Beautytime

Nu är det bara 2 dagar kvar tills min födelsedag! Längtar! Men dock så ska jag firas imorgon av släkten och familjen, så det blir som två födelsedagar, lite bonus!

Nu ska jag städa upp lite här hemma så att någon vågar komma hit, men främst så ska jag städa upp mig själv. Jag ska duscha, ha inpackning i håret, skrubba kroppen, skrubba ansiktet, raka benen, smörja in mig med min underbara lotion, färga fransarna, fila och måla naglarna och ta ett fotbad om jag orkar!

Vad sägs om det! Nu ska jag bli redo för att fira min födelsedag så snygg som möjligt!




Ha mål i ditt liv!

Jag tror minsann att jag ska börja läsa Blondinbellas nya tidning Egoboost. Läste nyss hennes blogg och blev inspirerad av att starta karriär och bli framgångsrik. Kanske inte är dags riktigt än men fantisera och ha mål kan man ju alltid ha.


Mål är faktiskt det viktigaste i livet kan jag tycka. Har man inga mål så har man ingenting att sträva efter och då kan man lika gärna fortsätta leva sitt tråkiga liv så som man alltid har haft det. Alla vill väl utvecklas? Ingen vill väl ligga i botten och stanna kvar där? För de allra flesta måste ändå arbeta sig upp, det är bara vissa som råkar vara födda i rätt familj som slipper. Och det är bara att börja.


♥ Bestäm dig först vad ditt stora mål är - Vill du bli författare, resa jorden runt, driva ett företag eller kanske bli sångerska?

♥ Ha delmål - Sätt upp mindre mål som en bit på vägen, så att du kan ta dig en liten bit framåt hela tiden. På det sättet så blir inte målet ett stort jättekliv utan lättare att uppnå.

♥ Vad ska du göra för att nå upp till ditt mål, vad krävs av dig? - För att bli sångerska t.ex så måste du öva väldigt mycket. Om du vill starta ett företag så kanske du måste gå en kurs i företagande?


Jag själv har en massa mål, jag har skrivit nästan ett helt A4 med grejer jag vill ha gjort innan jag dör. Hittills så har jag prickat av 9 av alla 34 mål som jag har. Och då har jag även många småmål, och vissa större. Om jag upplever det innan jag dör så kommer jag att ha fått ut mycket mera av mitt liv, jag kommer att ha gjort det jag vill göra. Och att skriva upp det gör även att du sätter ord på dina tankar, det blir inte bara en tanke som far genom huvudet, utan det blir mer tydligt för dig att du verkligen vill det.
Sen så är målen också en otroligt viktig drivkraft för mig som får mig att kämpa vidare för det liv som jag vill ha.

Tumblr_ll9fokab5r1qz4d4bo1_500_large

15302135152164134416304926388082_large
bilder från weheartit


Nyshoppat

I Umeå igår så köpte jag ett linne och ett par svarta jeans. Jag är ändå rätt bra på att shoppa om jag får säga det själv. Jag köper aldrig något som jag är osäker på om jag vill ha, och på de sättet så slösar jag aldrig bort några onödiga pengar. Tex linnet, när jag såg det så sa jag direkt "det där ska jag köpa" och sen gick jag bara och provade ut storleken. Och byxorna har jag letat efter länge, så jag visste direkt att dom var rätt.

Linnet köpte jag på Carlings för 179 och byxorna på Rut m.fl för 400.


Hemma efter myshelg

Hej! Nu är jag hemma igen efter helgen i Umeå! Jag hade sjukt mysigt med älsklingen, kände mig riktigt vuxen när man bara checkar in på hotell så där och bara får vara vi två, att klara oss själva. Vi gick på stan, köpte lite kläder och försökte hitta runt i Umeå. Sen så var vi också och såg Baksmällan 2 på bio, den var bättre än väntat, rolig var den. Och så en underbar natt med baby, vill så himla gärna göra om det!! ♥


Såhär såg vårat rum ut.
Bilden är från hotellets hemsida.


jag!


God lite lagomt lyxig middag!


