Spotify premium i 48 h!

Fick ett meddelande om något på Spotify, så jag klickade upp det och såg att jag har premium i 48 timmar, så najs!! Gissa vad jag gör ikväll? Sparar ner alla listor i offlineläge nu så jag kan lyssna på dem sen.. Men kommer ju bli sugen på att skaffa premium nu!

Här är lite bra låtar!


Långtisdag

Är sjukt sliten för tillfället, en långt tillfälle känns det som.. Stress, press och zero energi. Hade svullna lgonlock pga trötthet imorse hehe.. Blir kanske bättre när jag börjar träna och tar tag i mitt liv..
Det här är i alla fall två bilder från idag, gick skola från halv 9 till 5 så en energikick var nödvändigt. Ligger just nu halvsovandes i sängen och lyssnar på Swedish house mafia. Rätt bra grejer ändå!


I bussen

Sitter just nu på bussen påväg till Robertsfors, en timma drygt med buss.. Ska hälsa på Patrik och de kommer i alla fall bli trevligt! Vi ska ha danskt paradise hotel-maraton, gillas! En riktigt soft helg!


Instagram

100 followers nu! Kom igen och låt dem bli fler!! @viktorianystrom


Life´s a bitch and then you die

Jag tycker det är väldigt svårt att räcka till. Man ska vara en bra vän, en bra dotter, en bra syster, en bra släkting, en bra elev, en bra anställd och så vidare. Det är nästintill omöjligt.
Sen är det så mycket mer inom varje också. Man ska vara en bra vän med alla och alltid bete sig rätt för att vara omtyckt. Man ska komma i tid och alltid ha gjort det man skulle, och helst lite till. Ge lika mycket tid till alla, alltid. Inte få nån att känna sig illa omtyckt eller åsidosatt. Man måstemåstemåste..
Det är en kamp. Varje dag så ska man vara perfekt. Till slut så går det inte.
 
Handskas man dessutom med komplex, sorg, stress, ostadigt inre och ingen energi så blir allt dessutom så mycket jobbigare. Då spricker allt bara och man vet inte hur man ska handskas med kaoset som uppstår. Då gäller det att söka lösningar. Lösningar som jag inte har hittat än. Det bästa vore om man kunde klona sig för att hinna med allt det livet har att erbjuda och samtidigt göra det man ska. För förutom allt detta så ska man ju hinna slappna av och ha kul!
 
Nä, life´s a mess, och jag vet inte vad jag ska göra av det.
 
ta mig bort härifrån och låt mig börja om

Pluggfri kväll

Hejhej. Ligger just nu och ser nån film på sexan. Har ett skolarbete som ska in imorgon som jag har kämpat med ett bra tag. Men börjar först klockan ett imorgon så det tar jag itu med det före. Vet att jag lovade mig själv att göra bort saker på en gång, men ikväll kände jag att jag behövde en pluggfri kväll. Nu ska jag gå och äta nånting sen blir det sängen, för jag är sjukt trött!


iPhoneskal

Fick ett skal av brorsan för några veckor sedan, tack så mycket! Lite blingbling skadar aldrig!
 

Stop saying tomorrow

Hej! Jag sitter just nu och kämpar med läxorna. Det är så typiskt mig att vänta med att göra allt till sista dagen! Kan tänka mig att det är många andra som gör så också? Det är inte bra alls.. Jag sätter av nästan varje kväll till att plugga, men det är inte ofta det blir av. För att det verkligen ska bli av så måste jag göra ett schema, haha, med tider och allt. För står det svart på vitt så kan jag inte undvika det.
Men något som är ännu enklare är att bara göra bort läxorna dagen man får dom? Så att man bara har en att göra varje dag, för då hinner man fortfarande göra annat. Jag förstör verkligen alla mina kvällar genom att göra såhär. Och så vill jag inte ha det hela året, för då kommer trean bli sjukt mycket tråkigare än vad den hade kunnat vara. Nej nu ska jag sitta hela natten om det så behövs och göra bort allt som jag har nu så kan jag ta allt som det kommer sen. Det får bli årets löfte. DISCIPLIN.
 
      

 
 

Ny profilbild

Hej kära vänner! Fick sluta vid lunch idag istället för kl 4, sjukt skönt. Cyklade hem i regnet, gick och sminkade mig och sen satte jag igång och fota lite självporträtt. Var väldigt längesen jag fotade seriöst med systemkameran, har tappat suget sen i början av sommaren. Får se om jag får tillbaka det! Skulle vara bra på alla sätt och vis. Blev en ny proffe på fejjan till och med.
Nu ska jag ta och gräva bort läxberget innan jag dränks. Pusshej!
 

Fredag 14 september

Tack för en grym kväll finaste du! Kvällen bestod av taco, mys och vänner i Boliden!


Good night sweetheart

Nu blir det godnatt för min del! Är så grymt trött. Har spelat piano en timma minst, plus sjungit lite. Det var de som blev av min pluggkväll. Imorgon hoppas jag på mera energi. Sov gott!


Trött

Hej! Sitter just nu hos farmor och farfar och har nyss blivit bjuden på gomiddag! Är sjukt trött efter skoldagen, precis som alla dagar så vill jag gå och lägga mig efter middagen, men helst före. Fattar inte hur jag kan va så trött jämt, får inte så mycket gjort kan jag ju säga. Nu ska jag då fara hem och göra ett försök med pluggandet, innan jag somnar.. Suck..

Bjuder på två versioner av mig från förra veckan.


New in

Jag tog mig i kragen igår och gick på stan och shoppade lite. Blev ett par jeans för 300, ett halsband för hundringen och en mysig långärmad för 200. Allt på Gina! Sen tog mitt shoppinghumör och min energi slut, så då var det färdigshoppat. Är i behov av en myskofta så vi får väl se när suget kommer igång igen.
 
Just nu är energin och humöret i alla fall inte på topp. Hela jag kliar utan anledning och rummet är kaos, likaså datorn och i huvudet som vanligt.
 
Shoppingsugen

Jag är inte en tjej som shoppar mycket och tycker om att gå på stan. Är det något speciellt jag behöver så letar jag bara efter det och sen är det bra. Brukar oftast sätta mig nånstans och vänta på att mina vänner ska bli färdiga, känner mig som värsta pojkvännen..

Men just nu kliar det i mig efter lite nya kläder! Lite mysiga höstkläder.. Har ju min lön att sätta sprätt på! Så imorgon blir det förmodligen stan efter skolan, om jag orkar. Nu ska jag sova, godnatt!


Här är lite snygga klänningar från Nelly som jag inte skulle tacka nej till! Inte för att jag behöver några klänningar nu men...tyvärr.


Robinson

Ligger hemma i soffan och ser på tv nu. Febern är tack och lov borta men blir chill i helgen iallafall, förkylningen är fortfarande kvar. Mina planer var att fara till burträsk och cruisa, och sen jobba imorrn, men inget blir av. Kommer dock ha tråkigt, tur att man har lite läxor att göra då....

I förrgår masade jag mig iväg till skolan trots feber eftersom vi hade skolfoto med tema Robinson.
Kontakta mig: viktorianystrom@live.se