ett musikcafé. Jag är förkyld och var supernervös, men det gick bra i alla fall! Ska lägga upp den här senare ifall det lät bra. Kändes i alla fall som att det gick bra!

Acne Killer

Provade den omtalade Acne Killer för några dagar sen. Jag vet inte om den gjorde så jättestor skillnad, men jag kände mig i alla fall sjukt mjuk och len i ansiktet efteråt. Kändes som en djuprengöring. Men smärtan när jag skulle dra bort masken var inte rolig! Eftersom den ska dra ut alla pormaskar och liknande så drar den även bort alla små hårstrån som man har i ansiktet. Uppe vid hårfästet har jag ganska mycket babyhår, och det var smärtsamt... som att noppa hela ansiktet på en gång ungefär.
 
vilken snyggning alltså

Mobilfri

Glömde min mobil hemma idag, och känner mig socialt handikappad. Tur att jag har haft tillgång till dator flera gånger idag. Det är illa hur beroende jag är av sociala medier alltså. Men gud så skönt att slippa ha mobilen på sig ändå!!
 
slänger in en gammal bild med dålig kvalla. bättre än inget i alla fall

Morgonträning

Var och tränade imorse! Känner mig hur duktig som helst, nu börjar jag komma igång. Och får jag inte träningsvärk nu är det nog nått fel på mig, så otränad som jag är. De var ingen där förutom jag, och det var sjukt skönt. Inte för att det nånsin är trängsel där men jag trivs bättre att träna då jag är själv. Idag är jag produktiv för övrigt också, men dock väldigt trött som vanligt...


Twitter

Skaffat Twitter nu! Känner ingen som har det men det kan nog bli spännande ändå. Fattar inte ett skit dock! Följ mig på @Viktorianystrom :)


Shoppat

I fredags passade jag även på att shoppa lite! Båda från Lindex. Brukar aldrig vara där, men man kan visst hitta snygga saker där också. En paljett har redan lossnat på väskan, bra kvalla där...
 
Tröja 199 kr
Mobilväska 79 kr
 

Halloween

Nu får jag fan skärpa mig med bloggen.. Det här liknar ju ingenting!!
 
I fredags var jag på halloweenfest på Folkparken, skitkul! Var riktigt stort, typ 1500 pers, så man träffade ju en del man kände. Typ halva skell var ju där haha. Jag vet inte riktigt vad jag var utklädd till, men liknade en jagvetintevad i mina långa skor, nätstrumpbyxor och kort klänning, men vi kan säga att jag var utklädd till...att vara fin :) Körde på gröna linser och lösögonfransar, båda för första gången(så blev lite misslyckat), så jag såg både suddigt, grönt och svart. Kvällen var bara awesome =)
 Kontakta mig: viktorianystrom@live.se