Haha jag var bara tvungen;)


"Vars är du då?"
"På jobbet"
"Jamen vad heter ditt jobb?"
"Jobbet!!"
hahahah min humor!;)


27 maaaaj

Har just fotat lite grann, mig själv såklart;) hade en lite photoshoot, sminkade upp mig och så.. inte ofta det händer före jag ska fota!

Är ensam hemma nu idag, ska fixa mig nån mat snart och sen ikväll kommer min älskling och sover här. Imorgon bitti så far vi till Umeå för att ha en mysig hotellhelg, längtar sjukt mycket! Och vuxenpoäng är det dessutom haha;)






Wishlist

Fyller ju 17 nu exakt om en vecka! Längtarlängtar! Det här är i allafall vad jag önskar mig!


Systemkamera. Canon 1000D, 1100D, 500D. Det spelar inte så stor roll vilken av dem.

Bare Minerals smink
. Stort Startkit. Finns att köpa på Ego. Färgen Light. 

Mp3spelare.
Finns att köpa på Clas Ohlson. Sony. Svart.

Vaniljparfym + vaniljduschcreme
. Heter All Through Genuine. Båda för samma pris som en. Kostar ca 400 på Make up store.

Mysdress
från Ziperall.se. Rosa och vitrandig.

Årskort sms
.

Smyckesgalge
från juveliasmycken.se. Vit.




25 maj 2011

Har en hemsk huvudvärk idag..fattar inte varför den har kommit tillbaka nu igen. För ett år sen kanske så hade jag ständig huvudvärk, varje dag. Sen så har det varit borta länge, men nu känner jag att det börjar bli varje dag igen nästan. Jag tror att jag är alldeles för spänd, ska bli bättre på att slappna av. Jag stressar nog för mycket också.
Så denna kväll ska bli riktigt härlig tänkte jag! Jag ska bara göra lite viktiga saker, spela gitarr i en halvtimma, och sen bara slappa!! Läsa min SOLOtidning och bara chilla!!


Snygg brud..igen!

Jag tar tillbaka det jag sa för några dagar sen - jag har hittat en ny världens snyggaste tjej! Jag blir sjukt inspirerad av denna brud, jag vill se ut, vill vara, vill leva och bo som henne :D, och ja, jag är nöjd med mig själv, men jag älskar att ha inspiration och bli ännu bättre och ännu snyggare! Dani Karlsson heter hon, och hennes blogg hittar du HÄR.

Sjukt lik Angelina Jolie också !!






Och här är Jolie:


Ny hudvård från Clinique

Har provat på ny hudvård, köpte ett startkit från Clinique för några dagar sen, och än så länge är det bra.
Startkitet innehåller rengöring, ansiktsvatten och en hudkräm. Rengöringen känns som att den går in i huden och verkligen rengör. Ansiktsvattnet är starkt, man tror att det är aceton man duttar i fejjan, men det borde väl betyda att den gör något, inte bara är vanligt vatten? Och hurkrämen, ja vad kan man säga om den..den går in i huden och gör en inte glansig:) Låter som bra grejer va?

Jag ska prova dom nu ett tag, får hoppas att jag får fin hy nu.. Men mycket beror ju på mitt skitsmink med dåliga ingredienser i...säkert därför jag har så mycket finnar.

Det är i och för sig vatten och alkohol och mineraloljor i den här hudvården från Clinique, och hudterpeuten som jag brukar prata med säger att det i stort sett förstör huden. Men ärligt talat så tror jag inte att allt smink/hudvård förstör huden förutom deras?! Visst, det kanske inte är bra grejer i dem, men får jag fin hy så är ja nöjd.

Känner att jag har myyycket att säga om dehär, men det får vi ta nån annan gång;)


Cykling i regn..

Har just cyklat 5 km i regn.. härligt!! Nej de var inte alls kul, är genomblöt och fryser nu. Blir att hänga upp kläderna på tork, och sen gå och ta mig ett varmt bad. Mina fina skor har jag då satt på tork, hoppas dom blir sig likt sen.




