The meaning of life is to learn

Åh! Jag älskar personer, länkar, videor, ja - ALLT som får mig att förstå mera, lära mig saker och vidga mina vyer! Öppna ögonen. Jag försöker vara kritisk till allt. Inte negativ till allt, utan istället ta till mig saker från olika ställen.
 
Jag ramlade bara på den här videon, minns inte ens hur. Men jag tittade på hela. Han är lätt att lyssna på och säger det han vill säga tydligt och lite roligt. Den handlar om Feministiskt Initiativ's politik. Ja, tjejer och killar ska ha exakt samma rättigheter enligt mig, det ska vara jämställt. Men bara för att man tycker det så ska man inte rösta på F!. För att det låter bra. Ta reda på vad du egentligen röstar på. (jaaaa, bara en månad efter valet...) För deras politik är för det mesta idiotisk. Lyssna själv. 
  
 

Högskoleprovet..

Hej! Jag har äntligen internet som fungerar! Har varit så mycket strul med det. Men nu kommer mitt liv bli enklare att leva.
Idag har jag träffat Mathilda en stund på morgonen, sedan jobbat hela dagen med bästa Sandra, och nu kom jag precis hem. Satt 30 minuter på bussen på väg hem och försökte få min hjärna att förstå grundläggande matte. Men nej. Jag får göra högskoleprovet imorgon på känsla. Hoppas på det bästa och inte bry mig så mycket om hur det går. 
 
Min farmor har alltid sagt (som så många andra) att det bästa man kan göra inför ett prov är att få mycket sömn. Jag vet inte hur det ska gå nu. Nu när jag har internet alltså. Nu måste jag ju catcha upp på alla serier...
 
 

Heartbroken

Jag känner mig så tom. Det är ett stort hål i mitt hjärta. Men ändå är det fullt. Hålet är svart och fyllt med ilska, sorg och frustation. Jag är ledsen för att min mamma inte är här med mig. Jag saknar henne så mycket. Och jag är arg för att hon bara lämnade mig när jag var tonåring och behövde henne som mest. Den person jag älskar och litar på mer än alla andra bara försvann och lämnade mig ensam.
 
Jag har tryckt undan känslorna jag har känt sedan hon försvann. För att det gör för ont att känna dem. Jag vill be om ursäkt till mig själv och till alla nära mig för att jag har varit så arg, irriterad och besvärlig. Det har varit så mycket enklare att ta ut det på de sättet, för det har inte gjort lika ont.
 
I fredags brast mitt hjärta, jag blev jag lämnad och övergiven och insåg allt detta. Insåg att jag bara har ett enda problem i mitt liv, och eftersom jag inte bearbetar det så skapar jag problem av allt annat, problem som egentligen inte existerar, för att det är lättare att vara arg än ledsen. Tack för att jag fick inse det och nu kan göra något åt det, men fan att det skulle komma så plötsligt och göra så ont.
 
 
Det är farligt att tillförlita sig på någon till 100%. För man kan bli övergiven och ensam. Det är lika bra att ta hand om sina alldeles för stora problem innan man går in i en kärleksrelation. Då blir fokus på kärlek istället för problem. Och då vet du att du klarar dig när du är ensam också.
 
Nu ska jag ta mig igenom det här och komma ut starkare på andra sidan. Nu är jag redo.
 
 
 

 
I feel so empty. It's a big hole in my heart. But still it's full. The hole is black and filled with anger, sadness, frustration. I'm sad because my mother isn't here with me. I miss her so much. And I'm angry because she just left me when I was a teenager and needed her the most. The person I love and trust more than anything just left me, all alone. 
I've pushed away the feelings I've had since she disappeared. 'Cause it hurts too much feeling them. I wanna apologize to myself and to my close ones that I've been so angry and difficult to deal with. I took the easy way, I hurt me less.
Last friday, my heart broke. I got left and abandoned and realised all this. Realised that I've only got one single problem in my life, and I'm not processing it. Instead I create a lot of problems out of everything, problems that are easier to handle. 'Cause it's easier being angry than sad. Thanks for making me realize, but did it have to be so sudden and hurt so much?
It's dangerous to rely on someone to a 100%. 'Cause you can be left. It's better to take care of those waaay to big problems before you head into a love relationship. Focus on love instead of problems. And if you do, you know you can stand by yourself too, when needed.
 
I'm gonna get through this and come out stronger. I'm ready.

Yoga

A few days ago I went to the gym to try out the class BodyBalance. It's a mix of yoga, tai chi and pilates. And seriously, it sucked.
The music was to loud, and it was like rap and hiphop and country. That is NOT the kind of music I wanna listen to when I'm doing yoga and trying to relax and just think about me, and feel my body. It made me stressed instead. I also realised I'm not a big fan of either tai chi or pilates. In two weeks I'm gonna try the Yoga class. I hope it's better.
 
 Kontakta mig: viktorianystrom@live.se