David LaChapelle

Sitter just nu och skriver en bildanalys (skoluppgift) av en bild som är fotad av David LaChapelle. En helt underbar fotograf tycker jag. Han tar annorlunda foton som verkligen tilltalar, får en att tänka efter, och alla är bisarra och överdrivna. De flesta är ganska nakna också, vilket gör att många yngre tittar på dem tror jag.
Haha känner att jag är inne i skolskrivandet, blir lite formellt här;)

Vad tycker ni om dessa bilder? Är det porr eller är det konst? Går det över gränsen?

Jag tycker att det är en form av konst, inte alls porr. Tror inte att folk sitter och kåtar upp på det här, verkligen inte. Det här tittar man bara på, och funderar på meningen med bilden. Det tycker i alla fall jag. Vad tycker du? Dock så är ju inte alla nakna, men ofta är det bröst med i bilden. 

Den översta bilden är den jag använder till skolarbetet och skriver en analys om.











Tips: snoddar utan metall

Ett tips är att aldrig använda hårsnoddar som har en metallbit. Metallen sliter otroligt mycket på håret, så det är så mycket bättre att köpa en utan. Förstår överhuvudtaget inte varför det tillverkas hårsnoddar som sliter på håret, när det inte behöver göra det.

Köpte dessa på Bikbok för 19 spänn.



Löpning 22 maj

Vaknade för en timma sen och har nu varit ute och sprungit och hunnit kolla massa bloggar! Om hela dagen går såhär så kommer jag att ha mycket gjort!;)
Det är skitvarmt ute så det blir förmodligen att jag solar mest hela dagen. Kan ta med mig lite plugg ut så att jag gör något vettigt i alla fall:D

Jag sprang hur som helst 2,2 km på 14.44. Kanske inte så jättebra, men det var första gången på länge! Kände nästan att jag höll på att spy lite då och då, men det gick bra. Det visar bara att jag kämpar. Tack Felicia!


Klagoinlägg..

Cyklade nyss hem från stan, var på Ego och provade att bli sminkad med Bare Minerals för att se om det är värt det att jag önskar mig. Och jag tror det blir så, det känns som att det är väldigt bra. Hade tänkt fota och lägga upp men blev så jävla ful så det blir inte av. Men hon sminkade halva ansiktet och där har jag nu perfekt hy, och på andra är den röd, fläckig, ful och förjävlig. Varför blev jag inte född med perfekt hy? I hela mitt liv har jag haft ful hy, massa finnar och ärr och hela tiden lite rödflammig. Varför just jag? Jag som verkligen vill vara snygg.

Dessutom så klarar jag inte av att cykla i blåst. Jag får ont i öronen, huvudet, halsen och nacken. Vad är det för fel på mig?

Nä nu känner jag bara för att lägga mig i sängen och deppa järnet, se nån film eller nått. Jag orkar inte att jag "måste" träna eller sola eller plugga. Inte just nu. Det får jag isåfall göra sen. Nu behöver jag bara slappa.

Varför ska livet vara så orättvist...?

Nee, just nu känner jag bara: fuck livet.
Tur bara att det blir bättre sen.




Nadja, stan och blondin

Hooj! Idag har jag varit med Nadja hela dagen typ, skitkul har vi haft! :D var på stan i ca 7 timmar, rekord haha, så länge brukar jag verkligen inte vara på stan? Men var på sjukt shoppinghumör och astaggad hela dagen på allt! :)
Köpte lite smågrejer, men det visar jag imorgon!

Syns inte så stor skillnad på håret med min skitmobilkamera, men kan visa bättre senare:) fint och blont var det iallafall!


Skitfint med tulpaner så här tycker jag!










Frisören imorgon!

Tog steget och gick till frisören idag och bokade tid. Jag ska faktiskt få komma dit redan imorgon efter skolan, kommer bli asnice!! Är ju så sjukt missnöjd med min fula hårfärg nu, så det ska bli skönt att få göra något åt det:)

Blir det inte som jag vill ha det så kommer jag färga hemma nästa gång, det här ska bli sista frisörbesöket före sommaren. Jag är skittaggad, glad att jag bokade redan imorgon:D

Sen så kanske jag kan fortsätta utveckla mitt utseende, jag vill känna att jag är nöjd med hur jag ser ut. Att gå omkring och vara missnöjd är riktigt jobbigt. Jag ska bli brun, fixa håret i rätt färg, och så ska jag få en fin hy. Och köpa massa nya snygga kläder såklart! Är taggad som fan.


Det här är en skitsnygg hårfärg, får hoppas att det går att göra typ såhär. Annars fixar jag det hemma!
Bortsett från den mörka utväxten dock ;)


Gorgeous babe

Jag tror jag har sett världens snyggaste tjej! Tittade runt lite, och shit vad hon är snygg!! Kan typ inte titta nog... creepy! Drömmen skulle ju vara att se ut som henne. Hon bloggar HÄR och kommer från Norge. Alltså hon ligger typ i klass med Megan Fox;) men don't worry, jag gillar killar, men håll med om att hon var jävligt snygg?!

354587-1-1305355779811.jpg


19 maj 2011

Hejhej. Kom nyss hem från skolan, och min älskling var redan hemma och väntade på mig!
Min dag har varit ganska tom.. Hade mentorstid och svenska och efter det hade jag hål till 2, så det blev ca 4 timmars hål. Och där vid kl 1 så hade jag terminsuppsjungning för några lärare i 5 minuter. Den gick bra, var inte nervös eller något så det var ju skönt:) är stolt över att jag vågade bara sådär:D

Sen så hade jag EOS där vi höll på med att redigera foton. Skitkul! Men tyvärr så gick den inte att spara, men det är ju bara att göra om nästa gång:)


Klev upp en timma för tidigt..

Gjorde nyss världens miss... jag klev upp en timme för tidigt!! Haha inte okej! Väckaren ringde inte ens men jag gick upp ändå, tänkte väl att den inte funkade eller något. Och sen gick jag och sköljde ur hårinpackningen som jag satte i igår, håret känns skitmjukt och glansigt, men inte någon mirakel;) Inte konstigt att jag är så trött när jag är så vimsig att jag kliver upp en timma för tidigt(A)
Men nu har jag ialla fall gott om tid och kan äta en lång frukost:D

Här kommer det en bild på dagens make, nog för att den säkert kommer sköljas bort i ösregnet...


18 maj 2011

Nu är släkten här och firar min bror som fyller 11 idag - grattis!
Men jag måste sitta här vid datorn och skriva på min historiauppsats som ska vara inne på fredag. Men jag hade tänkt vara med Filip imorgon och på fredag hade jag tänkt gå stan, och dessutom vill jag inte sitta hemma och skriva skolarbete en fredag.. Nä, jag får helt enkelt se till att hinna klart det idag! Hoppas älsklingen min kan sova här imorgon också, det vore riktigt mysigt!!


17 maj 2011

Godmorgon! Idag så ska hela våran klass till våran naturkunskapslärare och titta på hans gård. Bondgård eller jordbruk eller nått. Bryr mig inte så mycket.. Men då slipper man iallafall lektionerna:) hoppas bara att det här inte är för tråkigt.. Sen så efter jag har varit där ska jag på stan en snabbis, och sen ska jag vara med min älskling:)

Nu ska jag gå och äta frukost, puss!




de är en sån jävla ful färg på håret.. snart blir det ljust!!


Paket från Style By Tyra!

Nu har jag fått paketet från Style By Tyra!! :D ska prova lipplumpern imorrn efter skolan tror jag, vill ju inte använda den bland folk om jag får ankläppar! ;) men jag lovar att ta kort före och efter :D

Känner att jag måste färga håret blont så fort jag kan. Jag kan inte gå runt i en ful mellanfärg, ser väldigt försiktig då också... det passar inte med den stilen som jag vill ha!!


2000 m löpning

Hej på er!

Idag hade vi löpning 2000 m sista lektionen.. Trodde inte det skulle gå bra, har ju typ inte tränat nånting i vinter. Men jag fick tiden 10.50 och jag är faktiskt nöjd med det! Och jag stannade bara till en gång:) Och det fanns en liten grej där på idrotten som man kunde mäta "hur bra" tid man hade. Det fanns 5 nivåer och jag var på mittennivån. Om jag springer på mindre än 9.30 så går jag upp en nivå, så det ska bli mitt mål!

Stannade även och pratade med Gabriella efter idrotten, och jag blev sjukt taggad på att träna!! Verkligen, och på riktigt den här gången! Vi har bestämt att vi ska träna minst 1 gång i veckan nu, och sen kanske vi ökar på. 1 gång är inte alls mycket, men det är bättre än ingen gång i alla fall. Och det är ju så svårt att ha tid med allting nu! Pojkvän, kompisar, plugg, avslappning och träning...


12 maj 2011

Hejhej! Har en himla massa i skolan nu, så det blir lite glest med uppdateringar. Det som jag har nu är bland annat, mattenationella, engelskanationella, naturkunskap, historia och foto. Det står högt upp på schemat och sen så har jag ju gitarr och sång som vanligt också.

I helgen blir det först att fara till Filip, sova där från fre-lör, sen sova hos Nadja lör-sön och sen på söndag tillbaka till Filip, för då fyller ju han 18 år!! <3 Och sen på söndagkväll ska jag hem igen. Rolig helg!! :D




Internetshopping Style by Tyra

Har nyss varit inne på Style By Tyra och beställt en ear cuff, en lipplumper och en ring! Jag är faktiskt stolt över mig själv, för tro det eller ej, men detta var första gången jag beställde något från internet!! Får hoppas att grejerna kommer före helgen, längtarlängtar!
Style By Tyra har ju dessutom supertisdag idag med 20 % på allt! Passa på! Men köp inte samma grejer som jag!!;)

Lipplumper sägs förstora läpparna, får se sen om det funkar! Kommer före och efterbilder sen då jag har fått det och provat det!









Sunny

Har legat och solat nu sen 3 kanske. Gick in en liten stund för att sitta vid datorn, då jag skrev det förra inlägget, men blev peppad på att gå ut och sola igen med tanke på vad jag skrev. Jag måste ju ta tag i saker om jag vill ha nått gjort!:) Smörjde även in mig med babyolja för att få lite mera färg, men det var bara en halvtimma, så det var ingen risk att jag brände mig ;)


Less på mitt utseende...

Såhär har jag sett ut idag. Lagomt tråkigt, faan jag hatar det. Vill bara ha långt blont hår nu, brun kropp och fin hy. Är så less på hur jag ser ut nu. Kollar mig i spegeln och gillar inte det jag ser. Är nöjd med kroppen, men det är håret och hyn..
Jag vill bli mer som andra, trendig och så. Vet att man inte ska försöka vara som andra, men jag har jag fortfarande kvar min personlighet. Följ min förvandling. Jag börjar idag.


8 maj 2011

Kolla så fint det är här ikväll! Älskar att det nästan alltid är en vacker solnedgång på våran baksida.

Idag har jag varit med Filip fram tills halv två. Men jag har ju ändå tillbringat två supermysiga nätter med honom, men det hade gärna fått bli mera<3 Sen så låg jag och solade från 2 till 5 typ, tror jag fick lite färg ändå:D
Och sen så efter middagen var jag med Nadja, vi hade en trevlig liten pratstund som vanligt:)
Nu ska jag duscha och fika, och dricka något! Har varit så sjukt törstig hela helgen!?


Myspys

Kolla så mysigt vi har haft det ikväll! Var även ute på en nattepromenad;)


coolt kort va?


inte okej att ljuset är dammigt...jag är ingen ljusanvändare precis;)


7 maj 2011

Hejhej, idag har jag haft en rolig dag med älsklingen min, därför jag inte har skrivit. Vi har bland anant spelat tennis i 45 minuter, är så stolt över att jag tränade faktiskt :D har tänkt fara ut och springa måndag och onsdag också, och så får jag se hur det blir med träning i helgen. Kanske fredag med pojkvännen? Då kan man ju spara vatten-och duscha tillsammans!♥

Nu ska vi tända lite ljus och kramas, och se lite film. Miss march blir det. Vad gör ni ikväll?:)



Internet Explorer 9

Laddade nyss ner nya Internet Explorer 9, och det verkar bra! Känns härligt med en liten uppfräschning i datorn lixom ;) har inte lärt mig den än, så det är ganska svårt, men det lär man sig ju eftersom. Och det är lite grejer som jag saknar, såsom rutan där uppe där man kunde söka direkt på google. Men den har säkert nån annan bra funktion för det som jag inte har hittat än.

Största skillnaden är att den bara har en enda rad längst uppe där allt ryms, så själva websidan får större plats, och det gillar jag! Och man vänjer sig ju.


5 maj 2011

Hade hälsosamtal idag på skolan. Skönt att bara få babbla på om allting. Min mun har inget stopp! Efter det så slutade jag, hade ingen EOS idag tydligen. Synd, jag hade typ hellre haft lektion, för vi håller på med foto där nu. Hellre det än att vara hemma!:)

När jag kom hem så såg jag en fin fjäder som låg på gräsmattan, och jag kunde inte låta bli att springa och hämta kameran och fota den.




Dagens

Hejhopp, nu blir det att fara på skolan om en liten stund. Och sen kanske jag ska vara med Nadja efteråt, vi får se!:)






Tandställningen är borta! :D

Nu har jag varit borta ett tag känner jag. Men det har varit så mycket. I söndags for jag till Sara och bakade, i måndags sovde jag hos Nadja och igår var jag på musikarnas konsert. Men nu är jag tillbaka:D idag blir det plugg för hela slanten..får se om det kommer nått till inlägg i kväll:)

I måndags tog jag också ut tandställningen!!! Wohoo, är så grymt lycklig!! Äntligen slipper jag ha komplex och gömma mina tänder, nu kan jag le som en vanlig människa :D Och jag har faktiskt ganska så vita tänder också. Nu är det bara min hy som är problemet. Ska bli bäst på att sköta mitt ansikte och så ska jag sola. Sen är jag nöjd! <3




French manicure

Målade nyss lite fransk manikyr, och guud så svårt det är att få det vita längst ut fint! Man darrar ju på handen naanting;) aja, övning ger färdighet. Ska nog färga ögonbryn och ögonfransar ikväll också. För imorrn ska jag fan stråla ikapp med mitt leende.




Stativ och hörlurar

Här kommer det en bild på stativet som just nu är inställd på minsta storleken, men när jag använder det så blir det stort! Ska visa det nån annan gång:) Och så har jag fått låna ett par hörlurar till min telefon av pappa, jag får ha dom sålänge, men jag hoppas jag får mig en mp3 när jag fyller år, och hörlurar til det.




Slash

Håller på att plugga nu, om Slash, så det är väl inte så pjåkigt i alla fall;) men  på svenskan har vi muntliga redovisningar om vad vi vill, och jag har valt att berätta om Slash. Har läst hans självbiografi så nu håller jag på att sammanställa lite fakta. Och jag ska redovisa på torsdag...det här känns jobbigt! Och jag som inte gillar att prata inför folk.. Jag måste vara helt förberett om jag ska kunna göra det, och det gör att jag inte bara kan improvisera. Varför började jag inte med det här tidigare??

Det här är i alla fall låten jag ska spela upp för klassen.


Ny design igen!

Men den kommer nog ändras snart igen, är inte riktigt nöjd med den här, några småändringar ska göras. Men den här är ändå mycket bättre än den förra tycker jag:)

Klicka på bilden om du vill se den större.


1 maj 2011

Hade alla en bra kväll igår? Min var faktiskt bättre än vad jag trodde den skulle bli, härligt! Var med Jessica och umgicks med kompisar. Besökte ingen majbrasa, men det gjorde absolut ingenting. Den har man sett hur många gånger som helst förut, plus att kläderna börjar lukta rök..


Förresten så tar jag bort tandställningen i morgon!!!! Överlycklig!!! :D



Bild på majbrasan för ett år sen



Kontakta mig: [email protected]